Jump to content
Naimisiin.info

Saako sulhanen nähdä morsiamen hääpäivänä ennen vihkimistä?


neet

Recommended Posts

Miten te uskallatte ostaa puvut yms. ilman miehenne mielipidettä? Mulle on ainakin todella tärkeää että mies sanoo mielipiteensä pukuun ja pitää sitä älyttömän upeana. Olisi ihan kauheaa jos mies miettis mielessään, että onhan toi ihan ok puku, mut ois toivonut jotain erilaista..Just huomasin kun kattelin eri pukuja ja kyselin muutamasta vaihtoehdosta, niin ainoastaan yhdestä mies sanoi et toi on ehdottomasti upein, muut tosi tylsiä..Ja musta ne muut tylsätkin oli hienoja..

Hmm, tuli vaan mieleen, että emme sulhaseni kanssa muutenkaan yleensä puutu siihen mitä toinen pistää päällensä (arki- tai juhlapukeutuminen) joten miksi minun nytkään pitäisi "hyväksyttää" valitsemani puku? Eiköhän tärkeintä ole mitä sen puvun sisällä on, eli minä :girl_wink:

No makuasia tietenkin, niin kuin sanoin, minulle ainakin merkkaa miehen mielipide puvusta tollaisena päivänä kun kerran satsataan pukeutumiseenkin. Ei pukua toki tarvitse hyväksyttää, jos ei välitä siitä mitä mieltä tuleva aviomies on puvusta. Minä välitän :girl_smile: Tosin en muutenkaan pukisi päälleni sellaista juhlapukua mistä mies ei ollenkaan pitäisi, tosin meillä on onneksi aika sama maku. Haluan näyttää hänen silmissään hyvälle, so simple.

Link to comment
Share on other sites

Sulhoni ei näe minua ennen vihkimistä, tämä on minun tahtoni.

Minä ainakin välitän siitä, mitä mieltä sulhaseni on puvusta, mutta en silti koe tarpeelliseksi hyväksyttää pukuani hänellä, koska tiedän, että makumme kohtaavat. Jos näytän mieheni silmissä hyvälle kotiverkkareissa tukka pystyssä, niin tuskin valitsemani puvun kanssa näytän kauheasti huonommalle:)

Minulle puvun ostaminen on minun ja kaasojen välinen juttu, mutta tapoja on yhtä monta kuin tekijöitäkin=)

Link to comment
Share on other sites

Guest pampulakorva
Meilläkin nähdään kyllä puolin ja toisin pari tuntia ennen vihkimistä, kun valokuvaus on siihen buukattu. Oli tietoinen valinta, sillä meille tulee sekä studio- että miljöökuvat, joten vieraat olisivat joutunet odottamaan tuntitolkulla juhlapaikalla jos oltaisiin menty vasta kirkon jälkeen kuvalle. :)

Meillä myös nähdään toisemme ennen vihkimistä, kirkolla kuvausten merkeissä :-X Näin juhlapäivän kulku saadaan sujumaan sutjakkaasti! Oli taikauskoa tai ei :girl_wink:

P.S Sormuksen timanttimäärä on kyllä pariton, koska parillinen tuo kuulema huonoa onnea heh... Mitä sitten noudattaa ja mitä ei :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Itse haluaisin kovasti, että sulhanen ei näkisi minua hääpuvussa ennen kirkkoa. Käytännössä voi olla vähän vaikeaa järjestää, jos pitää hoitaa valokuvaus ennen kirkkoa ja juhlia. Toisaalta, vaikka ottaisimme kuvat vasta juhlapaikalla, aiomme kuitenkin astella yhdessä alttarille, eli viimeistään jossain siellä kirkon eteisessä sulho minut näkisi :) Pukua en ole vielä hankkinut, mutta sulhasen mielipide kuitenkin merkitsee. Yritän siis pukua valitessa huomioida sulhasenkin mieltymykset, mutta totta kai minä sen puvun ensisijaisesti valitsen ja jos sulho ei sitten tykkääkään, niin ei voi mitään. Tuskin sen takia kuitenkaan häät menee pilalle :D

Muokattu: , käyttäjä: Delia
Link to comment
Share on other sites

Guest Minimorsio

Muistaakseni en ole vielä vastannut tähän... Meillä sulhanen ei näe morsianta ennen vihkimistä. Otamme valokuvia vähän pitkin päivää ja jossain ruokailun välissä vähän pidempi sessio kun emme halunneet studiokuvausta muutenkaan. Minusta on jotenkin kuitenkin sykähdyttävää, että kohdataan vasta siinä kirkon käytävällä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Juu ei. Häädän hääpäivän aattona sulhasen bestmanin luo yöksi, ja seuraavaks nähdään sitte ku isä taluttaa mut kabinettiin jossa henkikirjoittaja vihkii. Kaaso tulee meille yöks, ja toivottavasti toinenki kaaso aamulla. Ykköskaason kanssa mennään sitte yhdessä kampaukseen ja meikkiin, haetaan kukat ja valmistaudutaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Me vietetään koko päivä yhdessä, mennään samalle kampaajallekin! Musta on jotenkin rauhoittavaa, että voidaan olla toistemme tukena koko päivä, ei mee sitten ehkä ihan hermoiluksi :)

Ja puvun sulhanen näki jo tällä viikolla (häät ylihuomenna). Tää sopii meille, karsitaan ikään kuin kaikki ylimääräinen jännityksen aihe pois! (Mun ei nyt tarvitse esimerkiksi olla huolissaan, että tykkääkö se mun puvusta vai ei...kyllä tykkää!)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ehdottomasti ei mitään taikauskoisia juttuja meillä, eli ihan yhdessä vietämme edellisen yön ja hääpäivän aamun. Kumpikin olemme aika hermoilijoita, eli tuo todella paljon tukea, kun voimme herätä ja valmistautua tärkeään päivään yhdessä. Samoin valokuvaus on ennen vihkimistä. Ja todellakin myös haluamme nähdä toistmme puvut ennen hääpäivää. Meillä on molemmilla erittäin tarkka maku ja osaamme myös katsoa, mikä toiselle sopii jne. Päinvastoin, sulhaseni mielipide on minulle tärkein esim. hääpukua ostettaessa.

Link to comment
Share on other sites

Itse haluan ehdottomasti viettää häitä edeltävän yön sekä hääpäivän aamun miehen kanssa yhdessä. Olen hurjan levoton nukkuja jo valmiiksi, niin miten sitten kun jännitän tulevaa päivää eikä olisi edes kulta siinä vieressä ottamassa kainaloon...

Valmistautua haluaisin sitten kaasojen ja mahdollisesti äitini avustuksella, ja nähdä miehen seuraavan kerran kirkossa - meillä ei siis sulhanen tule näkemään minun hääpukuani ennen h-hetkeä!

Muokattu: , käyttäjä: Mimsi
Link to comment
Share on other sites

Niin ja lisään vielä, että menemme yhdessä sulhasen kanssa kirkolle. Koska en myöskään halua isääni saattamaan minua alttarille (mielestäni äärimmäisen vanhanaikainen tapa, jota en itse halua noudattaa ja isä on hyvin tietoinen kannastani, on vain helpottunut kun ei on aika ujo mies :girl_haha: ), kävelemme alttarille yhdessä. En malta odottaa sitä hetkeä, kun jännitämme yhdessä käsikkäin ovien aukenemista ja kävelemme Kuulan soidessa alttarille. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

No näillä näkymin kyllä. Toki herätään samasta sängystä ja lounastetaankin yhdessä kotona ennen juhlaa. Mutta olin jotenkin ajatellu, että mies ei näkis mua valmiina kun vasta sitten maistraatissa. Oottelin ja haaveilin ehkä jostain vau efektistä. Mutta päivä tuleekin menemään nyt niin, että koska joka tapauksessa sulhanen näkee mun tukan ja meikin päivällä, niin mennään sitten yhtämatkaa hotellin kautta vihittäväksikin. Alusvaatteita yritän pihistellä ylläriksi, kuitenkin viimiseen asti :blush:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Mä en haluaisi, että sulhanen näkee minua ennen kirkkoa. Edellinen yö nukutaan eri paikoissa. Mutta ennen vihkitilaisuutta mennään käymään mummullani, joka ei pääse kuntonsa takia osallistumaan häihin. Haluan, että mummu näkee minut livenä hääpuvussa. Pelkät kuvat ja video ei riitä. Haluan myös saada kuvat mummun kanssa albumiin laitettavaksi.

Link to comment
Share on other sites

Mie haluaisin, että sulhanen näkee miut vasta kirkossa, kun isä taluttaa miuta pitkin käytävää :) Tosin saattaa olla niin, että jos ei saada kuvausta kuin ennen vihkimistä, niin ei voi sitten mitään. Haluaisin kuitenkin hääpäivän aamuna, että siskoni (eli kaaso) sekä apukaaso olisi meillä yötä, ja äiti, pienempi siskoni ja anoppi tulisi meille auttamaan ja rauhoittelemaan ennen vihkimistä :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olenkohan mä vastannut tähän jo.. Joka tapauksessa. Meillä kyllä nukutaan samassa paikassa ja näemme siis toisemme heti aamusta alkaen. Sulhanen ei kuitenkaan etukäteen halua nähdä pukuani, joten valmistautuminen muuten hoidetaan eripaikoissa ja minut pukuineen ja kampauksineen sulhanen näkee ensimmäisen kerran sitten kuvauksessa, joka hoidetaan ennen vihkimistä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mutta eikös se mene niin, että ennen vihkitilaisuutta mennään vielä papin kanssa juttusille sakastiin? Eli ihan "alttarilla" ei ekaa kertaa nähä. Korjatkaa, jos olen ihan väärässä!

Tämä on minun olettamus ja olen asennoitunu siihen, että mies näkee minut ekaa kertaa hieman ennen vihkitilaisuutta sakastissa. Ei se minua juurikaan ees haittaa, kun kirkossahan sitä jo ollaan ja koko päivä oltu kuitenkin jo näkemättä. Muutenkin yhdessä kävellään alttarille.

Link to comment
Share on other sites

kyllä minut sulho näki ennen vihkimistä. ensinnäkin nukuttiin ihan kotona ja minä lähdin vähän aikaisemmin kaason kanssa laittamaan juhlapaikkaa kuntoon. sulho tuli hetken päästä perässä. molemmat sitten vaihdettiin vaatteet juhlatilan yläkerrassa ja siitä käpöteltiin kirkolle (matkaa siis n. 200 m), vaikkakin tuuli aivan hullun lailla :girl_haha:

eli sulho näki minut ja monesti.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...