Missä puku ylle?


pikkupeikko22

Recommended Posts

Minäki tässä hoksasin miettiä yös yö tämmöstä. Ajattelin että kirkosta löytynee joku tila tälle? Mut onko se sitte semmosta hässäystä... "apua nyt ratkes tuosta mitä nyt"...

Eipäs käynyt tuo kampaus/meikki mielessä eli siellähän se kätevästi kyllä... mutta kääk - entä jos on tarkotus pitää pukua sulholle yllärinä niin pitääkö tässä alkaa järkkäämään eri kyydit kirkolle? No pitää. Kaikenlaista tämmönen naimisiinmeno teettääki.  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jaa-a. Yksi asia lisää mietittäväksi...  ::) Mulla on tod.näk. kampaus ja meikki 50 km päässä kirkolta. Kotona en käy koko päivänä ja miestäkään ei ollut tarkoitus nähdä ennen kuin kirkon käytävällä. Hääjuhlapaikassa ehkä ellei sulho ole siellä... Sieltä sitten parikolmesataa metriä kirkkoon vaikka kävellen  ;D Toisaalta mun puku on jo valmiiksi vähän "ryppyinen" että siinä ei pari lisävekkiä niin näykään. Mut kiva se ois kattoa että kaikki hameen kerrokset tulee oikein ja muuta... Pitää kysäistä kirkosta samalla sitä kuin miljoonaa muutakin asiaa. Kätevinhän se olis kirkossa pukea jos tilat ja peili siihen löytyy..

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vielä vahän auki toi pukeutumishomma, mutta alustavasti näin:

Klo 9.00 kampaus ja meikki Seinäjoella ja viimeistään klo 12.00 pitäis lähteä ajamaan tunnin matka Virroille juhlapaikkaan, siellä varmaan vasta puku päälle, siellä meillä on valokuvaus 13.30 joka kestää tunnin ja kirkkoon lähtö 14.30 jonne ajaa

5 minuutissa ja vihkiminen alkaa klo 15.00. Saas nähä kuin muijan käy?! Helpottaa varmaan aikataulua jos toi kampaus alkais jo klo 8.30. :D

Link to comment
Share on other sites

Minä pukeudun tätini todennäköisesti tätini luona, joka asuu kirkon naapurissa. Käyn kampaajalla 30 kilometrin päässä, joten en viitsi vielä siellä pukeutua.Vaikka se olisi muuten ollut hyvä vaihtoehto.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Mennään varmaan isännän kanssa mun kampauksen+meikkauksen jälkeen hotellille missä sitten yövytään. Siellä ajattelin laittaa puvun päälle. Ja sitten taksilla kirkolle, jossa kuvaus ennen kirkkoa. Älkääkä kummastelko, että sulho näkee mut ennen vihkimistä: kyseisenä päivänä me ollaan oltu jo puol vuotta naimisissa. Ja taksia käytetään ellei muuta kyytiä saada - bestmania ei ole eikä kaasoa.

Link to comment
Share on other sites

Mullapas meneekin vähän kinkkiseksi tämä homma.

eli kirkko on noin 100 km:n päässä, samalla paikkakunnalla missä myös juhlat. Alunperin mietin et laitan puvun siellä kirkossa vasta, toivotaan että siellä on se pieni huone sisäänkäynnin luona.

Toinen vaihtis on et ajetaan eka sinne juhlapaikalle, jossa myös yövytään.

Jos vaan päästään täältä ajoissa lähtemään niin varmaan siellä juhlapaikassa.

Mene ja tiedä. Puoli vuotta aikaa pähkäillä.

Link to comment
Share on other sites

Mina olen hotellissa viimeisen yon "naimattomana". Kaasoni on samassa hotellissa myos. Tama hotelli toimii myos haajuhla paikkana, joten sinaansakin helppo ratkaisu. Olen varannut kampaajan & meikkaajan tulemaan hotellille laittamaan minut ja kaasoni + morsiusneitoni kauniiksi ennenkuin yhdessa lahdemme kirkolle.

Joten pukeudun hotellissa.

Link to comment
Share on other sites

Minulla hieman samanlainen tapaus. Juhlapaikalla myös hotelli, joten yövyn siellä kaason kanssa jo edellisen yön. Osa vieraista tulee ulkomailta jo silloin paikalle, joten olen heitä siellä vastaanottamassa. Aamulla sitten ollaan valmiina paikanpäällä katsomassa, että kaikki sujuu ok. Yritän myös saada kampaajan ja meikkaajan paikan päälle, joten ei tarvitse sitten sieltä enään liikkua. Siirryn varmaan hääsviittiin linnaan, jossa juhlat pidetään aamupäivästä ja laittaudun sitten siellä valmiiksi. Tosi jännää!!

Link to comment
Share on other sites

Mukavaa huomata, että on muitakin kuvaamossa pukeutuvia :) Aamulla kampauksen ja meikin jälkeen mennään kuvaukseen, jonka jälkeen suoraan kirkkoon. Ajattelin kuvaamossa pukeutumisen olevan järkevintä omassa tapauksessa, koska näin puku ei ehdi rypistyä ennen kuvaa niin pahasti. Kysyttiin kuvaajalta, niin hän lupasi, että voin pukea siellä. Riittäähän 15 minuuttia pukeutumiseen?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Me pukeudutaan miehen yhdessä kanssa kotona. Kampaaja+meikkaus on ihan tuossa kulmalla ja tästä maistraatille hurautetaan taksilla, about 5min. Tosin kampaajan ja pukeutumisen välissä pitää käydä vielä ravintola koristelemassa, joten varmaan hirveä sählinki saadaan aikaiseksi lyhyistä välimatkoista huolimatta.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jaa-a, tää onkin vielä auki... Kun häät on toisella paikkakunnalla, mutta kampaus ja meikki kuitenkin kotipaikkakunnalla. Jos kirkossa saa ja mahtuu jossain vaihtamaan puvun päälle, niin sitten varmaan vasta siellä. Kotona en ainakaan laita, sillä se menisi automatkalla jo ryppyseksi ja mun tuurilla jäis varmaan jo sillo oven väliin tai jotain yhtä mukavaa :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...