Jump to content
Naimisiin.info

Keikaus Catering


Maryanna

Recommended Posts

Meille tulee keikaus kahden viikon päästä hoitamaan ruuat häihin. Tähän mennessä ollaan oltu tyytyväisiä heihin, homma on hoitunut hyvin ja kaikki muutokset / ehdotukset ovat onnistuneet. Ovat olleet ystävällisiä ja asiallisia. Saatiin tuossa keväällä maistaa paria ruokaa jotka meille tulee ja olivat kyllä todella hyviä, etenkin voin suositella jos tykkäätte kalasta niiin heidän leppäsavustettu lohi (kylmänä) oli todella hyvää. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ihanat häät on nyt juhlittu  :girl_in_love:  ja voin suositella keikausta. He hoitivat homman todella hyvin. Kaikki sujui niin kuin oli sovittu, hoitivat myös iltapalan makkaran grillauksen. Ruoka oli todella hyvää ja saatiin ylijäämät mukaan  :) kaikki sujui todella hyvin ja vieraat kehuivat kanssa ruokaa. Menuuseen saatiin myös vaikuttaa, sillä olen todella nirso ruuan suhteen. Summa summarum: voin hyvillä mielin suositella keikausta, hoitavat hyvin homman ja ruoka on hyvää!!

Link to comment
Share on other sites

Hei! Meille on tulossa myös Keikaus ensi talvella juhlittaviin häihimme. Emme ole vielä tavanneet kasvotusten emmekä ole sopineet yksityiskohdista, mutta yhteydenpito tähän saakka on sujunut mutkattomasti ja olen saanut heistä hyvin ystävällisen ja positiivisen kuvan. Mukava kuulla, että Puttiinalla oli heistä noin hyvä kokemus! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 3 years later...
On 8/13/2015 at 9:47 AM, Maryanna said:

Onko kellään kokemusta Keikaus Cateringista Helsingissä? Heidän menunsa vaikuttavat hyviltä ja hieman erilaisilta, mutta en ole kauheasti nähnyt/kuullu suosituksia heistä.

 

 

Keikasu catering tuli valittua 60-vuotisjuhliin, henkilömöäärä 110, kaikki hoitui sähköpostilla, ruoka sai kehuja kaikilta vierailta - siis kaikilta - toi kuin kello, tarjoilijat hoitivat alusta loppuun. En koskaan suosittele, jos ei todella ole aihetta, nyt tdella suosittelen! 10 + ja jos/kun tulee suraavat juhlat, se on Keikaus!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...