Häät Lappeenrannassa/Etelä-Karjalassa UUSI


Laurelia

Recommended Posts

  • Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mistähän täältä lappeenrannasta kannattaa lähteä etsimään isolle miehelle liiviä puvun alle? dressmanilla ei ole värejä.. ja värin pitäisi olla shampanja/kulta-ivory välimaastoista. kokoa kun löytyy lähes 2metriä ja 120kiloa. Onko nuo liivit esim satumorsiammessa sitten kauhean kalliita? ostamme muun puvun dressmannilta kun halvalla saa. mies kun ei pukua kovin usein päälleen laita. ja voiko siennesatumorsiammeen vain marssia sisään ilman ajanvarausta?

 

edit avasin muuten hääpäiväkirjan tuonne 2014...

Muokattu: , käyttäjä: sarian
Link to comment
Share on other sites

Ikävä kyllä voi olla niin, että ei edes löydy Lappeenrannasta. :( Oltiin sulhon kanssa samalla asialla noin puolitoista vuotta sitten ja minun mieheni samaa mallia kuin sinunkin... Ja jos onnistutte löytämään, niin laita tänne vinkkiä! Toivottavasti oli vain niin, että me olimme asialla "väärään" aikaan, kun tuollaiselle kaapin kokoiselle ei sattunut löytymään liiviä. :) Silloin ei kuitenkaan ollut niin tärkeää saada liiviä kuin omiin häihin, että tyydyimme jäämään ilman...

Link to comment
Share on other sites

Ja kaikki vaatteet ovat liian lyhyitä! Alkuperäinen frakkipaita oli murulle niin lyhyt, että hädin tuskin sai sen housujen kauluksen alle... :D Tosin itselläkin on sama ongelma - pelkäänkin, että siinä vaiheessa kun lähden sovittelemaan hääpukuja käy niin, että osa on pakko hyljätä ihan vain pituuden vuoksi. :( 

Link to comment
Share on other sites

Huhhuh, hengissä selvittiin eilisestä ja päivä oli aivan täydellinen !  :-X  Saimme poistua tuoreena avioparina auringonpaisteessa kirkosta huonoista ennusteista huolimatta, vihkimisen aikana sää oli muuttunut ja kirkastunut täysin, oli todella satumainen olo :) 

 

Illan aikana olo oli maailman onnillisin, kaikki sujui kuin tanssien kaasojen ja bm:n hoitamana ja itse sai vain nauttia hetkestä. Tuntui hykerryttävältä nähdä kuinka kaikki vieraar viihtyivät juhlissamme. Häävalssi onnistui täydellisesti ja bändi oli aivan mahtava! Voin suositella CupCakesia tuleville morsiammille hääbandiksi, tanssilattia oli täynnä alkujännityksen jälkeen koko illan ja tunnelma oli katossa! Pienimmätkin häävieraat jorasivat pilkkuun asti kanssamme ! :D  Hääyö vietettiin Rauhan kylpylässä, sitäkin voin suositella lämpimästi kaikille! Huone oli castle hotellissa tyrmäävän hieno, aamupala joka tuotiin huoneeseen oli hyvin runsas ja herkullinen :) Oli huikeaa aloittaa ensimmäinen päivä rouvana rentoutumalla saunamaailmassa oman aviomiehen kanssa :)  Olen aivan täpinöissäni kaikesta vieläkin! Tiistaina sitten lähtö häämatkalle  :wub:

 

Sarian, Satumorsiameen voi varmasti mennä sovittelemaan milloin vain, varsinkin nyt kun kiireisin aika on ohitse. Naiset siellä ovat olleet hurjan mukavia siellä asioidessani :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

:girl_haha: tiedä minkälainen vihkipuhe olisi papilla ollut! Tainionkosken kirkko on kaunis. Neitsytniemi on myös ihana paikka. Siitä olen kuullut järjestelyjen osalta sekä kehuja että haukkuja - osalla on kaikki mennyt putkeen ja joillakin taas ruoka loppunut kesken tms. Toivottavasti kaikki menee teillä hienosti! Meikätytöllä oli polttarit viime viikonloppuna, kaverit kaappasivat lauantaiaamuna kesken siivouksen ja veivät pääkaupunkiin rilluttelemaan :girl_dance: huisin hauskaa oli ja vaikka yöunet jäivät vähiin, niin nyt on taas virtaa ja iloista mieltä!

 


qt9hj0.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 months later...

Myö käytiin uteliaina kurkkaamassa, mutta miun mielestä tarjonta alkoi olla jo aika pikkuruinen. Tietysti tila on ankea, joten saattoi sekin vaikuttaa. Tuotteet eivät vaikuttaneet olevan mitenkään "tuoreita", miun makuun aika vanhanaikaista tavaraa tarjolla. Pukuja en tarkemmin katsellut. Vilkaisulta perussatiinia taisi olla aika paljon, eikä viimeisimmällä (eikä ehkä sitäkään edellisellä) muodin aallonharjalla mennä silläkään saralla. Toki sieltä voi jonkun toisen unelmien puku & muuta härpäkettä löytyä, makuasioita. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Käväisin itse vilkaisemassa nyt kuitenkin, tosiaan oli enää jäljellä ehkä kymmenkunta hääpukua ja muutama iltapuku (talvisia värejä) Ostin sieltä hiuskoruja, mutta jäin kyllä haaveilemaan yhdestä herkästä Atelier Diagonalin puvusta, siihen sopiva huntukin olisi vielä ollut, ja molemmat pilkkahintaan (jotain 300e taisi olla). Halvin puku olisi lähtenyt 10 eurolla. Mutta juu, hanskoja ym. "aikansa elänyttä" ja aika mummokenkiä näytti muu jäljellä oleva tarjonta olevan.

 

Meinaakos kukaan tämän kesän morsiamista mennä tanssikurssille?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Yhden juhlamekon (istuvuuden parantaminen) ja takin (lyhennys) olen käyttänyt Hakalissa, Ompelimo Tarkiainen Pirjo. Näin siellä työstössä olevia ilta- ja hääpukuja. Olin tyytyväinen ja hintakin oli mielestäni reilu. En ole varma, vieläkö Pirjo tekee töitä, viimeksi puheli jotain eläköitymisestä.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos paljon vinkeistä. Vieraspaikkakuntalaisena tuntuu, että kaikesta uudesta pitää etsiä hirveästi tietoa, kun ei ole vielä luottoammattilaisia paikkakunnalla. :)

 

Lisäksi:

Oisko kellään tietoa taitavasta pianistista/viulistista/molemmista Etelä-Karjalan alueella? Taitavalla en siis tarkoita välttämättä nimekästä, vaan sellaista, joka oppisi helposti soittamaan 1-3 kappaletta. :)

 

Ja vielä, millä te kuljette matkan kirkolta juhlapaikalle? Omalla autolla, hääautolla? Mistä hääautoa+kuskia voisi metsästää?

Link to comment
Share on other sites

Meillä on tällä hetkellä aika erikoiset hääautot mielessä, finaalissa on nimittäin mun isän neonvihreä vm-73 Lada ja miehen kaverin Audi [tähän joku miesten mielestä tosi makee kirjainnumerolyhennys-yhdistelmä]  :girl_haha:  Millaista autoa etsitte? Täällä oli justiin museoautopäivät ja sitä kautta saisi varmaan yhteystietoja (tai http://ekva.fi/), jos sellainen kiinnostaa. Kavereiden häissä oli joku monster-auto (voisin kysyä siitä, jos kiinnostaa) ja täällä liikkuu valkoinen limusiini. Yhdellä mun työkaverilla on oranssi kupla ja toisella deLorean. Hevoskyytiä saa myös.

 

Googlella löytyi vielä: http://www.juhlakyyti.com/etelauml-suomen-laumlaumlni.html

 

Mun yksi kaveri soittaa pianoa ja laulaa bändissä, voisin kysyä vinkkejä, ite en tiedä noista mitään. Mites ois jotkut musiikkiopistot noiden viulistien suhteen?

 

Itsellä on ongelmana kampaaja, luottosellaista kun ei ole, vaikka olenkin jo monta vuotta täällä asunut.

Link to comment
Share on other sites

Missä muuten kaikki kaakkoiskulman morsiamet luuraa? Häitä ainakin täällä Lappeenrannassa vietetään kyllä, esim. Kasinolla tänä kesänä lähes joka viikonloppu ja joku pari oli jo kerennyt napata meidän päivältä Lauritsalan työväentalon, ettei se ainakaan häiden "puutteesta" johdu..

Link to comment
Share on other sites

Heppakyyti ei tule kysymykseen, kun ollaan molemmat pahasti allergisia. Tää onkin ollu hyvä läppä meidän piirissä että vois olla kaunis hääpari tuon köröttelyn jälkeen. ;) Hääauto olisi varmaan jotain ultrasuperhienoa, tai vastaavasti hieno vanha auto. Valinta on vaikea, kun mitkään autot eivät herätä suuria tunteita. :) Kunhan ei omalla autolla tarvitse matkaa taittaa, ja bonusta vielä sekin, että kyytiin mahtuu hääparin lisäksi. Se limusiini ei mun mielestä näytä hyvältä. Pitää varmaan tarkemmin ruveta sulhaselta nyhtämään tietoja. Meidän hääpäivä ei varmaan onneksi ole mikään supersuosittu, joten aikaa varmasti vielä on. Joskus viime vuonna luin myös, että katujunakin olisi mahdollista varata yksityiseen kuljetukseen kaupunkialueella, mutta tilanne on saattanut jo muuttua...?

 

Mullakaan ei luottokampaajaa ole, ja tuntuisi hassulta maksaa täysin vieraalle ihmiselle kampauksesta joku 150€, ja siitä ei silti välttämättä tule juuri omaan makuun ja tyyliin sopiva. Onneksi hyvä ystäväni lupasi laittaa hiukseni, ja koekampaus on jo kerran tehty. Meikkaajaan olen tyytyväinen, vaikka uusi tuttavuus onkin. Olen jo aktiivisesti hänen palvelujaan käyttänyt pitkin kevättä. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...