Hääparilla oma pöytä?


Guest Tähdikki

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Meille oli myös selvää, että omaa pöytää ei haluta. Ei siksi, että keskipisteenä olo tuntuisi jotenkin kiusallisesta, vaan siksi että haluamme viettää aikaa juhlavieraidemme kanssa, ja kuitenkin ruokapöydässä kuluu aika iso osa ajasta häissä ja halutaan myös itse nauttia ruuista, eikä vain kierrellä poissa paikalta. Lisäksi teimme erikseen kierroksen muiden pöytien luokse, jotta siinä vaiheessa tulee varmasti juteltua kaikkien pöytien kanssa hetki.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meidän piti istua kaasojen ja bestmanien sekä heidän puolisoidensa kanssa, mutta lopulta istummekin kahdelleen. Olisin halunnut sakarapöydän, jossa pääsakarassa olisimme istuneet me avustajien kanssa ja sitten vanhemmat sen sakaran päissä, mutta ei saatu mitenkään sopimaan. Vierasmäärä + seurueiden koko + juhlapaikan pöydät + juhlapaikan koko ja muoto = fiksuin ratkaisu oli tehdä meille oma pöytä. No, saadaanpa sitten hetki kahden :)

Link to comment
Share on other sites

Riippuu ihan miten pöydät mahtuu. Ei olla vielä käyty mallailemassa. Todennäkösesti meille tulee oma pöytä, johon tulee istumaan meidän perhe, siis me ja meidän kolme lasta. Toinen vaihtoehto olisi E-mallinen pöytäjärjestys, jossa istuisimme keskisakarassa. Sen näkee sitten, kun joskus sinne asti ehditään.  :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 1 month later...

Meillekään ei tule omaa pöytää. Päätettiin, että meillä loppuelämä aikaa syödä kaksin, joten kun seuraa on tarjolla, hyödynnetään se. Meidän pöytään tulee todennäköisesti bestmanien ja kaasot puolisoineen (häät vasta ensi kesänä, joten siksi todennäköisesti). Tänä kesänä osallistun häihin, joissa morsiuspari tahtoo oman pöydän ja heille se sopiikin hyvin.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 1 month later...

Tuttava kertoi häistä, joissa oli ollut. Morsiamen ja sulhasen tuoleissa oli ollut ilmapallot Mr. ja Mrs. ja vieraat saivat siirrellä palloja esimerkiksi omaan pöytäänsä, jolloin se, jonka pallo siirrettiin, siirtyi tähän pöytään kunnes pallon paikka taas vaihtui. Hauska tapa, kun vieraat saavat tällä tavoin varata parista toisen hetkeksi itselleen. Miinusta siitä, että tällä tavalla pari ei oikein istu samassa pöydässä välttämättä samaan aikaan ollenkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

En ollut ajatellutkaan, että olisi sellainen vaihtoehto kuin ei-oma pöytä. :D Ei vaan jotenkin ole tullut mieleenkään, ja vaikka täällä oli monia hyviä kokoonpanoja väestä hääparin kanssa samassa pöydässä, niin tuntuu vähän oudolta... mä haluaisin meille oman pöydän senkin takia, että itse pöytä tulee olemaan vähän erilainen, ja siinä on morsiuskimppu joka taas rikkoisi muiden pöytien yhtenäistä koristelua. Olisi muutenkin romanttista olla vain kahdestaan pöydässä kun juttelaan ja pussaillaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...