mvs

Omatoimisesti avustajaksi ilmoittautuneet

2 viestiä aiheessa

Tässä on suunniteltu vieraslistaa ja varattu paikkaa ja suunnitelmat niiden osalta alkavat olla selvillä. Mua mietityttänyt asia on, että mulla on läheisissä kavereissa entinen pari, joiden ero oli aika riitaisa vuonna 2008. Mies on hyvä ystäväni jo ala-asteelta ja viime vuosina nainen taas on ollut läheisempi. Tarkistelin sitten että näkevätkö ongelmaksi jos tämä toinen osapuoli tulee myös juhliin, haluan nimittäin molemmat. 

 

Näiden seurauksena nainen sitten ilmoittautui bestmanikseni. Ei muuten mutta en häntä siihen hommaan halua. Nyt tässä vähän mietin miten muotoilla että kiitos tarjouksesta mutta ei kiitos. 

 

Onko teillä muilla kokemuksia siitä että vapaaehtoisia tulee näin? Miten olette hoitaneet tilanteen?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos paikka on jo täytetty, niin sanot vain sen. Voit tietysti sanoa myös, ettet ole miettinyt vielä asiaa tai ihan vain ettet koe henkilöä tarpeeksi läheiseksi siihen hommaan. Voihan hän siitä nokkiinsa ottaa, mutta minusta se on sitten hänen henkilökohtainen ongelmansa.

Vähän töykeää muutenkin kyllä ilmoittaa itsensä tuolla tavalla. Bestmanin ja kaason tehtävät ovat kuitenkin "kunniatehtäviä", joihin pyydetään, ei "haeta".

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään