Jump to content
Naimisiin.info

Aikataulut + monelta loppuu ja alkaa?


talvineito

Recommended Posts

Meilläkin menee juhlapaikka klo 00.00 kiinni, mutta vieraat saavat jatkaa juhlimista laavulla ja saunoen, jos mieli tekee. Luulen, että vain pieni porukka jaksaa bailata aamuun asti. Osa vieraista yöpyy juhlapaikan huoneissa, joten heistä on varmaan mukava jatkaa juhlimista pitempään. Vihkiminen tapahtuu 14-15 ja siitä siirtyminen juhlapaikalle n.1h.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Huh, jos vihkiminen on iltapäivällä, ja ruokailu + kahvit kestävät 2-3 tuntia, ja juhlinnan oletetaan kestävän aamuyöhön, niin mitä ihmeen tekemistä ihmiset keksivät oikein? Tuntien maratonpuheita? Pelkkää hillumista, tanssia ja juomista? ::) Joku 5-6 tuntia kuulostaa omiin korviini ihan kohtuulliselta ajalta ja sen pituisissa häissä olen ollut.

Meillä tulee olemaan vain ruokailu häissä, ja sitten hääpari häipyy kauas paikalta. Vieraat saavat jäädä pitämään puheita keskenään, jos haluavat ;D. Toivomuksemme on myös ohjelmattomuus, kukaan ei sitten tuo mitään tekohauskaa mukanaan. Vieraitakin on vain 30-40, ja kaikki tuntevat toisensa, joten viihtyvät toivottavasti ilmankin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on juhlapaikka varattu torstaista sunnuntaihin, joten juhlien päättymisajasta ei ole varmuutta.

Alustavaa suunnitelmaa ollaan tehty: (ajat on totaalisesti noin aikoja)

15:00 avioliitonsiunaus

16:00 viimeistään kaikki juhlapaikalla (me ensin)

17-19 ruoka

20:00 hääkahveet

21-21:30 kimppu ja sukkanauha kiertoon ja me korkataan tanssilattia ja juhlat jatkuu määrittelemättömän ajan! ;) ;)

Meinataan olla tappiin asti! Kumpikaan meistä ei ole mitään "baariin jatkoille" ihmisiä, eikä suurin osa meidän vieraistakaan, vaan nautimme enemmän tämmöisestä leppoisasta seurustelusta ihmisten kanssa...

Link to comment
Share on other sites

Meillä vihkiminen (luultavasti) klo 14 (tai 15), sen jälkeen ruokailu, hääjuhla, kahvit, yhdessäoloa... jonnekin klo 20 asti. Ja me varmaankin häivytään jo vähän ennen ;)

En minäkään ihan ymmärrä mitä tekemistä ihmisillä oikeasti on niin pitkään? Niin no, tosin en juo enkä tanssi. Ehkä en siis voikaan ymmärtää. ::) Mutta kyllä parhaat häät missä olen ollut, olivat tarpeeksi lyhyet. Vaikka mikäs siinä jos tietää että itse tykkää ja vieraat tykkäävät...

Itse vaan ollaan niin vanhoja ja väsyneitä ;D ettei jaksettaisikaan valvoa kovin pitkään...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

meillä vihkiminen on klo15 ja juhlat jatkuvat seuraavaan päivään ja ehkä vielä iltaankin ;D

Ja voisin sanoa tuohon mitä tekemistä niin pitkään. Meillä on sukulaisten kanssa niin läheiset välit että tykkäämme pelkästään seurustella toistemme kanssa vaikka kaksi päivää putkeen ;D  Isälläni oli häät kuusi vuotta sitten ja siellä ei ollut kuin yksi valssi hääparille eli ei tanssia ollenkaan koska juhlat olivat heidän pihallaan. Mutta siellä me jaksoimme osa juoman voimin osa ilman juomaa kaikki aamukolmeen saakka ja parhaimmat aamuviiteen saakka :) Joten meillä ei ole ongelmaa etteikö jaksaisi tai keksisi tekemistä... Mutta me ollaanki karjalaisia ;) ja meillä tosiaan on sellainen paikka jossa vieraat voi olla yötä, saunoa aamulla... Ruokaa varataan iltapalaks ja aamupalaks asti :)  Eli siis normaalia yhdessäoloa eikä mitään etikettien mukaan juhlimista.

Link to comment
Share on other sites

Meillä avioliiton siunaus klo 14 ja aattelin että juhlat olisi juhlittu puoleenyöhön mennessä.

Link to comment
Share on other sites

  Meillä on vihkiminen klo 16.oo ja hääpaikalla saa

  olla... olikohan se klo 01.oo asti? Mutta luulen, että

  juhlat ei ihan niin pitkälle veny.  :P

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vihkiminen klo 16 ja juhlapaikan pitää olla tyhjä klo 01. Riittänee aivan hyvin. Eipä tarvi järkätä hirveästi leikkeja tai muuta väliohjelmaa. Ne ken kynnelle kykenee lähtevät juhlista johonkin baariin tai yökerhoon jatkoille.

Link to comment
Share on other sites

Meillä ei juhlapaikassa ole mitään viimestä poistumisaikaa, että mun puolesta jengi saa juhlia siellä niin pitkään ku huvittaa. ;D

Link to comment
Share on other sites

Meillä vihkiminen klo 14, ja klo 02 asti saa juhlat jatkua. Ajattelin, että jos bändi aloittais klo 21 aikaan, niin menis varmaan se ilta aika mukavasti, ja oltais ennen kahta juhlat juhlittu.

Link to comment
Share on other sites

Meidän tarkkaa alkamisaikaa ei vielä ole päätetty, mutta on tärkeä huomioida se, että monet vieraat tulevat usean sadan kilometrin päästä. Eli siis kovin varhain ei vihkimistä kannata aloittaa (kaikki eivät kuitenkaan halua tulla yöksi, vaikka sitäkin tarjottaisiin) tai muuten puolet vieraista jäävät siitä paitsi. Myöskään kovin myöhään ei ole syytä aloittamista venyttää, jotta jokainen ehtisi muutakin kuin syödä itse juhlassa.

Mitään aikarajaa ei juhlapaikassamme todennäköisesti ole, mutta tuskin kovin paljon yli klo 21-22 juhlia jatkamme. Aloitus kun olisi hyvä sijoittaa välille klo 13-15. No, saa nähdä miten paljon mieli tässä vielä matkan varrella ehtii muuttua!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vihkiminen on 13.00 jonka jälkeen suoraan juhlapaikalle, jonne on matkaa n.20km. Siellä saa olla niin kauan kuin haluaa suunnilleen, mutta luulisin että viimeistään yhdeksän aikaan häät on ohi, ehkä jo aiemminkin. Vihkiminen siksi noin aikaisin, että pitkämatkalaiset eivät joudu ajamaan keskellä yötä takaisin kotiin ja että suunnilleen "ihmisten aikoihin" loppuu häät.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Nosto!

Meillä on tulossa juhlat oikein pitkän kaavan mukaan...

Vihkiminen on klo.13 , jotta pitkänmatkalaiset ja lapsiperheet ehtivät myös juhlia ja pääsevät vielä ihmisten ajoissa kotiin. Juhliin ei ole näillä näkymin tulossa yhtään leikkiä mutta ohjelmaa on kyllä riittävästi ja pääpaino on iloisessa seurustelussa.

Sukulaisten lähdettyä nukkumaan juhlat jatkuvat klo.03 asti. Kenenkään ei tarvitse lähteä baariin jatkoille ja hääpari aikoo viettää vieraiden kanssa koko ikimuistoisen päivän.

Päikystäni löytyy tarkat ajat päivän ohjelmalle... (s.3. , linkeissä pientä häikkää)

Link to comment
Share on other sites

Oltiin ilmeisesti myöhään liikkeellä kirkon varaamisessa, joten jouduttiin ottamaan aika klo 11.00!! Mutta vieraita tulee ympari Eurooppaa ja suurin osa jo edellisena paivana. Talla porukalla ollaan tuskin samaan aikaan yhdessa toista kertaa joten saadaanpahan ainakin viettaa paljon aikaa yhdessa, tarkoituksena oli pitaa ihan 12 tunnin juhlat, paljon syomista, tanssimista, leikkeja, yleista rupattelua, paaseehaan sielta vasyneet (ja tylsat tyypit) lahtemaan aiemmin pois.

Link to comment
Share on other sites

Kyllä mielestäni häissä saa ajan kulumaan ilman mitään ihmeellistä ohjelmaa, ja kuivailijathan saavat poistua milloin mieli tekee (kun väki vähenee niin pidot paranee)  ;) Itse olen ollut tänäkin kesänä kolmissa häissä, ja meno jatkui iloisena kahteen-neljään yöllä tanssin ja seurustelun merkeissä. Liialliseksi kännäämiseksi touhu ei myöskään mennyt, vaan ihmiset olivat vielä loppuillastakin vain mukavassa huppelissa. Tietysti jos porukassa ei satu olemaan omia kavereita tai tuttuja, niin meno alkaa varmaankin tuntua puisevalta jo melko aikaisin. Meillä häät jatkuvat näillä näkymin kahteen, jos meno loppuu aikaisemmin niin sitten lopetetaan  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Meillä vihkiminen klo.15-16, ei olla vielä päätetty. Välissä vähän ohjelmaa, ruokaa ja kahvit. Tanssit alkaa klo.21 ja kestää 01.00, jonka jälkeen vielä jatkot vuokramökissä. Itse aiomme juhlia aamuun asti vieraiden kanssa. Meillä on aikaa olla kahdestaan loppuikämme ja hääpäivä on vain kerran elämässä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä vihkiminen 15.30 lyhyen kaavan mukaan, eli juhlapaikalla ollaan heti kl 16, paikkaan noin 200 metriä. Juhlia saa kl 02 asti. Meille se aika riittää, mutta saas nähdä miten käy, kun paikalla on monia joiden häissä olemme olleet ja joiden häät ovat venyneet aamun pikkutunneille saakka. Eräänkin pariskunnan häät kestivät kello puoli kuuteen aamulla ja voin kertoa, että morsian ei ollut enään niin kauhean hehkeä siihen aikaan, saatikka puku valkoinen. :-)

Link to comment
Share on other sites

Meilla on vihkiminen klo 15, juhlapaikassa jatkuu meno klo 00:00 saakka (juhlapaikan takaraja) ja sen jalkeen viela on tarkoitus menna kavereiden ja muiden bailuhenkisten kanssa jatkoille klubille (jonne on varmistettu sisaanpaasy jonon ohi meidan porukalle 'salasanalla') Hip hei ja kannat kattoon ;-)

Link to comment
Share on other sites

Meillä vihkiminen kello 15 ja juhlapaikan tulee olla tyhjä ihmisistä sekä tavaroista kello 01.00. Mielestäni on ihan riittävästi aikaa juhlia, kun hääpari suunnittelee poistumistaan viimeistään noin kello 22 :lol:

Link to comment
Share on other sites

Meillä vihkiminen klo 16. Juhlapaikalle pääsee klo 18 ja siellä saa olla 01:30 saakka.

Sen jälkeen innokkaimmat ehtivät vielä jatkoille.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vihkiminen klo 16. Juhlapaikassa saa olla aamuun saakka. Aiomme itsekin olla paikalla aamuun, mukavaa ettei tarvitse kellon mukaan pirskeitä lopettaa :D

Link to comment
Share on other sites

meillä on vihkiminen klo 15 ja juhlapaikalle saavutaan klo 16 jälkeen. Paikan emäntä arvioi, että ruokailu & kahvitus ottaa aikaa vajaat 4 tuntia eli bändi pääsisi aloittamaan noin klo 20. Varasin bändin alustavasti seteillä 3 x 45 min, mutta koska meidän häät ovat vasta vuoden päästä kesällä, ei oikein tiedä kuinka paljon on muuta ohjelmaa... saa nähdä riittääkö tuo 3 x 45 min vai joutuuko ottamaan vielä neljännen setin. :huh: Juhlapaikka pitää olla tyhjä 01.00 mennessä.

Me meinataan poistua juhlapaikalta hyvissä ajoin... silloin kun morsian vielä näyttää suht hyvälle :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...