Jump to content
Naimisiin.info

Hääparilla oma pöytä?


Guest Tähdikki

Recommended Posts

Meillä on kaksi pitkää pöytää juhlatilassa ja pöytien toisessa päässä morsiusparin oma pöytä. Suurin syy siihen, miksi haluan meille oman pöydän on se, että olen häissä jo aika pitkällä raskaana ja haluan olla ehdottoman varma, että minulle on riittävästi tilaa. Lisäksi haluan istua tuoreen aviomieheni vieressä. Vieraat ovat kuitenkin ihan meidän vieressämme, joten tuskin kenellekään tulee sellainen olo, että olisimme heistä jotenkin kaukana, vaikka omassa pöydässä olemmekin.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee erillinen poyta, johon lisaksi istumaan kaasot (2kpl) ja bestmanit (myos 2kpl :-)) ruokailun ym ajaksi - myohemmin sitten tietysti sosialisoimme vieraiden joukossa. Haluamme myos hieman hengahtamisrauhaa ruokailun ajan muuten hektisen paivan keskella, mutta meista on kuitenkin kiva ettemme ole siina ihan 'ylhaisessa yksinaisyydessamme' :-) Nain siis meilla, olen nahnyt kuitenkin monia erilaisia ratkaisuja kavereiden haissa ja kaikki ovat toimineet kyseiseen tilanteeseen sopivasti.

Link to comment
Share on other sites

Meitä jälleen nauratti ajatus omasta pöydästä. "Sielä sitten istutaan kuin jääveistokset juhlan keskipisteenä". Ei kiitos omalle pöydälle.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee oma pöytä. Koko muu lähipiiri eli sisarukset ja vanhemmat ja isovanhemmat on siinä lähellä, mutta tilan säästämiseksi päädyttiin eripöytään. Se oli vaan helpoin niin.

Muokattu: , käyttäjä: salza08
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Suunnitelmissa on oma pöytä (tarttee katsoa sitten vielä paikan päällä, että miten pöydät saadaan järjestettyä parhaiten). Saadaan vähän supatella siinä kahdestaan (kaikkien silmien alla :D) ja siittä voi sitten käydä kiertelemässä muissa pöydissä rupattelemassa -ja muut voivat tulla poikkeamaan pöydän luona. On toiminut monissa muissakin häissä, joissa olen ollut (tosin on sekin toiminut, että istutaan vieraiden kanssa samoissa pöydissä...).

Link to comment
Share on other sites

Eiköhän meillekin tule oma pöytä. Istumajärjestystä kun ei ole tulossa niin jokainen ainakin tunnistaa morsiusparin paikan :)

Link to comment
Share on other sites

meille tulee (ainaski näillä näkymin ) oma pöytä. juhlapaikan pöydät ovat 6 henkilölle. olisi aika vaikea saada sovitettua meitä yhteispöytään. varsinkin kun on tässä matkan varrella tullut kaikkea pientä sukuriitaa ja muuta kivaa... :(

näin siis meillä

Link to comment
Share on other sites

Meidän pöydässä istuu vanhemmat ja isovanhemmat. Omassa pöydässä eristyksissä en halunnut olla ja vanhempia kohtaan tuntuis törkeälle istua kavereiden kesken samassa pöydässä. Hääjuhlan jälkeen on muutenkin tarkoitus jatkaa kavereiden kesken, joten kavereiden kanssa seurustelun voi jättää sinne.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Oma pöytä tulee, mutta sijoitus pitää miettiä tarkkaan. En halua että ollaan eristyksissä muista jossain kaukana.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meidän juhlat on mökillä ja mökin alakerta sen verta pieni, että ei mahdu omaa pöytää. Sisällä on 1 8 hengen pöytä ja terassilla pari 4 hengen pyötää ja katoksessa pihalla neljän hengen pöytiä. Mien kyl varmaan ees pöydässä kahvittele ja kakuttele vaan hiipparoin ympäriinsä, mukavinta ois istua mökin rappusilla hääpuku päällä ja nauttia vieraiden seurasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä oli oma pöytä. Suosittelen. Aluksi morsian olisi halunnut laittaa samaan pöytään myös vanhemmat ja kaason ja bestmanin, mutta onneksi sulhanen esti aikeen! Olisi kuulemma ollut kuin "Kelan toimisto" ;-) Oli hyvä valinta oma pöytä, niin vanhemmatkin saivat rauhassa tutustua toisiinsa, laitoimme heidät vastakkain omaan pöytäänsä.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee oma pöytä siksi, että saadaan rauhassa olla kahdestaan, kuiskutella, suukotella, keskittyä toisiimme :-X. Se on meidän suuri päivä, ja toki jutellaan ja ollaan vieraidenkin kanssa, mutta halutaan kuitenkin olla keskipisteitä.

Ollaan pohdittu tätä asiaa eikä olla päädytty mihinkään lopputulokseen, mutta tuo on aika kiva peruste omalle pöydälle. Ei nyt mitään hillitöntä pussailua, mutta kuitenkin että voi myös kahdestaan jutella :)

Link to comment
Share on other sites

Me meinasimme ensin istua kaasojen ja bestmanien kanssa samassa pöydässä, mutta taidamme kuitenkin päätyä istumaan ihan kahdestaan.. Itse ajattelen, että ihmisten on mukavampi tulla tervehtimään ja juttelemaan jos olemme omassa pöydässä, ja oikeastaan tuntuu varsin kivalta ajatukselta istua tuoreen aviomiehen kanssa ihan kaksin :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ehdottomasti samassa pöydässä kaasojen,heidän avecien, bestmanin,lastemme(morsiusneidot+sulhaspojat) ja toisten isovanhempien(jotka nuorimman vahtina) kanssa.Emme halua "eristäytyä" ja ihan käytännönkin vuoksi helpointa näin sillä nuorin haluaa kuitenkin olla siellä missä mekin :-X

Meillä tulee olemaan 14 hengen pöytä.

Muokattu: , käyttäjä: Icediamond
Link to comment
Share on other sites

Meille tulee oma pöytä. Ensi ajattelimme istua samassa pöydässä vanhempien ja isovanhempien kanssa, mutta päädyimme sitten kuitenkin omaan pöytään. Vanhemmat ja isovanhemmat istuvat omassa pöydässään kuten myös kaasot, bestmanit ja sisarukset puolisoineen. Nämä pöydät ovat aivan meidän pöytämme lähellä.

Link to comment
Share on other sites

Istutaan kahdestaan :)

Jos oltaisiin edes vanhempien ja sisarusten kanssa, tulisi heti yli 20 hengen seurue. Joten myös vanhemmille oma pöytä ja molempien sisaruksille omansa, jotenkin meidän ympärillämme.

Muokattu: , käyttäjä: tammikuu09
Link to comment
Share on other sites

Me istutaan molempien vanhempien keskellä yhdessä pöydässä, kaasot ja bestman sekä sisarukset siinä reunoilla lähellä, pöytä kun on u-mallinen.

Link to comment
Share on other sites

Musta on mielenkiintoista lukea kuinka moni haluaa oman pöydän. Kuvittelin sen olleen jo vähän menneen talven lumia.

Meille ei tule omaa pöytää. En todellakaan halua kököttää jossakin kahdestaan mieheni kanssa ja katsoa kun muissa pöydissä nauretaan ja jutellaan ja "jäädä paitsi" kaikesta kivasta. Me istumme samassa pöydässä meidän vanhempiemme kanssa (istuvat samalla puolella) ja vastapäätä istuu sitten kaasot ja BM:t aveceineen. Näin on ainakin laatuseuraa tarjolla. Ja pystyyhän sitä siinäkin oman miehen kanssa höpöttelemään. Tuskin kukaan nyt hääpäivänä mitään syvimpiä keskusteluja alkaa käymään, että niin private tilaa tarttis. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...