Jump to content
Naimisiin.info

USA - marriage license netistä?!


Recommended Posts

Help! Olemme menossa naimisiin ensi vuonna lomamatkan aikana Floridassa (molemmat siis suomalaisia). Tarkoitus on siis mennä ihan kaksistaan vaan naimisiin, mutta melkoista paperisotaa näemmä sekin tarvii. Onko joku hankkinut luvan etukäteen netistä? Löysin muutaman firman, jotka tekee noita lupahakemuksia ulkomaalaisille pareille, mut voiko niihin luottaa? Hinnatkin oli melkoisia osalla firmoista....

Link to comment
Share on other sites

Hmmm... ootko kysynyt maistraatista asiaa? Ehkä niillä on jotain englanniksi joka vähän vastaisi samaa.. muuta ei kyl valitettavasti tule mieleen :)

Link to comment
Share on other sites

Sen verran oon selvittänyt, että maistraatista pitää hakea ne esteettömyystodistukset ihan niinku Suomessakin naimisiin mennessä. Lisäksi tarvitaan maistraatista Apostille, eli todistus siitä, että asiakirjat ovat aidot. Mutta myöskin USA:ssa pitää hakea lupa naimisiinmenoon siitä osavaltiosta, jossa aikoo mennä naimisiin. Tämän osavaltion luvan voi kaiketi hankkia myös ennen matkaa netistä ja siitä nimenomaan kaipaisin kokemuksia. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Seuraan mielenkiinnolla prosessianne. Miten teidän lopulta kävi? Purjehditteko avioliiton onnelliseen satamaan Floridan lämmössä? Ja paljonkos nuo välitys firmat rokottivat palveluistaan?

Muokattu: , käyttäjä: Vikuri70
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...