Guest Tähdikki

Hääparilla oma pöytä?

322 viestiä aiheessa

Meillä oli juhlissa pyöreät pöydät ja istuimme samassa pöydässä kaasojen ja bm:n (ja tietty heidän seuralaiset) kanssa. Toimi aivan loistavasti! Halusimme tehdä häistämme illallistyyppiset ravintolahäät, joten meidän mielestä tämä sopi hyvin siihen tilanteeseen (hih, saammehan syödä ja olla noin arkena ihan riittämiin kahdestaan :grin: )

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me istumme kaason ja BM:n sekä heidän puolisoidensa kanssa samassa pöydässä siten, että kaikki häävieraat näkevät meidät ja kanssamme on helppo tulla juttelemaan. Kohtisuoraan meistä on sitten perheen pitkä pöytä ja sen ympärillä kaveri- ja sukulaispöydät. Vierastan jotenkin ajatusta siitä, että kököttäisimme kahdestaan jossain salin nurkassa, vaikka hääpari olemmekin :D Läheiset ystävämme ovat kuin osa perhettämme, joten tuntuu luontevalta istua heidän kanssaan :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen aina vähän oudoksunut ajatusta hääparista kököttämässä ylhäisessä yksinäisyydessään erillisessä pöydässä. Siitä tulee mielestäni helposti sellainen olo, ettei hääparia uskalla lähestyä ollenkaan. Ja sitä paitsi ruokapöytäkeskustelu varmasti on monipuolisempaa, jos samassa pöydässä istuu useampi ihminen, eli hääparillekin mielekkäämpää. En vielä tiedä miten meillä pöydät järjestetään, mutta siitä olen varma jo nyt että emme missään nimessä istu ainakaan kahdestaan eristäytyneinä omassa pöydässä. :girl_smile:

Muokattu: , käyttäjä: Sugar Plum Fairy

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee ehdottomasti oma pöytä. En ees ole miettinyt muuta mahdollisuutta. :D Vaikken olekaan mikään "kattokaa kaikki mua oon täääällläääää" -tyyppi, niin hääpäivänä haluan jollain tapaa olla esillä. Ja toisekseen, haluan syödä sillein ettei tartte pelätä et häiritsen vieressä olijaa/pelkäisin koko ajan et joku tönäsee ja saan ruuat mekolle. Toki voin itsekkin sotkea, miehestä puhumattakaan, mutta ilmeisesti kaaso suunittelee yhtenä ohjelmanumerona pukevansa mut ennen ruokailua essuun. Olen nimittäin kova sotkemaan :hysteric::girl_haha: Eli jo näistäkin syistä oma pöytä. :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oon ollut vain sellaisissa häissä joissa hääparilla on ollut omapöytä mutta olen kokenut itse sen niin että siihen on ainakin vähän vieraamman vaikeampi mennä ehkä juttelemaan kun pelkää että häiritsee paria tai jotain.. mutta sit taas tutuilla voi olla helpompaa en tiie,omia ajatuksia vain :girl_haha: Mutta meille ainakin näillä suunnitelmilla tulee oma pöytä vaikka aluksi suunniteltiin että olisimme kaasojen ja bestmanien kanssa samassa pöydässä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillekin oli selvää, että emme halua istua kaksistaan muiden pällisteltävänä missään "esillä", vaan haluamme istua hääväen joukossa. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee ehdottomasti oma pöytä. Musta niin on kivempi :) Tuskin me siinä kuitenkaan koko iltaa kökötetään ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä on meille vielä miettimistä, miten toteutetaan, mutta se jo tiedetään, että kahdestaan omaan pöytään ei kyllä suostuta. Ensisijaisesti toivon, että saataisiin muokattua "pääpöytä", jossa meidän lisäksemme istuisi kaaso, bestman, sulhasen vanhemmat ja morsiamen äiti. Pöydän ei tarvitsisi tosin olla missään piilossa kaikkien muiden pöytien seassa, vaan se voisi olla salin etuosassa, jossa myös puheet pidetään ruokailun lomassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Edit. poistettu

Muokattu: , käyttäjä: Daliya

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan varmaan omassa pöydässä kaksistaan muiden ihasteltavina ;) Minusta se tuntuu ajatuksena mukavalta, eikä kiusalliselta.

Kyllä mä uskon, että vaikka ollaan eri pöydässä, niin vieraat uskaltaa lähestyä ja tulla juttelemaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee oma pöytä. Aluksi oli tarkoitus että istutaan kaason ja bm:n kanssa koska olivat vielä jokin aikaa sitten pariskunta, mutta nyt ovat eronneet ja koska bm:llä on uusi leidi eikä kaasolla tule olemaan avecia, niin päätimme luopua ajatuksesta. Kaikkien mielestä niin on parasta.

Kaksin tulemme ISTUMAAN ehkä tasan ruokailun ajan. Olemme molemmat kovin sosiaalisia ja vaeltavia sortteja, joten luulenpa, että siinä ne meidän yhteiset hetket illalle ovat, häävalssin lisäksi :) Emme aio istua siis koko iltaa paikallamme muiden pällisteltävänä, koska se ei ole meidän juttu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos hääpari "sijoitetaan" kaasojen ja bestmanien kanssa samaan pöytään, missä järjestyksessä ruoka haetaan? Normaali järjestys on, että hääpari, vanhemmat, muut perässä. Meillä kaasojen ja bestmanien pöytään tulee se 18 hlöä, joten onko ihan tyhmä, jos me (hääpari) otetaan ensin, "kaverit" seuraavaksi ja vasta sen jälkeen 18 hengen lähiperhepöytä? Vai antaisiko vanhempien ja muiden samassa pöydässä olevien (lähiperhepöytä) hakea ensin ruokaa ja sitten vasta hääpari ja seuraavaksi kaverit?

Miten te, jotka olette istuneet kaasojen ym. joukossa, olette tämän järjestäneet?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me istumme samassa pöydässä koko lähimmän ystäväporukan kanssa, meillä siis 12 hengen pöytä, jossa parhaimmat ystävät ja me. Me kylläkin "pääosassa" pöydän päässä poikittain.. Vanhemmat ja sukulaiset saavat tyytyä istumaan siitä lähimmissä isoissa pöydissä, koska molemmilla rikkinäiset uusperheet, menisi todella hankalaksi istuttaa heitä samaan pöytään kanssamme...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee "kulmikas c", tai kouluajoilta tuttu hevosenkenkä. :) istutaan itse keskellä, meijän tytöt molemmilla puolilla, ja sitten varmaan niiden vieressä äidit. Sillä suoralla ei istu meitä vastapäätä ketään. Vain reunasakaroissa istutaan kasvotusten.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oma pöytä minulla ja miehellä :-X:gpari: Minusta se on kiva ajatus..Kyllä meille saa kuitenkin juttelemaan tulla :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillekin tulee oma pöytä. :-X Aluksi olin sitä mieltä, että olisimme olleet perheiden kanssa yhdessä, mutta sitten joku totesi, että ehkä vieraiden on helpompi tulla juttelemaan, kun siinä olemme vain me. Toivon tietysti, että istumme paikoillamme ruokailun ja kahvin ajan, mutta että muuten olisi ihan vapaa meininki. Mitä sitä siinä sitten pönöttämään paikoillaan. Ja on meillä nykyiselläänkin vanhempien pöytä ihan siinä meidän edessä, väliin jää vain käytävä, että mahtuu kulkemaan. Ja sivuillakin taitaa olla jotain pöytiä, joten ei me ihan eristyksissä olla. ^_^

Muokattu: , käyttäjä: Lauraliini-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me nyt ollaan omassa pöydässä, vaikka olisin halunnut läheisimmät ystävät samaan pöytään. Juhlapaikka on sellainen että se ei kuitenkaan toteutuisi mitenkään järkevästi, niin anti olla. Ja niinkuin Lauraliini edellä totesi, niin ehkä vieraidan on sitten helpompi tulla juttelemaankin. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Molemmat ollaa sitä mieltä ettei missään nimessä haluta erillistä pöytää. Vanhempien kanssa todennäköisesti yhteinen tai vaihtoehtoisesti jos tulee pitkät pöydät nin johonkin niihin päähän. Kaasoni ilmoitti että, kun emme halua omaa pöytää, enkä ole mielelläni tekemässä istumajärjestys on kuulemma pakko kuitenin laittaa johonkin että MORSIAN ja SULHANEN, että meidän ei tarvitse yrittää sulloa itseämme mihinkään ihme koloihin :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille en halua omaa pöytää. Sulhanen ei myöskään tykkää olla tuijotettavana, eli hän varmaan on samaa mieltä asiasta. Paljon vieraita tulee muilta paikkakunnilta ja haluan viettää heidän kanssaan aikaa tänä päivänä. Todennäköisesti meidän kanssa samaan pöytään tulevat kaasoni ja heidän miehensä, bestmania ei ole.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä juhlapaikan vuokraan kuuluu pitkät pöydät, mutta samasta paikasta saa vuokrattua myös pyöreitä pöytiä. Emme halua hääparille omaa pöytää, mutta plaseerauksen tekeminen pitkään pöytään tuntui todella vaikealta. Pöyreä pöytä lähisuvulle tuntuu tällä hetkellä parhaalta vaihtoehdolta. Pöytään tulee näillä näkymin morsiuspari, molempien vanhemmat, morsiamen sisko miehensä kanssa, sekä pappi (joka siis on vanha tuttu). Pöyreä pöytä ratkaisee myös parittomuusongelman, siinä menee 9 henkeä oikein sujuvasti. Muut vieraat sitten istuvat pitkissä pöydissä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ei oltaisi ensin haluttu omaa pöytää, mutta sitten pöytäjärjestystä suunnitellessa tulikin ongelmaksi se, että kenen kanssa halutaan sitten istua samassa pöydässä; meillä oli kahdeksan hengen neliskanttiset pöydät. Vanhempien kanssa ei missään nimessä haluttu istua eikä meillä ollut kaasoja eikä bestmanejäkään, joiden kanssa samaan pöytään itsemme istuttaminen olisi ollut luontevaa.

Lopulta päädyttiin kuitenkin omaan pöytään myös mun koltun ja laahuksen vuoksi (että on tilaa levitellä sitä), mutta siinä omassa pöydässämme istuttiin vain ensimmäiset 20-30 minuuttia eli ruokailun ajan ja kaikki muu aika kierreltiin yhdessä tai erikseen muissa pöydissä vieraiden kanssa juttelemassa tai tanssilattialla joraamassa. Joten eipä sillä ole oikeastaan mitään väliä missä sitä nimellisesti istuu; mulla tämmöisenä ikiliikkujana ei ole tapana koskaan istua muutenkaan paikoillaan bileissä (eikä kyllä tuntunut kellään meidän vieraistakaan olevan tapana), joten ei kannata ehkä kauheasti stressata tästäkään asiasta.

Muokattu: , käyttäjä: miomao

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulleepi ehdottomasti oma pöytä. Ei ole liian ahdasta olla ison mekon kanssa ja on sitten oma vika jos sotkee ruualla tai juomalla :) Eiköhän me kierrellä ja tanssita kuitenkin suurin osa juhlasta, joten ei tule olemaan sellaista yksinäistä istumista, ja saahan sinne pöytää tulla juttelemaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meidän pöydässä istui meidän kahden lisäksi BM vaimoineen ja Kaaso avomiehensä kanssa. Sikahyvä ratisu meidän mielestä. :)

Montako vaimoa BM:llä on kun olet laittanut "vaimoineen"?

Pakko viilata pilkkua kun tämä oli niin hauska :D

Ihan normaali tuo "vaimoineen" on, se nyt on vaan kieliopillisesti oikein. Pakko viilata pilkkua :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen myös ollut oman pöydän kannalla. Juhlapaikalla on tapana laittaa pitkiä pöytiä, joihin pääsisimme kyllä oikein sopivasti mukaan, mutta otamme varmaankin yhden juhlapaikan erikoisemmista, ovaalin muotoisista pöydistä, joista teemme meidän pöytämme. Siihen on myös helpompi tulla muiden käymään ja halukkaiden ottamaan kuvia, ilman että täytyy aina yrittää mahduttaa muiden vieraiden lomitse :) Toivomme lisäksi, että vieraat eivät jumahtaisi liikaa vain omille paikoilleen, niin nyt pääsemme itse kiertelemään helpommin ja samalla (toivottavasti) edesauttamaan liikehdintää juhlatilassa :)

-- on sitten oma vika jos sotkee ruualla tai juomalla --

Tämä oli todella hyvä pointti! Ei edes tullut ajatelleeksi, mutta olen kyllä totaalisen samaa mieltä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee myös oma pöytä. Minun puvussani on pitkähkö laahus, joka taatusti jäisi vieressä istuvan tuolin alle, jos pöydässä olisi useampi henkilö. Lisäksi luulen, että meille on helpompi tulla juttelemaan, jos pöytä ei ole täynnä sukulaisia tai vastaavia. Ja omassa pöydässä saatamme saada jopa jutella keskenämme hetken rauhassa, jos silltä tuntuu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään