Jump to content
Naimisiin.info

Paikkakortti vauvalle, jolla ei ole vielä nimeä


tanssija

Recommended Posts

Hei! Miten merkkaisitte vauvan paikan, jota ei ole ilmeisesti vielä kastettu kun meille ei ilmoitettu nimeä? Olen ajatellut, että kirjoittaisin paikkakorttiin vauva +sukunimi, kuulostaako tyhmältä? Kyllähän se vauva kuitenkin yhden paikan vie kopassaan, ei kai se äidinkään sylissä voi koko aikaa olla.

Link to comment
Share on other sites

:-Xniin tuo vauva ja sukunimi on minustakin hyvä idis ja jos sopii teidän teemaan tms. niin siihen voisi laittaa ihan pikku helistimen kortin mukaan (siis jos ei ole paljon näitä kastamattomia pikku vaaveja mukana juhlissa)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Vauvan tilalle voi myös laittaa sukupuoleen viittaavan nimityksen kuten Pikku-Neiti Sukunimi tai Pikku-Herra Sukunimi.
Oi kuinka sööttiä :-X! Minusta ehdottomasti ihanin vaihtoehto... Meille ei tule vauvoja joilla ei nimiä olisi, pieniä vauvoja tulee kyllä muuten, ja ajattelin että miksei heillekin voisi laittaa tuollaiset paikkakortit?
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ehkä se vauva ei osaa kuitenkaan vielä lukea tai sitten se syöttötuoli voi olla ihan nimettömänä äidin nimetyn paikan vieressä :-? ja jos on niin pieni vauva ettei ole edes nimeä niin eikö sen kokoinen ole vaan äidin sylissä muutenkin?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä ainakin tuo paikan varaaminen vielä nimettömälle vauvalle tarkoitti käytännössä sitä, että hänen paikaltaan oli tuoli poissa, ja rattaat mahtuivat hyvin siihen kohtaan. Yhtä lailla olisi voinut olla tuoli paikallaan ja vauvan turvakaukalo siinä tuolin päällä, jotta vanhemmat olisivat voineet laskea vauvan edes hetkeksi siihen (esim. nukkumaan).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

meille ainakin tulee paikkakortti koska se on kiva muisto vauva kirjaan ekat juhlat kohtaan esimerkiksi. ja muutenkin onhan hänetkin kutusttu niin tottai kai pitää paikka löytyä minä en ainkaan ystäväni häissä jaksanut kanneskella koko ajna pikkuistani ja suurimmaksi osaksi ne nukkuvat.:) tai ainakin meillä.elikkäs minusta pikku prissi tai prisessa ovat parhaimmat näin meille siis tulee..:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meillä vauvan paikkakorttiin merkattiin "Pikku-Neiti Sukunimi".

Mielestäni myös vauvalle pitää järjestää paikka vanhempiensa viereen. Itse en ainakaan ilahtuisi, jos menisin vauvan kanssa juhliin ja muuta paikkaa ei ole järjestetty kuin syli. Monestihan vanhemmat tuovat esim. kantokorin vauvalle, jotta hänet voi laskea välillä pois sylistäkin. Ja onhan totta, ettei vauva itse kykene sitä paikkalappuaan lukemaan, mutta uskon, että vanhemmat arvostavat sitä, että heidän vauvansakin on huomioitu järjestelyissä.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meille tulee lapsettomat häät, mutta aivan ihania paikkakorttivaihtoehtoja ollut tässä ketjussa :D Itse laittaisin vauvan lempinimen/työnimen, jos sen sattuu tietämään (ehkä osittain sen takia, että ei ole yhden kerran kun olen kuullut että lempinimi on "Toukka" ja se olisi niin hauska kirjoittaa paikkakorttiin ja antaa paikkaansa etsivien ihmetellä :D ).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...