nedis

Häät 2017

216 viestiä aiheessa

Täällä hep! Elokuussa 17.

Moni asia jo mietitty loppuun asti, toteutus ja raha vain puuttuu. Onneksi saan loppuvuodesta monta sataa säästöön. Paikkoja ahkerasti kyselty ja enskuussa lähdetään kattomaan. Harmi kun kirkon ja maistraatin saa niin myöhään. : /

Muokattu: , käyttäjä: jennna

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tampereella tarvii olla ajoissa.

Niin ja joku kyseli miten moni tietää. Koko kaveripiiri ja kaikki tietää. : D Sisko vain varjostaa innostusta. : /

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jennna harmi että sisko varjostaa suunnittelua :/ ikävää tuollainen.

Meillä ei edelleenkään tiedä kukaan suunnitelmistamme. Varmaan vuodenvaihteen tienoilla kerromme ainakin minun perheelle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät näillä näkymin 5.8.2017! Hääpaikka (ja vihkimispaikka) varattuna jo, ja onneksi! Halusin nimittäin juhlapaikaksi yhden tietyn paikan Oulusta ja kun soitin ja kyselin kesästä 2017, sain tietää, että heinäkuu on jo varattu kokonaan! Siis melkein kaksi vuotta aiemmin, huhuh... Onneksi tuo elokuun eka viikonloppu oli vielä vapaana... Lähipiiri tietää jo, mutta oon yrittänyt olla mahdollisimman hyshys, ettei musta tuu mikään bridezilla-fiilis :D Senkään vuoksi en vielä uskalla liittyä tuohon face-ryhmään, kun sittenhän tutut voisi huomata sen... :D Täällä on hieman "turvallisempi" keskustella ja fiilistellä häitä.

 

Pinterestiin on kerääntynyt jo huima määrä kuvia ja asiat alkaa hahmottumaan. Mitään ei kuitenkaan ole vielä hommattu, paitsi tietty se juhlapaikka ja sen catering. Häämekkoja tekisi mieli mennä jo katsomaan, mutta onko hieman outoa mennä kokeilemaan mekkoja 1v ja 9kk ennen häitä?! Tosin tällä hetkellä yhdessä oululaisessa morsiusateljeessa olisi remonttiale, joten siellä tekisi mieli mennä jo käymään, ihan kaiken varalta... ;)

 

Yhdessä ollaan muuten oltu jo hieman alle 8v, joten olihan tämä jo aikakin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suunnitelmiin on tullut muutoksia ja meidän toukohäät ovat muuttuneet helmihäiksi! Jee, eli odotus onkin kolmisen kuukautta lyhyempi  :girl_in_love: Paikka on varattu, värimaailma suunniteltu ja alustava vieraslista laadittu. Itse oon niin tohkeissani, että touhotan häistä kaikille, jotka vaan jaksaa kuunnella  :grin: 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä yksi 2017 morsian! Pakko odottaa pari vuotta että tuo tasa-arvoinen avioliittolaki tulee voimaan. Tällä hetkellä suunnitelmissa syyskuu :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me suunnitellaan kanssa vuotta 2017 :) Naimisiinhan me mennään jo aiemmin, mutta kunnon hääjuhliin ei vielä ole varaa, pitää tosiaan vielä ensi vuosi ensin säästellä! Mutta musta se on ihan kivakin niin ehtii rauhassa kaikkea pohtimaan - ensi vuoden häihinhän olisi jo kiirekin saada kaikki valmiiksi :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ai niin ja ei musta ole mitenkään outoa mennä jo mekkoja kokeilemaan! Varmasti liikkeissä ovat vaan onnellisia asiakkaista ja eihän sun sallaps tarvitse mainita koska häät on :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä liityn remmiin mukaan! Elikä me kihlauduttiin tuossa syyskuussa ja hääpäivä ja vuosi lyötiin silloin virallisesti lukkoon, 2017. Tämä siksi koska 2016 vuodella emme todennäköisesti olisi enää saaneet haluamaamme kirkkoa, kun elokuusta on kuitenkin kysymys. Pari vuotta ( vajaa tosin) on aika mukava aika fiilistellä, rauhassa mietiskellä ja pohdiskella mekkoja, paikkaa, musiikkia, vieraslistoja yms. Ei tule kiire ja kyseessä ei ole kuitenkaan liian pitkä aika. 

 

Tähän mennessä ollaan kuitenkin aika hyvin aikataulussa, tärkeimmät on päätetty paikka ja kirkko. Paikan suhteen ollaan vähän vielä auki, mutta kirkko on jo päätetty. Toivottavasti se myös saadaan. Puku on myös aika selkeästi mielessä, mutta vielä en ole mitään konkreettista asialle tehnyt. 

 

Loistavaa että täällä on saman vuoden avioituvia ihmisiä  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä kans :) Häät on kesäkuussa 2017. Päivä on päätetty, tuttu pappi varattu ja siinä se sitten olikin, mistä on saatu päätettyä :rolleyes: Vähän on auki millaiset häät, ketä kutsutaan, missä ollaan... Meillä on liian monta ideaa. Rahaa ei ylimääräisiä ole, joten koitetaan miettiä miten päästään pienimmällä budjetilla. Tää on molemmille toinen liitto ja näistä häistä haluamme meidän näköiset. Kumpikin joutui ekalla kerralla istumaan häät, joissa ei tykännyt olla. Ollaan siis tosi tarkkoja siitä, että molemmat viihtyy. Onneksi meillä on perusajatus sama, sit vaan lisätään niitä kivoja juttuja molemmille.

 

Hääpuku mulla on jo, dyykasin sen vahingossa meidän talon roskiksesta. Siellä on sellanen kierrätyshylly ja siellä se makas. Istuu täydellisesti näihin mittoihin. Kengätkin on jo, mies löysi kirpparilta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi apua, ensimmäinen viestini tänne... :rolleyes: Mua kosittiin muutama päivä sitten ja oon ihan puulla päähän lyöty ja super innoissani!  :girl_in_love:  Oon jo vuosia odottanut kosintaa ja sitä, että sitten saan vihdoin alkaa oikeasti ja tosissaan suunnitella häitä. Oon siis melkoinen häähullu, vaikka sanana tuo on aivan kammottava  :ph34r: Mutta siis pointti on se että oon jo useamman vuoden miettinyt ja pohtinut ääneenkin miehelle, ystäville ja jopa perheelle kaikkea tyyliin "sitten kun me mennään naimisiin..."  :D Olin kuitenkin varautunut odottamaan vielä piiiiitkään, kunnes ihme tapahtui tosiaan muutama päivä sitten ja sain antaa ihanaan kysymykseen myöntävän vastauksen  :-X Ja oon kyllä into piukeena!

 

Miehellekin on ollut selvää, että sitten kun hän kosii niin se tarkoittaa lupausta avioliitosta ja siis sitä, että häitä aletaan yhdessä suunnittelemaan. Ehkä juuri sen vuoksi oon sitä isoa kysymystä saanut odottaa näinkin pitkään. Pää ei vaan vieläkään tajua tätä todeksi... No, mutta siis, itse asiaan! Häitä me tanssitaan nykyisten puheitten perusteella 2017 elokuun viimeinen lauantai. Mikäli vaan löytyy meille sopiva juhlapaikka. Oon tässä nyt pari päivää kahlannut nettiä läpi vaan eipä meinaa näiltä leveysasteilta löytyä oikein mitään. Mies meinasi että oon turhan aikasin metsästämässä, mutta kun näytin hänelle eräänkin paikan varauskalenteria (joka oli jo täynnä koko 2017 kesäksi!) niin alkoipa häntäkin kiinnostamaan :lol: Muiden asioiden kanssa ei olekaan hätäpäivää, kunhan tuon juhlapaikka-asian sais jotenkuten päätettyä.

 

Kyllä tämä elämä on ihmeellistä! Ja hei, kiva että teitä muitakin 2017 -intoilijoita on täällä :)

Muokattu: , käyttäjä: Merja-M

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Äää bongasin itelleni täydellisen häämekon! Oman puolen suvun vieraslista laadittu ja paikka ja kirkko sekä pappi päätetty vielä pitäis varata ne. Pitopalvelu päätety ja kaasot kysytty ja saatu myöntävä vastaus. Päiväkin päätetty 10.6.2017 ja häämatkaki on melko varma!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huuh, saatiin mun mielestä hyvä tarjous paikasta. Nyt vain pitäisi vielä lyödä lukkoon ja varata se. Harmi vaan, kun kaikki asiasta päättävät henkilöt ovat tällä hetkellä eri puolilla Eurooppaa. Minä olen lasten kanssa kotona Etelä-Suomessa, mies on työmatkalla Latviassa ja mun vanhemmat ovat Oulussa, jossa juhlat pidetään. Nooh, odotellaan iskän soittoa ja toivottavasti saadaan lyötyä tuo paikka lukkoon. On meinaan todella kiva paikka, sieltä saisi ihan kaiken (ruoat, kakun, hulppeimmat jatkot, yms). :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä myös häät 2017. Tarkemmin 19.8.2017.

Paikkoja ei vielä varattu, mutta muistivihko on jo täynnä ideoita  :D

Kauhee täpinä jo päällä  :girl_dance:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uusi (tai uusi ja uusi, tunnukset näköjään toimi edellisen avioliiton jäljiltä) morsmaikku ilmoittautuu joukkoon :) Tarkotus olis uudelleenrouviintua 20.5.2017.

Paikka katsottuna ja tarjous saatuna, vielä kun arvon herrakin sen hyväksyisi (napinaa tulee ihan varmasti, ei ole halvimmasta päästä) ja sitten voisikin antaa hetkisen hääjuttujen olla :D Huomaan ottavani tällain toisella kertaa melko löysin rantein, mutta eiköhän se tämäkin vielä muutu :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä myös olisi tarkoitus häitä viettää kesällä 2017. Viime kesänä mentiin kihloihin ja viimein päästiin yhteisymmärrykseen hääpäivästä. Suunnittelut laitettu alkuun, onneksi on hyvin aikaa. :) Kyllä tässä melko täpinöissään on ku pääsee vihdoin häitä suunnittelemaan. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä piti olla häät elokuussa 2016 eli puolen vuoden päästä, mutta häitä jouduttiin siirtämään useastakin syystä. Yksi suurimmista syistä oli se, että kirkkomme on maalattavana koko ensi kesän, joten se olisi ollut huputettuna myös hääpäivänämme... Päätimme siis mennä naimisiin talvella 2017, mutta tarkkaa päivää emme ole vielä päättäneet. Ihan hyvä näin. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on enää alle vuosi häihin. Ihastelin tänään taas mun tulevaa vihkisormusta ja voi että, en malta odottaa, että saan sen käyttööni. Päästään kuukauden päästä katsomaan meidän hääpaikkaa, asutaan siis eri paikkakunnalla kuin missä häitä tullaan viettämään. Mehän varattiin ravintola Nallikari Oulusta ilman, että ollaan kumpikaan siellä käyty. Mun porukat sen sijaan kehuivat, että on kiva paikka ja hyvä ruoka. Periaatteessa on selvä homma, mutta pitäähän tuo nyt silti vielä omin silmin nähdä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä suunnitelma 2/2017, jos kaikki menee hyvin. Kaaso vasta valittu, kaikki muut vielä avoinna. Pienet häät, about 25-30 vierasta.

Täpinä on mulla, mutta isäntä koittaa hillitä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä olis suunnitelmissa kesä 2017. Tarkkaa ajankohtaa ei tosiaan vielä selvillä, kovasti koitan hillitä itseäni kun sulhanen on hidas hämäläinen  :girl_sigh: Kihloissa on oltu kohta neljä vuotta, että onhan tätä tässä jo vähän odoteltukin :D Tänä kesänä on onneksi paritkin ystävien häät tiedossa, niin pääsee vähän keräämään ideoita: mikä toimii ja mikä ei. Ehkä se suunnittelukärpänen iskee sitten mieheenkin kun pääsee ensimmäistä kertaa elämässään häihin (tai jos edes se päivä saataisiin lyötyä lukkoon)... Tosin täällä kirkko alkaa ottaa varauksia seuraavan kesän häitä varten vasta marraskuussa!! Vähän arvalla joutuu siis hääpaikaa varailla, mutta sitä en uskalla niin myöhälle jättää...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hallittu kaaoshan siitä syntyi kun ilmoitettiin vuodenvaihteessa suvulle suunnitelmista..

Oma perhe ilmoittautui heti avuksi ja olivat innoissaan, miehen vanhemmat iloisia myös(joskin heti joutui toppaamaan anopin ehdotukset että kiitos mutta ei kiitos) ja miehen veljenvaimo veti perus herneet kun meillä ei kutsuta muksuja ollenkaan eikä myöskään hänen sukuansa/kumminkaimanserkunsiskoa..

*jos nyt kirjoittaisi loppuun ennen lähetystä :D *

Loput ovat olleet innoissaan kun pääsevät "ilman vahdittavia" juhlimaan.

Pitopalveluista on keskusteltu, vaikka itse tekeekin mieli tehdä yhä kaikki itse mutta toisaalta kylältä löytyy muutama hyvä pitäjä. Saisi tuettua samalla oman kylän yrityksiä :)

Kirkko odottaa yhä varausta, mutta kai maaliskuu voidaan jo laskea alkukesäksi jolloin voi kysellä varauksia ;)

Pappi saatiin jo ylipuhuttua, onneksi on sen verran tuttu että tulee vielä toimittamaan vihkimisen vaikka eläkkeellä onkin. Tai sitten mummi ehti jo soittaa sille :D

Enään pitäisi saada tuo mies valitsemaan bestmaninsa ja raahattua se pukukauppaan..

Muokattu: , käyttäjä: Speedy

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, täällä myöskin yksi häitään kesälle 2017 suunnitteleva morsian! Hääpaikka on jo varattu ja me juhlimme lauantaina 26.8. Sulhanen halusi kesähäät ja minä syyshäät, niin onneksemme saatiin tuo kompromissipäivämäärä varattua haluamastamme juhlapaikasta. Seuraavaksi pitäisi varata vihkikirkko, mutta täällä pääkaupunkiseudulla ei kirkkoja pysty vielä varaamaan vuodelle 2017.. Toivottavasti vain onnistumme sitten myöhemmin saamaan haluamamme, sillä taitaapa tuo ykkösvaihtoehtomme olla yksi Suomen suosituimpia, jos ei suosituin

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hep! Kihlauduttiin marraskuussa ja edellispäivänä puhuttiin vähän että mitäs jos hääkellot soisivat jo 2017 kesällä. Aluksi meinattiin vähän vuotta 2018 mutta se taitaa nyt jäädä ja astellaan vihille jo ensi vuonna! Kesähäät tulossa, päivää ei olla vielä lyöty lukkoon.

 

Edit. Vaihdettiinkin vuoteen 2018 :D

Muokattu: , käyttäjä: Miljankukka

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

18.8.2017 saan mieheni aviomiehekseni. <3 Maistraatissa menemme naimisiin, seukkipäivänä juhlat ja kirkossa siunaus, tämä miehen toiveesta.

 

Valmiina on paikka ja ruoka, valokuvaus (6 h dokumentaarinen + potretit), sormus tilauksessa, kampaaja/meikintekijä ja niiden tyyli mietitty, kaasot valittu, joitain koristeita ja tiara hankittu, tehty tietty vieraslista, paria pukua meen kokeilee ihan just, mies päättänyt millaisen puvun ja hääauton haluaa, suunnitelmia ja ideoita on paljon. Siinä varmaan ne isoimmat.

 

En tule kutsumaan moniakaan jotka olettavat automaattisesti kutsun saavansa. Haluan kuitenkin vain minulle läheiset ja tärkeät ja ne, jotka oikeasti ovat kanssani tekemisissä. Tähän ei kuulu mm. isovelipuoli tai kummitädit. Suuttuukoon pois, he on suututtaneet mut jo ajat sitten. Myös miehellä on sama, vaikka varmasti esim. hänen enonsa olettaa olevansa kutsuttu, niin ei ole. Näin voimme karsia listaa ja varmistaa sen, että ei tule riitoja, koska niitä viimeiseksi haluan. Myöskään lapsia emme kutsu, jos tämä on jollekin ongelma, voi jättää sitten tulematta.

Muokattu: , käyttäjä: jennna

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä alunperin piti olla häät eilen, mutta erinnäisistä asioista johtuen hääpäiväivämme siirtyi vuodella. Uusi hääpäivämme on 11.2.2017  :-X 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään