Jump to content
Naimisiin.info

Millä yllätätte sulhasen?


Noora

Recommended Posts

Täällä myös yksi, joka on miettinyt kuinka yllättää sulhanen! Puvun, alusasun, kampauksen ja meikin pidän visusti salassa, joten se tulee olemaan rakkaalle sulhaselleni yllätys. Ja koska muutamat tuttavani (jotka jotain musiikista ymmärtävät jopa) ovat sanoneet minun osaavan laulaa, joten ajattelin että soittajatuttavani säestämänä laulaisin Leif Wagerin Romanssin rakkaalleni. Harjoituksia en ole vielä aloittanut (häihin on aikaa vuosi), mutta pian ne on aloitettava. Alustavasti olen omissa oloissani laulanut kyseistä kappaletta ja itku on jo nyt silmiini tullut. Toivottavasti saan pidettyä itseni kasassa itse juhlassa!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tätä minäkin oon miettiny jo kauan että jotain ois kiva tehä....MUTTA...En osaa laulaa, sen verran hermoilevaa tyyppiä että puheita en uskalla pitää kaikkien kuullen...jotain kuitenkin tahtoisin :girl_sigh:

Itselläni sama ongelma kuin sinullakin. Tuntuu vaan, että kaikki sulhasen yllättämiseen liittyvät asiat ovat juurikin tuota laulamista, mikä ei ole niitä parhaita puoliani kyllä ollenkaan. Pianoa kyllä osaan soittaa, mutta on se vähän tylsää jos soittelee pianoa ilman laulua :( Ja teen sitä muutenkin lähes joka ilta, niin ei se kovin yllättävää ole sitten... Jospas tässä jotain keksii..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Hei!

Aion järjestää sulhaselle yllätyksenä tanssikilpailun!

Siis ihan jotain funkia tai diskoa ja osallistua saavat kaikki halukkaat.

Valkkaan muutaman tosi mahtavan biisin!

Siihen kaipaisin vielä ideaa, että millä tavalla voittaja valitaan?

Mitäköhän maksaisi desibelimittari :D

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Haluaisin todella pitää kauniin, koskettavan puheen tulevalle miehelleni hääjuhlassa. Ikäväkseni kuitenkin kärsin puhekammosta! Eli en mitenkään pysty puhetta vieraiden edessä pitämään.

Nyt kyselisinkin vaihtoehtoja, miten voisin sulhasen yllättää!?

Itsellä tuli mieleen musiikkivideo, jolla voisin esim. vaikka itse laulaa jonkin biisin joka kertoo meistä/tunteistani, mutta mitä taustalle? omat ideat ei riitä tämän pidemmälle..entäs jos saisin salaa kuvattua pätkiä yhteisistä hetkistämme/tapahtumista..? en kyllä edes tiedä osaisinko kyseistä ideaa toteuttaa kun minkäänlaista kokemusta ei ole..

Eli jos joku osaa viedä ideaani pidemmälle tai keksii jotain muuta huippua, niin laitappa tekstiä tulemman! :)

Link to comment
Share on other sites

Jos juhlapaikassa on esim. TV, tai muu vastaava ruutu, voithan tehdä pienen videon teidän yhteisistä valokuvista, laittaa taustalle jonkun kauniin kappaleen (häävalssinne?), laitella kauniita sanoja kuvien väliin, miksi rakastat häntä niin paljon yms. Videon loppuun voit tehdä pienen "puheen" sanomalla esim. "Rakastan sinua ja tahdon elää kanssasi loppuelämän" :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Minun "yllätys" on todennäköisesti intiimipuoleen liittyvää ja lähinnä hääyötä ajatellen. Alusvaatteistani sulhanen ei tiedä, olkoon siis ne yllätyksenä hänelle, sekä taitaa eräätkin karvat saada kyytiä hääpäiväaamuna (inhoan jo nyt ajatusta ja sitä kutinan määrää, en todellakaan kovin usein uhraudu) mutta tiedän hänen siitä pitävän :)

Sikarit on myös täällä ajatuksissa, mutta ei pelkästään sulholle, vaan myös appiukoille ja bm:lle.

Muokattu: , käyttäjä: Limepiipertäjä
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Aion esittää humoristisen laulupotpurrin, jossa eri kappaleiden sanat kuvaavat suhdettamme ja sulhastani. Olen myös pyytänyt kaason ja sulhon tyttären "taustatanssijoiksi/laulajiksi". Sulho on se, jonka yleensä odotetaan esittävän jotain, hän on musikaalinen, siksi jutusta tulee todellinen yllätys kaikille. Tulen nolaamaan itseni täysin, enhän omaa edes lauluääntä mutta sulho tykkää, siitä olen varma.

Link to comment
Share on other sites

Minun sulho (toivottavasti) yllättyy siitä, miltä näytän hääpäivänä. Hääjuhlassa ajattelin laulaa hälle jotain, mutta kunnon yllätyksen se saa jo ennen häitä. Minun heppu on aika menevää tyyppiä ja haaveilee kaikesta hurjasta, joten vien hänet hyppäämään lentokoneesta - varjon kanssa tosin. Toivottavasti säilyy hengissä...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Olis kyllä tosiaan kiva yllättää jotenkin.

En vain todellakaan ole mitenkään esiintymisintoinen ihminen, jo häiden keskipisteenä olo ahdistaa :D mutta voishan sen murun yllättää ihan kaksinkeskeisesti, esim siellä omassa pöydässä tms.. :) jotain ihan pientä ja kivaa.. en tiiä. :)

Link to comment
Share on other sites

Mä oon miettinyt tätä yllätysasiaa pääni puhki... Ensin mulle oli itsestään selvää, että laulaisin. Sitten totesin, että se olisi todennäköisesti vain vaivaannuttavaa meille molemmille. Mulle nimittäin menee läpi vähän hempeempikin lurittelu, mutta se ei oikein ole ehkä mun mieheni juttu. Viimeisin ajatus on ollut, että kun kerran olen kantelisti, voisin ehkä soittaa miehelleni jotain. Tai sitten vaan annan koko asian olla.

Link to comment
Share on other sites

Haluisin laulaa, kun puheita en kykene pitämään.. Mutta saas nähä kykeneekö sitä mitän lurittelemaan sitten kuitenkaan. Alan niin helposti itkemään ja muutenkin jännittäis varmaan niin paljon, että menis ihan pipariksi. :girl_impossible:

Mimosah, tuo kuva idea on kyllä aivan mahtava! Aivan varmasti kyllä oma sulhokin tykkäis. Kävit varmaan ihan ammattilaisella ottamassa? Hitsi, saisikohan sitä itsekin aikaiseksi..

Link to comment
Share on other sites

Kuvaidea oli loistava! Mutta missä ihmiset olette ottaneet kuvat? Ilmeisesti olette niitä antaneet huomenlahjaksi? Oletteko olleet juuri ne hääillan alusvaatteet päällä niissä kuvissa?

Laulamaan miusta ei ole, runo voisi olla ihana.. tosin taitaa olla enemmän mun tyyliä kuin sulhon..

Jostain luin morsiamen sulhaselle tekemästä "selviytymispakkauksesta" tulevien vuosien varrelle, ajattelin siitä muokata meidänlaisen .. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Haluaisin yllättää sulhon jollain jalkapalloaiheisella ohjelmanumerolla. Todennäköisesti annan hänelle "luvan" käydä vaihtamassa pelipaidan päälle loppuillasta tai jotain sellaista. Tai ehkä annan häälahjaksi jonkun hienon paidan.

Noin muuten olen myös pohtinut juutaista pullotanssia (sulholla juutalaiset sukujuuret) ja sitä, että soittaisin itse haitarilla "Sinulle kuuluu lempeni", joka on vähän kuin perinne meidän suvussa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Itse olen ajatellut yllättää sulhasen pienellä puheella ja kertomalla vasta häissä mitä sukunimeä käytän häiden jälkeen. Myös hääyöviettopaikkamme tulee olemaan sulhaselleni yllätys. Saatan kertoa minne olemme menossa, mutta hän ei tule näkemään tilaa ennen kuin saavumme paikalle. Kuten myös kaikki iltapalat ja aamupalat tulevat olemaan hänelle yllätyksenä. Suurimpana yllätyksenä ehkä tulee meidän hääautomme. Heti häiden suunnittelun alettua mies ilmoitti haluavansa meille amerikanraudan hääautoksi, mutta minä toppuuttelin häntä ja tällä hetkellä suunnitelmissa on tuttavamme uudehko hyvin hääautoksi soveltuva auto. Yllätyksenä tulisi siis hankittua jonkinlainen jenkkikosla meille hääautoksi. Tämänhän sulhanen näkee vasta tultuaan kirkosta kanssani, ja tuttavamme on helppo saada leikkiin mukaan.

Päivän varrelle tulee varmasti keksittyä vielä monia pieniä yllätyksiä ennen kuin hääpäivä koittaa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...