Megis

Hääkuvat kansioon!

96 viestiä aiheessa

Täytyi tulla tännekin hehkuttamaan! Sain hääkuvat kansioon viimeinkin, eikä häistä ole kuin 2 kuukautta ja 2 päivää!!!  

Ihana katsella kuvia ja muistella hetkiä. Ja odotella miestä kotiin työreissulta... Enää n. tunti

Viralliset kuvat on vielä saamatta, mutta ensi viikoksi kuvaajakaveri ne lupasi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heh, meilläkin on tiedossa muutaman kuvaajan kuvia (tutuilta), mutta jätin hieman tyhjiä kohtia siltä varalta. Ja sitten lisään vain kansion loppuun, jos tulee jotain tosi hyviä otoksia.

Meillä kuvia diginä on yli 500 reilusta, niistä on sitten teetetty (laskee kansiosta)... vajaa 200. Ja pari on saatu jo tutuiltakin. Eli kansiossa on pyöreästi 200 kuvaa!  

Sain myös tekstit juuri tulostettua, iltasella ajattelin loputkin niistä kansioon lisäillä.

Meillä oli hyllyssä sopiva kansiokin valmiina (onneksi) muuten projekti olisi kai viipynyt reilusti "sallittua" pidemmälle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hääpäivästä on jo reilut 7kk ja kuvat ei vielkään oo kansiossa... tai siis kansioissa, eikä kansioitakaan oo viel tarpeeksi...

Lujana päätöksenä on alkaa setviin noit kuvia (joita on paljon normaaleina kuvina ja paljon cd:illäkin(mutt ne saa siellä ollakin, ei varmaan teetetä niitä enää) 2 viikon päästä. Saa vaan nähä kuin käy....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääpäivästä kohta jo 9 kuukautta, ja tuolla nuo kuvat vielä odottelee...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ole kuvat vieläkään kansiossa. Nytpä mä keksin, vien tänään loput kuvat teetettäväksi ja teen kansion ensi viikonloppuna. Haluan saada kaikki järjestykseen vihdoinkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oikeesti, taidan olla tosi saamaton. Häät oli jo 24.8.2002. Eikä mulla vieläkään oo läheskään kaikki kuvat kansiossa.

Vieraskirjaan on liimattu jo melkein kaikki sinne tulevat hääkortit ja kuvat (Aloitin kuukausi sitten). Piti ostaa sellainen kuvaboxi, kun en saa liimattua kuvia kansioon. Siihen olen saanut peräti laitettua paikoilleen sen kuvan, joka näkyy ulospäin. Muut ovat sisällä laatikossa ihan missä järjestyksessä sattuu. Onneksi otettiin hääkuvaajalta sellainen kansio, että on ainakin jotakin näyttää kyläilijöille, kun ne hääkuvia kyselee.

Oon kyllä niiiiin toivoton  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä laitoin heti samana iltana kertakäyttökameroiden kuvat kansioon, kun sain ne kehityksestä. Tänään tuli puolestaan postissa sitten digikuvista teetetyt kuvat (kiitoskorttikuvat, suurennokset jne) sekä reilut 200 kymppikuvaa. Eivät sovi noihin kahteen kansioon, jotka varasin, joten metsästän vielä yhden albumin jostakin ja sen jälkeen laitan ne kansioihin. Mahdollisimman pian tietysti, koska en kestä, jos kuvat eivät ole albumissa.

(Anoppilassa sain melkein hermoromahduksen, kun heillä on lähes 20 vuoden kuvat vaan niissä taskuissa, joissa kuvat tulee kehityksestä, eikä paljon mitään kuvia ole laitettu albumeihin. Kaiken lisäksi nuo taskuissa olevat kuvat on ihan sekaisin, eli niitäkään ei voi selata!)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuvat ei ole vieläkään kansiossa. Tänään niitä plärisin ja valitsin teetettävät kuvat ja vien ne huomenna kehitettäväksi ja sitten kuvia liimailemaan

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me saatiin pari viikkoa sitten hääkuvat kansioon - vihdoinkin! Minä järjestin kuvat ja mies laittoi kansioon. Täydellinen työnjako... Inhoan kuvien liimaamista kansioon.

Tuntui kyllä siltä, että olimme melkoisen hitaita kuvien kanssa. Albumikin ostettiin vasta helmikuussa, kun mieleistä ei sattunut aiemmin silmiin. Vielä pitäisi ottaa kalligrafiakynä käteen ja tekstata muutamiin kohtiin ennalta valitut tekstit...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanaa, mä en ole ainut, jolta on tää projekti jäänyt. Häistä alkaa tosiaan olla jo aikaa. Mutta jos vaikka kesälomalla... sadepäivinä liimailis niitä kuvia kansioon... Ennen 1v. hääpäivää ois tarkotus ne sinne saada.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Suuri yritys on saada kuvat albumiin ennen 1 v. hääpäivää. Tuskin onnistuu

Tähän voisi tähdätä, mutta olen myös hiukan skeptinen. Häät olivat syyskuussa ja pari kuukautta tekosyynä oli se, etten ole ehtinyt hankkia kansiota. Saimme kuitenkin upean kansion joululahjaksi kaasosiskoiltani joten sitäkään tekosyytä ei enää ole. Nyt pitäisi sitten valita parhaat otokset n. 200 kuvasta ja saada ne kansioon...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääthän oli elokuussa, enkä ole vielä edes saanut teetettyä kaikkia valokuvia. Kansiotakaan ei ole hankittu. Jos ottais tästä jonkun 10-vuotisprojektin..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä on jotain superrouvia

Minulla on neljä eri kansiota, joihin voisin laittaa kuvia, voitte varmaan arvata ettei yhteenkään ole vielä kuvia laitettu. Olen kyllä ajatuksen tasolla suunnitellut... mutta kaikki ehkä tyssää siihen että kuvittelen, että niitä kuvia muka tulee jostain lisää tai täytyy vielä kopioida jotain kuvia eikä siitä sitten tule mitään jos ne ovat jo kansiossa. Valokuvien kansioon laittaminen on niitä juttuja, joita en halua ryssiä vaan tavoittelen jotain mahdotonta täydellisyyttä, joten haluan käyttää sen yhden mahdollisuuden huolella.

Yksi jarru on tietysti digikuvien tulostaminen. Paperikuvia taitaa olla jotain 150, digikuvia ehkä saman verran. no, puoli vuottahan tässä on vasta naimisissa oltu, ei siis mitään kiirettä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on ongelma kuvien kans  ???

Häistähän on nyt päälle 4 kk, kuvia meillä on jotain 250 kpl ja lisää saadaan varmaan vielä sukulaisilta kun ehditään niitten perään kyselemään. Kaikki kuvat on digikuvista teetettyjä ja tavallisilla digikameroilla teetettyjä.

Ongelmana on siis se, että laitanko kaikki kuvat vaan järjestyksessä hääalbumiin vai laitanko vieraiden kuvia johonki muuhun kansioon?

Siis oletteko tehneet hääalbumistanne teidän näköisen vai koko hääpäivän näköisen??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Thäh!! Mun sormet suorastaan syyhyää, notta pääsen laittaan niit kuvia kansioon ja järkätä niit, ja samalla muistella sitä ihanaa päivää. Häistäni ei oo viel viikkoakaan, mut en vaan jaksa oottaa. Huomena saadaan hakea Fotopulkkiselta koevedokset...............

En varmaan kestäis sitä et ne lojuis vaan jossain sikin sokin. Oon varmaan vähän yli-innokas, mut niin oon kaikessa mihin sormeni lykkään..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ai niin ja teen kaksi eri albumia. Toiseen kutsu, ohjelmalehti, kiitoskortti tms. ruoka+kahviliinat, karkista kuvia (tai mietin et miten saisin ne karkit puskettua sinne kansioon, mut ei taida onnistua) suunnitelmat ja lopulliset. Kuvia koristelusta, tarjoilusta, hääpuvusta (ystäväni valmistama) Sitten tulee kaikki esityksissä olleet laulut, runot sun muut. Sitä kansiota aloitin tänään.

Eli teen kaksi kansiota, toiseen kaikki esteettiset jutut, ja toiseen valokuvat + kuvan kohdalle aina pieni selitys mitä tapahtuu. Saa nyt nähä mahtuuko yhteen valokuvat kansioon. En oo viel ostanu kansioita. Mut ajattelin kyl tehdä hääteemaan sopivat kansiot, eli hääpäivän näkönen!!  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Asetin itselleni tavoitteeksi, että ennen puolivuotishääpäivää on kuvat kansiossa ja nyt ne on! Yllätin itsenikin tässä reippaudessani. Kuvatekstejä tosin ei vielä ole, jos sais ne sitten 1-vuotishääpäivään mennessä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aloitin projektin viikko sitten. Häät oli 24.7.2004. Kaikelle 600 kuvalle on jo paikkansa, mutta kiinnitystä vaille. Kaksi kansiota siihen menee. Toisesta kansiosta löytyvät myös puheet, kutsukortit, karkkirasiat, servetit yms. somisteet. Sitten laitoin ne niin, että "viralliset" kuvat omaan kansioon ja kertakäyttökameralla otetut omaansa, mukavien hulppeiden kommenttien kera.

Niin ja sitten on vielä kirkkokuvat eri kansiossa (johtuen siitä että saimme sen valokuvaamosta, josta meillä oli kuvaaja kirkossa).

Mukavalta näyttää ja tuntuu, kun sekin projekti etenee...  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on tavoitteena saada kansioon kuvat ennen 1-vuotis hääpäivää, onneksi on vielä 5kk aikaa. Meilläkin on kuvia kamalasti ja laitan kaikki aikajärjestykseen. Leikkelen kuvia pienemmiksi, sillä musta on parempi, että kuva on tiivis, kun että siinä näkyy kaikkea ylimääräistä. Kuvien asettelua olen jo aloitellut, mutta ompa urakka, joten välillä tympii. Tulee tosi tiivis paketti, kai tekstit mahtuu johonkin väliin. Tarkoitus on, että kaikki mahtuu yhteen kasioon, sillä kuka niitä oikeasti jaksaa monta kansiota katsella

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eli missä vaiheessa hääalbuminne on?

Te, joiden häistä on jo enemmän aikaa, koska saitte albuminne valmiiksi? Kauanko kesti? Paljon kuvia? Muuta rekvisiittaa?

edit. Yhdistin kaksi ketjua. -Trio-

Muokattu: , käyttäjä: Trio

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häistä on kahdeksan kuukautta ja häälahjaksi saatu albumi odottaa edelleen kuvia, jotka on tarkoitus tilata... joskus.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häistä parisen kuukautta aikaa, albumi jo (melkein) valmis, odottaa enää paria kuvaa... kuvatekstit tosin puuttuu, mutta enpä tiiä tuleeko niitä ollenkaan. Tykkään muutenkin tilata kuvat eri tilaisuuksista melko nopeasti, joten toki myös omista häistä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Albumi on hankittu ja kuvatkin on jo tuossa, mutta kuvat on liimaamatta ja tekstitikin pitäis laittaa eli siis kesken  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo... Kuvat on tilaamatta, mutta katsottu kyllä, että mitä laitetaan paperikuvina.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään