Jump to content
Naimisiin.info

Mallas-Pidot Oy, Valkeakoski


MinMar

Recommended Posts

Meillä oli häissä pitopalveluna Mallas-Pidot viisi vuotta sitten, tuoreempi kokemus on viime vuodelta siskoni yo-juhlista. Ko. pitopalvelu on ollut meidän perheemme varsinainen hovipitopalvelu, joka on hoitanut häiden lisäksi yo- ja rippijuhlat. :)

 

Meidän häissämme menu oli aasialaisvaikutteinen: alkupaloina oli ainakin lohipastramia, chili-katkarapusalaattia ja vihersalaattia pähkinöillä, saattoi olla jotain muutakin ja pääruokana oli lammascurry sekä voissa haudutettua kuhaa (jossa oli muistaakseni joku limettiä sisältävä lisuke). Kakut tein itse, mutta pitopalvelu toki hoiti kahvitarjoilut.

 

Mallas-Pitojen ehdoton vahvuus ovat alkuruuat (tosin tämä on enemmän sääntö kuin poikkeus, kun pitopalveluista puhutaan): chili-katkarapusalaatin olen kopioinut omiinkin juhliini ja lohipastrami on aivan parasta (vähän vaihtelua perinteiselle graavilohelle). Häissämme olleet pääruuat olivat ihan jees, mutta lammascurry olisi ollut parempaa, jos se olisi tehty kunnon patalihasta eikä paistista, jota pitopalvelu käytti; kala oli ihan hyvin valmistettu, mutta ei jäänyt erityisesti mieleen.

 

Summa summarum, voin suositella Mallas-Pitoja. Mielestäni se on sellainen vähän raikkaampi ja nuorekkaampi pitopalvelu. Kannattaa kyllä panostaa niihin alkuruokiin, koska pääruuat ovat aina vähän heikompia kuin ne - ei niissä kyllä mitään valittamista ole ollut. :) Hintataso on mielestäni ollut kohtuullinen.

Muokattu: , käyttäjä: Nox
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...