Jump to content
Naimisiin.info

Ketkä kättelevät häävieraat?


Fröken Strand

Recommended Posts

  • Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me kätellään kans yksin, vaikka appivanhemmat ja omatkin osallistuvat kustannuksiin. Tämä siksi, että omat vanhempani ovat eronneet ja isukilla on uusi avovaimo (uusi ja uusi, kun olleet kuitenkin yhdessä jo 17 vuotta.. ::))

jotenkin helpompi että hoidetaan se kaksin ja varmaan vähän nopeampikin.

Link to comment
Share on other sites

Me kättelemme vanhempien kanssa. Tai oikeastaan ensin jonossa ovat vanhemmat, jotka toivottavat vieraat tervetulleeksi, ja sitten me onniteltavana. Meillä vanhemmat haluavat ehdottomasti näin, ja minusta se on muutenkin luontevaa kun he kustantavat häämme, he olivat kutsukortissa kutsujina, ja lisäksi he ovat suunnittelussa ja järjestelyissä isossa osassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Me kätellään vanhempien kanssa.

Me on ajateltu se niin että me ensin, sitten mun vanhemmat ja sitten sulhasen äiti.

Ajateltiin tuo siksi niin päin että kun vieraat kättelevät vanhempia, ehtii jokainen siinä odotellessa sanoa muutaman sanasen jos siltä tuntuu, ei jää sitten jono seisomaan (kait ;D )

Mutta jäi tai ei, niin me ajateltiin tää noin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hääpari ottaa vastaan onnittelut. Jos jostain kumman syystä vanhempamme puhuvat itsensä mukaan, he ovat ilman muuta meidän jälkeemme! Herran tähden, sehän on hääparin juhla eikä vanhempien. Mahdollisesti eri asia on häissä, jotka vanhemmat ovat isoksi osaksi kustantaneet. Kuitenkin musta vieraana se tuntuisi omituiselta.

Samaan syssyyn voisin kysellä, että kuinka moni aikoo oikeasti vain kätellä eikä halata joka ikistä hikistä äijää? Mulla oli ajatuksena halata vain omat perheenjäsenet ja tyyliin tätini. Miehen sukulaisia en todellakaan halua halata. Onks pakko :-[ Ymmärtääkö ne vinkin, jos mä vaan ojennan käden?

Link to comment
Share on other sites

^Eivät ymmärrä...  >:(

Itse en ole mikään halailija vaan mieluusti vaan kättelisin, mutta kaiken maailman perhejuhlissa sitä aina joutu tahtomattaan rutisteltavaksi. Jotkut kyllä ymmärtävät vain kätellä, mutta toiset taas sitten ovat, no...

Eli minä ainakin aion vain kätellä. Toivotaan, että onnittelijatkin ovat samoilla linjoilla!  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Itse ainakin olen halailija tyyppiä ja halaan mielelläni niitä ihania ystäviä ja sukulaisia, jotka olen häihini halunnutkin ;D Ajattelin alkuun että tottakai kättelemme vanhempiemme kanssa, vaikka itse häät maksammekin, mutta mieheni molemmat vanhemmat ovat jo kuolleet ja omani eronneet ja molemmilla uudet puolisot, eli saattaa mennä vähän säätämiseksi.  voisihan siinä olla silti äitini ja isäni ilman puolisoita, toisaalta varsinkin "isäpuoli" on aina ollut kuin isä minulle. Ehkä helpompaa vaan kätellä kahdestaan :-?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

kättelemässä olemme minä ja sulhaseni sekä ainakin minun vanhempani..sulhaseni vanhemmista en oikein tiedä, koska hänen vanhempansa ovat eronneet ja äitinsä löytänyt uuden miehen (olleet yhdessä jo 10 vuotta-> kihloissa) mutta sulhaseni isä on pyörätuolissa ja saanut aivoinfarktin (hän ei taatusta jaksa tulla kättelemään). Mutta ongelmana onkin nyt se että kuinka meidän tulisi menetellä, tuleeko pelkästään sulhaseni äiti kättelemään ilman uutta miestää!?

KERTOKAA OMAT MIELIPITEENNE!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...