Jump to content
Naimisiin.info

Mikä miestä häissä kiinnostaa?


Yotuel

Recommended Posts

Mun sulho ei kyllä paljo oo ollut mukana suunnittelemassa häitä. Onneksi tässä on vielä sen verran aikaa että eiköhän se siitä innostu ja auttele asioissa, ehkä ei kuitenkaan askartelusta niin innostu mutta luulen että löytyy sellaisia hommia mitkä kiinnostaa. Ainut asia mihin on tähän mennessä ottanut kantaa (tai siis päättänyt) että häämatkana tehdään sitten autolla kiertoajelu Norjaan, itse olin ajatellut jotain etelän lämmintä lomakohdetta mutta koska sulho oli sitä mieltä että Norjaan niin jätän tämän häämatka asian hänen päätettäväkseen, muista asioista saan kuitenki pääasiassa päättää minä, toki sulhon suostumuksella :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Yllättävän paljon kiinnostaa. Joudun aina kyseleen että josko mietittäis häitä mutta kyllä se sit niistä juttelee ja suunnittelee kun otan puheeks. Kolmannella kerralla kun kysyin teemasta ja väreistä sain jo järkevän vastauksen jonka jälkeen halus ite suunnitella kutsut. Yleensä vetää leikiks kaikki esim. lehmät ja sammakot on hyviä teemoja... Juhlapaikan, pitopalvelun ja kuvaajan sain varata itse mutta mies hoitaa kaikki kirkkoon liittyvät jutut. Ja ruoka on tärkee. Voileipäkakku on kuulemma ihan must.

Link to comment
Share on other sites

Tällä hetkellä, kun suunnitelmat ovat ihan alullaan, mun miestä kiinnostaa eniten juhlapaikat -se etsii omatoimisesti niitä netistä, ja kysyy niistä mitä olen mieltä. Hänen vastuulleen on jäänyt myös sopia milloin niitä paikkoja päästään katsomaan paikan päälle. Kirkko kiinnostaa myös, mutta siitä sovittiin että päätetään vasta kun sopiva juhlapaikka on löytynyt. Pitopalvelun on jo päättänyt puolestani, se on hänelle ennestään tuttu enkä pysty tähän valintaan vaikuttamaan.

Oikeastaan kaikki, mistä olen mielipidettä kysynyt häihin liittyen, on kiinnostanut, ikinä ei tule vastausta että jokin on samantekevää :) eli vaikkei hän hössötäkään asiasta kuin minä, niin osallistuu kuitenkin yhtä paljon.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Meillä mies ei juuri ota osaa.. (Ymmärrettävää.. Paitsi että on mies, kyseessä on hänen kolmannet häänsä....) Tietysti yhdessä ollaan päätetty suuremmista asioista; missä, milloin ja miten monta vierasta, mitä ohjelmaa jne. mutta yleisesti ottaen saan kyllä itse päättää kaikesta ja itse tehdä kaiken. Ihan kivaahan se väkertäminen toisaalta on :girl_blum:. Ja sitä suloisempaa kun ukko innostuu jostain, esim. nyt viimeksi kakunkoristeesta :-X.

Link to comment
Share on other sites

Miestä kiinnostaa erityisesti ohjelma, ruoka, juoma ja vihkiminen. Yhdessä tehdään kaikki päätökset, väreistä karkkibuffetin kippoihin asti. Myös kaikki askartelut tehdään yhdessä: mies leikkaa paperileikkurilla, mä hoidan liimailupuolen :) Mies hoiti itsekseen valokuvaaja-asian (toki multakin siihen kysyttiin mielipidettä), tilasi heijastimet hääkarkkien tilalle, vertaili hotellien hääyöpaketteja, etsi juhlapaikkoja, tutkii menuvaihtoehtoja ja viimeisimpänä hän surffailee netissä mun huomenlahja-asioissa. :D Kummallakin on selkeä visio siitä, millaiset häät haluamme, ja yhdessä sitten mietimme, että miten sellaiset toteutetaan. Hyvä näin :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Valokuvaaja; sen pitää olla hyvä ja ymmärtää, mitä me halutaan.

Pappi; se ei kuulemma saa olla liian vanha, eikä liian pappimainen :rolleyes:, ja jos se teitittelee meitä, niin vaihdetaan toiseen :lol: . Haluaa kuulemma sellaisen, jonka puhe on jollain tavalla meitä. Mielellään pappi saisi olla nuori nainen.

Mun puku; toivoi mulle kaunista ja mun näköistä pukua, ja olisi mielellään tullut jopa mukaan valitsemaan sitä. Itseasiassa käytiinkin yhdessä kerran sovittelemassa muutamaa pukua. No, lopulta kävikin niin, että tilasin ihan itsekseni viiden minuutin miettimisellä puvun pelkän kuvan perusteella.

Ruoka; Ei liikaa eri lajeja, mutta ruuan pitää olla hyvää ja sitä pitää riittää kaikille. Tämä ruokalajien määrä taitaa aiheuttaa meille vielä muutaman väännön, koska musta olisi tyhmää jättää ottamatta kaikkia salaatteja tms, koska pitopalvelu laskuttaa jokatapauksessa saman hinnan.

Hääyö ja häämatka; Varasi meille sviitin oma-alotteisesti, koska oli hyvin tarkka siitä, missä haluaa hääyönsä viettää. Häämatkakohde oli mulle melko sama, koska haluaisin suunnilleen joka paikkaan, joten senkin mies käytännössä päätti.

Omat hiuksensa; miettii usein ääneen, että miten hänen hiuksensa sitten hääpäivänä pitäisi olla, ja kampailee hiuksiaan joka suuntaan :spruce_up: . Miehellä on tällä hetkellä sellainen lyhyt, mutta aika pitkä tukka, jota pystyy laittamaan monella tavalla. Vuorotellen kokeilee sleekisti taakse kammattua mallia, sivujakausta, keskijakausta ja sellaista Daniel Westling-mallia ^_^ . Mies sanoi pelkäävänsä sitä, että näyttää mun vieressä surkealta, kun mä olen parhaimmillani ja kauneimmillani :blush: .

Toisaalta taas esim. musiikkipuoli on melko sama, kunhan ei ole mitään humppa-humppaa koko iltaa, eikä suomirokkia. Autollakaan ei ole mitään väliä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä isot häät ja kunnon hääjuhla ylipäänsä oli sulhasen idea. Mut se on houkutellut mukaan ja vaikka olen enemmän aikaa käyttänyt suunnitteluun kuin hän, niin sulhaseni on mukana yksityiskohtien valinnassa melkein isommalla tunteella kuin minä.

Sormukset: oli tarkka mitä haluaa ja mitä materiaalia ne on (palladiumia) ja nyt kun sormukset on valmiit, kokeilee niitä usein - varsinkin omaansa.

Pukeutuminen: morsiamen puku varsinkin (sulhanen löysi netistä Sen Ainoan Oikean mallin melkein heti ja malli oli mullekin mieleen). Myös oma puku kiinnosti. Ja morsiamen kampaus ja hiusten väri, sulhasen omat hiukset on kasvamassa, morsiamen kenkiäkään ei saanut ostaa mitä tahansa... mitä sitä nyt kaikkea on, pitää yhdessä kaikki katsoa ^_^ Onneksi sulhasella on hyvä maku.

Juhlien suunnittelun kivijalkana oli sulhasen toive bileiden kestosta (aamuun asti) ja että kaikilla on kivaa. Sopii mullekin.

Typografia. Kutsut ja muut sellaiset. Mä taas delegoisin noi mielelläni kaasolleni. Sulhanen ja kaaso varmaan typografittaa keskenään.

Bändin hankinta, häävalssin valinta, soittajien valinta seremonian alkuun. Nämä kiinnostaa sulhasta enemmän kuin mua vaikka mä olen touhunnut näitäkin aika paljon.

Autoa ei tule, häämatkaa ei ole vielä ehditty pohtia, askartelujuttujakaan ei tule... aika pitkältä yhdessä tehdään päätökset vaikka mä käytän vaihtoehtojen etsimiseen eniten aikaa. Kukat saan kuulemma päättää ihan itse!

Kuulostaa varmaan että olen ihan tossun alla, mut sulhaseni on perfektionisti ja mä vain suurpiirteinen niin siitä tämä tulee. Yhdessähän me naimisiin mennään :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Meillä soitteli alunperin juhlapaikkoja läpi ja sopi tapaamisia. Halusi käydä katsomassa kirkon (minä ortodoksi ja mies luterilainen) etukäteen, että tietää mitä odottaa. Toistaiseksi ei vielä sen kummemin ole osaa ottanut. Aikaakin häihin vielä on (elokuu 2010), joten kerkeää vielä innostumaan. Mulla on hirrrrmunen häähössötys päällä, joten nostan hattua sille, et ei oo vielä menettänyt hermojaan mun kanssa ;) Uskon kyllä, et kun hääpäivä lähenee, sulhokin innostuu asiasta enemmän.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Suurin osa häähässäkästä on miehen mielestä naisten hössötystä, mutta muutamat jutut ovat oleellisia:

- oma pukeutuminen

- hääkakku (halusi suklaakakun)

- vihkiseremonian sisältö ja kulku

- ettei tule morsiamenryöstöä

- ettei joudu tanssimaan kenenkään muun kuin morsiamen kanssa

- hääbändi

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

Meillä kiinnostaa hääyö ja -auto :)

Mies haluaa kauniit ja minulle mieluisat häät. Rahoitus tulee anoppilasta ja mieheltä. Pyysi, että kerron etukäteen mitä suunnitellaan. Timanttisormus tulee kuulemma Tiffanyltä ja muusta en vielä tiedä. Ei kuulemma mitään liian tavallista. Mikäs tässä tehdessä, kun aikaa on.

Häämatkaa en kuulemma saa tietää. Se on mieheni häälahja minulle. Mutta kahdesta viikosta kuukauteen ollaan kuulemma tavoittamattomissa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Miestä kiinnostaa suuret linjat, erityisesti häämatka, valokuvaus, ruoka ja viinit. Niin ja kutsut! Jotka hän siis tietokoneella itse suunnitteli, taittoi ja kävi painattamassa :-X Kaikki pienet yksityiskohdat olen onneksi saanut miettiä itse :grin: Toki hän aina mielipidettä kysyttäessä on herrasmiesmäisesti ottanut osaa yksityiskohtienkin suunnitteluun

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies menee paniikkiin jos mainitsen edes häät. Sen verran Inssi on osallistunut, että on valinnut puvun ja paidan itselleen, sekä kertonut omat toiveensa päivän suhteen. Miehelle ei tule bestmania eikä polttareita, kun ei itse niitä halua. Eipä tässä itselläkään ole mitään hinkua polttareiden viettoon, kun olen toisella kierroksella.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Jopas teillä on ihania miehiä oma sulhanen ei ole edes sormusta vielä hommannu ja häät viikon päästä.. En aio edes muistuttaa enää jos ei itse muista niin en kyllä sano tahdon alttarilla! Eikä kyllä ole ollut kiinnostunut tuon kummallisemmin järjestelyistä, jos kysynki jotain niin vastaus aina sama tee niin ku tykkäät.. P'**le! Alkanu kaduttaa koko naimisiin meno homma, voiko tässä enää peruakkaan??!!! Help me!

Link to comment
Share on other sites

Kurja kuulla marianna84. Jotenkin musta tuntuu, että monien miehien on helppo heittäytyä asenteelle "kyllä nainen hoitaa". Omien kaverieni hääkokemuksista olen tämän huomannut..Mies turvautuu näkökantaan, nainen päättää niin ei ainakaan pääse sitten miehelle nurisemaan. Kumma asenne mielestäni..eiköhän sitä murinaa juuri tuosta asenteesta tule. Kun häät on kuitenkin molempien. Tappelemaan ei asiasta varmastikaan näin lähellä häitä kannata, mutta toivottavasti miehesi ymmärtää kuinka paljon juuri sinä olet teidän päiväsi eteen tehnyt.

Itse vannotin miehelleni, että häät ovat sitten meidän eikä minun. Olisi tainnut sen itsekin ymmärtää. Viime kesänä olimme ystäviemme bestman ja kaaso ja näissä häissä mies ei tiennyt/tehnyt mitään.. Sillon jo ukkoseni lupasi, ettei näin tule käymään. Yhdessä olemme päättäneet päivän, ajan, kirkon ja juhlapaikan. Huomenna lähdetään häämessuille. Vielä emme ole enempää asioiden eteen tehneet, koska häät vasta heinäkuussa 2012. Kovasti hän juttelee häistä ja uskon, että näsitä tulee todella meidän häät jopa suunnittelussa ja touhuilussa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä mies heitti aluksi tosi vitsikkäästi, että "Sä järjestät - mä saavun paikalle." Kuitenkin jo tässä alkuvaiheessa hän on osoittanut yllättävääkin kiinnostusta meidän häitä kohtaan. Tosin omatoimisesti on tuskin mitään tietoa etsinyt, eikä tässä vaiheessa hirveästi järjestelyjäkään tarvitse vielä tehdä - häihin kuitenkin vielä yli vuosi aikaa.

Uskoisin, että mä esittelen ensiksi erilaiset vaihtoehdot, ja päätökset tehdään pitkälti yhdessä. Toisaalta mies on melko tarkka ainakin siitä, mitä häissä ei saisi missään nimessä olla (esimerkiksi leikkejä tai ylenpalttista hörsellystä), mutta mä tunnen sen mieltymykset toisaalta melkoisen perinpohjaisesti, ja meidän maku kohtaa yksiin niin hyvin, että mä osaan luultavasti valita sellaisia juttuja, mitkä sitä miellyttää.

Eniten tällä hetkellä häntä on kiinnostanut juhlapaikan valinta - mikä toisaalta tällä hetkellä on meillä ajankohtaisin. Pukujakin mulle ollaan katseltu jonkin verran, ja menun suuntalinjoja mietitty.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...