Jump to content
Naimisiin.info

Mitä sukkanauhan tilalle heitettäväksi?


Ainopaino

Recommended Posts

Täältä onkin saanut oikein hauskoja ideoita, kun sulhaseni kanssa molemmat vierastamme sukkanauhankaivelu-tapahtumaa.

Leikkimielisesti kilpailulliset vaihtoehdot olivat hauskoja koska niissä huomio kiinnittyykin vieraisiin eikä niinkään juuri siihen nauhojen kaiveluun. Olisi hauska miettiä esim. että jos miehet heittäisivät sukkanauhaa (joka siis on vain sulhasen poikamiehille luovuttama) shamppanjapullon kaulaan ja naiset vaikka ruusua pullonsuuhun (vaikeampaa kylläkin kuin miehillä :D ) ja sitten voittajat palkittaisiin heittovälineellä ja täysillä pulloilla.

Kyllä sitä mielellään keksii vaihtoehtoja, koska silloin se on paitsi vieraille hauskaa ja yllättävää, myös itselle mieluista.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Minä ajattelin "varastaa" idean Neljät häät ja yhdet hautajaiset -elokuvasta. Muistatteko mitä siinä heitellään? (Angus & Laura -häissä.)

Kun pari läksii juhlapaikalta omille teilleen, morsian heittää autoon juostessaan kimpun, ja sulhanen autoon päästessään autosta pumpattavan barbaran :D:D

Eli voisimme tehdä niin, että sukkanauha olisi auton takaikkunalla tms helpossa paikassa, samoin heittokimppu tai muu minun heitettäväni, ja kun menisimme autolle, heittäisimme tavarat väkijoukkoon. Juhlaväki voisi sitten miettiä kalasteltiinko autossa tosiaan nauha morsiamen ronkasta, vai ei.. :D

Samaan (autolle juoksemiseen) ajattelin yhdistää riisisateen / saippuakuplat jne, kun meidät on jo vihitty niin ei kirkon portaita kävellä että voisi riisiä heitellä.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Minusta tuo villapöksyjen löytyminen hameen alta on aika hauska ja käyttökelpoinen idea, ainakin meikäläisille! Villapöksyjä ei itseltäni löydy, mutta taidan ommella kaapissa lojuvasta sähkönsinisestä naulekankaasta pöksyt, oikein lahkeelliset ja mummomalliset (tyyliin "Jotain sinistä...") Sulhanen saa sitten ronkkia helman alta nämä kammotukset ja heittää ne yllättyneeseen poikamiesporukkaan :D

Link to comment
Share on other sites

Hmm.. meilläkin tämä on pienoinen ongelma, josta olenkin jo kirjoittanut jossain toisaalla.

Mies haluaisi sukkanauhan heiton, mutta minä taas en halua näitä heittelyjuttuja. Miehelle tämä on jostain syystä tärkeä.

No, ehkä voisin tähän lähteä, mutta minulle ei tule heittokimppua, enkä aio sellaista tämän vuoksi hankkiakaan, enkä voi heittää omaa kukkaanikaan, koska se on tehty lasista. Mikäpäs neuvoksi? Mitä sitä voisi sitten heittää? En ehkä halua kaivella miehenkään lahkeesta villahousuja tai alkkareita.. :o

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Olisi hauska miettiä esim. että jos miehet heittäisivät sukkanauhaa (joka siis on vain sulhasen poikamiehille luovuttama) shamppanjapullon kaulaan :D ) ja sitten voittajat palkittaisiin heittovälineellä ja täysillä pulloilla.

Olin häissä, jossa sukkanauhaa heitettiin kossupullon kaulaan. Naimattomat miehet olivat kisassa kovalla tarmolla mukana. :girl_smile: Ongelmaksi muodotui se, ettei kukaan osunut. Kisailu venyi turhan pitkäksi. Kannatta siis ensin testata mikä on sopiva etäisyys heittää sukkanauhaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 6 years later...

Mekin mennään varmaan edellisellä sivulla mainitulla pehmonallen heitolla. Eikä nallea tarvitse kaivella hameen alta tai muuta vaivaannuttavaa, vaan kerätään vain kokoon kaikki halukkaat sukupuoleen katsomatta (ts. ei vain naimattomat/sinkut) ja hääpari heittää yhtä aikaa kumpikin oman nallensa. Siinä voisi ajatella ihan vain siirtävänsä ripauksen hääparin onnellisuudesta eteenpäin, eikä siihen minusta tarvitse sotkea mitään "kuka pääsee/joutuu naimisiin seuraavaksi" -ajattelua.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...