TheWedding

Mitä tietoja juhlapaikoista?

5 posts in this topic

Ihanat tulevat morsiamet,

Kysymys teille: Mitkä ovat tärkeimpiä tietoja, jotka haluaisitte nähdä ensimmäisenä, kun tutustutte netissä johonkin mielenkiintoiseen juhlapaikkaan? Mikä on must ja mikä on turhaa? Pitääkö olla esim hintoja, menuita, majoitusmahdollisuuksia, ja muta sälää, vai lyhyt kuvaus paikasta ja yhteystiedot? Jos saatte linkattua mielestänne superhyvän sivuston ja selkeän tähän, olisin superkiitollinen!

Teen yhtä näytetyötä ja kaipaan "oikeiden" morsiamien vinkkejä :)

Kiitos!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse olisin kaivannut juhlapaikkoja valkatessa ensisijaisesti enemmän kuvia - ehkä jopa pohjapiirustuksen ja toki hinnat.

Jos jotain erityistä liittyy ko. juhlapaikkaan, niin mainostahan se olis niistä lyhyesti mainita, esim. että juhlatilan yhteydessä on majoitustilaa tms, mutta en ite sen tarkempaa kaivannut, noita asioita voi sitten kysellä lisää puhelimessa, mutta just kuvia olisin kaipaillu enemmän :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mahdollisimman paljon tietoa!
Oletan, että tässä puhutaan nettisivuista. Sai olla aikamoisen houkutteleva paikka, että aloin soittelemaan perustietojen perään. Nykyään muutenkin ei minusta ensisijaisesti olla kiinnostuneita soittelemaan minnekään (asiakas) ja palveluntarjoajista suurin osa ei jaksa/viitsi vastailla sähköposteihin, joten se on win-win, jos rehellisesti laittaa tiedot esille. Että korpesi paikat, joissa ei ollut esim. mitään hintatietoja! Jos ei voi laittaa vuokrahintaa (edes esimerkkihintaa), niin viittaa liian kalliiseen paikkaan...

Kannattaa lukea tämä ketju: Juhlapaikan valinta, mitä pitää kysyä ja ottaa huomioon:)

Tuolta löytyy pitkälti morsiamia kutkuttavat kysymykset. Oleellista on istumapaikkojen määrä (jos useampia tiloja, niin sitten per huone), kalusteet, tilat (tanssilattia, wc:t jne) ja pohjapiirros, onko a-oikeudet, pitopalvelu/keittiö (jos pitopalvelu, niin sitten myös tietoa menusta), tilavuokra (mitä siihen sisältyy ja mistä mihin pvm&klo), varaus/peruutustiedot, majoitusmahdollisuudet ja muut mahdolliset lisäpalvelut tai vuokrattavat/hintaan kuuluvat lisät (tarjoilu, koristeet, astiat, äänentoisto jne.)... Jälkimmäiset noista on tietysti sitä "sälää", jota tarvitsee vain jos kuvat/koko/hinta miellyttää, joten ne tietysti omille alasivuillee.

Foorumilla näkee selvästi, että paikan etsinnässä ratkaiseva ja määrittävä tekijä on a-oikeudet / niiden puuttuminen sekä pitopalvelu talon puolesta / saa tuoda omat ruuat. Sitten paikaan mahtuva vierasmäärä.

Ihan vähintään kuva ulkoa rakennuksesta ja tiloista, joissa juhlaa vietetään (pääsali, aula jne.). Ja ei mitään 10v vanhoja..

Plussaa varaustilanteen kertomisesta (esim. "vielä muutama lauantai kesälle 2016 vapaana!" uutissyötteessä). Jos on esim. kaunis piha/ranta, hyvin parkkitilaa, erillisiä saunarakennuksia, huvimajoja tms. niin se tietty kannattaa tuoda esille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos näistä vastauksista! MItkä on parhaat hääsivustot, joissa olette käyneet? Mistä kannattaa ottaa mallia? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suomessa näitä ei niinkään löydy hääsivuilta vaan muista tilavarauspalveluista kuten venuu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now