Elina-Estella

Tarinoita epäonnistuneista hääjuhlista

348 viestiä aiheessa

Olin useita vuosia sitten serkkuni häissä. Morsiamen molemmat vanhemmat olivat pikkumaistissaan jo kirkossa... Hääjuhlassa morsiamen isä piti järkyttävän pitkän ja todella noloista aiheista kertovan puheen hääparille, kännissä tietysti. Morsiamen äiti esitti, humalassa, yksinlaulua jo ruokailun aikana mikrofoniin... Saahan häissä laulua olla, mutta ajankohta olisi voinut sijoittua ennemmin loppuiltaan. Morsian-rukka oli kyllä aika pahoillaan. Morsiamen veli yritti kyllä hillitä vanhempiaan, mutta tuloksetta. Muuten ko. häät olivat hyvin järjestetty.

Itse olin viime kesänä serkkuni häissä, morsianta en ollut tavannut etukäteen. Hääjuhlan päätarkoitus oli ilmeisesti alkoholi. Kyseessä oli loppu kesän häät ja suurin osa ajasta kului ulkona. Morsian kulki koko ajan tuoppi kädessä pihalla (ja tyhjensi sitä kovaa vauhtia). Eikä vieraitakaan unohdettu vaan kaikki keille vaan maistui joivat todella paljon. Tuskin morsian edes muistaa päivästä mitään  >:( Olemme mieheni kanssa absolutisteja ja meidän mielestä kauhean näköistä. Paikalla oli myös pieniä lapsia.

Ensi keväänä omissa häissä ei tarjota alkoholia lainkaan, koska tiedän että kaikki eivät sen käyttöä hallitse ja se ei ole meidän tapamme elää. Ja laitan tämän tiedon juhlaohjesääntöön ja lisään siihen että omia juomiakaan ei saa tuoda. Jos joku juo niin lentää kylmän viileästi pihalle. En halua että häämme menee pilalle sen vuoksi. Näin meillä..  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyvin suunniteltu juhla on toki jokaiselle meille varmaankin todella tärkeää, mutta vaikka KAIKKI olisi täydellistä ja KAIKKI menisi hyvin, pitää muistaa että juhlan tekevät vieraat!

Hälläväli mitä on ruokana, juomana, paikkana tai seurana, on ihmisistä kiinni millaisen tunnelman he itse luovat.

(itsekin vaikka millaisissa häissä ja kekkereissä olleena, voin todeta, että omalla käytöksellä ja asenteella pelastaa monia juhlia)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aivan oikein, Zellona-78. Tylsillä ihmisillä on usein tylsää ja jos on huonolla tuulella voi sillä pilata parhaimmillaan monen muunkin illan.

Mitä sitten juhlien järjestäjänä voi tehdä vieraitten ja koko tilaisuuden tunnelman nostamiseksi. Ihan ensiksi olla itse hyvällä tuulella pienistä epäonnistumisistakin huolimatta. Ilta menee aivan takuulla kaikilta pilalle jos morsian suuttuu jostain pienestä mokasta jonka vähemmän stressaantunut morsian olisi voinut kuitata naurulla. Toisekseen miettiä etukäteen asioita vieraiden näkökulmasta; jos joku porukka istuu toisessa tilassa kuin loput, miettiä miten nämäkin huomioidaan tasapuolisesti.

Ja sitten tuosta istumajärjestyksestä. Olen ollut useita kertoja sekä hyvin että huonosti plaseerattuna (häissä ja muissa tilaisuuksissa). On hyvä jos on edes joku tuttu, mutta välttämättä omat vanhemmat ei ole aina se ideaalinen seura. Parhaimmillaan sekoitetaan sekä tuttuja että tuntemattomia siten ettei kukaan missään nimessä joudu ainoana tuntemattomana keskelle porukkaa jossa kaikki muut tuntevat toisensa. Kokemuksen äänellä, se on se kaikkein v-mäisin paikka ja se on myös varteenotettava riski jos plaseerausta ei ole ollenkaan. Viimeiseksi tuleva joutuu ottamaan tyhjän paikan pöydästä jossa on esim. tiivis sukulaisporukka. Jos pelkää liikaa muodollisuutta, hyvä vaihtoehto on plaseerata vain pöytäkunnat, jokainen sitten itse etsii pöydästään sen mieluisen vaihtoehdon.

Huomiota kannattaa muutenkin kiinnittää tiedottamiseen siitä mitä seuraavaksi tapahtuu. Etenkin jos vieraat joutuvat odottamaan pidempiä aikoja. Myös ohjelmaan kannattaa kiinnittää huomiota eikä nakittaa sitä vikana iltana valitulle seremoniamestarille...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin taannoin vieraana häissä, joissa ruokatarjoilusta loppui käytännössä katsoen kaikki, jopa keitetyt perunat. Osa vieraista ei saanut jälkiruokaa lainkaan (tarjoiltiin pöytiin, muu ruoka haettiin noutopöydästä) ja juomatkin loppuivat, ainoastaan jäävettä riitti  :D Mutta mikä mielestäni oli kaikkein nolointa, niin hääkakku loppui niin, että useampi ihminen jäi kokonaan ilman. Siellä sitten keittiöhenkilökunta rupesi tekemään uutta kakkua ja varmaan he kävivät R-kioskilla hakemassa kananmunia ja jauhoja, koska kakun tekemiseen meni noin kolme tuntia! Uskomattoman noloa...

Juhlatunnelmaa se ei kuitenkaan pilannut, kaikilla vierailla oli todella hauskaa, mutta mikä noista häistä tulee ensimmäisenä mieleen, niin kyllä varmaan kaikille se, että ruokahuolto ei pelannut mitenkään päin.

Hyvät morsiussisaret! Huolehtikaa niin, että jokaiselle riittää ruokaa tarpeeksi! Vaikka noutopöytä olisi sitten vähän suppeampi, mutta kuitenkin niin, että tarjottavaa riittää jokaiselle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuulostaa pahalta :-/ täytyy välttää tota :) onneksi meille ei tule kamalasti vieraita. ja ruokaan kyllä satsataan, ennemmin liikaa kuin liian vähän! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä menee vähän Off topic, mutta serkkuni häissä oli todella runsaasti ruokaa ja jota jäi todella paljon. Morsian sitten loppuillasta sanoi minulle; "voit käydä hakemassa keittiöstä, ennen kuin lähdette, kokonaisen voileipäkakun, sitä jäi niin paljon yli ja saatte sitten ***** kanssa syödä sitä kotona" ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika töykeää! Olen sitä mieltä että jos muuten on varaa isoihin häihin niin silloin on myös varaa kutsua pari avecia! Itse lähetimme vieraillemme avec-kutsut jotta noin ei pääsisi käymään. Ja tuossa tilanteessa olisi voinut sitä istumajärjestystä miettiä vähän tarkemmin! Eihän se kyllä ole niinkään että hääparin täytyy jokaista yksittäistä vierasta viihdyttää mutta kyllä pitää pyrkiä siihen että kaikilla on hauskaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ruokapuolen ongelmat on olleet täällä yleisiä, mutta yksi sellainen vieraan kannalta ikävä juttu on se jos koko hääjuhla on tungettu täyteen ohjelmaa - niitä pelejä leikkejä ja kaikkea. Niin että vieraat istuu käytännössä koko päivän omalla paikalla ja katselee yksinlaulua jne esityksiä.

Jättäkää aikaa myös vapaaseen seurusteluun. Häät on yksi tilanne jossa näkee niitä kivojakin sukulaisia joita ei koskaan oikein missään tapaa - on mukava myös vieraiden ehtiä seurustella keskenään, ja hääparin vaihtaa vaikka vain pari sanaa privaatisti vieraitten kanssa.

Varsinkin jos on kaunis sää ei ohjelmaa ole pakko olla koko päiväksi. Ohjelma voi joustaa tilanteen mukaan, eli jos näyttää että on tylsää ja kuollutta niin sitten jotain actionia.

Mutta jos ruokaa ja juomaa on riittävästi ja sää hyvä vieraat viihtyvät kyllä hyvin ilman minuuttiaikatauluakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
..Näissä juhlissa kukaan ei kiinnittänyt mitään huomiota siihen että kolme henkilöautollista juhlavaatteisiin sonnustautuneita kutsuvieraita lähti kesken bileiden mäkkäriin syömään. . .Onhan viihtyminen häissä jokaisen oma asia siinä mielessä että huonolla asenteella ei nauti varmaan mistään. Tyhjällä vatsalla mieliala ei tunnetusti ole huipussaan. Otetaanpa opiksemme!

Just näin! Järjestäkää häät sen kokoiselle porukalle, joka teillä on vara kohtuudella ruokkia. Varsinkin jos vieraita tulee tosi tosi kaukaa. Oudosta ympäristöstä voi olla työlästä löytää nakkaria!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse en ollut kyseisissä häissä, mutta kuulöin pettyneiltä vierailta seuraavaa;

Jo kirkon pihalla sulhanen oli manannut kovaan ääneen sitä miten vähän häätilille on tullut lahjarahaa kun häät olivat NIIIIIN kalliit. Hääpaikka oli pieni ja monihuoneninen (ja muuten paikkakunnan halvin). Ruoaksi tarjottiin JAUHElihakeittoa ja PUOLITETTUJA pasteijoita (jotka loppuivat kesken.) Todella tökeröä alkaa vielä huutelemaan kun vieraat ovat "pihistelleet".

Meidän häissä ei ole tarjolla sisäfilettä tai creme brule:ta, vaan rehellistä karjalanpaistia, kaloja ja salaatteja yms. Ei kovinkaan hintavaa, mutta saavatpahan vieraat mahansa täyteen. Kaiken voi tehdä oman budjettinsa mukaan kunhan miettii, mikä kyseisille vieraille on oikeasti tärkeää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

poistin viestin kun täällä saa näköjään vain valittaa ruuan loppumisesta

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ohhoh! Kyllä minä lähden järjestämään häitä lähinnä kutsuvieraiden mukaan, eli päätän ketä kutsun ja rakennan juuri sille porukalle sopivan juhlan. Minusta jopa törkeää käytöstä tuollainen, että lapset kutsutaan, mutta sitten koko perheen voimin tulleita kohdellaankin huonosti. Olikohan kyseessä hyvin nuori hääpari ja muut järjestelyistä vastaavat?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hieman OT-linjalla vielä tuosta ruokapuolesta..

Olin äitini kanssa viime kesänä häissä, joissa toimenkuvaamme kuului keittiöhommat ja tarjoilu.

Hääpari vanhempineen oli tehnyt ruuat valmiiksi, me laitoimme heidän suunnitelmiensa mukaisesti ruuat tarjolle jne.

Vieraita k.o häissä oli lähemmäs 200 (tämä määrä vaihteli joka kerta, kun siitä koitimme kysellä..::)), johon nähden meitä kyökkityöläisiä oli aivan liian vähän ja mikä hirveintä, sitä ruokaa oli aivan liian vähän!!!

Lopputulos oli kaaos ja totaalinen käämien kärähtäminen niin meikäläisellä kuin äipälläkin.

Vieraat kun jonotti sitä ruokaa, niin oli toooooosi helppo mennä sinne väliin täytteleen ja vaihtaan kippoja. Ja kun vei tyhjän tarjoiluastian pois, ja vieras tokaisee, että " tuot varmaan täyden tilalle", niin oli tooooosi kiva vastata, että " en valitettavasti tuo, kun ei ole......."

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hui kauhistus, enpä ole vielä edes osannut murehtia, että mitä jos ruoka ei riitäkään... Uskaltanen kuitenkin luottaa tuttuun pitopalveluun, jolla on ainakin tähän asti kaikissa juhlissa, joissa olen ollut, ruokaa ollut yllin kyllin.

Ihan uskomatonta tuo, mitä Kissi kertoi!! Kyllähän hääpari tietää viimeistään siinä vaiheessa, kun kutsutut on ilmoittautuneet, että montako lasta juhlaan on tulossa ?!? Meillä ei ole kutsujen tekokaan vielä aloitettu, mutta todennäköisesti 8-9 alle 10-vuotiasta lasta on mukana meidän häissä - ja taatusti ihan yhtä toivottuja vieraita kuin aikuisetkin. Itse asiassa - kun kakkoskaasoni kanssa kävimme juhlapaikkaa katsastamassa (ennen varausta), miltei ensimmäiseksi tsekkasimme a) että löytyy tarpeeksi syöttötuoleja, B) että wc:ssä on lastenhoitomahdollisuus ja c) mihin laittaisimme lapsille leikkinurkan. Musta olisi tosi kurjaa, jos lapsilla (ja heidän vanhemmillaan) olisi meidän häissä tylsää.

Ja alkuperäiseen aiheeseen... Olin itse kerran yhden melko kaukaisen sukulaisen häissä, jossa morsian näytti nyrpeältä ja jotenkin jäykältä koko häiden ajan. Isot oli häät, puitteet hienot, ruokaa riitti ja kaikki muukin toimi - mutta kun en nähnyt morsiamen hymyilevän kertaakaan, en edes tuoreelle aviomiehelleen  :o Liekö jännittänyt tai tuntenut olonsa epämukavaksi huomion keskipisteenä... Joka tapauksessa tätimäisesti toteaisin, että kyllä häiden paras kaunistus on hymyilevä ja onnellisen oloinen morsian (ja miksei sulhanenkin)  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiedä voiko tässä tapauksessa varsinaisesti puhua epäonnistuneista häistä, mutta asia joka hieman ärsytti eräissä häissä oli huonosti tehty istumajärjestys. Siis nimenomaan meidän kannalta. Minut ja mieheni oli laitettu eri pöytään kun kaikki muut meille tutut ihmiset  sen vuoksi, että me olemme kuulemma sosiaalisia ja voimme istua missä vaan. Eli istuimme täysin ventovieraiden ihmisten keskellä, toisella puolella vanhuksia, joten meillä ei todellakaan ollut mitään puhumista...Ymmärrän, että johonkin pitää ihmiset istuttaa, mutta tuossa tapauksessa olisin toivonut edes jonkun tutun istumaan samaan pöytään. :-/

Tuosta lapsiasiasta vielä. Ikävää, että häät ovat menneet myttyyn. Toisaalta ymmärrän kuitenkin tuota puolta, että oli "pakko tai kohteliasta kutsua". Meille kutsutaan kaikkien vieraiden lapset, mutta juhlaohjesääntöön tulee huomautus, että juhlat on suunnattu enemmän aikuisille eli meillä on tarkoitus tarjoilla alkoholia ja juhlia pikkutunneille asti.  Tottakai järjestetään tämän lisäksi puuhaa lapsille. Juhlaohjesääntöön  tulee lisäksi huomautus siitä, että syöttötuoleja ei valitettavasti ole kaikille kutsuttaville lapsille (3 tuolia ja kutsuttavia huomattavasti enemmän).  

Mielestäni on aika epäkohteliasta olla kutsumatta lapsia ja on ensisijaisesti vanhempien tehtävä arvioida haluavatko tuoda lapsia mukanaan. Osalla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta viedä lapsia hoitoon ja toiset taas vetävät herneen venttiiliin ja jättävät periaatteesta tulematta jos lapsia ei kutsuta. ::) Ja mihin vetää raja kutsuttavien lasten suhteen?? Lähimmät sukulaisetko saisi tuoda ja kaverit ei, vaikka osa kavereiden lapsista on meille läheisimpiä kuin sukulaisten lapset??

Mielestäni kaason tai bestmanin tehtävänä ei myöskään ole toimia lapsenvahtina. Tai tietenkin jos siitä on erikseen  juhlaohjesäännössä sanottu, että näin on. Mikään automaattinen lapsenvahti kaaso/bestman ei kuitenkaan ole. ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
 

Mielestäni on aika epäkohteliasta olla kutsumatta lapsia ja on ensisijaisesti vanhempien tehtävä arvioida haluavatko tuoda lapsia mukanaan. Osalla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta viedä lapsia hoitoon ja toiset taas vetävät herneen venttiiliin ja jättävät periaatteesta tulematta jos lapsia ei kutsuta. ::) Ja mihin vetää raja kutsuttavien lasten suhteen?? Lähimmät sukulaisetko saisi tuoda ja kaverit ei, vaikka osa kavereiden lapsista on meille läheisimpiä kuin sukulaisten lapset??

Mielestäni kaason tai bestmanin tehtävänä ei myöskään ole toimia lapsenvahtina. Tai tietenkin jos siitä on erikseen  juhlaohjesäännössä sanottu, että näin on. Mikään automaattinen lapsenvahti kaaso/bestman ei kuitenkaan ole. ::)

mun mielestä taas on täysin vastuutonta kutsua jos ei kuitenkaan tarkoita että tulisi paikalle.

Ei minusta ainekaa ole yhtään epäkohteliasta ilmoittaa häiden olevan ihan VAIN AIKUISILLE SUUNNATTU,ihan samalla laillahan tässä sitten voisi kritisoida näitä nyky häitä kun on oikein laitettuna juhlaohjesäännöt mukaan lahjalistojen/kutsujen mukana.Ihme kun ei sitten ole vielä vuorosanoja laitettu mukaan jotka pitää opetella ja muuten istua hiljaa :P

Ainakin itse näin perheellisenä toivoisin jos meille tulee kutsu niin siinä lukee suoraan saako muksut tulla mukaan vai ei,ei ole sitten kiva kuulla jälkeenpäin että olisi teidän pitänyt tajuta :(

kaikki kun ei kuitenkaan pidä mitään ryyppyhäitä vaikka ei olisi niitä lapsia tai toisin päin :P no näin minä miehisillä putkiaivoillani taas ajattelen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin heti tulee väärinymmärryksiä kun kommentoi jotain asiaa...Menee jo vähän OT, mutta vielä tuosta lapsiasiasta.

Meidän hääjuhlaan SEKÄ lapset ETTÄ  aikuiset ovat tervetulleita. Kuten kirjoitin, myös lapsille on järjestetty puuhaa hääjuhlan ajaksi. Mutta  meillä on aikuisille mahdollisuus juhlia pikkutunneille asti. Tätä tuskin kovin moni tekee, jos lapset ovat mukana. Koska on mahdollisuus aikuisten juhlaan, voivat vanhemmat itse päättää haluavatko juhlia kanssamme pikkutunneille vai  tulevatko lapset mukana, jolloin juhla loppunee heidän osaltaan aikaisemmin. Näiden kahden vaihtoehdon välillä puntaroimista on tarkoittamani vanhempien harkinta. Oli asia kummin päin tahansa, olemme iloisia, että vieraat pääsevät paikalle eikä todellakaan jälkikäteen  puhuta, että "olisivat tajunneet jättää lapset kotiin". Näin ei todellakaan ole! :) Eiköhän meidän läheiset ystävät ja sukulaiset osaa arvioida minkätyyppiset häät meillä on tiedossa ja osaavat harkita, että haluavatko ottaa lapset mukaan. :)  

Nämähän ovat mielipideasioita, mutta itse karsastan hieman ajatusta siitä, että lapsia kielletään tulemasta. Tästä tämä ajatuksenjuoksu on lähtenyt.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli monihuoneinen hääjuhlapaikka, jota vieraat kehuivat tunnelmalliseksi. Tosin pihalla "tien toisella puolella" oli aitta, jossa pidettiin tanssit, kilpailut jne. jutut ja monihuoneisessa päätalossa syötiin ja juotiin kakkukahvit sekä yöpala. Joten yhtenäisessä tilassa oli juhlat. Tämän lisäksi syömisen jälkeen kierrettiin koko talo, niin että kaikki saivat halutessaa vaihtaa kanssamme pari sanaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Pöytäjärjestelyt on toki laadittava harkiten, mutta kyllä on ihmisessä jotain vikaa, jos ei osaa  osallistua keskusteluun ilman jonkun tutun kädestä pitelyä. Taitaa vaan olla suomalaisissa jokin tuppisuugeeni. Onhan se vähän outoa, jos olisi  mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin, niin juttelisi vain oman avecinsa kanssa kauppalistasta.

No huhhuh. Arvaan ettet ole itse koskaan joutunut tilanteeseen, että olet yksinäsi pöytäseurueessa, missä muut tuntevat kyllä toisensa mutta eivät sinua, ja heillä riittää juttu jos toinenkin tapahtumista/tilanteista/ihmisistä joita et itse tiedä mitään. "Osallistu" siinä sitten keskusteluun.  ::) toki voi aina sanan tai pari heittää sekaan, tuntien samalla olonsa hölmöksi kun puhuu asiasta johon on itse ulkopuolinen. Ei tuollaisesta tilanteesta saa iltaa jota pitäisin onnistuneena juhlana.

Tai muut ovat sinua 50 vuotta vanhempia ja täysin eri aaltopituudella. Tai tosiaan kuten aloittajalla, olet ainoana sinkkuna lapsiperheellisten keskellä. Olisiko sinulla oikeasti hauska juhla?

Että jos kerta kaikkiaan on joukon ulkopuolinen tai ei ole mitään puheenaiheita, niin sittenkö on "ihmisessä jotain vikaa"??

Tämän lisäksi, että aina ei vaan vieraiden kemiat voi kohdata, on olemassa vähän ujompia ihmisiä. Heissäkö on siis jotain pahasti "vialla", kun eivät saa suutaan auki vieraassa porukassa?  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En jaksanut koko ketjua kahlata läpi, joten voi olla että tämä on jo mainittu.. Mutta vieraan kannalta on varsin epämiellyttävää, jos ruokailun aloitus venyy kovin pitkäksi. Varsinkin pitkämatkalaisilla voi alkaa jo pahasti huipata, elleivät ole tajunneet ennen kirkkoa syödä jotain välipalaa.. Eli ainakin mun mielestä ruokailu kannattaa saada alkuun niin pian kuin mahdollista  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nuo plaseerausasiat voi kyllä olla joskus tosi hankalia, kun toisaalta itse ajattelen, että pitää ihmisen osata jutella vieraiden ihmistenkin kanssa, mutta toisaalta minkäs teet, jos he ovat niin "juntteja", että puhuvat vaan niitä omia juttujaan, eivätkä yritä edes ottaa tätä ulkopuolista mukaan juttuun. Itse katsoisin, että ihanne olisi se, mitä monissa tapakirjoissakin kerrotaan, että vieruskavereille pitää ihan kohteliaisuudesta puhua jotain aina. Tällöin on ainakin yritetty ottaa mukaan juttuihin ja jos tämä osapuoli ei siihen lähde, niin ei ole enää mitään velvollisuutta vetää perässä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oltiin kesällä häissä joissa ohjelmaan  oli merkitty tarkka aika ko. asian alkamiseen eli ruokailu klo16, ohjelmaa klo18.30, häävalssi 20.00 jne. Ja näistä ajoista sitten pidettiin kiinni. Juhla alkoi kahden tunnin odottelulla morsiusparin kuvauksen aikana, mikä on hyväksyttävä, sillä kuvat täytyy ottaa. Mutta kun ruokailun jälkeen odotellaan sitä tiettyä kellon lyömää milloin ohjelman saa aloittaa ja sitten ohjelman jälkeen tiettyä kellon lyömää millon kakku leikataan niin pelkkä odottelu siitä juhlasta jäi päällimmäiseksi muistoksi. Tottakai vapaata seurusteluakin täytyy olla juhlassa, mutta näissä todellakin vain odoteltiin pitkiäkin aikoja jokaisessa välissä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei minulla olisi ainakaan kiva juhla sinkkuna joutua lapsiperheiden pöytään enkä tajuaisi jutuista mitään. Tai vastaavasti nuorena joutua vanhojen ihmisten pöytään. Itselläni on aika vanha suku, joista en tunne kunnolla puoliakaan. Heidän kanssa kun menee juhlimaan samaan pöytään, niin puhutaan jostain martta mamman lonkka leikkauksesta. Meneehän siinä tällaiseltä nuorelta hieman iloinen juhla fiilis.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on kanssa yksistä häistä aika huonot kokemukset. Ensinnäkin meidät oli tungettu kaikista viimisimpään nurkkaan kahden lapsen kera,että muuta pöydässä olijat joutuivat kaikki aina nousemaan jos halusimme pois sieltä ja toiseksi meillä on vuoden ikäinen lapsi mukana jolle ei oltu edes paikkaa vaivattu laittaa. Jouduttiin koko ajan pitää lasta sylissä ja yksivuotias ei kauheen  helpossa iässä kumminkaan ole. :-[ Ja osasi kumminki jo silloin kävellä että menohalu oli todella kova. Oltaisiin mielummin kyllä jätetty lapsetkin kotiin jos olisi silloin ollut hoitaja heille. Ja olisin ollut menemättä kyseisiin häihin jos olisin tiennyt mitä tuleman pitää. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään