Elina-Estella

Tarinoita epäonnistuneista hääjuhlista

348 viestiä aiheessa

Heh heh, hauskaa lukea näitä varoituksesi ennen omia häitä. Ja hauskaa miten tosissaan ihmiset ottavat näitä huumorilla höystettyjä kokemuksia ;) Sana on vapaa, lisää mokia ja kauhukokemuksia tänne!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

yhdissä häissä sulhasella oli musta silmä, ilmeisesti railakkaat polttarit.. no eipä se sinänsä juhlia haitannut, mutta ehkä vähän ikävä kaikissa kuvissa ym..

pikku juttu muuten, pakko vaan sanoa, kun tuolla aiemmin puhuttiin siitä onko ylipäätään järkeä keskustella epäonnistuneista häistä, kun moni juttu on makuasia ja jopa hääparista riippumaton. ketjun nimi on "...vieraan näkökulmasta", eli eiköhän se tarkoita että saa sanoa mikä omasta näkökulmastaan vieraana olisi voinut ehkä mennä toisin. onhan katsojalla oikeus vaikkapa arvostella elokuva huonoksi jos siinä on liikaa väkivaltaa, jos ei itse tykkää sellaisesta...jonkun muun mielestä sama pätkä voi olla tosi hyvä. ei kai mitään absoluuttista, mielipitäiestä riippumatonta, onnistunutta/epäonnistunutta edes ole olemassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehkä tämän ketjun nimi voisi olla "Mitä olisi vieraan näkökulmasta voinut tehdä toisin" tms. Äärettömän hyvä ketju kyllä. Meille ainakin vieraiden viihtyminen oli häissä todella tärkeää, joten mielelläni seurasin tätä keskustelua. Täältä voi poimia vinkkejä omiin juhliinsa, mikäli kokee sen tarpeelliseksi.

Muokattu: , käyttäjä: Arby

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhden kaverin häissä morsmaikku, eli tämä kaverini, joi vähän liikaa. Tahri hääpukunsa oksennukseen ja punaviiniin, ärhenteli kaikille jotka olisivat halunneet auttaa. Hyvä kun tolpillaan pysyi. Huusi sulhaselleen.

Apua, ihan kamalaa :girl_haha:

Mitä ketjun nimeämiseen tulee on sitä minun mielestäni ihan turha lähteä kaunistelemaan ;)

Muokattu: , käyttäjä: Kitty*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tätä en aio tehdä kenellekkään omissa tulevissa häissäni: minut ja avokkini laitettiin istumaan lasten pöytään. Kyseessä oli vielä avopuolison pitkäaikaisimman ystävän häät ja minäkin tuntenut pariskunnan 17-vuotiaasta asti (häiden aikaan siis 14 vuotta) eli emme olleet hääparille mitään random tuttuja. Meillä on tytär, joka oli siihen aikaan jo 3-luokkalainen, eli ihan kykenevä istumaan muiden lasten (jotka hän tunsi) kanssa. Meni vähän fiilikset kun "aikuisten" pöydissä kilisteltiin ja meidät oli laitettu lastenvahdeiksi :(

Älkää siis tehkö tällaista virhettä, perhekunnittain istuminen ok, mutta yksi pariskunta lasten pöytään - ei kiitos.

Niin ja meidän häiden vieraista kolmasosa on lapsia, he istuvat vanhempiensa kanssa ja lapsille on myös omaa ohjelmaa ja lastenvahti :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ollut 15:ssa häissä vieraana ja kaksissa kaasona

- kun kutsutaan 400 hlöä,niin ihan kamalaa kun ei ollut mitään ohjelmaa,se ilta meni jonottaessa ruokailuun,kahville,vessaan yms.

-yli 100 hengen häissä kannattaisi käyttää energiaa siihen istumajärjestykseen tekoon,ne jämäpaikat on ihan järkkyjä ja ne muutamat tyhjät paikat siellä täällä.

-monihuoneiset juhlatilat eivät vaan toimi yli 100 hengen häissä

-jos ja kun häissä on juontaja /seremenoniamestari niin illan kulku olisi kiva tietää. Pöytiin olisi voinut jakaa ohjelmalappusia.

-eräissä talvihäissä oli todella tunnelmallista ja aivan ihanat koristeet,mutta ruoka loppui kesken ja liha oli kylmää. tarjoiluhlökunta eivät peittäneet mitenkään ruokia tuodessa tarjolle. Ruuat oli korjattu pois kun vieraat lähtivät hakemaan santsikierrosta. Vieraat sitten yöllä hakivat ruokaa paikalliselta nakkikiskalta.

-Olen myöskin ollut kesähäissä,missä oli +30,niin juomat loppuivat kesken,tarjolla oli mehua ja keskaria ja ruuan kanssa vettä ja maitoa. Pelkkä kolmosoluen tarjoaminen oli kummallista,koska kaikki eivät juo olutta.

- Eräissä häissä kakku oli niin kovaa,että sitä oli hankala leikata,ihan hienoa että on rohkeutta tehdä hääkakku itse,mutta voisiko joku sellanen sen tehdä että se onnistuu. Kun vieraat leikkasivat sitä,niin koko kakku heilu ja huoju.

-olen ollut myös toisissa 400 hlön häissä missä tarjottiin perunasoppaa,eikä ollut iltapalaa,onneksi oli protskupatukoita käsilaukussa.

Oma mielipiteeni on se että kaikessa muussa kannattaa pihtailla,muttei ruuassa eikä juomassa,eikä varsinkaan silloin jos porukka joutuu matkustamaan pidemmän matkan päähän häihin. Mikään ei ole niin noloa kuin ruuan loppuminen kesken.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Omat huonot kokemukset vieraana liittyvät aikataulutukseen. Vihkiminen oli juhlapaikalla ja juhlapaikka kaukana kaupungista, mutta sinne oli ystävällisesti järjestetty bussikuljetus. Kuljetus oli kuitenkin järjestetty niin aikaisin, että juhlapaikalla oltiin n. tunti ennen vihkimisen alkua. Toki on hyvä varata vähän ekstra-aikaa, mutta tuossa oli kyllä aika paljon ylimääräistä, varsinkin kun tuolle ajalle ei sitten ollut mitään ohjelmaa järjestettynä.

Vihkiminen oli hurmaava ja sopi todella hyvin järjestettäväksi juhlapaikan pihalla. Vihkimisen jälkeen kuitenkin oli ohjelmassa lisää odottelua kun hääpari lähti valokuvaukseen. Tässä taisi kestää lähes pari tuntia. Tälle ajalle oli onneksi järjestetty pientä ohjelmaa, jossa kierrettiin ryhmässä rasteja vastaten kysymyksiin hääparista. Tähän ei kuitenkaan millään saanut kulumaan sitä aikaa, jonka hääpari oli poissa. Vieraat siis pääsivät varsinaiseen juhlatilaan vasta n. 3 tuntia sen jälkeen kun olivat tulleet juhlapaikalle. Onneksi käytettävissämme oli kuitenkin tanssitila ja siellä booliastia, mutta odottelu kävi aika pitkäksi korkokengissä lämpimällä säällä. Onneksi sää oli kuitenkin suosiollinen, sateisella säällä juhlatunnelma olisi ollut aika alhainen. Myös hääjuhla itsessään oli tunnelmaltaan ihana ja liikuttava kun se viimein pääsi alkamaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen ollut 4ssä häissä. Kohta viidennet tulossa.

Ensimmäiset häät oli todella pienen bunjetin häät jotka järjestettiin vihkikirkon yhteydessä olevissa seurakunnan tiloissa. Ruokaa ei ollut juurikaan, joitain pientä noutopöydästä, tarjolla oli mm. sipsiä...mutta suurin ongelma oli alkoholijuomien puuttuminen tyystin. Seurakunnan tiloissa kun ei saa niitä tarjoilla. Ohjelma oli myös väkisinväännettyä kuten noloja tutustumisleikkejä..

Toisissa häissä oli sama ongelma, ei alkoholijuomia koska niitä ei saanut tarjoilla kyseisessä kartanossa. Kartanon nimeä en muista mutta sellanen upea "kivilinna" keskellä metsää järven rannalla. Upea miljöö siis. Nämä olivat vain kahvihäät eli ei suolaista tarjottavaa. Olivat vähän vanhemman pariskunnan aikuiset häät.

