neet

Saako sulhanen nähdä morsiamen hääpäivänä ennen vihkimistä?

360 viestiä aiheessa

Me emme näe toisiamme hääpäivänä ennen kirkkoa. Sulho menee vanhempiensa luo yöksi ja viettää aamupäivän omalla tahollaan valmistautuen. Näemme siis toisemme vasta kirkossa :-X Alunperin suunnittelimme, että valokuvaus olisi ennen kirkkoa, mutta kun kuvaaja ehtii tulemaan vasta kirkon jälkeen, niin jännitys säilyy alttarille asti.. Sulho ei kuulemma missään tapauksessa halua nähdä pukuani ennen kirkkoa. ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Otsikko hieman huvitti...Saako sulhanen nähdä morsiamen hääpäivänä?

mitenkäs muuten he voivat vihille mennä.. ::) ;D

No mutta mun mielestä ei ole paha juttu jos sulho näkee puolison ennen vihkimistä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mmm... Me nähdään valokuvauksessa, aikataulullisista syistä, ettei vieraiden tavitse odotella hääpaikalla tunti kausia >:( ;D, koska kokemusta on eräistä häistä, jossa hääpari meni kuvattavaksi, ja sen aikana oli jotain ankeaa yhteislaulua ( anna mun kaikkikestää!! :-/).

En usko että tällä on mitään merkitystä onnen kanssa.. Mutta sen verran oon taikauskoinen, ettei me olla hääpäivää edeltävänä yönä yhdessä kotona.. ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä sulhanen saa nähdä mut jo ennen vihkimistä kun on jo aikaisemmin nähnyt mut hääpukuun ja kampaukseen tälläytyneenä. Meillä on vihkiaika melko aikaisin ja välimatkat pitkät. Joten kuvaaja ehdotti että menisimme hääkuvaukseen kun mun koekampaus ja - meikki on tehty. Helpottaa huomattavasti vihkiaamun aikataulua eikä vieraidenkaan sitten tarvitsisi odottaa meidän saapumista hääjuhlaan. Joten koska sulhaseni näkee mut vihkiviikolla tamineissa niin miksei hääpäivänäkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en oo vielä varma, me kun nukutaan lapsuudenkodeissa, mutta sitten olisi kampaajat ja muut... että kyllä me ehkä nähdään toisemme, mutta täydessä tälingissä vasta alttarilla ;D näin ainakin toivoisin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No en ihan varmaksi mene sanomaan että onko sillä huonolla onnella mitää tekemistä sen kanssa näkeekö sulhanen morsiota ennen h-hetkeä....

Mutta ainakin morsiamen ,jonka kaasona toimin, sulhanen ajetaan julmasti pois kotoaan ennen häitä!! Varmaan omakin puoliskoni kokee saman kohtalon tai sitten minä lähden toisaalle.... saa nähdä....  ;) hih

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en itse siihen huonoon onneen usko, vaikka mieheni näkisi minut vilaukselta hääpäivänä ;D

Nukumme yön yhdessä (omassa kodissa lastemme kanssa :-X) ja tiemme eroavat heti aamutuimaan. Mies menee vanhempiensa luokse bm ja sulhaspoikamme kanssa. Minä jään tyttöjen, kaasoni ja kampaajani kanssa meille. Ja varmasti oma äitinikin täällä silloin on.

Näemme sitten kirkossa, jos vain kumpikin saapuu ;D :-X ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hmm, tämä onkin hankala :-? Puolensa kummallakin, perinteet kunniaan mutta on kyllä tosi epäkohteliasta pitää vieraita odottamassa pitkään vailla ohjelmaa..Mutta jos vieraille on järkätty ohjelmaa (ja ei ole silmät vollotuksesta punaiset ;) ) niin voihan siellä kuvassa käydä vihkimisen jälkeenkin ja siten nähdä vasta alttarilla..jaa-a, kukin taaplatkoon tyylillään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me nukuimme olosuhteiden pakosta eri osoitteissa häitä edeltävän yön. Ja sitä edeltävän ja sitä edeltävän yön.  ::) Ei ollut yhtään romanttista. Olisin halunnut jutella mieheni kanssa hääpäivän aamun tunnelmista. Olisin halunnut jännittää yhdessä. Minusta se, ettemme saaneet olla yhdessä, latisti vähän tunnelmaa.  :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No onneksi meillä ei olla mitään taikauskoisia "hömppiä"  ;D kyllä se onnellinen avioliitto tulee ilman näitä hölynpölyjäkin (tai sitten ei) eihän sitä koskaa voi tietää etukätee mitä tuleman pitää.....ja jos liikaa pelottaa kannattaa sulkeutua komeroon ja pysyä siel ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluan ehdottomasti viettää hääpäivämme aamun yhdessä mieheni kanssa. :-X Käymme myös kuvauksessa ennen vihkimistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo ei pysty ainakaan nukkuun erillään :P

Jänskättää jo ajatuskin et odottelen alttarille leijumista ja nään mussukkani hienona alttarilla odottamassa, aamupörrön jälkeen :-X :-X Voi nyyyyyyyyh- mä varmaan pyörryn sinne, tai ainakin roikun halaamassa rakastani liiian pitkäään ;D ennenkuin raaskin hellittää otteen (ja ryhdistäytyä alkavaan seremoniaan)!!

:-X :-X :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sulhanen näkee minut valokuvauksen yhteydessä ennen vihkimistä. Emme missään tapauksessa halua odotuttaa vieraita, joten sovimme kuvauksen näin. Loppujen lopuksi näin on ihan hyvä, sillä luultavasti olen ihan kyynelissä muutenkin, kun ne häämarssin ensimmäiset tahdit kajahtaa soimaan. Jos siihen tunnekuohuun lisättäisiin vielä se, että näen komistukseni ensimmäistä kertaa sinä päivänä, se saattaisi olla liikaa mulle.  ;)

Sulhanen ei kuitenkaan missään nimessä nää pukua ennen hääpäivää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä puolestani kuulun siihen vanhanaikaiseen kastiin, että näemme toisemme vasta siellä kirkossa, kun astelen isukin kainalossa kohti alttaria. Muut vaihtoehdot ei ole tulleet mieleenikään, tykkään yllätyksistä ja jotenkin se kuuluu häiden fiilikseen, että päivän odotuksen jälkeen kohdataan katseemme täydessä tällingissä juur ennen h-hetkeä.  :-XHäitä edeltävästä yöstä en vielä tiedä, että nukutaanko yhdessä vai erikseen.. ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä nukutaan-yöt-eri-paikoissa-ja-nähdään-vasta-alttarilla -juttu on yksi niistä tavoista, mitä en voi ymmärtää eikä huvittaisi sitä itsekään noudattaa. Nimenomaan joskus aikoja sitten se on ollut varmaan ihan normaalia ja luonnollisempaakin, mutta nykyaikana kun suurin osa hääpareista asuu yhdessä ennen häitä ja lapsiakin jo on, se vaan tuntuu niin teennäiseltä vaikka kuinka ajattelisi romanttista fiilistä perusteluna.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en varmaan osaisi nukkua, jos sulkki ei olisi vieressä. Ei meinaa normaalistikaan onnistua, saati sitten häitä edeltävänä yönä, kun pitää jännittää ja panikoida  :)

Me aiotaan mennä hotelliin yöksi jo ennen häitä, sillä kotonamme majoittuu kauempaa tulleita sukulaisia ja halusimme vähän omaa rauhaa.

Ja valokuvauskin on ennen vihkimistä. Ja mies on nähnyt jo puvunkin...

kuinkahan monen vuoden huono onni meitä nyt seuraa  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tähän ei todellakana liity mitään taikauskoisuutta tms., mutta täydessä tällingissä sulho näkee minut vasta alttarilla. Edellisen yön vietto ei ole vielä varma, toisaalta voisin viettää sen hihitellen kaason kanssa, mutta toisaalta olisi ihana herätä aamulla miehen vierestä. Luulen kyllä että kaaso silti olisi saman katon alla, olemme nimittäin sellainen kolmen symbioosi... :D Näin toisaalta saisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla..! Mutta aamulla sitten tiet eroavat, seuraavan kerran tapaamme sitten kirkossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä sulhanen näkee mut vasta alttarilla, eikä meilläkään todellakaan ole kyse mistään taikauskosta, vaan musta on kiva nähdä miehen ilme, kun ensin se jännittää iha kympillä alttarilla ja sitte mie astelen esiin...tietty jos sen suu vääntyy kovin pahasti alaspäin, niin tuskin se sitten kovin hauskaa on :D No, en usko sentään! Mutta siis se on musta ihan kiva tapa, että sulhanen näkee morsiamensa vasta alttarilla.  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uskoisin että meillä ei toteudu, sillä varmaan kuvat otetaan "feikki-avioparina" käytännön syistä jo ennen vihkimistä. Ei minua haittaa, sillä kävelen kuitenkin sulhon vierellä alttarillekin ja minusta olisi vaan turhaa jännitystä, että näkisin vasta alttarilla. Varmaan pyörtyisin.  ;D Mutta toki hienolta varmaan tuntuisi nähdä vasta sielläkin. MIhinkään taikauskoon en usko. Ainoastaan siihen, että jos näkee ennen, voi tulla riitaa (ja siten huonoa onnea) koska juhlapäivänä kaikkia jännittää!

Minusta on todella hassua, että vietetään viimeinen yö erikseen, jos on jo yhdessä asuttu. Ainakin jos siis haluaa noudattaa muka jotain perinnettä siinä vaiheessa suhdetta. Tuo kaason kanssa kikattelu syynä on taas ihan hauskaa. Mutta on se eri silti sulhasen nähdä morsian tällingissä vasta alttarilla kuin aamulla vierellä, joten on ihan ok viettää sitten se "viimeinen yökin" yhdessä. Mahdoinkos saada pointtiani selväksi... Noh, ei voi mitään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me sovittiin, että valoukuvaukseen ennen kirkkoa, säästää vieraiden odottelu aikaa. Ja yö nukutaan yhdessä, koska nukutaan paremmin, kun toinen on vieressä.  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olisin halunnut että nähdään vasta kirkossa, mutta aikataulujen vuoksi jouduttiin luopumaan siitä. Ja näin jälkikäteen ajateltuna näin oli parempikin. Yö me kyllä vietettiin eri paikoissa ja hääpäivän aamuna nähtiin vasta valokuvaukseen mennessä, eli vasta sitten kun oltiin kummatkin laittauduttu valmiiksi. Voin sanoa että se hetki kun nähtiin toisemme, oli hyvin mieleenpainuva ja täynnä käsinkosketeltavaa tunnetta mitä on vaikea kuvata, vaikka se tapahtuikin vanhempieni olohuoneessa  ;) kyllä siinä onnen itkut tirautettiin kumpikin. Oli hyvä että saatiin tuo hetki ennen kirkkoa, siinä oli taas oma jännityksensä ja jos kaikki olis tullu kerralla niin eihän siinä olis tienny miten päin olla  ;D eli oli hyvä et saatiin puhuttua vähän ja oltua muutenkin yhdessä ennen vihkimistä, päästiin sit nauttimaan vihkimisestä taas täysillä kun ei menny koko aika siihen tunnekuohuun mikä tulee siitä kun näkee toisensa eka kerran sinä päivänä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Totta kai sulhanen saa nähdä morsiammen ennen alttarille menoa. Jo aikaisemmin mainituista käytännön syistä (esim. valokuvaus) olisi aika mahdotonta siltä välttyä ja musta on hölmöä taikauskoa muutenkin tämä vietetään-yö-erillään juttu. Mä ainakin haluan valmistautua mun rakkaan kanssa niin paljon kuin mahdollista, paitsi meikkiin ja kampaajalle hän ei tule.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^yhdyn yllä olevaan  ;) eli kyllä saa!

Se on yhteinen ihana päivä, jolloin haluamme olla yhdessä aamusta iltaan (ja siitä eteenpäin tietenkin ;D) niin tiiviisti kuin mahdollista  :-*

Jos on avioliittomme onni sitten jostain taikauskoihin uskomattomuudesta kiinni, niin varmaan se on sitten tarkoitettukin niin olevan...  ::) Me nyt vaan pidämme tärkeämpänä yhdessäoloa kuin perinteitä...  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me aiomme tavata hääpäivänä vasta alttarilla. Minä nukun vanhempieni luona ja sulho omillaan. Ei tule ainakaan purettua kaikkea jännityskärttyisyyttä tulevaan aviomieheen  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen ainakin ajatellu noudattaa taikauskoista perinnettä, että siis sulhanen näkee minut hääpuvussa vasta alttarille tullessa.

Mutta ihan totta, hehe olis hyvä tarkistaa sulhanen ennen kuin se lähtee juhlaan. Ehkä voin sen tehtävän antaa jollekin perfektionisti kaasoistani ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään