Jump to content
Naimisiin.info

Kuka teidän hääautoa ajaa?


Guest mimmu81

Recommended Posts

  • 3 months later...
  • Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 5 weeks later...

Meillä ajaa bestman ja kuskaa sulhon kirkolle ja kirkolta meidät juhlapaikalle, hän ja kaaso (aviopari kun ovat) hommasivat meille aivan upean auton joten luonnollista että bm myös ajaa. Yöllä juhlapaikalta mennään sitten taksilla, että bm pääsee myös juhlimaan  ;D Minut hotellilta kirkolle ajaa joku kaasoista :-X

Link to comment
Share on other sites

Oisko hullua jos morsian ajaisi hääautoa? Me saataisiin bestmanin auto, johon ei mahdu kuin 2 henkilöä. Sulhanen ajatteli ottaa hiukan rohkaisuryyppyä ennen vihkimistä, joten hän ei halua ajaa.

Link to comment
Share on other sites

Luultavasti isäni, koska autokin on hänen. Moni ei edes osaa automaattivaihteista ajaa (enkä tiedä, antaisiko isä siihen edes lupaa  ::) ;D).

Perinteistä jokapaikanhöylä-bestmania meillä ei edes ole. Tai oli, mutta sen lisäksi, että hän saa perheenlisäystä hänelle ilmaantui tärkeitä menoja hääpäiväksi. Toinen kysytty on myös pienen vauvan isä, ja muut ovat liian etäisiä. Joten talkoomeiningillä mennään: se ajaa, joka osaa ja jaksaa. Erillistä autoa ei edes viitsitty hankkia, kun on niin kallista. Isän uljas musta kaunotar kelpaa mainiosti.  :)

Link to comment
Share on other sites

Auto on omasta takaa ja ajattelin, että bestman ajaisi, mutta hän kieltäytyi kohteliaasti, ei sen takia, että aikoo ottaa aamusta alkaen alkoholia vaan ihan muusta syystä. Nyt olen sitten jo menettänyt yöunia asian takia, vaikka vielä yli neljä kuukautta aikaa... Ehkä stressaan taas ihan turhaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mun veli laitetaan ajamaan. Sulhaseni ajoi aikoinaan veljeni hääautoa ja nyt on vuoro toistenpäin. Siksi pyydämme sukulaisen ajamaan, koska autokin on toisen sukulaisen ja tämä luottaa mielellään autonsa veljeni ajettavaksi (ajanut sitä ennenkin). Muuten tämä hääauton omistaja on niin tarkka autostaan, ettei sitä mielellään tuntemattomalle anna. Ja veli on tietysti myös häävieras. :D

Link to comment
Share on other sites

Kuski on kiinni siitä, mikä on hääautomme.

Jos saamme esim. Nissan 350Z:n, ajaa sulhanen sillä auto on kaksipaikkainen. Tai ei ainakaan takapenkille mahdu hameen kanssa ;D

Toinen auto vaihtoehto on Chrysler 300C, jolloin bestman tai joku sukulaismiehistä ajaa.

Hääyötä mennään viettämään joko taksilla tai kävellen, tämäkin riippuu ihan mennäänkö mökille vai hotelliin yöksi.

Link to comment
Share on other sites

Meidän hääautoa ajaa todennäköisesti appiukko, auto on nimittäin hänen silmäteränsä, jota ei paljoa autotallista ulkoiluteta! Ja sitä siis ei saa kukaan muu kuin hän ajaa! Olen tainnut nähdä auton liikkeessä 2 kertaa 5 vuoden aikana!! :o Auto on siis iso valkoinen mersu vm-88.

Eli ei mikään museoauto tai muu loistopeli, mutta ihan riittävä minulle kun en ole valmis maksamaan mistään vuokra-autosta! Ja pitäähän senkin mersun päästä joskus taas ulkoilemaan!  ;D

Link to comment
Share on other sites

Meillä on kuskina valokuvaaja-ystävämme :) Otamme hääkuvan vihkimisen jälkeen kirkossa ja siinä ympäristössä niin kätevintä on että valokuvaaja on myös kuski.. Bestman pääsee kaason kanssa jo juhlapaikalle ottamaan juhlakansaa vastaan.. Ovat ilmeisesti jotain pientä ohjelmaa siihen suunnitelleet.. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...