279 viestiä aiheessa

Onpas tällä alueella hiljaista.. löytyykö esim. ensi kesän morsiamia? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

:( Mistäköhän johtuu, ettei Etelä-Karjalan morsiamet kirjoittele tänne...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itellä suunnitelmissa tuonne vajaan kahen vuoden päähän vasta.. :) Tosin tänään sain vanhemmalta mieheltä ohjeistuksen (heillä tuli tänään vaimonsa kaa 20v yhteiseloa) että naimisiin vaan nopeasti jos meinaa,se ei elämää muuta mihinkään :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä ensi kesän morsian Lappeenrannasta :) Vihdoin morsian titteli! Hieman myöhään heräsin tänne foorumille kirjoittelemaan.. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tervetuloa mukaan MarjoS ! Missä päin teidän häät pidetään?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänkjuu !  :girl_smile:  Melkosen hiljaista tuntuis tässä ketjussa olevan, missä kaikki muut morsmaikut?

 

Meillä juhlat Ruustinnassa, vihkiminen Lappeenrannan kirkossa. Valmistelut on aika kivalla mallilla (ainakin LUULEN niin, kohta keksin jonkun asian mitä en ole vielä huomioinut lainkaan... )  Kukkia pitäisi alkaa seuraavaksi miettimään ja mistä liikkeestä niitä lähtisi kyselemään.. Nybergistä ilmeisesti huonoja kokemuksia kun tätä ketjua lueskelin... 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla taas on Nybergistä ihan positiiviset kokemukset, kun olen tilaillut työn puolesta kukkasia jokusen kerran. Kivan asiantuntevaa henkilökuntaa, jos sinne soittelee - itse olen ainakin tykännyt. Yksi tuttu suositteli Viherkeidasta siellä Iso-Kristiinan liepeillä, oli saanut sieltä mieleisensä kukat häihinsä suht edullisesti. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko noiden liikkeiden hinnoissa miten merkittäviä eroja? 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Samaa mieltä kalomelin kanssa, töiden puolesta tilannut sekä Nybergiltä että Tolvaselta ja muistaakseni (tästä on jo pari vuotta) Nybergin kukat kestivät pidempään nättinä. Hinnoista en osaa sanoa mitään, minä vain tilasin :D Viherkeidas voisi olla edullisempi, ottaen huomioon sen taloudellisen tilanteen.. Muitahan sitten olisi

Olisiko tässä ketjussa (jostain olen itselleni kirjoittanut ylös) joku kertonut tuloksensa v. 2004 liljakimpun kyselystä, silloin Nyberg 60e,  Mirjami 100-120e, Viherkeidas 50-80e, Kauppatorin kukkakauppa 50e, Tolvanen 80-150e.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vähän sama homma täälläkin... kun töiden puolesta on tilannut niin en oikein hinnoista osaa sanoa. Sinuna ehkä miettisin, minkä tyyppisiä kukkia haluat ja kuinka paljon, millaisia asetelmia... Printtaa vaikka muutama kuva mukaan ja sitten vain kyselemään hintaa ihan paikan päälle tai sitten puhelimitse. :) Osaavat varmasti sanoa tämän kesän kukkasten hinta-arviot ja samalla pääset juttelemaan ihan floristien kanssa asiasta. En uskoisi edes tuollaisen kierroksen kestävän juuri yhtä aamupäivää pitempään, vaikka kiertäisit Lappeenrannan kaikki kukkakaupat. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi kiitos teille! Enpä sitten suorilta käsiltä torppaa sitä Nybergiäkään. Täytyy vaikka lauantaina napata kaaso matkaan ja lähteä kierrokselle :) Hintaakin toki katson, mutta kyllä se laatu kaikkein tärkein  kuitenkin on :)  Mitään selkeää mielikuvaa ei kukista vielä ole, joitain kuvia tosin olen jo netistä napannut talteen. Jotain yksinkertaisen kaunista, valkoista ja vihreää. 

 

Oletkos sie Kalomeli myös tänä kesänä astelemassa alttarille ? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitää vielä mainita tällainen kuin Karteam Uus-Lavolassa.

(Sain  yli viikko sitten lahjakimpun, joka on vieläkin suht hyvässä hapessa ja oli pakko sitten kysyä, että mistä näin kestävän olivat ostaneet. Kimpusta tunnistin morsiusharson ja pionit, jotka ovat todella hyvässä kunnossa, kuten myös ympäröivät vihreät lehdet. Keskellä joku vähän gerberan näköinen ja sitten ihan tuntematon tummanfuksia vähän kellomainen ovat jo nahistuneen näköisiä.)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi olla itseasiassa ihan hyväkin lähteä kiertelemään kukkakauppoja, jos tuntuu ettei vielä oikein tiedä, mitä on hakemassa. Luulisin, että osaavat kyllä neuvoa ja heittää ideoita. 

 

Itse olen näillä näkymin astelemassa vihille 2014 syksyllä. Olen vain niin hidas tuumaamaan asioita, että ihan hyvä miettiä jo näin ajoissa. Etenkin, kun tämä foorumi toimii aika hyvin häähömpötyksen varaventtiilina. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Se on kyllä totta... :D Suurimmat höyryt saa purettua täällä ja tuleepa säästettyä sitten edes vähän miehen korvia (ja hermoja) ;)

Olettekos missä vaiheessa nyt suunnitteluissa? Me varattiin vuosi sitten kesäkuun alussa kirkko ja juhlapaikka, ostin myös pukuni silloin. 

 

Kaivelin kimppukuvieni arkistoa ja tämän tyyppinen olisi lähes täydellinen:

 

hawaiian-wedding-bouquet-1.gif

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaunis kimppu! Minkä tyyyppinen hääpuku sinulla on?

 

Meidän hääsuunnittelu lähti siitä, että listattiin kaikki mitä ei haluta! Onneksi oltiin aika samanmielisiä näiden juttujen suhteen... :D Sen jälkeen olikin kohtuullisen helppoa lähteä miettimään mitä pitää tehdä, jotta haluamamme tunnelma saadaan juhliin. (Eli ns. teema ja vakaa usko siihen, että asiat suttaantuvat parhain päin, jos jotain ei olla mietitty. :D)

 

Toinen näkökulma mistä lähdettiin miettimään näitä häitä ihan vieraslistan kannalta, koska minulla on suuri suku (ns. lähisuku eli samojen isovanhempien jälkeläiset tekee jo noin 100 hlö) ja meillä on paljon ystäviä, joten karsintaa oli pakko tehdä, koska haluamme pienet häät. Sopivat tilat on listattu ja nyt pitäisi lähteä tekemään tarjouspyyntöjä ym.

 

Seuraava konkreettinen teko lienee lähteä sovittelemaan pukuja ja pitkän jahkailun päätteeksi tiedän nyt millaisen vihkisormuksen haluan (alennuksia odotellessa! :D ). Mies ei halua uutta sormusta, joten palladium-kihla saa toimittaa vihkisormuksen virkaa. Mielestäni ollaan ihan hyvin "aikataulussa" ja päätin jo etten suostu stressaamaan häistä - paljoa ainakaan! :girl_haha:

 

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jää kukkakierros ensi viikkoon, kiireinen viikonloppu ollut. :) Mietin miten kuvailisin pukua, helpompaa näyttää kuva: http://images04.olx.gr/ui/15/79/56/1317604356_260197356_1----PRONOVIAS-RIALTO-.jpg . Ostin sen käytettynä, mutta puku oli pesulasta tullessaan kuin uusi ja Satumorsiamessa kehuivatkin Pronoviaksen hyvää laatua, pysyvät kirjailut ja helmet hyvin paikoillaan pesulakäsittelyistä huolimatta. Viime kesänä puku oli hieman nafti ja ajatuksena oli, että laitetaan nyörit vetoketjun tilalle. Tammikuussa sovitin pukua ja se oli jopa vielä tiukempi kuin kesällä.. Kaksi viikkoa sitten kävin ompelimossa suunnittelemassa korjaukset ja puku menikin vaivatta päälle. :girl_dance:  Ihan pieniä muutoksia tehdään mutta vetoketju saa jäädä, hyvä minä ja ahkera jumpissa käynti! Tämä tuli ihan yllätyksenä, koska vaaka näyttää tasan samaa lukemaa kuin vuoden alussa. 

 

Kuulostaa järkevältä näkökannalta lähteä suunnittelemaan häitä :) Kyllä kuulostaisi siltä että olette hyvin aikataulussa, kivempi sen on rauhassa suunnitella ja miettiä vaihtoehtoja. Säästyy pahimmalta paniikilta. ;) Tsemppiä sen vieraslistan kanssa, se kirpaisee siinä vaiheessa kun kutsut lähettää, mutta ajatelkaa niin että juhlat on teidän ja te saatte päättää kenet sinne kutsutte. Kuinka paljon vieraita teille tulisi? Mekin jouduttiin karsintaa tehdä tilojen puitteissa sekä budjetin vuoksi, jokaisen vieraan osallistuminen maksaa n. 50€ meille, joten vain läheisimmät saivat kutsun. Näitä läheisiä sitten kerääntyikin 100...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ollaan mietitty, että pidetään väkimäärä korkeintaan 50 hlössä eli kyllä se sitten kirpaisee, kun kutsut lähtevät postiin! :girl_haha: Mutta kuten sanoit tuo vieraiden ruokkiminenkaan ei ole mitään halpaa lystiä ja siihen päälle muut kulut...

 

Juurikin tämän kutsuasian vuoksi harkitsimme jo vihille karkaamista, mutta kun haluamme juhlistaa liittoamme lähestemme kanssa!  :kiss3:  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

uppista! Marpilla tulee kohta -1 täyteen! ;) Joko kukka-asia ratkesi?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onpas ollu joku taantuma tässä naikkaroinnissa nyt! Tosiaan, -1 kolkuttelee jo ihan ovella. Jännää!!   ^_^ Polttareita vietettiin viime viikonloppuna, kiitos ja anteeksi kaikki Lappeenrantalaiset jotka joutuivat polullemme. :D Ihana ja ikimuistoinen päivä kyllä oli!

 

Juhlapaikalla käytiin sopimassa asioista kaason ja bm:n kanssa, seuraava tapaaminen vasta häitä edeltävänä päivänä! Tuli kyllä sellainen olo, että tehtiin hyvä valinta juhlapaikan valinnan suhteet ja voi hyvillä mielin luottaa siihen, että asiat sujuvat hääpäivänä suunnitelmien mukaan. Pukukin on jo haettu viime viikolla kotiin odottelemaan hääpäivää.

 

Kukka-asia ei ole ratkennut, en ole saanut vain aikaiseksi kaiken muun tohinan keskellä. Nyt viikonloppuna vihdoin menen kierrokselle :) alusvaatteita ja viimeisiä askartelutarpeita lähden myös etsiskelemään sekä vien ohjelmakartioiden tekstit painatettaviksi. Miinus ykkösen kyllä huomaa työn määrästä :huh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heh, tunnistaako kukaan sulhoaan :) Satamassa jammasi niin maan pirusti eräs ruskeakarhu :D

Myös pinkki lasten sateenvarjo ja trikoot bongattu laivoilla :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse näin viime viikonloppuna sotilaan ja jonkunsortin rambon :D Omalla sulholla polttarit viikon kuluttua, mitä lienevät hänelle suunnitelleet :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Enää viikko Marpin juhlapäivään! Jänskättääkö jo? Millainen fiilis on nyt? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisin kuvitellut, että jännittäisi tässä vaiheessa enemmän, mutta ihan rauhallisin ja luottavaisin mielin tässä saa vielä olla :) Enemmänkin fiiliksiä voi kuvailla innostuneiksi, vihdoin ja viimein alkaa tapahtua! Ensi viikolla koekampausta, kirkkoharjoituksia, palaveria juhlapaikalla ja bm:n ja kaasojen kanssa.. ja sit viimein H-hetki. :) Jännitys tulee sitten varmaan edellisenä iltana...  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääpäivän sää nyt ehkä eniten jännittää, jokainen lauantai tänä kesänä on ollut niin kaunis, toivottavasti meidän häitä ei vietetä sateessa.. :D vielä kyllä ihan ok:lta näyttäisi. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vilkaisin juuri säätiedotusta ja vähän sateiseltahan tuo näyttää lauantaille... pitää vain toivoa, että pilvet kiertävät teidät kaukaa!! :) Toivottavasti valmistelut sujuvat kivasti, eikä ole päällä mitään järkyttävää häästressiä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään