Sign in to follow this  
Followers 0
Admin

Uusia teemoja

4 posts in this topic

Koko yhteisöön on nyt asennettu uusi oletusteema, nimeltään Naimisiin 1. Alkuperäiseen siniseen teemaan voi vaihtaa klikkaamalla aivan oikeassa alalaidassa olevaa tekstiä "Teema" ja sieltä "IPB Blue".

Tämä Naimisiin 1 on ensimmäinen monista uusista teemoista, joita tänne tulee valittavaksi myöhemmin. Näissä tulevissa teemoissa suurin osa toiminnoista säilyy aivan kuten tässä Naimisiin 1 -teemassa, mutta tuota taustakuvaa vaihtamalla saamme helposti vaihdettua käytännössä koko yhteisön värimaailman ja -tunnelman, sekä tehtyä helposti erilaisia ajankohtaisia teemoja.

Jatkossa tulemme tekemään myös niin, että eri jäsenryhmille tulee mahdollisuus käyttää juuri heitä varten räätälöityjä teemoja.

Toiveita erilaisista/-värisistä taustakuvista otetaan vastaan, mutta ei luvata välttämättä toteuttaa :) Ainakaan heti :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

En tykkää. Kirjava tausta paistaa läpi ja tekee koko foorumista sekavan oloisen. Onko noita mainoksia enemmän kuin ennen, jotenkin ne hyppäsivät oikein silmille, kun sivun avasin?

Onneksi on mahdollisuus palata vanhaan. Minä teen niin.

 

Edit. Ei niitä mainoksia näköjään ole sen enempää, mutta uudessa pohjassa on jumalattoman iso se ylin banneri, niin se teki sen vaikutelman, että koko sivu on täynnä mainoksia.

Muuten uusi on kyllä ihan pirteän värinen ja tykkään noista ruusuista tuolla alalaidassa. Mutta vanha sopii kuitenkin neutraalimpana paremmin mun silmään.

Edited by pampam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uusi teema valittavana: Rustic. Tämän teeman voivat valita kaikki muut kuin vieraat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisätty Pink Light muille paitsi vieraille. Ei tullut ihan täysin mieleinen, mutta tässä pohjassa on huomattavaa se, että siinä ei ole lainkaan yläosan kuvakarusellia.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0