Kolmansissa häissä ei tökkinyt mikään muu kuin aikataulutus; kirkko oli 10 min. kävelymatkan päässä juhlapaikassa ja siinä sattui tää klassinen moka että hääpari lähti kirkon jälkeen valokuvaukseen ja me vieraat kuvittelimme pääsevämme sisälle juhlapaikalle ja mahdollisesti boolin tai baarin äärelle. Noh, juhlapaikasta sitten ilmoitettiin etteivät he ole vielä valmiita eikä vieraita voitu päästää sisään!! Jotkut jäivät sitten kököttämään ankean näköiselle työmaa-aukealle..ja osa lähti lähibaariin. Nämä oli ekat häät joissa ei ollu mitään erikoisempaa järjestettyä ohjelmaa kakun leikkuksien ja häävalssien lisäksi ja toimi tosi hyvin! Ei tullut yhtään aika pitkäksi! Toki tämä riippuu sitten paljon siitä kenen viereen vieras on istutettu...

Ja neljännet häät oli sellaset "mentiin maistraatissa naimisiin ja sitten kuitenkin haluttiin hädällä ja halvalla kyhätä vähännniinkuhäät kasaan".

Oli vuokrattu sellanen mökki ja viinaa oli koska oli OPM- periaate. Hauskat ja todella rennot häät! Ei jälleen hirveesti järkättyä ohjelmaa, pieni tietovisa oli, morsiammen ryöstö ja mölkkyä. Häiden huonoin puoli oli ehdottomasti kunnon musiikkilaitteiden puute!!! Isossa mökissä oli 10 cm kokoinen kaijutin jota sitten huudatettiin... eli pliiis, satsatkaa musiikkiin. Ruuat loppuivat myös vähän kesken ja henkilökuntaa oli liian vähän eli yksi ihminen hoiti koko homman...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt en voi kuin ihmetellä. Edellisellä kirjoittajalla oli joitakin ihan hyviäkin kommentteja, mutta seuraavat olivat suurin sanoma koko kirjoituksessa:

...mutta suurin ongelma oli alkoholijuomien puuttuminen tyystin. Seurakunnan tiloissa kun ei saa niitä tarjoilla.

Toisissa häissä oli sama ongelma, ei alkoholijuomia koska niitä ei saanut tarjoilla kyseisessä kartanossa.

Onko häissä oikeasti kyse siitä, että siellä pitää olla viinaa? Ymmärränhän minä sen, että kaikki suomalaiset eivät osaa vapautua (puoli)vieraiden ihmimsten joukossa ilman pientä rohkaisua, mutta näissä ei sekään tuntunut olevan se ongelma (eli ongelma ei ollut ankea tunnelma) vaan juurikin viinaa olisi pitänyt olla. Miksi? Itse en ainakaan aio omilla rahoillani juottaa vieraitani humalaan. Itse en juo ollenkaan, joten todellakin tiedän, että ilmaan viinaakin voi olla hauskaa ja vapautunut tunnelma.

Ja sama näkyy seuraavassakin. Tässä ongelma on todellinen (aikataulutus ja väliohjelman puute). Silti ongelmaksi muodostui se, ettei boolin tai baarin ääreen päästy vaan piti lähteä lähipubiin. Olisikohan ongelma ollut sama vaikka sisälle olisi päästy, mutta juotavaksi olisi ollut tarjolla vain alkoholittomia juomia?

Kolmansissa häissä ei tökkinyt mikään muu kuin aikataulutus; kirkko oli 10 min. kävelymatkan päässä juhlapaikassa ja siinä sattui tää klassinen moka että hääpari lähti kirkon jälkeen valokuvaukseen ja me vieraat kuvittelimme pääsevämme sisälle juhlapaikalle ja mahdollisesti boolin tai baarin äärelle. Noh, juhlapaikasta sitten ilmoitettiin etteivät he ole vielä valmiita eikä vieraita voitu päästää sisään!! Jotkut jäivät sitten kököttämään ankean näköiselle työmaa-aukealle..ja osa lähti lähibaariin.

Nyt tuli avautumisviesti juu. En vain ymmärrä tuota.

Kirjoittajalla oli siis todella hyviä huomioita: ajoitusongelmat, vieraita nolottavat leikit ja musiikkilaitteiden heikkous (tästä olen samaa mieltä: pienet kajarit, jotka on viety äärimmilleen ja särkevät sitten aivan kunnolla, ovat kamalia).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hauskanpito ilman viinaa on teeskentelyä.

No ei.. Kyllä ilmankin voi olla kivaa. Vieläkin hauskimmat häät joissa olen ollut vietin viimesillään raskaana ja ei toisissakaan joissa möhömahasena olin missään nimessä tylsää ollut. Mutta itse kyllä olen ehkä niin juntti sillä tasolla että jos haluan itse juoda vaikka vain skumppaa niin koko väelle tarjotaan kaikki.

Jos pariskunta ei juo, niin ehdottomasti kukaan ei juo kuin max. tervetuliaiskuoharit

Ja hei, ei se oo aina viinasta kiinni. Yhissä juhlissa oli maksullinen baari ja minä raskaana ja kirosin koko hiivatin illan sitä että olisi ollu kiva ilmottaa että lompakon tarvii mukaan jos ei halua vessan hanasta vettä juoda. Kyllä noissa maksullisissa kinkereissä selvinpäin olevatkin mielellään jois edes jotain! Et kiitti tästä nestehukasta... prr

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noh, tää on aina tällanen ikuisuuskiistelykysymys joka aina käsitetään tosi mustavalkosesti; jos ilmasee että on huono juttu ettei ollut alkoholitarjoilua niin se käsitetään heti niin ettei pysty pitämään hauskaa ilma viinaa ja että pitää vetää jotku perseet. Tai sitten ei tarjota mitään. Musta sekään että jos morsiuspari ei juo niin ei tarkota automaattisesti sitä että vieraatkaan ei voisi juoda. Se on vähän holhoomista. Jokainen tekee itse omat ratkasunsa. Tää ei siis tarkota että pitäs alkaa maksamaan toisten juomiset vaan kyllä voi olla esim. ruuan kanssa viinit ja sitten baari avoinna kuten esimerkiksi meidän häissä tulee olemaan. Meillä ei yksinkerataisesti oo varaa alkaa ravintlahinnoilla maksamaan kaikkien juomia; siksi meillä on vaan alkumalja, ruuan kanssa viinit ja kahvin kanssa avec. Sitten saa ihmiset ostaa tai olla ostamatta baaritiskiltä juomaa.

Musta vaan alkoholi sopivissa määrin, kuten kuohuviini, kuuluu juhlaan. Enkä ole ainoa. Ja kyllä noissa molemmissa häissä joissa ei alkoholitarjoilua ollut niin tunnelma oli oikein hyvä ja oli ihan kivaa, en mä sielä "ky*** otsassa istunu nurkassa yksin", mutta tunnelma nyt vaan tuppaa olemaan yleensä vielä parempi ja juhlallisempi jos saa edes muutaman lasin kuohuvaa.

Ja ennen kaikkea musta hyvän ruuan kanssa kuuluu hyvä, siihen valittu viini joka tukee ruuan makuja. Anteeksi avautuminen. :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lähinnä tarkotin että jos pari ei oikeasti juo ollenkaan, koskaan niin mun mielestä ei tarvitse kenenkään nyrpistellä jos ei sitä viintä kanneta koko ruokailun ajan pöytään. Eihän ne juhlat olis pariskunnan näköset.

Me valittiin alusta asti vain sellasia paikkoja joissa saa omat juomat kiikuttaa paikalle koska ravintolahinnathan on päätähuimaavia.

Olisi noissakin ravintolajutuissakin hyvä muistaa että kaikki ei halua tai edes pysty juomaan viiniä. Usein on sitten niin että viininjuojat juo viiniä ja kaikille muille on sitten vettä - tosi juhlavaa.

Tähänkin varmasti löytyis oma keskustelu sopivammasta paikasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuohon edelliseen viitaten, mitä ihmisillä yleensä on ruuan kanssa ollut alkoholittomina vaihtoehtoina? Itse en halua mitään mehuja tai maitoja ruuan oheen, siitä tulee... erilaisen tunnelman fiilis kuin mitä haluaisin. Voi olla, että ihan tästäkin syystä helposti vaihtoehtona on vain vesi. Kivennäisvesi on ollut omissa mietteissä, tuskin muuta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

yksissä häissä oli läsnä n. 5 ystävääni niiden kaikkien tuntemattomien lisäksi. Jostakin syystä minut oli laitettu istumaan eri pöytään kuin nämä ystäväni. Oli ehkä hieman ankeaa varsinkin, kun pöytäseurueeni ei ollut kovin puheliasta eikä minulla ollut avecia. :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ihan kook ketjua en jaksanu lukea mutta ainakin näihin oli pakko kommentoida:

Mun mielestä myöskin aikuisille, omillaan asuville pitää laittaa oma kutsu vaikka se vaatisi sen että osoite pitää kysyä joltakin suoraan. Tuskin se yllätys niin pilaantuu jos soittaa vaan ja tiedustelee osoitetta? jos on pakko kertoa syy niin sanoo vaikka että postia pitäisi laittaa. siinäpähän sitten kyttäävät uteliaina pari päivää laatikkoaan.

Ja toinen. jos samassa osoitteessa asuu pariskunta (olipa naimisissa tai ei) niin mielestäni molempien nimet sukunimineen pitää mainita kutsussa eikä vaan sillei että Matti Meikäläinen + Maija. kun siis Maijalla eri sukunimi, kyseessä esim kaverin avokki jonka sukunimeä ole koskaan kuullut tai muista, niin niissäkin tapauksissa tulisi kysyä etukäteen sukunimi. Minua ainakin korpeaa tuollaiset epämääräiset viritelmät ja tuskin siitä kukaan loukkaantuu että kysytään varta vasten sukunimeä kun taas jos kutsun kuoressa sitten lukeekin vaan jotain sinne päin tai pelkkä etunimi.

kyllä minäkin kiukuttelisin ja varmaan jättäisin menemättä juhliin jos ei minulle olisi omaa kutsua vaivauduttu laittamaan, kyllä osoitteen saa kysymällä, itsekin halusin lähettää kutsut yllärinä niin kysyin osoitteita jo marraskuussa joulukorttien varjolla.

ja tuosta nimi asiasta, mielummin molempien kokonimet mutta jollei nimeä kehtaa kysyä niin mielummin matti meikäläinen+maija kuin maija ja matti meikäläinen jollei olla naimisissa, saamme joka vuosi joulukortteja näillä yhteisillä nimillä ihmisiltä jotka eivät niin paljon ole tekemisissä ja ja joka kerta se raivostuttaa ihan yhtä paljon.

Ei missään nimessä HÄÄkutsuun avoparille väkisin samaa sukunimeä. Vielä pahempi on mielestäni tuo ehdottamasi Maija Meikäläinen + Matti. Itselleni tulee mieleen, että Matti on joko Maijan lapsi tai lemmikki... Jos ei tunne pariskunnasta kuin toisen, silloin laittaa kutsuun joko Maija Meikäläinen + Avec tai kaivaa esiin sen Matin sukunimen. Itse en ainakaan ole loukkaantunut, kun ennen naimiisin menoamme mieheni sukulaiset ovat kutsuihinsa sukunimeäni tiedustelleet.

Ja Avec kutsuista vielä... Jos pariskunta asuu yhdessä tai on kihloissa, vaikka eivät asukkaan saman katon alla, niin etiketti vaatii silloin molempien kutsumista, vaikka ette olisi koskaan toista puoliskoa nähneetkään.

Vaikka meillä oli pienet häät, olin jo häiden suunnittelun alusta asti merkinnyt vaihtoehtoisiin vieraslistoihin sinkkujen kohdalle avecin, jos heidän tilanteensa ehtii muuttumaan ennen meidän häitä ja se myös muuttui. Itse myös soitin ystävälleni suoraan ja kysyin avecin koko nimen, koska halusimme kutsua kaikki omalla nimellään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja vielä itse aiheesta...

Kurjimmat asiat häistä, joissa itse olen ollut vieraana:

1. Tunsin itseni täysin "täytevieraaksi", olin paikalla vain koska olin sukua ja serkkuni velvollisuus oli (hänen mielestään) kutsua kaikki sukulaiset. En ole koskaan ollut hirveästi tekemisissä kyseisen perheen kanssa, tuli vähän sellainen olo, että olin paikalla vain lahjan vuoksi.

2. Samaisissa häissä jouduimme odottamaan ulkona, pienessä tihkusateessa, ilman mitään viihdykettä, sadesuojaa (paitsi jos meni autoonsa) tai tietoa siitä, kauanko kestää, ennenkuin pääsimme juhlapaikalle sisätiloihin. Morsiuspari oli otattamassa hääkuvia ja tämä kesti KAKSI tuntia. Osa vieraista karkasi lähikuppilaan ja pyysivät, että heille soitetaan, kun pari tulee paikalle.

3. Huonosti organisoidut häät, joissa hääpaikalla oli paljon pieniä huoneita ja koko juhlaväki oli koko ajan ihan pihalla, että mitä tapahtuu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun mielestä oli aika nappihäät ne yhet neljät häät-häät. Morsian etsii pukua samana aamuna, luotettu siihen että kyllä kaaso/bestman on ajantasalla ja että ohjelma menee omalla painollaa. Lopputulos: morsian yrittää hätäpäisään etsiä juhlavieraita kasaan ja keksiä lennosta ohjelmaa :girl_haha:

Niin ja eihän arvostella muiden mielipiteitä jokaikisessä välissä. Nää on mieleipiteitä ja niistä ei voi kiistellä. Toinen äidistä ja toinen tyttärestä eikö näin. Oma topikki muiden tekstien haukkumisille ja tämän otsikon alle vaan niitä hauskoja kertomuksia! Miksi tapella kun kesä on kauneimmillaan ja hääkausi startannu!! :gpari:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuohon edelliseen viitaten, mitä ihmisillä yleensä on ruuan kanssa ollut alkoholittomina vaihtoehtoina? Itse en halua mitään mehuja tai maitoja ruuan oheen, siitä tulee... erilaisen tunnelman fiilis kuin mitä haluaisin. Voi olla, että ihan tästäkin syystä helposti vaihtoehtona on vain vesi. Kivennäisvesi on ollut omissa mietteissä, tuskin muuta.

Suosittelisin kyllä varaamaan useita erilaisia alkoholittomia vaihtoehtoja, vaikka sitten kivennäisvettä tai mehua/limpsaa, vaikka mielestäsi "latistaisivatkin" tunnelmaa. Jos ei juo alkoholia, niin on aika tylsää esim. 8h juoda pelkkää hanavettä. Olin juuri vieraana häissä, jossa raskauden takia olin pelkällä vesilinjalla, kun alkoholittomia vieraita varten ei oltu muuta varattu. Olisin ollut hyvinkin kiitollinen lämpimänä kesäpäivänä, jos olisi vaikka edes sitä mehua voinut välillä veden sijaan juoda.

Muokattu: , käyttäjä: Arby

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuohon edelliseen viitaten, mitä ihmisillä yleensä on ruuan kanssa ollut alkoholittomina vaihtoehtoina? Itse en halua mitään mehuja tai maitoja ruuan oheen, siitä tulee... erilaisen tunnelman fiilis kuin mitä haluaisin. Voi olla, että ihan tästäkin syystä helposti vaihtoehtona on vain vesi. Kivennäisvesi on ollut omissa mietteissä, tuskin muuta.

Suosittelisin kyllä varaamaan useita erilaisia alkoholittomia vaihtoehtoja, vaikka sitten kivennäisvettä tai mehua/limpsaa, vaikka mielestäsi "latistaisivatkin" tunnelmaa. Jos ei juo alkoholia, niin on aika tylsää esim. 8h juoda pelkkää hanavettä. Olin juuri vieraana häissä, jossa raskauden takia olin pelkällä vesilinjalla, kun alkoholittomia vieraita varten ei oltu muuta varattu. Olisin ollut hyvinkin kiitollinen lämpimänä kesäpäivänä, jos olisi vaikka edes sitä mehua voinut välillä veden sijaan juoda.

Nyt taisit ymmärtää ihan väärin mun viestin - puhuin tuossa siis ruuan kanssa tarjottavista juotavista. En muun juhlan aikana tarjoiltavista juomista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuohon edelliseen viitaten, mitä ihmisillä yleensä on ruuan kanssa ollut alkoholittomina vaihtoehtoina? Itse en halua mitään mehuja tai maitoja ruuan oheen, siitä tulee... erilaisen tunnelman fiilis kuin mitä haluaisin. Voi olla, että ihan tästäkin syystä helposti vaihtoehtona on vain vesi. Kivennäisvesi on ollut omissa mietteissä, tuskin muuta.

Suosittelisin kyllä varaamaan useita erilaisia alkoholittomia vaihtoehtoja, vaikka sitten kivennäisvettä tai mehua/limpsaa, vaikka mielestäsi "latistaisivatkin" tunnelmaa. Jos ei juo alkoholia, niin on aika tylsää esim. 8h juoda pelkkää hanavettä. Olin juuri vieraana häissä, jossa raskauden takia olin pelkällä vesilinjalla, kun alkoholittomia vieraita varten ei oltu muuta varattu. Olisin ollut hyvinkin kiitollinen lämpimänä kesäpäivänä, jos olisi vaikka edes sitä mehua voinut välillä veden sijaan juoda.

Nyt taisit ymmärtää ihan väärin mun viestin - puhuin tuossa siis ruuan kanssa tarjottavista juotavista. En muun juhlan aikana tarjoiltavista juomista.

Ymmärsin kyllä, että tarkoitit ruokailun yhteydessä tarjottavia juomia, mutta mun vastaus siihen liittyen on ihan sama. Ei ollut vieraan näkökulmasta kovinkaan juhlavaa juoda viinilasista sitä hanavettä ruokailun yhteydessä (kun muut joivat viiniä ja aveceja), kun muuta ei oltu tosiaan siis varattu. Ei ruokailuun eikä sitten loppuiltaa varten.

Nämä alkoholittomat juomathan voi sitten vaikka "piilottaa" jonnekin keittiöön tms, josta tarjoilijat voivat sitten kiikuttaa niitä tarvitseville.

Muokattu: , käyttäjä: Arby

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuohon edelliseen viitaten, mitä ihmisillä yleensä on ruuan kanssa ollut alkoholittomina vaihtoehtoina? Itse en halua mitään mehuja tai maitoja ruuan oheen, siitä tulee... erilaisen tunnelman fiilis kuin mitä haluaisin. Voi olla, että ihan tästäkin syystä helposti vaihtoehtona on vain vesi. Kivennäisvesi on ollut omissa mietteissä, tuskin muuta.

Suosittelisin kyllä varaamaan useita erilaisia alkoholittomia vaihtoehtoja, vaikka sitten kivennäisvettä tai mehua/limpsaa, vaikka mielestäsi "latistaisivatkin" tunnelmaa. Jos ei juo alkoholia, niin on aika tylsää esim. 8h juoda pelkkää hanavettä. Olin juuri vieraana häissä, jossa raskauden takia olin pelkällä vesilinjalla, kun alkoholittomia vieraita varten ei oltu muuta varattu. Olisin ollut hyvinkin kiitollinen lämpimänä kesäpäivänä, jos olisi vaikka edes sitä mehua voinut välillä veden sijaan juoda.

Nyt taisit ymmärtää ihan väärin mun viestin - puhuin tuossa siis ruuan kanssa tarjottavista juotavista. En muun juhlan aikana tarjoiltavista juomista.

Ymmärsin kyllä, että tarkoitit ruokailun yhteydessä tarjottavia juomia, mutta mun vastaus siihen liittyen on ihan sama. Ei ollut vieraan näkökulmasta kovinkaan juhlavaa juoda viinilasista sitä hanavettä ruokailun yhteydessä (kun muut joivat viiniä ja aveceja), kun muuta ei oltu tosiaan siis varattu. Ei ruokailuun eikä sitten loppuiltaa varten.

Nämä alkoholittomat juomathan voi sitten vaikka "piilottaa" jonnekin keittiöön tms, josta tarjoilijat voivat sitten kiikuttaa niitä tarvitseville.

Ok, vastauksestasi oli vain hieman vaikea ymmärtää tätä, koska viittasit esimerkissäsi kahdeksaan tuntiin hanavettä juoden ja kuitenkin selkeästi osoitit kommenttisi nimenomaan minulle. Ja kuten jo totesinkin, se kivennäisvesi on tosiaan suunnitteilla myös ruuan oheen, mutta muuta varmaankaan ei.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Vähän ehkä OT, mutta tuo esimerkkini kahdeksan tuntia viittasi koko juhlan pituuteen, johon sisältyy ruokailu ja muut numerot.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Vähän ehkä OT, mutta tuo esimerkkini kahdeksan tuntia viittasi koko juhlan pituuteen, johon sisältyy ruokailu ja muut numerot.

Kyllä mä siis sen luonnollisesti siinä vaiheessa ymmärsin, kun kerroit ettei se liittynytkään minun viestiini, kuten ensimmäisen viestisi perusteella tulkitsin. Ts. sun esimerkissä oli kyse aika lailla eri asiasta kuin mihin minä kommentoin ja josta kyselin.

End of story.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Anteeksi, mutta Woodwoman voisi ehkä vähän rauhoittua ;) Ei tarvitse olla noin kiivas täällä foorumilla. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään