Jump to content
Naimisiin.info

Saako sulhanen nähdä morsiamen hääpäivänä ennen vihkimistä?


neet

Recommended Posts

Meillä näin omien alustavien suunnitelmien mukaan minä nukun kaasojen kanssa hotellissa/yhdessä jossakin muussa paikassa. Hotelli houkuttelisi jo pelkän aamiaisen takia ;) ja ajattelin jos olisi sama hotelli kuin se jossa hääyö vietetään niin tavaroitakaan ei tarttisi niin roudata. Sulhanen nukkuu varmaan vanhemmillaan/meillä kotona/bestmanin luona Bestmanien kanssa. Tuo hotelli tietysti vähän venyttää budjettia, mutta toisaalta saataisiin huone suht edullisesti alennuksella. Huono puoli on sit se, että minä ja 3 kaasoa ei yhteen huoneeseen kyllä mahduta vaan sitten jaettaisiin porukka..Mutta erikseen joka tapauksessa :) Ja luulen että kosmetologi/kampaajakaasoni ja muut ystäväni pitävät minut sulhasesta erossa koko edellisenkin päivän ;) meillä aika tiivis tyttökaveriporukka ja tykätään kyllä tehdä yhdessä asioita. Tyttöjen rentoutumishetki muutenkin houkuttelisi ennen häitä :) <3

Link to comment
Share on other sites

Meillä myös edellinen yö vietetään eri paikoissa, ainakin nyt suunniteltu näin :D Vihkiminen alkaa tosin klo 15, joten sitä ennen varmaan ainakin itse käyn vielä juhlapaikalla valmistelemassa iltaa. Pitää varmaan laittaa sulholle porttikielto sinne siihen asti, että näkisimme todella vasta alttarilla! Luulenpa myös, että sulhoni on mielissään siitä, että saa edellisen illan viettää esimerkiksi ystäviensä kanssa ja lievittää jännitystä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nyt on suunnitelmissa, että otamme hääkuvat ennen vihkimistä. Haluaisin firts look-kuvat, niin siitä ensikohtaamisesta hääpäivänä tulee jollakin tapaa ikimuistoinen, vaikka näemme ennen vihkimistä. Varmaan nukutaan eri osoitteissa. Häihin on vielä aikaa, niin ehtii sitten nämä suunnitelmat tarkennettua, kun hääpäivä lähenee :)

Meillä ihan samat ajatukset. Käytännön syistä on varmasti juuri pakko ottaa kuvat ennen vihkimistä, joten first look- kuvilla saisi ikuistettua sen ensisilmäyksen sille päivää! Alttarilla on tippa linssissä varmasti muutenkin, niin onkin ehkä hyvä, ettei liikutu myös sen toisen näkemisestä :D

Link to comment
Share on other sites

Täällä on jo niin totuttu yöllä toisen tuhinaan vieressä, että ei yksinään saa kunnolla nukutuksi. Näin ollen haluan ehdottomasti nukkua samassa sängyssä, jotta ollaan sitten virkeänä hääpäivänä :) Aamun aikatauluista ei olla vielä päätetty, mutta luultavasti yhdessä tehdään vielä viime hetken järjestelyjä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mäkin haluisin nukkua häitä edeltävän yön oman ukon vieressä, koska en nuku koskaan sen ollessa yövuorossa hyvin, haluisin siis olla virkeenä omissa häissäni, mutta ukkopa onkin taikauskoinen eikä meinaa nukkua viimeistä yötä kotona. :(

Mekin käydään studiossa ottaa kuvat ennen kirkkoon menoa, tämä siksi että oon kuullu niin monelta ihmiseltä negatiivista arvostelua siitä kuinka hääparia on jouduttu odottamaan pitkistyneinä hääpaikalla, kun he kirkon jälkeen ovat menneet valokuvaukseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me oltaisiin haluttu nähdä ekan kerran vasta alttarilla, mutta kuvausjärjestelyt sekoitti. Joudumme nyt ottamaan kuvat ennen vihkimistä , sillä emme halua lyhentää/kiristää jo valmiiksi tiukkaa aikataulua, emmekä halua vieraiden joutuvan odottamaan meitä toista tuntia juhlapaikalla. Otamme sen riskin, että näkeminen tuottaa huonoa onnea.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me ollaan viimenen yö ennen häitä erillään. Sulhanen yöpyy juhlapaikalla bestmanin kanssa ja ennen vihkimistä mennään kaason kanssa sinne kuvaajan kanssa ottamaan hääkuvat juhlapaikan miljöössä.

 

Eli kuvaustilanteessa nähdään ekan kerran ja sulhanen näkee siellä ekan kerran morsiamen mekon ja morsiamen muutenkin "tällättynä" hääkuntoon :) On mukavaa, että kuvaaja on ikuistamassa tätä kohtaamista ja kuvaaja jo ennakkoon sanoi, että nämä kohtaamiset ovat usein hyvinkin tunteellisia :) voin vaan kuvitella!

 

Pelkästään käytännön syistä on huomattavasti fiksumpaa ottaa hääkuvat ennen vihkimistä, sillä en missään tapauksessa halua että vieraat joutuvat odottelemaan kun olemme kuvauksessa ja sen takia menee lyhyestä hääpäivästä juhla-aikaa ohi :) Enkä itse henkilökohtaisesti muutenkaan usko vanhanaikaisiin uskomuksiin huonosta onnesta, mitä seuraa jos näkee ennen vihkimistä, jne :)

Link to comment
Share on other sites

Eli kuvaustilanteessa nähdään ekan kerran ja sulhanen näkee siellä ekan kerran morsiamen mekon ja morsiamen muutenkin "tällättynä" hääkuntoon :) On mukavaa, että kuvaaja on ikuistamassa tätä kohtaamista ja kuvaaja jo ennakkoon sanoi, että nämä kohtaamiset ovat usein hyvinkin tunteellisia :) voin vaan kuvitella!

Varmasti on tunteellinen hetki, näitä " First Look " -kuvia on otettu jo pitkään Amerikassa ja parhaimpia kun katselee, meinaa tulla itselläkin tippa linssiin :)

Ideoita siihen hetkeen, kun nähdään tällättynä ensi kerran on paljon ;) Aika usein taitaa sulho olla selin ja morsian tulee koputtamaan olalle, tullaan oven takaa tms..

2a5f0c201301261721223.jpg

Pakko linkittää tähän pari kuvasarjaa, kun nuo kuvat on niin isoja! sarja1sarja2; sarja3

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

Me ei olla päästy tästä oikein yhteisymmärrykseen. Mä haluaisin, että ollaan häitä edeltävä yö erillään ja nähdään vasta hääpaikalla. Mulla on taipumusta säheltää aina juhliin lähtiessä ja olen helposti stressaavaa sorttia, joten myös pieni riidan haastaminen on mahdollista. Olisi kamalaa huomata haastavansa riitaa miehen kanssa omien häiden aamuna! 

Toisaalta olisi ihanaa herätä miehen kainalosta ja alkaa yhdessä valmistautua päivään. Tämä olisi miehen toive. 

 

Varmaa on ainakin se, että me kävellään alttarille yhdessä, joten nähdään viimeistään kirkon edustalla ennen vihkimistä :) 

Link to comment
Share on other sites

Mun mielestä on vain yksinkertaisesti todella inhottava ajatus, että hääpäivän aamuna emme heräisi samasta sängystä ja viettäisi koko tärkeää päivää yhdessä. En varmaan nukkuisi ollenkaan. Tosin en varmaan nuku muutenkaan, mutta on se kivempaa valvoa rakkaan vieressä.

 

Tosin meillä lastenkin takia on vähän hankalaa järjestää niin, että nukuttaisiin eri osoitteissa. Ja kun yhdessä alttarille kävellään, niin on se vain ihanaa, kun saa koko päivän halailla ja pussailla (aina sillon kun en ole meikissä ja kampaajalla...).

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulhanen on sitä mieltä, että vika yö nukutaan erikseen ja hän haluaa nähdä minut vasta kun kävelen hänen viereen naitettavaksi. Tästä syystä hän haluaa myös kuvat vihkimisen jälkeen. Meidän onneksi olemme suunnitelleet siviilivihkimisen paikan päälle ja kuvat voidaan siis ottaa samalla paikalla heti seremonian jälkeen.

Itse taihtoisin nukkua yhdessä vikan yön ja ottaa hänet mukaan hääpuku ostoksille ja otattaa kuvat etukäteen ja kävellä yhdessä vihittäväksi, mutta annan periksi kun hän tätä niin kovasti haluaa (ottaen tietenkin huomioon, että jos nyt on pakko jotain muuttaa aikataulun takia niin sitten se muutetaan).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Meillä oli aluksi suunnitelmana, että sulhanen näkee minut vasta kirkossa... Ei kuitenkaan haluta odotuttaa vieraita juhlapaikalla tai kadota kuvaukseen kesken juhlan, joten hääkuvamme otetaan nyt sitten ennen vihkimistä, jolloin sulhanen näkee puvun :) Toivottavasti ei ihan tolaltaan mene, ettei tule ihan hölmistyneitä kuvia :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me nukutaan eri osotteissa ihan käytännön syistäkin. Englantilaiset sukulaiset todennäköisesti vallottaa meijän kämpän ja sulhanen yöpyy bestmanilla ja mä vanhempien luona. Riippuen vieraitten saapumisesta, voidaan olla pariki yötä erillään... Mutta näin meidän suhde alkokin, etänä. ;) Eiköhän me noista päivistä selvitä. Ja mun töitten takia joudutaan aina välillä olemaan muutenki erossa. Ei se nukkuminen yksin ole niin helppoa, mut kaipa siihen tottuis paremmin, jos ollaan pari yötä erillään. Näin olen ainaki työreissuissa todennu. Ja ilo on sitä suurempi sitten hääpäivänä ja -yönä... ;)

 

Me nähdään kans vasta alttarilla. En oo niin noitten first look -kuvien fani. Vaikka tunteet onki aitoja, niin onhan ne aika lavastettuja... Mutta mistä kukakin tykkää. Meille se riittää, että kirkossa otetaan kuvia ku nähdään toisemme alttarilla. :) Varsinaiset potretit otetaan sitten kirkon jälkeen ja vieraille keksitään viihdykettä siksi aikaa. Pari hyvää ideaa jo onkin... Eiköhän täältä forumilta löydy lisää ku lueskelen eteenpäin. ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...