Hääparilla oma pöytä?


Guest Tähdikki

Recommended Posts

Jos vaan on istumajärjestelyiden ja saliin mahtumisen kannalta mahdollista, niin haluaisimme ehdottomasti istua samassa pöydässä vanhempiemme kanssa. Emme halua joutua eristetyiksi omaan pöytään kaikkien tuijotettavaksi, ja vanhemmat juhlien järjestäjinä ansaitsevat päästä kunniapaikalle. Olemme myös läheisissä väleissä vanhempiemme kanssa, eivätkä kummatkaan ole eronneet, joten sikäli järjestely ei olisi vaikea.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee oma pöytä.  :D

Koska meillä ei ollut mahdollista tehdä niin pitkää pöytää jossa olisi istunut meidän lisäksi 4 tytärtämme, molempien vanhemmat, kaaso perheineen, bm perheineen, kummit ( yksin miehen puolelta jo 7 hlö), sisarukset ( minullakin vaatimattomasti 6, joista 4:llä on kunnon perheet + sitten miehen sisarukset ja heidän perheensä.....Niin nämä kaikki kun laskee yhteen ....Olisi ollut todella koomisen näköistä kun yli puolet juhlaväestä olisi istunut samassa pöytäryhmässä!!! ;D ;D ;D

Kaikilla ei vain ole mahdollisuus siihen pitkään pöytään keskelle...joten kyllä minulle se OMA PÖYTÄ on ihan jees!! Enkä koe olevani mitenkään ulkopuolinen/eristyksissä omissa juhlissani.....Meidän luoksemmehan on todella helppo tulla, kun olemme ihan kahdestaan. Ja siitä on kätevä lähteä kiertelemään muiden joukkoon juttelemaan. ;) ;)

Link to comment
Share on other sites

Joku jo sanoikin, että oma pöytä käytännön järjestelyiden takia. Eli juhlapaikka ja pöydät ovat sellaisia, että meidän on oikeastaan paras olla omassa päydässä, jotta kaikki mahtuvat (ja minun mekkoni myös). Toisaalta tämä käytännön pakko auttaa, koska nyt ei tarvitse miettiä ketä haluaisimme pöytäämme. Siskoni mietti ennen omia häitään aika paljon tätä asiaa, että ketä heidän pöytään tulee (ei tuntunut helpolta). Jos sattuu niin, että häihimme tuleekin niin vähän ihmisiä, että jää ylimääräisiä pöytiä, niin sitten voisimme koittaa itsekin järjestää paikkamme esim. vanhempiemme, kaasojen ja bestmanin kanssa samaan pöytään.

Meidän juhlapaikassa yhteen pöytään mahtuu 8 henkilöä, eikä pöytiä voi yhdistää peräkkäin, koska istuimet ovat penkkejä (on hankala nousta sieltä muitten välistä). Hääparin pöytänä siellä on yleensä käytetty pienempää pöytää ja kunnon tuoleja. Koitamme siis saada pöytämme sijoitettua niin, että olemme lähellä viraita.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli oma pöytä. Musta se oli hyvä juttu, sillä meilläkin mun vanhemmat eronneet yms. Käytännössä istuskeltiin pöydässä vain ruoan ja kahvin ajan, ja muuten tottakai seurusteltiin vieraiden kanssa. Oma pöytä oli myös sen takia kiva, että kun vieraat jonotteli ruokaa ja santsasivat niin kävivät juttelemassa meille samalla. Meidän pöytä oli noutopöydän vieressä.

Link to comment
Share on other sites

minä ainakin haluan meille oman pöydän. en todellakaan halua istua vanhempiemme kanssa samassa pöydässä...

Se on jo mulle ihan riittävää, et anoppi kyylää joka kerran pöydässä kun ollaan syömässä et otetaanhan varmasti kaikkea...En jumaliste rupee sitä sietämään omissa häissäni... Tahdon ruokarauhan... ;D

Link to comment
Share on other sites

Miksi haluatte omaan pöytään?

Musta se on vähän hassua, että muut istuu isoissa pöydissä ja hääpari kahdestaan erillisessä omassa pöydässä. Eikä saa suuttua, tämä on mun mielipide, mutta olis kiva kuulla perusteluja omalle pöydälle.

Meille tulee oma pöytä siksi, että saadaan rauhassa olla kahdestaan, kuiskutella, suukotella, keskittyä toisiimme  :-X. Se on meidän suuri päivä, ja toki jutellaan ja ollaan vieraidenkin kanssa, mutta halutaan kuitenkin olla keskipisteitä.

Link to comment
Share on other sites

Guest Sini(Guest)

^Ja ikää on minkä verran,  ::) Me taas halusimme istua vanhempiemme kanssa samassa pöydässä. Juhlat järjestimme vieraille, olisimmehan voineet mennä kahdestaankin naimisiin. Minusta oli ihanaa keskustella ruokaillessa vanhempiemme kanssa. Harvoin olen ollut (lue: en ikinä) häissä joissa hääparin istuminen keskenään ei näyttäisi jotenkin dorkalle. ME voimme loppuelämän halutessamme olla kahdestaan, kuiskutella, suukotella ja keskittyä toisiimme, juhlissa halusimme juhlia vieraiden kanssa, koska heille me ne juhlat järjestimme.

Link to comment
Share on other sites

Meille taitaa myös tulla oma pöytä. Sulhon vanhemmat ovat onnellisesti naimisissa, mutta mun vanhemmat ovat eronneet. Isäni ei halua oman nykyisen vaimonsa kanssa istua samassa pöydässä äitini kanssa, joten emme mekään tahdo sitten sulhon kanssa mennä jomman kumman "puolelle" tässä asiassa. Parasta siis vaan istua omassa pöydässä.

Link to comment
Share on other sites

Guest Hawaigirl78

Meillä oli oma pöytä. Me ei kumminkaan istuttu kun ruokailun ajan oman pöydän takana! Kiertelimme vieraiden parissa juttelemassa. Meidän pöytä oli somistettu aivan ihanaksi ja seinälle pöydän taakse oli laitettu valoverho. Tosi ihanan näköinen pimeällä. Meillä olikin talvihäät. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me ajateltiin, että halutaan ruokailun ajaksi sulautua muiden joukkoon. Saa nähdä miten ja mihin malliin saadaan pöydät järkättyä. Kaaso ja bestman istuu meidän pöydässä tai ainakin meidän vieressä. Tähän ratkaisuun päädyttiin, kun ei haluta olla kaikkien tuijotettavana kun syödään tai jossain korokkeella näytillä. Mulla on niin "hienopieru" -sukulaisia, että ne varmasti katsoo.  :o  Ja asiaanhan ilmeisesti kuuluu, että hääparia katsotaan. Pääasia, että saadaan edes syötyä jotain ilman mitään suurempia paineita. Jaksaa sitten juhlia ja tanssia paremmin. Tulee meille varmaan joku oma istumapaikka ruokailun jälkeen.  ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Omassa pöydässä istuttiin. Se oli minusta kaikista huonoin vaihtoehto, mutta kun kummankin vanhemmat ovat eronneet, niin pöytäjärjestyksen tekeminen meinasi mennä vähän liian vaikeaksi. Omat vanhempani olisivat vielä voineet samassa pöydässä istuakin, mutta miehen vanhempia jännitettiin, tulevatko ollenkaan häihin kun heidän on niin vaikea nähdä toisiaan.

Mutta minusta oma pöytä on silti huono valinta, olisi ollut kiva seurustella vieraitten kanssa ruokapöydässäkin.  :(

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meilla oli oma poyta, monestakin syysta. Varsinainen "top table" ei olisi juhlatilaan muiden poytien paatyyn mahtunut, sulhasen vanhemmat ovat eronneet ja molemmat uusissa naimisissa, joten vanhempiakin oli tavallaan 6 kappaletta, ja mies tykastyi tahan suomalaiseen tapaan (Englannissa ei olla tallaisesta kuultukaan). Vahan tuntui aluksi silta, etta olimme kuningas ja kuningatar salin paadyssa ;D emmeka pystyisi puhumaan vieraiden kanssa, mutta oli kiva saada viettaa edes ruokailun verran aikaa ihan kahdestaan. Muuten kiersimme seurustelemassa koko illan emmeka oikeastaan edes osuneet kovin montaa kertaa saman kaveriporukan seuraan yhtaaikaa. Saimme kahdestaan ruokaillen vahan jarrutella haapaivan muuten niin hektista tahtia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...