nuudia

Kuinka olette pyytäneet kaasonne?

189 viestiä aiheessa

Minäpäs aion pyytää hyvää ystävääni toiseksi kaasoksi ihan parin tunnin päästä kun nähdään kasvotusten kahvilla! Jännittääpi hiukan, mutta toivon että suostuu :rolleyes: vihjaisin jo puhelimessä että jotain kysyttävää mulla on, mutten halunnut vielä puhelimitse sanoa...varmaan uteliaisuutensa ainakin heräsi ;)

En ole kehitellyt mitään runoja enkä tehnyt korttia, mutta kuulostaa tosi ihanilta ja koskettavilta ideoilta! Jos jompikumpi kaasoehdokkaista asuisi kauempana, niin varmaan lähettäisin ihan perinteistä postia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jatkoa vielä onnistuneen illan jälkeen: ystäväni suostui kun suostuikin kaasoksi oikein ilolla ja pääsimme skoolaamaan kuohuviinillä ^_^ ei ihan kyyneliä vuodatettu mutta halailtiin ja naurettiin ja tuo kaaso on semmoinen näpertelijäluonne kuten minäkin ettei hääaskartelut taida kovin tuskaisiksi mennä kun molemmat tekee mielellään!

Sanoipa ystäväni vielä että alkaa sitten opiskella mitä kaikkea kaason rooliin oikein kuuluu, kun ollaan molemmat ensikertalaisia...hän kaasona ja minä morsiamena :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

olin valinnut kaasoni jo kauan ennen hääpäivän varaamista. Kun kirkko oli varattu ja vanhemmille kerrottu, oli mielestäni sovelias aika "kosia kaasoa". Olimme yhdessä sienimetsässä ja siellä vain töksäytin että "tahtoisin sut mun kaasoks", riemuhan siitä repesi, onneksi olimme tosiaan korvessa että kaaso sai intoilla rauhassa kovaan ääneen :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sanoin ihanalle ystävälle, että "jos me X:n kanssa ikinä mennään naimisiin ja sitähän ei tule tapahtumaan, niin sinä saat suunnitella häät". Kai se oli tavallaan kaasoksi pyytämistä? :grin: Vaikka olin kyllä varma tuolloin, että häitä ei koskaan tulisi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle on ollut jo pitkään selvää, että siskostani tulee kaasoni. En siis ns. virallisesti koskaan pyytänyt häntä. Olimme jo paljon ennen kosintaa jutelleet siskoni kanssa, että hän saa olla kaasoni sitten, kun menen naimisiin. Kosinnan tapahduttua ja hääsuunnitelmien virallistuttua oli siis jo selvää kuka on kaasoni. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kasvotusten pysin kumpaakin sen jälkeen, kun vanhemmille oli ensin kerrottu ja kirkko varattu. Yllättyneitä molemmat olivat, mutta suostuivat ilomielin. Kortit ja runot kuulostavat kivoilta, itselleni ei vain tullut mieleenkään! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Facebookin chatissä pyysin. Molemmat oli kovin innoissaan :) (Päivittivät heti statuksensa kaasoilusta)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itselle oli alusta asti selvää, ketkä tulevat olemaan kaasoni.

Toista kaasoa pyysin kasvotusten, kun oltiin lounastamassa. Häät olivat tässä vaiheessa olleet tiedossa noin parisen viikkoa. Toinen kaasoni muistaakseni soitti minulle ja tivasi, että olenko menossa naimisiin (olin päivittänyt faseen tykkääväni 'häät.fi' sivustosta) ; sanoin että joo, enkä siinä sitten halunnut sen enempää viivytellä, vaan kysyin puhelimessa toista kaasoani. Tosin olisin halunnut myös häntä kysyä kasvotusten.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olimme juuri edellisenä päivänä puhuneet häistä ja nykyinen toinen kaasoni kyseli olemmeko edes puhuneet häistä. Noh seuraavana päivänä mieheni kosi ja hieman myöhemmin samana iltana lähti viesti "kosinta tuli, oletko kaasoni?" Vaikka kyse olikin vain tekstiviestistä kaasoni meinasi puhelilnakoja pitkin tulla onnittelemaan. Hän oli siitä niin otettu ja onnessaan :) Samoin myös oli toinen kaasoni, jolle myös laitoin samana iltana viestin jossa kysyin tuleeko kaasokseni :) Molemmien kanssa jo aiemmin tosiaan oltiin jo puhuttu ja jo hieman suunniteltukin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt jännittää. Olen viikonloppuna menossa ystäväni luokse viikonlopuksi ja mietin vielä, miten täräytän tuon kysymyksen. Joku "tuletko kaasokseni?" -kosinta tuntuu luonnottomalta. No lauantai-illalle on jo suunnitelmissa jotain kivaa kuohuviinin kera, niin ehkä se oikea hetki sitten tulee siinä ihan luonnostaan.

Kaasoksi haluan siis yhden tietyn ystäväni, joka tuntee minun ja sulhasen tarinan alusta alkaen. Oli myös ensimmäinen henkilö, jolle soitin, kun menimme kihlohin kuutisen vuotta sitten. Uskoisin, että tämä kaaso osaa pitää morsiamen aisoissa ja rauhallisena ja se on tärkeintä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse pyysin hyvää ystävääni kaasoksi hänen lempiviininsä avustuksella. Vaihdoin pulloon etiketin, muokkasin sen näyttämään alkuperäiseltä tietokoneohjelmalla ja perinteisten "tuotetietojen" tilalle tuli tällainen loru:

 

Ystäväni olet minulle tärkeä,
Siispä tässä on paljon järkeä,
Kun elämäni suurin päivä tuloillaan on,
On tuki hyvän ystävän verraton,
Haluaisin antaa kunnian sinulle,
Tulisitko kaasoksi minulle?

 

Ystäväni sai tämän hienossa puisessa laatikossa joululahjaksi. Laatikkoon oli laitettu pullon lisäksi heinää, muovinen tammenterho-oksa sekä muovinen omena. Esineet kuvaavat häidemme ajankohtaa ja teemaa. Kaaso soitti sitten viime 24.12 ja sanoi mielellään tulevansa kaasoksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pyysin siskoani kasvokkain samana päivänä, kun kerroimme kihlauksesta. Siskoni oli hurjan innoissaan ja uteli pyydänkö yhtä parhasita kaveistani kaasoksi. Sanoin sitten vähän kierrellen, että ajattelin pyytää siskoa. Siitä sisko vasta innostukin ja hihku koko loppupäivän. (:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla toinen kaaso perui ja nyt on kauhee stressi keksiä jostain uusi tilalle kun bm kin on kaksi :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Naamatusten kahden kesken. Olin tosi yllättynyt, miten iloinen kaasoni oli hääsuunnitelmista, joten pillahdin onnesta itkuun. Annoin myös pienen selviytymispakkauksen, jossa oli mm. muistivihko, suklaata, nenäliinoja jne. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle tulee kolme kaasoa: pikkusiskoni ja kaksi ystävääni. Pikkusisko kysyi itse, saako olla sitten kaasoni, ja ystäviltäni kysyin yhtä aikaa, kun olivat meillä kylässä. Ihan naamatusten siis kaikkien kanssa sovittiin, eikä vielä ole annettu mitään lahjuksia :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on ainakin varmasti kaksi kaasoa, mutta ehkä vielä kolmaskin. Kysyin molemmilta kasvotusten ja aion tehdä heille vielä "selviytymis" paketit ystävänpäivälahjaksi. Ihanaa kun saa tuekseen idearikkaat ja rakkaimmat ihmiset tärkeänä päivänä <3 kyllä tuli pieniä ilon kyyneleitä vuodatettua eilen häämessuilla jo :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle on ollut jo monta vuotta selvää, että yksi ystäväni tulisi olemaan kaasoni (myös hän on tiennyt sen jo kauan :D). Niimpä sitten kysyin häntä ihan kasvotusten ja suosui tottakai! Päätin vastikään pyytää myös toista hyvää ystävääni kaasoksi. Hän ei tätä arvannut ja ilonkyyneleethän siinä hänellä pääsi, kun asiasta kysyin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on "kaasoina" (bridesmaids'eina) neljän lähintä ystävääni. Kihloissa on oltu jo kahdeksan vuotta ja näiden tyttöjen kanssa on vietetty minun synttäreitä jo muutama vuosi sitten kun totesin että tehän olette ne jotka sitten haluan siihen mun rinnalle.. eli asia ollut heillekkin selvä, en sinäänsä suoraan ole heiltä tätä kysynyt, en ole edes ajatellut että vastaisivat kieltävästi :D 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toinen ystävistäni on tiennyt jo kihlauksesta asti, että hänestä tulee kaasoni ja olemme siitä usein puhuneet. Heti, kun päätimme hääpäivän lopullisesti, niin soitin ystävälleni ja varmistin, että onhan hän minun kaasoni... :)

Toisen ystävistäni kysyin puhelimessa, koska hän asuu sen verran kaukana, että näemme melko harvoin. Halusin kuitenkin heti kysyä häntä, kun hääpäivä oli selvillä, jotta saisin tietää, suostuuko hän... :)

Ja molemmat kaasoni ovat nyt siis todella innoissaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle tulee 3 kaasoa, jotka parhaita ystäviäni. Yhtä kysyin epävirallisesti puhelimessa(meillä välimatkaa n. 300km) ja kirjeellä vielä jälkikäteen postitse. Toiselle kaasolle annoin kirjeen käteen, jonka hän luki vasta kotiin päästyään. Kolmannelle lähetin postitse kirjeen. Kortit olin tehnyt itse, joihin olin kirjoittanut oma tekemäni runon, jossa pyysin kaasoikseni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle tulee kolme kaasoa, oma siskoni ja miehen kaksi.

 

Olin askarrellut kaikille kortit ja runoillut pyynnön kaasoksi ja lupauksen olla muuttumatta bridezillaksi. Tavoitteena on ettei ketään tapeta työllä vaan teen itse niin paljon kuin pystyn ja loput jaetaan kaasojen kesken. Olin miettinyt vähän jo valmiiksi mitkä asiat on sellaisia etten yksinkertaisesti voi hoitaa itse, esim jyvien jaon kirkolla.. Tästä halusin laittaa pyyntökorttiin maininnan, että kaasot tietävät mihin ovat ryhtymässä. 

 

Äiti pilasi siskon yllätyksen kun oli sen kanssa jo puhunut että aion sitä pyytää. Laitoin sitten skypessä kuvan kortissa, että tämmöinen olisi ollut tulossa.. Onneksi miehen siskoille yllätykset pysyivät korttien perillemenoon saakka, ja kumpikin oli aivan täpinöissään  :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Askartelin kaasoilleni kortit, joihin olin kirjoittanut täälläkin esiintyneen runon. Toisen kortin kohdalla kaikki sujui hyvin ja parin päivän päästä siskoni soitti minulle innoissaan kun kortti oli tullut perille. Ihmettelin hieman kun toisesta siskosta ei kuulunut mitään. Soitinkin pari kertaa ja kysyin, onko postissa tullut mitään. Ei kuulemma ollut tullut. Reilun viikon päästä sisko soitti ja sanoi, että oli vahingossa antanut naapurin osoitteen! Kun hän oli naapurista käynyt korttia kysymässä niin se oli ilmeisesti heitetty roskiin. :( Mulla ei tietenkään enää ollut enempää sopivia askatrtelutarvikkeita uuden kortin askarteluun niin kerroin sitten vaan puhelimessa, että kortin tarkoitus oli pyytää kaasoksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Väsäsin juuri kortin tulevalle kaasolleni (mikäli hän vain tähän titteliin suostuu ;)), kirjoitin korttiin runon omasta päästäni:

"Tyttö hei, oon niin iloinen, oon löytänyt rinnalleni ihmisen. Hän on komeaa sorttia, joka pelaa välillä korttia. Kesällä kun oltiin Turkissa, oli sillä mille sormus purkissa. Tää sitä tarkottanee, että musta pian rouva tulee! Nyt mulla olisikin iso kysymys sulle; tulisiko susta Essi kaaso mulle? Päivää tai vuotta ei tiedetä vielä, mutta olisithan tukenani silloin siellä? Häät olisivat syksyaikaan, keskellä luonnon värien taikaa. Tehdään tosi kaunis silloin susta, vähän ehkä kauniimpi kyllä musta ;). Kiltti ja hellä morsian olla lupaan, eihän sellaista bridezillaa siedä kukaan. Essi mä luotan eniten suhun, ja runon muodossa tän pyynnön sulle puhun: olisitko kaasoni mun?"

En ole mikään runoilija, mutta välillä tykkään vähän rustailla ystävilleni synttärikortteja tai anteeksipyyntöjä tms. Runon muodossa. Ja nopeastihan tuon vain väsäsin, ajan kanssa olisi ehkä paremmankin saanut aikaiseksi :) idea on tärkein :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä pyysin siskoani kaasokseni juuri pari tuntia sitten :P Jostain syystä hieman jännitti pyytää.. Hän oli ollut juuri viikonloppuna jonkun kaverinsa häissä ja pyysin taktisesti häntä näyttäämään kyseisiä hääkuvia. Siitä kehitin aasinsillan omiin häihini ja pyysin häntä kaasoksi. Ja kyllä sisko suostui :) Hän ensin luuli, että häät ovat vain vitsi, kun olen niin hyvä heittämään läppää, mutta olin kyllä niin hermostunut että hänen olisi pitänyt tajuta etten todellakaan vitsaile.. :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään