nedis

Häät 2017

216 viestiä aiheessa

Tänään varattiin juhlapaikka, heinäkuussa 2017 juhlitaan, ihanaa! :girl_dance:  kaasot ja bestmanit kysytty, alustavasti vieraslistaa, ruokia ja budjettia mietitty, mitähän seuraavaksi alkaisi hösöttää  :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä yksi vuoden 2017 morsian ilmottautuu mukaan. Juhlapaikka varattiin eilen ja häitä vietetään syyskuussa 2017. Kaasot ja bestmanit pyydettyinä ja alustava kutsuvieraslista jo tehtynä. :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olipas tänne tullut paljon uusia viestejä viime käynnin jälkeen, kivaa! :girl_in_love:

Meillä tosiaan häät elokuussa 2017, alle puolitoista vuotta jäljellä siis järkkäämisaikaa. Hääpaikka on varattu, bestman, kaaso ja yksi morsiusneito löytyvät, hääpukuja menen sovittamaan ekan kerran ikinä tämän viikon lopulla. Rahaa olen yrittänyt pistää säästöön opintotuesta pikkusiivun joka kuukausi. Pieniä hankintoja, kuten sukkanauha ja koristeita ym. on tullut tehtyä, samoin on tullut kokeiltua paria hääkutsun prototyyppiä jämäpapereista. Alustavat kutsut on koneella näpytelty, Exeliin pyöräytetty vieraslista ja budjetti. Ja Pinterest on ahkerassa käytössä. MUOK.: Ja pappia ollaan tosiaan alettu "rekrytoimaan" ensin tuttavapiiristä, vihkiminen tapahtuu siis hääpaikalla tähän tietoon jolloin kirkkoa ei tartte buukata.

Kaikista ankarinta on hiusten kasvattaminen tällä hetkellä, hitsi kun pitikin leikata pituuksia niin paljon pois... Mutta toisaalta ovat nyt hyvässä kunnossa ja nätimmän näköiset, latva oli vaan kasa hamppua johon ei tepsinyt enää mitkään hiusöljyt tai tehohoidot. Nyt hiukset on siis lapaluiden yläreunaan, ehtii ne nyt parisen kymmentä senttiä kasvaa ennen hääpäivää jos parturitäti malttaa olla leikkaamatta... :lol: Tarkoituksena olisi siis pitää (pitkät, hope so!) hiukset auki hääpäivänä, en ole koskaan oppinut pitämään hiuksia kiinni joten miksipä pitäisin häissäkään. :lol:

Muokattu: , käyttäjä: Damiaria
lisäys tekstiin

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Apua, nyt miekin oon rekisteröityny tälle foorumille!!

 

Elikkäs kihlat oli 2014 heinäkuussa, ja nyt tämän vuoden puolella ruvettiin miettimään josko oikeasti ne häät tanssittaisiin. Päivämääräksi tulee valikoitumaan joko 15.7. tai 22.7.2017! Tänään mennään avaamaan pankkiin häätili, vaikka rahat häihin on jo olemassa. Pistetään nyt kuitenkin hieman sivuun joka kuukausi, jos tulee yllätyksiä matkaan. Sen jälkeen voikin alkaa huudella jo sukulaisille ja tuttaville, että musta tulee rouva!

 

Katsoin vaan, että ollaanko me myöhässä aloitettu suunnittelu, kun muut on jo viime vuoden puolella pitkälti näköjään tehneet, mutta eiköhän me kiritä kiinni. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanaa lukea alkuvaiheen järjestelyistä :)

Mä haluaisin jo kerätä kotiin kaikki maljakot ja muut somisteet hyvissä ajoin, mutta meillä ei valitettavasti ole tilaa ylimääräiselle tavaralle :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kihlauduttiin nyt 14.2. ja häitä tarkoitus viettää heinäkuussa 2017 :wub: Juhlapaikka varataan ensiviikolla meidän hiihtolomien jälkeen, kirkko on jo varattu. :gpari:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Otin karkauspäivästä hyödyn irti ja kosin. Nyt on häät lokakuulle 2017 :gpari: suunniteilla. Mitään ei ole vielä tehty, olen ainoastaan uppotunut syvälle Pinterestin häämaailmaan sekä surffaillut täällä :) Kohta tulee paniikki, kun niin moni on jo tosi toimissa :D :blink:

Muokattu: , käyttäjä: Morsian-17
kaisasofia likes this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä kans yksi tuleva morsian, tarkoitus olis häitä tanssia toukokuussa 2017 :girl_in_love: 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tääl on kans yks ku menee loppukesästä 2017 naimisiin. ;)  paikka on jo varattu ja sen yhteydessä on pieni huvila/majatalo mikä on vuokrattu viikonlopuksi :) paikka on ollut minulle tärkeä jo kauan ja ainoa asia mikä oli minulle ehdoton häitä järjestettäessä. Kirkkoa ei olla tosiaankaan vielä saatu varattua mutta häiden teemaa/värejä olen pähkäillyt ja meinasin että kun saan sen selville voisin tilailla juuri ebaysta askartelutarvikkeita :);)  kiva etten ole ainoa kun on jo aikaisin liikkeellä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät tulossa elokuussa 2017. Ajankohdan päättämisen jälkeen pukkasi vähän hääinnostusta ja nyt on jo tehty vieraslistaa, laskettu budjettia, mietitty teemaa, päätetty juhlapaikka ja hääpukukin tuli hankittua puolivahingossa näin riittävän ajoissa. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin häät heinäkuussa 2017 :) Viikko sit aloitettiin suunnittelu ja nyt on paikka varattu. Hirvee hösötys päällä eikä jaksa mihinkään muuhun keskittyä :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
On 9.1.2016 at 03.30, JossuM said:

Meillä myös häät 2017. Tarkemmin 19.8.2017.

Paikkoja ei vielä varattu, mutta muistivihko on jo täynnä ideoita  :D

Kauhee täpinä jo päällä  :girl_dance:

Meillä juhla samana päivänä. : ) Naimisiin mennään edellisenä päivänä. :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tällä viikolla sitten varattiin juhlapaikka ja häitä juhlitaan 26.8.2017. Jotenkin häät tuntuvat heti paljon konkreettisemmilta kun on päivä ja juhlapaikka!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varattiin viikko sitten juhlapaikka ja häitä vietellään 15.7.17. Hui!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kihlauduttiin 19.4. ja häitä vietetään 27.5.2017. Hääpaikka ja valokuvaaja on varattuina, tärkeimmät siis kasassa eli toistaiseksi saa vielä hengähtää. :D Hääpaikkaa emme ole käyneet vielä katsomassa, mutta olen aika varma että se on juuri sopiva emmekä peru varausta. Kuvaajan bongasin viime kesänä ystäväni häistä joissa olin kaasona, huippua että hänellä oli tuo päivä vapaana. Kaasotkin olen jo pyytänyt, mulle oli niin itsestäänselvää kenet haluan, että halusin pyytää heitä pian. Onpa ainakin kolme ihmistä, jotka joutuvat kuuntelemaan mun intoiluani vaikkei niin kiinnostaisi. :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Meillä oli myös paikka alustavasti varattuna, ennen kuin oltiin nähty sitä edes. :)

Pitäisi askarrella kutsut jossain välissä. Mietittiin miehen kanssa, että marraskuun loppuun mennessä halutaan tietää vieraat, eli kutsut pitää laittaa syyskuussa matkaan. Tekstit olen kirjoittanut, mutta ne pitää tulostaa ja leikata. Sen jälkeen hirveästi näpräämistä kuitusilkin kanssa. Vaikka meidän kutsut ovat aika simppelit ulkoasultaa, niin kyllä silti vähän korpeaa kun esikoinen tuhosi sen prototyypin. Ensin piirsi siihen, sitten repi koristelut irti. Pitää keksiä hyvä jemma kutsuille, kunhan saadaan ne valmiiksi. :grin:

neitowilpola likes this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oho!

Meillä on juhlat toukokuussa 2017 ja ajattelin, että ollaan naurettavan ajoissa, kun on jo juhlapaikka varattu, kutsut hahmoteltu, olen tehnyt alustavaa budjettia ja yhdessä on koottu vieraslistaa. Mutta vielä mitä! :D

Hieman jännää tästä tekee se, ettei olla julkisesti kihloissa vielä. Mies on tulossa kohta pitkähköltä ulkomaankomennukselta ja ennen
sinne lähtöä soviittiin, että mennään naimisiin. Ei kuitenkaan tahdottu julkistaa tätä ennen kuin tuo reissu on ohi.
En siis voi julkisesti höösätä! Siksi on bestmanitkin vielä pyytämättä! (Pyydetään siis kumpikin miespuolista.)

Hurja ajatus, että jos kaikki menee hyvin, niin about 51 viikon päästä ollaan naimisissa. 

neitowilpola likes this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ukko yllätti saunanlauteilla tokaistessaan, että on suunnitellut jos mentäisiin naimisiin ensi kesänä. No nyt on juhlapaikka varattuna, joten se on virallista sitten! Juhlitaan heinäkuun viimeisellä viikolla (jippii!) Samoin kuin renyalla, kihlat on salaiset, tosin aina kutsujen lähettämiseen asti. Ukko haluaa välttää kaiken hössötyksen, ite en vaan meinaa pysyä nahoissani, joten yritän purkaa sitä täällä :P Onneksi kaasoille ja bestmaneille saa jo paljastaa ;)

Kiirettähän ei tässä vaiheessa mihinkään ole, pitopalvelun varaamista vain mietin, että kuinkas aikaisiin se olisi hyvä tehdä? Todennäköisesti pyydämme pienen paikkakunnan pitopalvelua. Toivottavasti ei vain koko kylälle sitten huutele meidän tarjouspyynnöstä :P

Renya likes this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen jo parisen kuukautta surffaillut täällä foorumilla, niin ehkä nyt uskallan laittamaan ekan viestini :D Me päätettiin hääpäiväksi 17.6.17 (päivämäärällä ei sinänsä ollut meille väliä, mutta naisen näkökulmasta ajattelin, että se on sulhaselle aika helppo päivä muistaa). Mä halusin kesähäät, mutten perinteista heinä- tai elokuuta, koska tykkään enemmän alkukesän vehreydestä ja luonnon "raikkaudesta". 

Mua kosittiin maaliskuun puolivälin paikkeilla, mut me oltiin kyllä puhuttu jo aiemmin, että halutaan mennä naimisiin joskus, joten en ollut kamalan yllättynyt. Ihanaa, että nyt mulla on vihdoin hyvä syy olla koukuttunut tv:n hääohjelmiin ja pelkän haaveilun sijaan voin nyt konkreettisesti suunnitella :)  

Meidän häät poikkeaa hieman perinteisestä, koska sulhanen on intialainen, ja intialaisuus tulee näkymään ainakin koristelussa ja musiikissa (sekä luonnollisesti häätanssissa, koska olen intialaisen tanssin harrastaja ja tuleva opettaja). Toivottavasti myös ruoka olisi osittain intialaista. Häät tulee myös olemaan kaksikieliset (suomi ja englanti). 

Mä olin ensin vähän kauhistunut luettuani tätä foorumia, sillä niin monet ovat aloittaneet suunnittelun jo 1,5-2 vuotta ennen häitä... Mutta hyvin mekin varmasti ehditään, juhlapaikka on jo varattu ja kirkko varataan ylihuomenna, koska aikaisemmin sitä ei voi varata, ja häävieraslistaa on tehty ja teemavärejä suunniteltu. Mulla on jo kaaso, BM puuttuu, mutta sanoin miehelle, että se saa pyytää bestmanin sitten kun haluaa. Häät tulee aika hyvään saumaan, koska opintojen takia en olisi voinut aloittaa suunnittelua aikaisemmin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sattuisikohan täältä löytymään morsiamia, joilla on vihkiminen Suomenlinnan kirkossa lauantaina 1.7.2017? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tännekin muistaessaan päivitellä kuulumisia :)

Pieni jobinposti iski maaliskuussa, rintasyöpä.. :( Vähän puskista tuli, onnesta löytyi nyt jo eikä vasta ensikeväänä..

No, toinen tissi on poistettu ja lääkehoidot päällä. Lokakuun alkuun saakka sairaslomalla. Mutta siitä huolimatta oon ottanut kaiken irti :) Kutsut on tehty, vieraskirja lähes valmis, pöytäkoristeet hyvällä mallilla valmistumassa. Kokki saatu eli saadaan sittenkin tehtyä lähes kaikki ruuat itse :D Ja äidille löytyi häihin ihana puku messuilta ja kaasokin on valittu.

Itse tehdyt liköörit osa yksi koemaisteltu :P Lisää laitetaan tekeytymään kunhan mansikat ym kypsyy.

Ainoa joka aiheuttaa pientä ressiä on puku ja (vielä) puuttuva toinen tissi. Puku kun on avoin yläosasta niin saako siihen miten muokattua "lisää" kangasta/olkain jos joudun proteesin kanssa kävelemään alttarille.. Korjausleikkaukseen on mahdollisuus päästä hyvällä lykyllä jo helmikuussa mutta plan b täytyy tehdä varuiksi..

Ja tukka kun on lähes kokonaan kadonnut, niin ehtiikö miten kasvaa juhliin mennessä vai laittaako suoraan irtohiukset :D

Sormuksen teetän äidin vihkistä ja isältä saadusta sormuksista. Mies arpoo yhä haluaako uuden vai ei.. Sen on jo osannut päättää millasen puvun pistää päällensä :)

Ukko teki työkoneellansa juhlatilan pohjapiirustuksen pöytineen mittakaavassa :D pääsee visioimaan pöytiä.

Niin ja kirkko saatiin varattua juuri siihen aikaan kun oli tarkoitus ❤

 

Mutta hengissä ollaan ja vihille mennään, oli tukkaa tai tissiä ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä sulhanen jolla hääpäivä 7 tammikuuta 2017. :) kirkko ja juhlapaikka varattuna, sekä puvut hankittu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä nyt valmiina juhlapaikka, ruuat, valokuvaus, mun puku ja sormus, koristeita (oikeestaan timantit vaan puuttuu), kampaus- ja meikkisuunnitelmat, korut, boolimaljat (:D), suunnitelmat, teemavärit, karkkien ja menun mietintä... Tilaan varmaan ensikuussa nuo timantit ja kukat eli tekokallat kimppuihin. Sulhasen sormus on jo tiedossa, odotellaan aleja, sulhasen puvun suunnittelija ollaan todennäköisesti löydetty, kirkko ja maistraatti voidaan varata elokuussa (oon ottanut palkatonta, toivottavasti saan jotta on aikaa käydä keskustassa jonottaen samalla maistraattiin puhelimessa... ; ) 

Ei paljoa puutu. : ) Kutsut teen itse ja ostan tarvikkeet jossain vaiheessa koekutsuun. Tekstit jo aikalalla suunniteltu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi kun te kaikki olette pitkällä suunnitelmissanne. Meillä edelleen ihan alkutekiöissä.  Kukaan ei vieläkään tiedä suunnitelmistamme. Perhepiirissä on avioero meneillään ja tuntuu jotenkin vaikealta kertoa heille, että suunnittelemme häitä. Omassa mielessä olen suunnitellut jo kaiken lähes valmiiksi, toteutus vielä uupuu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä ollaan mukana myös <3 Häät 17.6.2017. Aloitin myös äskettäin uuden hääblogin http://morsiamen-paivakirja.blogspot.fi/. Jos joku haluaa seurailla meidän suunnittelun etenemistä :) Juhlapaikka ja kirkko on jo varattu, eli ne tärkeimmät ^^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään