Yotuel

Mikä miestä häissä kiinnostaa?

146 viestiä aiheessa

Hmm. Miulla taitaa olla aika tasapuolisesti häistä kiinnostunut mies. Kaikkee me on yhdessä tehty. On mietitty pukujuttuja, kutsuja, koristeluja, ruokaa ja vieraita sekä lahjalistaa yhdessä. Tietysti mie enemmän olen säätänyt pukuasiaa ja meikkiä yms, myös koristeluja, mutta kyllä me on puhuttu häiden väreistä ja aikatauluista ja ohjelmasta ja kaikesta. Ihana on mun kultani, kyllä. :rolleyes:

edit.

Ja erityisesti me tehdään yhdessä häälehteä. Siitä tulee hauska! :D

Muokattu: , käyttäjä: salza08

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sulho oli kiinnostunut kirkon ja juhlapaikan valinnasta. Molempien varaukset hoiti, samoin bändinkin varasi. Tein tosin meille hääsuunnittelujen alkuvaiheessa omat vastuualueet :rolleyes: joita pitää erityisellä innolla hoitaa.

Sittemmin on kunnostautunut häämatkan suunnittelussa, mielipiteitä löytyy erityisesti ohjelmaan, vieraslistaan, ruokapuoleen ja on todennut omasta pukeutuimisestaan että ainakin silinteri ja keppi pitää olla. :lol:

Yhteistyössä valitsimme kutsukortit jne. sekä ajatelmat, ja olemme yhdessä koonneet vieraslahjinen laatikoita. Mielipiteitä on pyydetty aktiivisesti ja lisäksi on kiinnostunut siitä mitä itse kirjoittelen hääpäikkyyn.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kysyin puolisoltani mikä häntä kiinnostaa häissä, niinpä vastauksia alkoi sadella..morsian, hääyö, bileet, vieraat..... :lol: eipä ollut kovin yllättävi'ä vastauksia...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

"kalja ei sit saa loppua kesken" oli sulhon mielipide:D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaikki :lol: meillä on pientä groomzillailua ilmassa :rolleyes: Sulho on ottanut asiakseen puuttua:

- musiikkiin

- valoitukseen

- juomiin

- omaan pukuunsa

- sormuksiin

- tansseihin

- koristeluihin

:rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Se, ettei kuluja tule liikaa :P Pukua sovitteli eilen innoissaan ja mietti ostaisiko uuden. Tahtoo että he ovat meidän pojan kans samalla tavalla puetut.

Grillattavat ja juomapuoli on miehen hommia. Luulen että musalistaa intoutuu kans tekemään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhdessä päätetään jotakuinkin kaikesta. On tietysti enemmän kiinnostunut tietyistä jutuista:

-viinit (konsultoi viiniharrastajakaveria)

-häämatka

-ruoka

-musiikki ja äänentoisto (aikoo itsekin soittaa muutaman biisin rumpuja nykyisten ja entisten bändikavereiden kanssa)

-oma vaatetus

Minä säädän pakolliset askartelupaskartelut ja pienemmät yksityiskohdat, mutta kaikesta kysyn mielipiteen.

Kiittelin pari kuukautta sitten miehen kiinnostusta järjestelyihin ja sain vastaukseksi pitkän katseen ja tokaisun "yhtä paljonhan minä olen naimisiin menossa kuin sinäkin..."

Muokattu: , käyttäjä: CorpseBride

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaikki taitaa kiinnostaa(paitsi jos erehdyn esitteleen ideoitani kun telkkari on päällä). :D Kaikkesta kysyn mielipidettä ja sanoo sitten jos saan itse päättää jonkun asian(eli ei ole niin tärkeää). Jos sulhanen suunnittelisi koko höskän, hän olisi aloittanut vasta pari kuukautta aiemmin ja hoitanut kaiken pois yhdessä stressiköntissä. Eli mitään ei tulisi tehdyksi ja kulut nousisivat pilviin, puhumattakaan kuljetuksista yms "pikkujutuista". Sellainen tuo meidän isäntä on, kovin suurpiirteinen. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihan kaikki miettittiin yhdessa ja mies oli aivan yhta kiinnostunut kuin minakin paivan yksityiskohdista mika oli todella mukavaa. Haiden yhdessa jarjestaminen oli todellakin osoitus siita etta olemme tiimi! Ainoa asia johon miehella ei ollut osaa eika arpaa oli minun pukeutumiseni...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
onko nyt niin, että tänne kirjoittavat vain ne, joiden sulhot ovat enemmän tai vähemmän kiinnostuneita häiden järkkäilystä? jos on, hienoa ja hyvä niin!!!  ;D taidan sitten olla ainoa, jonka puolisko on sitä mieltä että aikaa häihin on niin paljon (hui - juuri tajusin, että TASAN 8 KK) , että turhaa hössätä ja hosua vielä mitään. siis suomeksi sanottuna: ei tartte vielä tikkua ristiin laittaa...  :( mulle se ei taasen istu, koska  :-Xrakastan :-X suunnittelua ja pohdin aina useita eri vaihtoehtoja, ennen kuin se oikea kolahtaa.

Ihan samassa veneessä ollaan. Häämatka on ainoa, jota se siippa on yhtään halunnut miettiä, mutta eipä me olla sitäkään varattu - yleensä kun ollaan menty lomalle on näes otettu äkkilähdöt! ;) . Musiikkia ollaan vähän katsottu yhdessä,mutta sekin on kuulemma ihan ennen aikaista. Luulen, että sillä on kuvitelma, että kaikki sujuu itsestään..? Mun suunnittelu taitaa sitä hermostuttaa, vaikka oon mielestäni aivan vaatimaton niiden suhteen.. ja mäkin rakastan kaikkea suunnittelua aina kavereiden synttäreistä lähtien..! Pitääköhän sitä sitten vaan salaa järjestellä vai mitä ihmettä--?!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mies on ollut päättämässä suurista linjoista hyvinkin vahvoin mielipitein, mutta yksityiskohdat jättää minun huoleksi, ja hyvä niin. Kutsuttavien vieraitten määrä, juhlien teema ja värit valittiin yhdessä. (on muuten miehen suosikki-NHL-joukkueen värit ;) mutta myös mun lempivärit ). Mic sanoi ennen kosintaa jo vievänsä minut häämatkalle joko USA:an tai Australiaan, ja valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon, Japani tuli kuvioihin mukaan myös yhteisestä kiinnostuksesta. Mies oli aivan ehdoton kirkkohäistä, ja sai minut ylipuhuttua. Mies oli myös aivan ehdoton morsiamen valkoisesta hääpuvusta, mutta tyytyi sentään luonnonvaaleaan. Olisin kyllä varmaan ottanut jotain mustavalkoista tai oranssia jos olisin yksinäni päättänyt. Ruokailuun sanoi omat toiveensa (ei possua eikä mitään omituista ja salaateissa mahdollisimman paljon valinnanvaraa, ja sipulit omassa kupissaan). Juomapuoli on ollut ihan minun päätettävissä. Hääauton valintaa ei tarvinnut tehdä, molemmista oli itsestäänselvää että micin Supra saa kunniatehtävän. mic vastaa koristelusta, jos koristeita tulee.

Olen antanut micille tehtäväksi hommata mulle morsiuskimpun. Siinä voi olla aika ylivoimainen tehtävä, mutta haluan kunnioittaa perinteitä tässä asiassa.. Tai sitten vain naljailla siitä kun hän haluaa niin noudattaa perinteitä puvun värissä, kirkkojutuissa jne ;) Kutsut teen todennäköisesti itse, samoin muut paperihommat. Ehkä jossain "liukuhihnajutuissa" varmaan saan apua jos tarvitsen. Koristeluissa sun muissa käytetään varmaan äitejä ja siskoa ym. hyväksi ennemmin kuin sulhoa, tai minua ;) En nimittäin ole näpertelyihmisiä ollenkaan itsekään, saati mic.

Musiikki tulee kaverin puolesta, mutta äänentoiston saa mic hommata kaverinsa kanssa kuntoon. Tiedän, että sieltä tulee sitten strobovaloa ja savukonetta kaupan päälle, joka on kyllä ihan hyvä vaan. Biisilistat suunnitellaan yhdessä. Niin, ja se häävalssi. Tai tanssi, tai jotain sinnepäin, koreografioineen.

Mä olen soitellut tarjoukset mm. hääjuhlasta, häämatkasta ja sormuksista, varannut papin, kirkon, juhlapaikan, pitopalvelun, videokuvaajan jne. Micin mielestä asiat on parhaimmillaan kun niiden vain antaa mennä painollaan, suunnittelematta, ja "aina sitten jotain keksitään jos tarvitsee, turha siitä nyt on murehtia"-periaatteella, joten en voisi mitenkään kuvitella häntä kyselemässä joskus reilun vuoden päästä tapahtuvan asian johdosta vielä mitään, ainakaan vuoteen :P

Ohos, tulipa pitkä sepustus :huh:

Muokattu: , käyttäjä: sin

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mies saa luva osallistua kaikkeen väkertämiseen ja pakertamiseen. Koska mies on meillä se, joka haluaa isomma häät. Tällä hetkellä mun pitäis varata paikkoja ym, koska mies on rapakon takana. Harmi vaan, ettei ehditty sopia kaikesta ennen, mutta onneksi puhelimet ja sähköposti on keksitty.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin mies on päättämässä suurista linjoista (vierasmäärä, häämatkakohde, hääyöpaikka, juhlapaikka, budjetti) minun kanssa. Tietenkin itse päättää hääautosta, koska autot ovat sen elämä. ;) Sulhanen antaa siis minun väkertää rauhassa kaasojen ja muiden ystävieni kanssa, mutta se ei haittaa koska pidän sommittelusta ja askartelusta.. Lisäksi sulhasta kiinnostaa kovasti istumajärjestyksen teko. Huvitti, kun se rupes juhannusaattona oikein pohtimaan kavereiden istumajärjestystä yhden aikaan yöllä..heh :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mies on ollut yllättävän kiinnostunut kaikesta... Halusi jopa nähdä kutsuprotoja mikä yllätti minut todella :D Käytännön toteutus askarteluissa on jäänyt kuitenkin minulle ja kaasoille, muuten mies osallistuu kaikkeen ja tekee sen mielellään. Hänen vastuullaan ovat olleet kokonaan häämatkakohteen valitseminen ja matkan varaaminen, musiikkipuoli sekä poikamme ja tietysti miehen oma vaatetus. Loput on sumplittu yhdessä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minähän se enemmän speksaan ja suunnittelen, kun vilpittömästi tykkään siitä, mutta sulhanen kyllä on kiinnostunut kaikesta ja osallistuu ihan täysillä valintoihin ja päätöksiin :-X Onpa tuo luvannut tarvittaessa auttaa jopa kutsujen ja hääkarkkien askartelussa, eikä ajatuskaan ole karannut kuin joidenkin yksityiskohtaisten tyllikoristetuumailuiden kohdalla ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on suurien linjojen suhteen ollut samanlainen käsitys koko ajan. Välillä mies on ollut hiukan eri mieltä, mutta hyvillä perusteluilla olen saanut hänet ymmärtämään omat pointtini. :D

Hauskinta on ollut huomata, miten onnellinen tuo mies on, kun mä intoilen hääjuttuja (tajuttoman aikaisessa vaiheessa) ja kerron mitä olen meinannut mihinkin. Ja aiheen kysymykseen vois vastata, että miestä kiinnostaa se, että bileet sujuu, ihmiset viihtyy, ruokaa on ja juomaa myös. Ja että häät on meidän oloiset eikä tarvitse kärvistellä missään "pakollisissa" jutuissa, jos ne ei tunnu omilta. Ehkä sitä kiinnostaa myös tuo avioituminen.. :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

..............

Muokattu: , käyttäjä: Boonen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tehdään ja suunnitellaan todellaan tasan puoliksi, eli meillä mies ei vain avusta ja sano mielipiteitään. Mies on yhtä tarkka kaikesta kuin minäkin ja kaikki, kutsuista ja hääkarkeista ohjelmaan ja teknisiin juttuihin, on yhdessä suunniteltu. En varmaan edes koko häitä jaksaisi järkätä jos ei mies olisi vähintään yhtä kiinnostunut.. Mies on ulkomaalainen eikä hänen mielessään ole mitään naisen työt - äijien jutut -asettelua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mies on myös halukas sanomaan kaikkeen mielipiteensä ja suunnittelemaan häitä yhdessä. Hän oli jopa loukkaantunut kun aloin puhua että teemaväri on sitten vihreä, mies kun olisi halunnut sitäkin pohtia yhdessä :rolleyes: . Ainoa ongelma on se, että hänen mielestään häihin on vielä niin paljon aikaa ettei näitä asioita vielä kannata miettiä, enkä kuulemma saa yksinkään mitään päättää..En kyllä tasan aio jättää suunnittelua viime tinkaan, en kestä stressiä! :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miestä kiinnostaa aikalailla kaikki ja yhdessähän me kaikkea mietitään ja väkerretäänkin. Eniten kiinnostusta on kuitenkin miehessä herättänyt kakunkoriste, hääauton pohdinta ja pöytäkukka-asetelmat (bongailee maljakoita kaupoista ja vertailee niiden hintoja :D ). Teemavärien miettiminenkin tuntui olevan ihan mielenkiintoista puuhaa :) äh, tähän vois listata vaikka ja mitä, mutta ehkä noi on ne, jotka on tähän mennessä herättänyt eniten mielenkiintoa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Ihan samassa veneessä ollaan. Häämatka on ainoa, jota se siippa on yhtään halunnut miettiä, mutta eipä me olla sitäkään varattu - yleensä kun ollaan menty lomalle on näes otettu äkkilähdöt! ;) . Musiikkia ollaan vähän katsottu yhdessä,mutta sekin on kuulemma ihan ennen aikaista. Luulen, että sillä on kuvitelma, että kaikki sujuu itsestään..? Mun suunnittelu taitaa sitä hermostuttaa, vaikka oon mielestäni aivan vaatimaton niiden suhteen.. ja mäkin rakastan kaikkea suunnittelua aina kavereiden synttäreistä lähtien..! Pitääköhän sitä sitten vaan salaa järjestellä vai mitä ihmettä--?!

Täällä mies miettii vaan polttareitaan... muiden kanssa ei pidä kiirettä. sama homma meillä ollut ennenkin: juhlia ei haluta suunnitella, mutta pari päivää ennen sitten ollaan kuset housuissa onnistuuko homma. :lol: häiden kanssa ei noin viime tinkaan voi jättää!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mies on ollut yllättävän hyvin mukana ja kiinnostunut jopa kutsujen ulkoasusta. Mies on vaan sitä mieltä, ettei näin aikaisin eli puoli vuotta enen kannata mitään oikeastaan suunnitella. Itse kuuntelin tuossa häämarsseja yksi ilta niin sulho siihen tokaisi, että ihan samalta kuullostaa kaikki... Eli olen minä se huomattavasti aktiivisempi osapuoli näissä hääjärjestelyissä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä yritin kanssa alkaa suunnittelemaan häitä jo melko tarkasti noin vuotta ennen, ja olin tosi huolissani kun mies vaan sanoi ettei vielä, kyllä sen ehtii...Tietty siis yhdessä hoidettiin kaikki kirkon ja juhlapaikan varaamiset jne. Ajattelin jo että joudunkohan itse hoitamaan melkein kaiken muun, mutta mies alkoikin alkukesästä hoitaa asioita kunnolla ja otti 50 % vastuusta itselleen, ja nyt sillä on ollut useamman viikon täysi hönkä päällä, ja on edelleen. Eli siis ei kannata huolestua jos mies "herää hitaasti", mä vaan olen itse sellainen jahkaaja ja pohdiskelija, mutta mies osaa tehdä päätökset nopealla tempolla ja sitten tapahtuu ja reippaasti :D .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mies valittaa kun muka hössötän jo nyt jatkopaikasta ja kirkosta (jotka mun mielestä oikeasti pitää päättää aikaisin) toisaalta se ite miettii nyt jo minkälaisen auton se haluaa hääautoksi jne :D

Eli kai ne miehet hössöttää juomista ja autoista ja muusta antaa meidän naisten hössöttää askartelusta sun muusta :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään