Jump to content
Naimisiin.info

Saako sulhanen nähdä morsiamen hääpäivänä ennen vihkimistä?


neet

Recommended Posts

Me ei olla vielä keskusteltu siitä, missä nukutaan hääpäivää edeltävä yö, mutta mä haluaisin että nukutaan eri paikoissa :D Kyse ei ole niinkään taikauskosta, vaan jotenkin tykkään tuosta perinteestä. Molemmat halutaan kuitenkin, että näemme toisemme hääpäivänä vasta kirkossa, ja kuvaus haluttiin ehdottomasti vihkimisen jälkeen. Mun ajatus on, että mä voisin äitini ja mahd. kaasoni kanssa yöpyä kotona, ja sulhanen sitten bm:n luona. Hääpäiväaamuna haluan keskittyä rauhassa siihen, että saan itseni naimisiinmenokuntoon, enkä halua siinä sivussa stressata sulhasen kravattisolmuista ym. (kuulostaapa itsekkäältä, ei ollut tarkoitus). Mut katsotaan, mikä on miehen mieli ;)

Muokattu: , käyttäjä: Aleze
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Mekin vietämme häitä edeltävän yön yhdessä ja valmistaudumme yhdessä. Tietysti mä nyt meen kampaajalle ja valmistaudun enemmän, kun mies, mutta kuitenkin pääosin valmistaudutaan tosiaan yhdessä. 

Potrettikuvat on ennen vihkimistä niin jo sekin "pakottaa" meidät näkemään ennen kirkkoa. Hääpukua en halua miehen näkevän ennen hääpäivää eli hääpuku pidetään salaisuutena edes sinne asti. :)

 

Pitää katsoa miten muuten tää tilanne hoidetaan, vois olla ihan kiva jos nähtäis kuitenkin vasta kuvauksissa toisemme ekaa kertaa täysin valmiina, jolloin ilmeet olis varmasti ihan erilailla rakastuneen ja ihailevan onnelliset. ^_^:wub:  Ei nyt ihan täysin "First look", mutta vähän sinnepäin. 

Link to comment
Share on other sites

Meillä nyt suunnitelmat muuttui verrattuna edelliseen viestiin, jonka tänne kirjoitin :D Jos oltaisiin menty Suomessa naimisiin, olisin halunnut sulhasen näkevän minut vasta kirkossa. Kun menimme naimisiin ulkomailla, vietimme yön yhdessä eikä hääpukukaan ollut mikään salaisuus, koska kyseisessä maassa ei ole tällaisia perinteitä. Koska ollaan jo naimisissa, ei tunnu järkevältä kirkollisen siunauksen yhteydessä (joka on ensi kesänä) noudattaa tätä ajatusta. Haluan pitää hääpuvun salassa hääpäivään asti ja ehkä käytännön syistä nukumme edeltävän yön eri paikoissa. Otamme kuitenkin luultavasti hääkuvat ennen siunausta, joten mieheni näkee minut sitten ensi kertaa kuvaustilanteessa :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...