Jump to content
Naimisiin.info

Missä puku ylle?


pikkupeikko22

Recommended Posts

  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 months later...

Minun piti pukeutua kaason vanhempien luona,mutta aamuun tuli muutoksia kun sain tietää ettei kaasoni pääse häihimme sairastumisen vuoksi. Kävin itsekseni ensin kampauksessa ja meikissä. Sen jälkeen menin appivanhempieni luo,missä anoppi avusti pukeutumisessa. Siitä sitten lähdimme sulhasen kanssa yhtä matkaa kuvaukseen ja sieltä kirkolle.

Link to comment
Share on other sites

Guest kiralove

Minä olen miettinyt tätä samaa asiaa, ensin ajattelin että tottakai pukeudun kampauksen ja meikin jälkeen kotona. Sitten aloinkin miettiä että kun esim. taksilla kotoa puku päällä kirkkoon, nii puku on aivan rypyssä! Eli pakko pukeutua varmaan sitten kirkossa juuri ennen vihkimistä. Onnistuukohan?

Link to comment
Share on other sites

Minä ajattelin pukeutua kirkossa. Sieltä on varattu pieni huone pukeutumista ja valmistautumista (=jännittämistä) varten.

Aluksi ajattelin pukeutua vanhempien luona, mutta ajattelin välttää turhan riskin puvun rypistymisestä ja likaantumisesta matkalla...

Link to comment
Share on other sites

Minä nukun kaason kanssa vanhemmillani viimeisen yön ennen häitä ja sinne tulen myös meikin ja kampauksen jälkeen puettavaksi. Äiti nyörittää pukuni/korsetin kiinni. Toisaalta käytännön asia, koska se pitää tehdä huolella ja kiristää oikeista kohdista oikean verran ja toisaalta aika kaunis juttu että äiti valmistaa mut hääpäivääni :D siitä sitten kuvaan ja vihille...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä häihin on vielä 10 kk mutta olen jo pähkäillyt pääni puhki asian kanssa. Kun tarkotus olisi käydä kuvauksessa ennen vihkimistä, toisella paikkakunnalla noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Että pidänkö sen puvun kuvauksen jälkeen päällä ja onko se sitten ihan rypyssä ja kaikki meikit hikoiltu? Vai vaihdanko sen taas pois kun kuvaus on suoritettu ja taas takasin päälle kirkkoon mennessä?  :-?

Link to comment
Share on other sites

Mihin aikaan kesämorsian08 teillä on kuvaus ja kirkko? Meillä oli kuvaus ennen kirkkoa mut samalla paikalla. En heti lähtis vaihtaan kyl vaatteita kun aika iso homma. Meikkiä voi kuitenkin korjailla. Kampaus mulla aukes jo tossa vaiheessa, tuuli oli kova, sitä vähän korjailtiin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...