Saako sulhanen nähdä morsiamen hääpäivänä ennen vihkimistä?


neet

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mua jotenkin kiehotoo First look -kuvaus. Tälläinen ei oikein sovellu alttarille. Muutenkin olemme ajatelleet, että kuvaus hoidettaisiin ennen vihkimistä, ettei siihen sitten kulu aikaa, joka on pois juhlasta ja vierailta. Näin ollen näemme toisemme juhlatamineissa jo ennen vihkimistä. Tosin viimeinen yö voisi olla kiva viettää vaikka hotellissa kaasojen kanssa.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on kuvaus ennen vihkimistä, joten jos sulhanen ei aio pitää silmiään kiinni, niin näemme ennen vihkimistä. :) Mietin kumpi minulle on tärkeämpää, se että "pitää" olla erillään ennen vihkimistä vai se, että vieraat eivät joudu odottamaan vihkimisen jälkeen kuvauksen aikaa, ja päädyin jälkimmäiseen.

Link to comment
Share on other sites

Mä tuskin pystyisin jännitykseltä edes nukkumaan yksin, joten edeltävän yön vietämme luultavasti ihan kotona. Aamulla on mukavampi toisen vierestä herätä ja yhdessä kokea se koko päivä, aamusta yömyöhään.

Aamulla on muutenkin ohjelmaa jossa on molempien hyvä olla mukana.. Mutta mies näkee minut vasta kuvauksessa täydessä tällingissä. 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 2 weeks later...

Taalla Briteissa on nimenomaan tapana etta morsian ja sulhanen viettaa viimeisen "sinkkuyon" erillaan ja tapaa toisensa vasta vihkimisessa. Kuvaus sitten tapahtuu vihkipaikalla ja/tai juhlapaikalla vihkimisen jalkeen. Tama ei ikina ole tuntunut hankalalta vieraille, koska usein kuvaus itsessaan on kiva ohjelmanumero johon myos vieraat voivat osalllistua. Yhden kaverin haissa oli nimittain erilliset kuvat mm. morsian + kaverit joten kaikki saivat jossain vaiheessa osallistua kuvaukseen. Samaan aikaan tarjotaan vieraille juomia ja canapeeta, tai sitten jos varsinainen vihkikuvaus tapahtuu vihkipaikalla/kirkossa niin haapari jaa sinne sen jalkeen kun vieraat ovat jos siirtyneet juhlapaikalle, ja vieraat saavat seurustella keskenaan drinkkien ja pikkupurtavan parissa kun odotellaan etta haapari saapuu paikalle, ikina tama ei ole tuntunut hankalalta haavieraiden nakokulmasta. Kylla aikuisten ihmisten pitaisi hetki parjata ilman varsinaista ohjelmaa, tai voihan bestman tai kaaso jarjestaa jotain pienta ohjelmaa silla valin kun haapari kuvataan.

Link to comment
Share on other sites

Mekin nukutaan edeltävä yö yhdessä ja sitten aamulla lähdetään kumpikin omille teille. Olen muutenkin niin kova jännittäjä, että sen mitä nukun niin nukun luultavasti parhaiten, jos oma mies on vieressä. Alunperin mulle oli hirveän tärkeää, että oltaisiin nähty toisemme vasta alttarilla, mutta käytännön syistä tämä sitten kuitenkin muuttui. Haluttiin kuvaus ennen vihkimistä, joten ensinäkeminen tapahtuu sitten kuvauksissa. Katsotaan, jos vaikka sitten otetaan ne first look -kuvat tämän alttarilla näkemisen sijaan. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä kumpikin oli sitä mieltä, ettei saada nukuttua häitä edeltävänä yönä, jos lähdemme eri paikkoihin yöpymään. Oli muutenkin kiva syödä yhdessä aamupalaa ja sitten lähteä kumpikin tahoillemme valmistautumaan. Vaikka perinteitä itsekin kannatan ja suosin, tehtin myös sen mukaan miten itsestämme hyvältä tuntui :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Eeeei kyllä onnistuis meillä. Jo ihan sen takia että pitää Tampereelle vihkipäivänä jollain päästä, tokihan sitä voisi kumpikin mennä jonkun kaverin luokse, mutta eeei. Kun sillon edellisenä päivänä kuitenkin pitää näpertää kaikkia ruokia, kakkuja ja kaikkia kotona :D Ja kun tuo tietää mitä minä tuun päälleni kiskoon, ja suurempi panostushan meillä tulee siihen juhlaan mikä on vihkimisestä seuraavana päivänä.

Eli nukutaan vierekkäin kotona kummatkin yöt. Kai sitä yötä ennen juhlia pitäisi hääyöksi sanoa, mutta se vihkipäivän ilta menee kuitenkin juhlapaikalla tohottaessa :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Visioin siitä, että häitä edeltävä yö nukutaan ihan kahdestaan kotosalla, mutta aamulla sitten menisin kaason luokse/kaason kanssa valmistautumaan. Tahtoisin kovasti, ettei sulho näkisi minua mekossani ennen juhlapaikalle pääsyä, mutta saa nyt nähdä miten asiat päätyvät menemään. :)

Jos päädymme menemään eri teitä hääpaikan aamuna, minun on kyllä kuitenkin pakko värvätä sulholle joku kyttäämään sitä, että se on varmasti ajoissa, muuten stressaannun pahemman kerran koska hänellä on tapana olla hyvin rauhallinen valmistautuja... :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Käytännön syistä meillä on järkevintä, että nukumme häitä ennen samassa majapaikassa. Sulho vie minut aamulla meikkiin + kampaukseen, siitä jatkan itse kaason luo pukeutumaan. En jaksa stressata tuosta samasta majapaikasta häitä edeltävänä yönä, sillä muut majoitusvaihtoehdot aiheuttaisivat meidän tapauksessa liikaa päänvaivaa ja käytännön järjestelyongelmia.

Link to comment
Share on other sites

Jos hääpari ei halua nähdä toisiaan hääpäivänä, mutta hääpotretteja olisi tarkoitus kuvata ennen vihkimistä, niin suosittelen silloin hääpareille lämpimästi First Look -kuvauksia. Täältä voi lukea niistä lisää: http://www.jannemiettinen.fi/wedding-blog/blogi/first-look-kuvat/

 

Hääpari siis näkee kyseisessä hetkessä toisensa hääpäivänä ensi kertaa, ja se tallennetaan kuviin. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on kuvaus ennen vihkimistä, joten nähdään toisemme ennen vihkimistä. Ja ollaan kyllä edeltävä yö kotona yhdessä, ei edes lähdetä eri paikkoihin valmistautumaan, paitsi minä ehkä kampaajalle jos en ala itse oppia  hiusten kihartamista  :girl_prepare_fish:  Mutta mekon sulhanen näkee vasta sitten hääpäivän aamuna, siihen asti mekko on mummuni luona :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...

Itse olisin hirveästi tykännyt ajatuksesta, että nähdään toisemme vasta alttarilla, mutta loppujen lopuksi se ei tuntunut käytännölliseltä. Emme halua odotuttaa vieraita kuvauksen aikaa, joten ajattelimme mennä kuvattavaksi jo ennen vihkimistä. Hääpäivää edeltävä yö nukutaan mahdollisesti erillään, mutta suunnitelmat ehtii muuttua vielä moneen kertaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Me nukutaan ja valmistaudutaan yhdessä. Luultavasti molempia jännittää ja on helppo rauhoittua toisen vieressä. Tänä kesänä ystäväni menee naimisiin ja he haluavat nukkua erillään. Odotan tätä myös paljon, sillä itse olen tuon yön morsiamen ja kaason kanssa ja saadaan aamulla valmistautua yhdessä keskenämme. Puolensa ja puolensa!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...