Hylje

Ei ohjelmaa, mitäs sitten??!!

48 viestiä aiheessa

LadyPink on kyllä oikeassa siinä, että häissä on erilaisia ihmisiä ja varmaan varsinkin jotkut vieraammat vieraat kaipaavat ohjelmaa. Meillä varmasti sukulaiset jaksavat höpistä keskenään ja kaikki kaverit tuntevat toisensa, mutta kyllä aina löytyy joku, joka ei jaksa/halua/osaa vaan seurustella. Näitä ihmisiä ajatellen olisi mukava olla edes jotain pientä ohjelmanumeroa. Ei siis välttämättä leikkejä, mutta JOTAIN.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekään emme halunneet leikkejä tai ohjelmaa. Äitini halusi kuitenkin jotain ja hankki laulajan & pianistin. Musiikkia kuulemme kai 6 kappaletta kahdessa osassa. Ohjelmassa on myös vapaa sana, jossa ilmeisesti ainakin isät pitävät puheet. Vieraista vain 8 ei tunne muita/heitä ei tunneta. 26 muuta tuntevat toisensa. Hääpari tuntee kaikki. En haluaisi mitään esittelyä, koska nämä ihmiset eivät tämän jälkeen enää tapaa. Emme tanssi.

Halusin juhlien olevan aika lyhyet, eli päättyisivät n. klo 19-20 (vihkiminen klo 15). Suurin osa porukasta on menossa jatkoille eri paikkaan, jossa viini virtaa. Äitini vain meni sooloilemaan ja hankki mahdollisuuden olla juhlapaikassa vaikka klo 24 asti, lisämaksusta tietenkin. Kysymättä meiltä, lähetti vain sähköpostia sukulaisilleen. Minusta on ihan turha jäädä sinne hengailemaan, kun ei iltapalaa ole tarjolla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meillä oli ohjelmaa ja muuta kivaa siinä sivussa. Olen ollut yksissä häissä joka oli juuri tällaista "istutaan ja jutellaan" tyylistä "juhlaa" ja se todellakin oli sitä istumista ja ihmettelyä. Meidän pöydässä oli eräs pari jolla oli niin tylsää että se nainen tarkista kelloansa kymmenen minuutin välein. Täytyy kyllä myöntää että itselläkin tuntui aika pitkältä kun odoteltiin sitä kakkua nelisen tuntia ilman mitään leikkejä, puheita, mitään. Ei edes tuntunut häiltä. Miksi edes vaivautua peristeiseen kirkkovihkimiseen ja sen myötä juhlaan jos ei todella juhli?

Näinhän ei tarvitse ohjelmattomissa häissä olla. Meillä on varsin myöhäinen vihkiminen ja sieltä suoraan yhdessä juhlapaikalle. Paikalla kohotetaan maljat ja pidämme puheenvuoron. Samoin isämme. Siten aletaan heti syömään! Eli ruoka on jo lähes valmis kun tullaan ja pöytiintarjoiltuna usean ruokalajin illallinen. Sen aikana tulee myös yksi lyhyt puhe. Elävää musiikkia on taustalla koko pitkähkön ruokailun ajan. Jälkiruoka eli hääkakku seuraa heti ruokailua ihan kuten yleensäkin jälkiruoka illallisilla. Sitten tulee häätanssi ja muukin suku liittyy mukaan. DJ on tällä aikaa valmistautunut ja ennen kuin tanssimusa alkaa, kaasot pitää pienen hauskan puheen. Sitten kiertelen vaan ihmisten joukossa juttelemassa ja voidaan juoda hieman ja aletaan tanssahtelemaan. Miten niin ohjelmattomat häät eivät olisi juhlimista??? Ei kaikkien häiden tarvitse kestää kello 13 - 02!! Ja kun juhla on lyhyempi, ei tarvitse kaikenlaista tyhjänpäiväistä viihdytystä keksiä. Ulos nurmelle tulee yksi peli, jota aikuiset miehet varsinkin tykkäävät pelailla, lapsille touhunurkka ja vieraskirjan vien vaikka kädestä pitäen jokaiselle. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vimpulat: Mutta tuossahan ON ohjelmaa :grin: Puheet (oliko niitä jopa 3-4), elävä musiikki ja häätanssi ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos päädymme pitämään häät (mieli muuttuu koko ajan), niin ohjelmaa meille ei ole tulossa. Ainoastaan häävalssi ehkä mahdollisesti tanssitaan. Toisaalta jos ne häät pidämme, niin pidämme hääillallisen ravintolassa eli vieraiden tultua syödään ruuat ja kakut ja keskustellaan samalla ja sitten häivytään kaikki omille suunnillemme. Se mahdollinen häävalssi tanssataan ruuan ja kakun välissä. Ruokailun taustalle tietysti voisi hankkia vaikka sellistin soittamaan tai ihan vain cd:ltä musiikkia, niin hiljaisuuden yllättäessä ei olisi niin hiljaista. Uskoisin että tuollaiseen aikaa menisi kolmisen tuntia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä pyrin myös pitämään ohjelman minimissä. EN jaksa väkisin väännettyjä hääleikkejä. Jotain voi olla, jos avustajat näkevät sen välttämättömäksi :) mutta morsiamen/sulhasen ryöstöt voi kyllä unohtaa. Samoin vieraista on aika iso osa varattuja, joten taitaa kimput ja sukkanauhat jäädä myös heittämättä.

Meille tulee bändi soittamaan, joten siinä on actionia. Oikeastaan voisi olla myös mukavaa, jos avustajat tai perhe ottaisivat lyhyen puheenvuoron.

Mä ja mun ohjelmattomuus. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moro,

olen törmännyt tähän silmien pyörittelyyn, kun ohjelmanumero -utelihin vastaan, että meille ei mitään ohjelmaa tuu. Syödään hyvin, kahvit leivosten kanssa (ette usko kuinka paljon taivasteluja tämäkin on tuottanut!) ja häävalssi bändin kera.

eli meidän ohjelma on ruoka, juoma ja tanssi. ei puheita, ei sukkanauhan heittoja, eikä todellakaan morsiamen/sulhasen/anoppien ryöstöjä.

Kuvaaaja tulee häihin ja hänkin oli vähän että :girl_impossible: kun kerroin että siis todellakaan ei ohjelmaa oo.

miksi tätä pitää perustella?!?

meillä vihkiminen on kello 17 ja juhlapaikalla ollaan noin klo 18, onnittelumaljat, ruokailu, kahvit noin 19/20 (miten nyt syötyä saadaan) ja sitten häävalssi ja musaa bändin toimesta (3x45min).

minulle päiviteltiin jo tuon bändin olemassa oloakin, kun vieraita ei ole kuin 19 plus me, mutta koska halusin live musaa, niiin sitä sitten otimme. PISTE. kyllä aikuiset ihmiset keksii paljon puhetta, ja jos ei keksi niin lähtekööt kotiinsa sitte :girl_blum:

kuten joku jo aiemminkin ilmaisi, ei rippijuhlissanikaan, tai ylioppilasjuhlissa, saati sitten lapsemme kastajaisissa ollut ohjelmaa ja hyvin vieraat viihtyivät.

Muokattu: , käyttäjä: Katja-syksy-morsian

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, häät takana ONNISTUNEESTI ilman minkäänlaista ohjelmaa. Ja hyvin meni!!!!

eli on mahdollista ja myöskin vieraat kehuivat, ettei todellakaan tullut mitään tuolileikkejä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olimme häissä joissa oli em.lainen esittelyleikki, siis jokainen vuorollaan esitteli itsensä jne. Paikalla oli yli sata vierasta, ja kyllä siitä ohjelmasta jäi huono maku monelle. kaikki kun eivät nauti esiinymisestä, päin vastoin pelkäävät sitä. Monet sanoivat, etteivät aio itse tälläistä todellakaan järjestää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille ei leikkejä tule. Vieraita on n.60, ja kaikilla on tuttuja siellä. Monet juhlat on tällä porukalla järjestetty ja hyvin on aamusta iltamyöhään hyvän ruuan ja musiikin ja seuran voimin juhlittu. Nyt vaan on kyseessä meidän häät, joten enpä tiedä miksi nämä juhlat eivät sitten onnistuisi ilman leikkejä. Häätanssi tulee, samoin kimpun ja sukkanauhan heitto. En jaksa uskoa että kukaan valittaisi. :flirt: Olen ollut myös häissä joissa on ollut leikkejä ja myös häissä joissa ei ole ollut leikkejä ja kummissakin olen viihtynyt. Seura ratkaisee :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille ei myöskään ole paljoa ohjelmaa tulossa. Minkäänlaisia hääleikkejä, ryöstöjä, tietokilpailuja tms ei todellakaan tule. Häävalssin kyllä tanssimme, kimpun heitän ja muutama musiikkiesitys ja lyhyt puhe on varmaan tulossa, mutta ei mitään muuta. Eikä mitään väkisin väännettyä ohjelmaa, se ei vaan sovellu meille ollenkaan. Olen ollut todella mukavissa häissä, missä ei ole ollut edes tuon vertaa ohjelmaa, ja yleensä porukka on viihtynyt ja hauskaa on ollut syödessä, joudessa ja jutellessa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille ei tule ohjelmaa hääkahvitukseen. Puheita saa pitää ken haluaa. Makeita herkkuja ja kahvia tarjolla. Kuohuviiniä. Vieraspöydällä meidän historiakirjanen ja Mauritiuksen vihkimisestä kirjanen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille ei tule ruokailun lisäksi oikeastaan muuta ohjelmaa. Huolella valittua musiikkia soi taustalla ja ystävämme lupasi jossain välissä laulaa. Puheita saa pitää, mutta en usko meidän tervetuliaspuheen lisäksi muuta tulevan ellei joku kaveri yllätä. Syödään, juodaan ja nautiskellaan toistemme seurasta.

Muokattu: , käyttäjä: Blackie

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tulee ohjelmaan ainoastaan molempien isien puheet ja ehkä yksi pianoesitys. No, loppuillasta tanssimme häävalssin siskoni ja ystäväni säestyksellä, mutta mitään leikkejä yms. emme halua. Ennemmin nautitaan hyvästä ruoasta ja toistemme seurasta.

Kannattaa kyllä satsata istumajärjestykseen. Minulla on jo muutamat ystävät kyselleet, että ei kai vieraita sekoiteta keskenään. Moni tuntuu kammoavan sellaista väkisin uusiin ihmisiin tutustumista. Ja niin kammoan minäkin. Meidän suku ja kaverit on puheliasta porukkaa, joten vaivautuntta tunnelmaa tuskin tulee. Jos hääväki on hiljaista, kannattaa varmaan sitten keksiä jotain musiikkia taustalle rentouttamaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häissämme kutsutut viihtyivät niin hyvin keskenään jutellen ja muuten hauskaa pitäen, että jopa tanssilattia jäi suurimman osan aikaa tyhjäksi. Eli turhaa siihen olisi ollut ympätä mitään väkisin väännettyä ohjelmaa. No, oli meillä ruokailun aikana taikuri, ja suoritimme myös perinteiset häävalssit ja kakunleikkuut, mutta mitään leikkirumbaa tai heittelynumeroita ei tosiaankaan kaivattu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

olimme pari vuotta sitten häissä, joissa ei ollut ohjelmaa. hääpari ei ole "esillä olevaa tyyppiä" eivätkä he halunneet häihinsä mitään ohjelmaa. häät järjestettiin sulhasen vanhempien pihassa kesällä ja sää oli mitä mainioin. paikalla oli karaokelaitteet ja musiikki soi. laulaa sai siis kuka halusi, muutama esitys siellä kuultiinkin. häät olivat todella rennot ja mukavat enkä jäänyt kaipaamaan yhtään sen kummempaa ohjelmaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille ei tule ohjelmaa, mutta ei toisaalta tule mitään varsinaista hääjuhlaakaan, tarkoitus on nauttia illallinen pitkän kaavan mukaan lähimpien kanssa klo 18 tapahtuvan vihkimisen jälkeen.

Itse olen aina häävieraana ollessani kammonnut etenkin sellaisia leikkejä joihin kaikkien on ollut pakko osallistua - minusta tällaista vaadittaessa pitäisi todella tietää että kukaan vieras ei tästä vaivaannu. Olen myös ollut viihtyisissä häissä joissa ei syömisen ja tanssin lisäksi ollut muuta ohjelmaa. Minusta on vähän hassuakin vaatia häihin ohjelmaa, eihän usein esimerkiksi isommissa syntymäpäiväjuhlissakaan ole mitään seurustelua kummempaa ohjelmaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä myös kammoan hetkiä, jolloin hääjuhlissa etsitään vapaaehtoisia mitä erinäisimpiin kisailuihin. Olemme suunnitelleet omiin häihimme powerpoint esitystä, jossa olisi kuvia lapsuudestamme, nuoruudestamme ja yhteisestä elämästä. Taustalle suunnittelimme aiheeseen sopivaa musiikkia. Näin saamme järjestettyä ohjelmanumeron, mutta kenekään ei tarvitse esiintyä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei tule mitään perinteisiä hääleikkejä eikä visailuja tai kisailuja. Alussa on tervetuliaispuhe, sitten ruokailu ja kahvit. Sen jälkeen häävalssi ja trubaduuri, joka esittää kaksi 30 minuutin settiä. Loppuilta rentoa seurustelua sekä taustamusiikkia cd:ltä.

Kirkossa haluaisin etttä veljeni tyttö laulaisi jonkun laulun, kun osaa laulaa todella kauniisti. Haluaako ja uskaltaako hän sitten laulaa on eriasia. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillekaan ei ole tulossa sen kummempaa ohjelmaa, vihkiminen klo 14, sitten kuvien jalkeen juhlapaikalle, jossa alkujuomien jalkeen ateria, kakku ja pari valssia. Ystavamme soittaa viela vahan musiikkia, lopusta musiikkitarjonnasta huolehtii iPod. Juhlapaikka kaytossa puoleen yohon asti, vieraita n.45, illalla lisaa tyokavereita jne (taalla Brittilassa tapana). Sulho pahkailee, pitaako puhetta vai ei, mina aion sanoa pari sanaa ainakin. Leikkeja tms emme kumpikaan halua. Haluamme rennot, omannakoisemme haat. Jos jotkut eivat tykkaa, harmi. Elamassa on suurempiakin murheen aiheita. Mulberry, powerpoint-idea on hieno, pitaakin mainita sulholle :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä vieraita tulee olemaan vajaa 30. Tarkoitus on syödä kolmen ruokalajin päivällinen musiikkia taustalla. Muutamia puheita ja ehkä lauluesitys. Ruokailun jälkeen ulos ottamaan kuvia morsiusparista ja vieraista. Juhlapaikalle saa jäädä seurustelemaan (ja ravintolan palveluja käyttämään) klo 22 asti. Ei turhaa stressiä! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei meillekään tule niin paljon varsinaista ohjelmaa. Tai no se riippuu siitä, mitä lasketaan ohjelmaksi. Meille tulee siis taustapianisti soittamaan musiikkia ruokailun ajan, muutama muu musiikkiesitys sekä puheita. Tämän lisäksi tanssimme sitten loppuillan bändin soittaessa. Tanssimme häävalssin tai -tanssin jonka lisäksi heitän ehkä kimpun ja sulhanen sukkanauhan. Mahdollisesti. Ja meille ei todellakaan tule mitään kamalia leikkejä :D.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään