Jump to content
Naimisiin.info

Mikä miestä häissä kiinnostaa?


Yotuel

Recommended Posts

Kovalla vauhdilla tuo väsäsi juoma- ja ruokalistan. Minä lähinnä mutisin siinä välissä myöntävästi välillä. Muuten on saanut vähän muistuttaa tekemisistä mutta on tuo nyt hoitanut vihkijän ja soitteli juhlapaikkoihin. Sormuksen käy kuulemma itse ostamassa minulle (pelottavaa...  ;D ) ja minun pyynnöstä osallistuu myös askarteluun.

Tässä vaiheessa kun vielä voisi pistää suunnitelmat uusiksi ja olen kertonut että jos koko häärumba jää täysin minun vastuulle niin mennään naimisiin vain ja ainoastaan kuten minä haluan, maistraatissa kahdestaan. Koska mies haluaa muuta niin saa myös osallistua.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kylla minun miesta kiinnostaa monikin -tosin aika miehinen- seikka, kuten hanen pukunsa (ei tavallinen mustavalkoinen frakki), haaauto/hevosrattaat, juomispuoli, ruokatarjoilu, ja muusikkona tarkein ehdottomasti, eli musiikkipuoli. Mina hallitsen kaiken taiteilun, joten mieluusti hoidan sen puolen, toki haluan tietaa miehen mielipiteen, ja han mielellaan ne kertookin. Innokas haamies minulla!  ;)

Link to comment
Share on other sites

Ei mikään ja kaikki.

Mihinkään asiaan en saa suoraa mielipidettä vaikka miten kysyisin. Sitten kun itse etsin lähinnä netistä esimerkkejä muiden hääparien ratkaisuista, niin jokaiseen on tiukka kommentti ja mielipide. Muutama esimerkki:

Mun hääpuku sai ekaks olla "ihan sama, kunhan on nätti". Näytin kuvia mun mielestä hyvistä vaihtoehdoista, niin kappas vaan, mikään ei kelvannu   ;D Ei saa olla liian peittävä ("siveä mummo") mutta ei myöskään liian erikoinen ("mitä tuo esittää?"). Valtikkamallinen kukkakimppu näyttää kuulemma siltä, että purjoon on kiinnitetty pari kukkaa päähän. Pisaramallinen kimppu taas on ihan liian tavallinen.  ::)

Tietysti kiva saada niitä kaivattuja mielipiteitä, mutta toistaseks en oo oikein päässy selville, millasta sit pitäis olla. Sulho on kyllä luvannu vähän lähempänä häitä rueta tosissaan hommiin ja järjestellä tasan yhtä paljo ku minäki.  :) Vielä on vaan hänen mielestään liian aikasta, mikä tietysti voi jossai mielessä pitää paikkansakin...  ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Jaa-a, ei oo muru pahemmin vielä kiinnostunut, tai ainakin sanoi että ei tiedä mitä sanoa kun ei tiedä niistä mitään.. Mutta uskon että kyllä hänkin saa jotain harteilleen ;)

Link to comment
Share on other sites

Kun häihin oli enemmän aikaa niin miestä ei meinannut saada edes juttelemaan aiheesta. "Mitä sitä nyt stressaamaan? Kyllä ne juhlat saadaan kun varataan se ravintola 3 viikkoa ennen häitä." -asenteella mentiin eteenpäin.

Kirkon ja juhlapaikan varasi vuoden alussa kun hiukan patistin. Silloin mies taisi tajuta, ettei me niin hirveän aikaisin liikkeellä olla kuin hän kuvitteli. Jäi nimittäin saamatta se juhlapaikka (ravintola), jonka mies olisi halunnut. Koska ravintolaa ei saatu, varasi mies myös pitopalvelun.

Yhdessä ollaan käyty pitopalvelun kanssa juttelemassa, mutta mies on meistä ollut enemmän äänessä. Minua ei normaalistikaan ruoka kiinnosta, joten tyydyin myöntelemään. Kakusta päätin tosin minä ja siinä vaiheessa mies pysyi hiljaa.

Nyt kun häät ovat lähempänä (3 kk enää) niin mies on alkanut kiinnostumaan. Kiinnostuksen aiheita:

- vieraslista

- hääauto

- juomapuoli

- ohjelma (koska bändi voi alkaa soittamaan ja pitäiskö siskojen järkätä jotain viihdykettä ettei tule tylsää)

- häävalssi (valintaan ei osallistu innolla, mutta haluaa osallistua kuitenkin)

- valokuvaaja

Mielipiteen saan melkein kaikkeen kysymällä. Koristeluista ja kattauksesta on samaa mieltä kanssani ja kutsuprotoista sai valita mieleisensä.

Askartelu jää minulle, mutta siitä olen vain iloinen. Toki mies on sitä mieltä, että hänen siskonsa varmaan auttaisivat mielellään, ettei mun tarvi kaikkea itse tehdä. Mies on vähän huolissaan siitä, saanko kaikki kutsut ajoissa tehdyksi ja ihmeissään siitä, että pitääkö ne muka niin aikaisin (paria kuukautta ajattelin) lähettää.

Eli mies osallistuu juuri niin paljon kuin tarviikin. Minä hoidan suunnittelun, etsin vaihtoehtoja, toteutan piperryksen ja stressaan. Mies valitsee mieleisensä vaihtoehdon asioissa, joita ei niin tärkeänä pidä ja etsii kyllä tietoa aiheista, joita pitää tärkeinä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies sanoi aika osuvasti tässä muutama päivä sitten, kun vähän moitin  häntä osallistumattomuudesta, että "Mä oon monissa häissä ollut ja aina ne on ihan hyvin mennyt..." Leikki leikkinä, mutta taitaa siinä ollut pieni siemen totuutta mukana... Muistaa kyllä usein kiitellä mua, kun oon ollut niin ahkera ja ajatellut kaikkea. Nyt on kaks viikkoa häihin ja eniten häntä on ehkä kiinnostanut musiikit, häävalssi (sitä on harjoteltu viime päivinä ahkerasti), ruoka ja juoma... :-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies on yhtä kiinnostunut häistä kuin minäkin. Itseasiassa tämä morsian joutuu liittyään kirkkoon, koska sulho haluaa ehdottomasti kirkkohäät..  :o Askartelut ja muut puolestaan ei kiinnosta oikein kumpaakaan, eli ainakaan hääkarkkeja ei tule ja "pakollisissa" askarteluissa (kutsut ja paikkakortit) pyritään selviämään mahdollisimman helpolla.  ;)

Link to comment
Share on other sites

;Dolen jo välillä ihan nolona kun tuo sulho hössöttää enemmän kun minä,haluaa täydellisen päivän sen oikean kanssa eli minun :-X no nyt on ollut jo minunkin hiukan osallistuttava enemmän kun häät jo lähestyy uhkaavasti,joten nyt täällä foorumissa urkkimassa tietoa ja neuvoa ::)

Link to comment
Share on other sites

Oikeastaan samat asiat kuin minuakin: kaikki. Suuret asiat kuten tarjoilut, pukeutuminen ja musiikki ehkä kuitenkin eniten; minä puolestani jaksan olla aivan yhtä kiinnostunut hääkarkkien runonpätkistä kuin vihkikaavastakin eli todellakin aivan kaikesta  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sulhon mielestä tärkeintä on, että hänen pukunsa on hyvä, vieraat tarkkaan valikoituja, ruokapuoli kunnossa, pienimuotoinen juhla kokonaisuutena toimiva. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulho on erittäin tarkka puvustaan ja ruokalistasta. Muuten vastuu valmisteluista on kaatunut meikäläisen niskaa (varmasti saan katsoa peiliin). Puren takahampaita yhteen, kun valmistellut ja suunnitellut vaihtoehdot tyrmätään... Sulho kyllä tarjoaa auliisti apua, mutta valmista ei tahdo syntyä.  

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Meillä sulho kiinnostui puvustaan... no minä varasin kuitenkin ajan ja olin mukana. Oman parturi ajan toki saa varata. Ja hääauton sulho on halunnut valita...muuten kaikki jääkin aikalailla minun harkintaani. Jonkin verran menukin kiinnosti...varmisti että sieltä löytyy edes jotain hänelle kelpaavaa.

Niin ja kutsukorttien askartelussa senverran mukana että sain otettua muutaman kuvan muistoksi. ;D

Link to comment
Share on other sites

Minun sulhastani meidän tulevassa juhlassa kiinnostaa lähinnä:

-hääauto

-ruoka+tarjoilu yleensä

-nestemäiset päihdykkeet :)

-musa

- ja kylläpä tuo pikkuhiljaa häiden lähestyessä on alkanut kiinnostumaan yhä enemmän juhlan kokonaisuudestakin :)

Link to comment
Share on other sites

Minun sulhoa häissä eniten kiinnostavat ruokatarjoilut ja musiikki. Hieman yllättäen hän on myös reippaasti kertoillut omia mielipiteitään mm. koristeluasioissa ja askarteluissa.  :D

Link to comment
Share on other sites

- ruoka

- juoma

- ruoan maara

- juotavien maara

;D

Muoks. ja haamatka, jonka suhteen mies taisi tehda kaikki lopulliset paatokset

Link to comment
Share on other sites

Ainut huoli taitaa olla hânen huolensa kanssa pukunsa värin sopivuudesta omaani, juomien riittävyys,että kaikilla on hyvä olla.Siinä se sitten olikin !!  :-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulho on erittäin tarkka puvustaan ja ruokalistasta. Muuten vastuu valmisteluista on kaatunut meikäläisen niskaa (varmasti saan katsoa peiliin). Puren takahampaita yhteen, kun valmistellut ja suunnitellut vaihtoehdot tyrmätään... Sulho kyllä tarjoaa auliisti apua, mutta valmista ei tahdo syntyä.  

Ja tämâ on kanssa pakko lisätä .!

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies ei käytännössä nyt sitten oikein osaa osallistua mihinkään  :-/ Kaikki sitä kiinnostaa, mutta kun mielipidettä kysyy, on vastaus aina "no, en minä nyt oikein tiedä". Oman pukunsa vuokrauksen on sentään järjestänyt (pienellä kannustuksella ::) ) itse.. Pari biisiä on bändiltä toivonut. Ja kutsuttavat päätettiin sentään yhdessä! Onneksi on kavereita, kenen kanssa on voinut suunnitella ja kierrellä kaupoissa  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Meillä mies on ainakin bestmanin kanssa lähdössä Tallinnaan hakemaan nestemäisiä häätarjottavia, sitten hän hankkii bändin (on itsekin muusikko) ja varaa meille häiden jälkeiselle viikolle tatuointiajat ja suunnittelee tatuoinnit (tää on meidän "huomenlahaj" toisillemme, kun ei haluta mitään helyjä). Ja kyllä tuntuu muutenkin olevan kiinnostunut väriteemoista, vieraista ja juhlan kulusta. Onneks silti jättää mulle askartelut ja somistukset ja muut ihanat ja kivat jutut! :lol:

Link to comment
Share on other sites

-Vaatetus+oma ulkomuoto yleensä

-Se että muutenkin soinnutaan yhteen sinä päivänä

-Auto

-Tarjoilut

-Hyvä meininki pitää olla

On ollu mukana tekemässä kutsukortteja, varasi kirkon ja juhlapaikan, on jaksanu käydä ostamassa miun kans jos vaikka mitä härpäkettä jne jne. :-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies on innokkaasti mukana. Hän jopa hankki meille askartelutarpeet kutsukortteihin ja hääohjelmiin. Ja yhdessä me askarreltiin kutsukortit ja varmaan tullaan yhdessä tekemään hääohjelmatkin. Lisäksi vaatetus häntä kiinnostaa. Erityisesti hänen omastaan, mutta myös minun. Tietenki hääauto on myös hänen sydämellään ja tarjoilupuoli. Mies myös kysyi meille pappia, joka on ystäväni isä.

Sen sijaan musiikkipuolen(häämarssit yms.) hän on uskonut ihan täysin minun huolekseni. Väittää, ettei ymmärrä niistä mitään. Mun höpinöitä on urhoollisesti kuunnellut ja juossut ettimässä kenkiä mulle jne.. On vain ihanaa, kun hän on järjestelyis innolla mukana, koska juhlat on kuitenki meidän yhteiset. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mieheni on innolla mukana kaikissa järjestelyissä: kommentoi aina yhtä innokkaasti ja keskittyneesti, kun kysyn mielipidettään, miettii eri vaihtoehtoja, ehdottelee omia ideoitaan, sekä myös hoitaa asioita. :) Hän aivan erityisesti on kiinnostunut ohjelmanteosta :grin: !

Ainoat asiat, joihin mieheni ei puutu millään lailla, ovat minun pukeutumiseni ja minun kutsuvieraslistani. :)

Kaikki menee todella loistavasti ja molemmilla on ihanasti täpinöissä tulevasta! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...