Jump to content
Naimisiin.info

Aikataulut + monelta loppuu ja alkaa?


talvineito

Recommended Posts

Meillä vihkiminen ehkä kahden aikaan (ei vielä varattu kirkkoa). Juhlat alkaa heti, kun kirkosta päästään. Matkaa juhlapaikalle n. kilometri. Valomerkki tulee puol kahdelta yöllä, mut osa vieraista ja myö itekki jäädään yöks lisärakennuksen huoneisiin. Eli juhlia saa kyllä vielä siellä ja vaikka pihalla,mut päärakennuksesta oltava pois 2.00.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä on vihkiminen klo16 ja tämän hetkiseen juhlapaikkaan kestää ajaa 40min. Toivon että saatais vielä vaihdettua juhlapaikka mutta jos tämä ei onnistu niin ei voi mitään.

En tiedä monelta meidän juhlapaikasta pitäisi poistua mutta musta 00.30 olis muutenki sellainen sopiva aika. Halukkaat ehtii vielä baarikierrokselle tai nukkumaan, kukin oman mielensä mukaan.

Kyllä mäkin oon miettinyt että näillä näkymin vapaa ohjelma kakun jälkeen alkais n.klo21 joten lyhyeksi jää mutta säästää meidän kukkaroa alkoholin puolesta eikä tarvitse mitään väkinäistä ohjelmaa järjestää.

Mies haluaa että meidän vihkikuvat otetaan kirkon jälkeen mutta jos aikataulusta tulee tiukka, uskon että saan hänet puhuttua kuvaan ennen vihkimistä..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä vihkiminen alkaa klo 14

Hääpari juhlapaikalla klo 15:30

Ruoka klo 16:30

Kahvi klo 17:30

Häätanssi 18:30

Bändi 18:45-22:30

Ilotulitus 23:00

Disco 23:15 -->

Juhlat loppuu varmaankin seuraavana aamuna

kaverit tuntien. Miehen siskon häistä viimeiset jouduttiin

häätämään viiden aikaan aamulla pois.. Ja niitäkään

ei olis saanut pois, jollei niille olisi annettu viinaa

mukaan.. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vihkiminen klo 16.

Juhlat jatkuvat aamuun saakka - meillä on samanlaisia kavereita kuin miumiu :lla :D

Juhlapaikka valittiin sen mukaan että saamme juhlia aamuun asti. Viime kesänä oltiin samassa paikassa juhlimassa kavereiden häitä, me lähdettiin klo 4 ja muutamat jäi vielä paikalle :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä vihkiminen kello 12 ja kuljetus juhlapaikalle (matkaa noin 50 km) lähtisi 13.30. Meille tulossa hieman pitempi vihkiminen ja onnittelutkin varmaan sitten kirkon pihalla, siksi tuo kuljetus vasta tuohon aikaan. 14.30 olisi jo tarkoitus, että kaikki olisivat suht asettuneet maljoja varten ja viimeistään 15.30 alkaisi sitten ruokailu. Kello 18 olisi hääkakun vuoro ja 18.30 alkaisi bändi soittamaan, ensimmäisenä häätanssi. Bändi soittaa suurin piirtein 21.30 asti, jonka jälkeen jäisi vielä aikaa levymusiikille/karaokelle ja kuljetus juhlapaikalta takaisin kaupunkiin starttaisi 01.30. Jos vielä innokkaita juhlijoita löytyy, voivat jatkaa toki oman mielensä mukaan kaupungin ravitsemusliikkeissä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tässä ketjussa lähinnä suunnitelmia, mutta miten juhlat käytännössä mennyt? Meille tulossa ravintolahäät tilauspaikassa niin, että juhlien kesto tulee määrittää (tuntiveloitus tarjoilijoilla), vieraita noin 30, buffet, vapaamuotoista seurustelua + trubaduuri, ei ohjelmaa. Mietityttää tuo juhlien kesto; mitä tilata ja mitä ilmoittaa kutsussa ajaksi? 5-6 h?

Link to comment
Share on other sites

Hui, ensimmäinen viesti tänne :)

Olin jotenkin ajatellut, että klo 14-15 olisi kiva aloittaa vihkimisellä ja siitä sitten jatkaa 00.00 asti, jonka jälkeen järjestämme vielä jatkot jossain ravintelissa. Mutta mutta... seurakunnasta ilmoitettiin, että 15.30 alkaa ensimmäinen vihkiminen ja sen oli joku jo varannut, joten saimme ajan 16.15. Tuntuu vähän myöhäiseltä, kun juhlapaikasta pitää poistua jo puoliltaöin. Onneksi ei sentään tarvitse jäädä siivoamaan...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Itseänikin kummastuttaa se, miten hääjuhlassa ei muka viihtyisi ilman ohjelmaa...Meidän suvussa on ollut tapana juhlia aina pitkän kaavan mukaan, ja aina on hauskaa ollut ilman mitään erityistä sirkustakaan (tai ilman ylitseampuvaa alkoholilla läträystä). Mielestäni kaikkien ystävien ja sukulaisten saaminen kerran elämässä samaa paikkaan on jo sinänsä niin iso ohjelmanumero, ettei tylsää kyllä voi tulla. Toki joitakin ns. virallisia ohjelmajuttuja voi häissämme olla, mutta suurin sija on kyllä seurustelulla ja sukujen toisiinsa tutustuttamisella :girl_smile: Mutta mekin ollaan kyllä karjalaisia :girl_wink:

Ja itse en halua missata näistä juhlista sekuntiakaan, joten sulhon kanssa ollaankin viimeisten joukossa lähdössä pois hääpaikalta, jossa saa onneksi olla vaikka aamuun asti. Toivottavasti vaan edellisenä yönä tulee uni silmään, jotta jaksaa juhlia!

Muokattu: , käyttäjä: kurnauski
Link to comment
Share on other sites

Meillä vihkiminen on klo 16 (lyhyen kaavan mukaan) ja hääjuhlat jatkuvat samassa paikassa. Mietinkin nyt pitäisikö siirtää vihkimistä tuntia aiemmaksi klo15... :girl_sigh:

Alkuperäisellä aikataululla bändi pääsisi aloittamaan häävalssillamme n. klo 21. Soittavatko yleensä 2 vai kolme settiä, miten ihmiset jaksavat tanssia (musiikki kaikkea diskosta suomipoppiin)? Taukoineen bändi lopettaisi kolmen setin jälkeen puolen yön maissa ja juhlapaikan on oltava tyhjä 01.00. Olemme tilanneet kuljetuksen vieraille klo 24 eli voi mennä tiukille.

Joko joutuisimme aikaistamaan vikimistä tai pitämään bändin soittamassa vain kaksi settiä klo 23 asti, jonka jälkeen jatketaan mp3:lla. Kokemuksia loppuillan aikataulusta, anyone??

Link to comment
Share on other sites

Meillä vihkiminen lauantaina klo 13. Juhlapaikka meillä käytössä pe klo 12- su klo 12, että siellä voipi juhlia ihan niin pitkään kun väki jaksaa.. Siivoamisen voivat sitten ne hoitaa jotka ovat sammuneet ;) No joo, mutta siis pikku tunneille ois tarkoitus tuolal julia, että ei porukan baariin tarttis lähteä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...