Sign in to follow this  
Followers 0
Admin

Innokkaita moderaattoreita/sisällöntuottajia etsitään hääosastoille

3 posts in this topic

Näin sivuston 15 v. juhlavuonna on juuri sopiva aika vähän päivitellä sekä foorumin tekniikkaa, että ylläpitoa :) Foorumisofta päivitetään tässä lähipäivinä ja samalla tulemme hiukan modernisoimaan myös eri osastojen ylläpitoa sisällön ja moderoinnin osalta.

 

Jos koet jonkun hääaiheisen osaston aihepiirin kiinnostavaksi ja haluat huoltaa ko. osastoa, mahdollisesti neuvoa neuvottomia ja myös tuottaa kiinnostavaa sisältöä sinne, niin tervetuloa kyseisen osaston moderaattoriksi!

 

Uudet moderaattorit eroavat vanhoista siten, että jatkossa moderaattorit teknisen ylläpidon lisäksi myös voivat itse tuottaa sisältöä 'omalle' osastolleen. Sisältöä voi olla mm. aiheeseen liittyvät artikkelit, kuvat ja vaikka linkitykset ei-kaupallisilta sivustoilta.

 

Jos pystyt lukemaan tätä, niin olet riittävän etevä teknisesti :) Moderaattorityökalujen käytössä kyllä neuvotaan moderaattoreiden omalla osastolla.

 

Mitään rahallista hyötyä ei moderoinnista ikävä kyllä saa, mutta osallistuminen Suomen suosituimman häämedian ylläpitoon voi joissakin tapauksissa näyttää hyvältä CV'ssä. Lisäksi saat tuottaa iloa hääpareille ja kertoa heille intohimoisesti rakastamastasi aiheesta :)

 

Asiasta voi kysyä lisää tai ilmoittautua haluamallesi osastolle tässä alla tai vaikka privaviestillä.

 

Parhain terveisin

 

Kimmo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä tuolla toisaalla jo kirjoitinkin, että voin osallistua yläkerran "suursiivoukseen" jos sellainen tulee, eli siivoilla ja uudistaa vanhoja ketjuja väliaikaisena modena. Mut vakinaiseksi modeksi en valitettavasti ole valmis ryhtymään, sillä nuo yläkerran aiheet eivät ole itselle oikein tällä hetkellä kiinnostavia, joten normaalisti siellä ei tule pyörittyä eikä mielenkiinto riitä uuden sisällön tuottamiseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä voin kyllä ruveta. Aiheista kiinnostaa polttarit, pukeutuminen, sormukset, häämatkat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0