Jump to content
Naimisiin.info

kimpun ja sukkanauhan heitto


susanna11082007

Recommended Posts

Eikö sinkkumiehille heitettävä esine voisi olla jotakin sulhaselle kuuluvaa?
Mä näin kerran jossain ohjelmassa kun sulho kaiveli morsiamen mekon alta sika isot alushousut ja heitti ne. Jengi nauro ihan sikana. Tommosen jutun voisin meille periaatteessa ottaa. Eli pitää lähtee kaupasta metsästää tosi tosi isoja maxi kalsareita. :girl_haha:

Mulla tuli mieleen, että nämä kaksi edellämainittua ideaa vois hyvinkin yhdistää: sulhanen voisi kaivella mun mekon alta jotkut OMAT (vanhat) bokserinsa ja viskata ne sukkanauhan sijaan! Ja tietenkin niiden boksereiden pitäis olla sitten jotkut järjettömän mauttomat Harald Hirmuinen -pöksyt tai muut sarjakuvahahmoilla koristellut... :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Tuolla yllä en ymmärtänyt sitä perustelua että itse tarvitsee (sukkien ylhäällä pitämiseen?) sukkanauhaa ja siksi ei voi heittää.. siis jos on stay upit ja ne ei pysy itsekseen ylhäällä niissä olevien kumisista reunoista huolimatta niin sitä vartenhan on olemassa sukkanauha"vyö", siis sellainen mihin ne sukat laitetaan klipseillä kiinni. Kun taas heitettävä on pelkkä rinkula mikä tuskin pitää mitään sukkia ylhäällä...

Enivei. Haluaisin sukkanauhan heiton mutta en mitään sulhasta körmyämään hameen alle vaikka onkin suuri helma. Eikä myöskään mitään sukkanauha löytyy bm:n taskusta juttuja. Eikä mitään nallejen heittelyä sukkanauhan tilalla. Eli miten toteuttaa sukkanauhan heitto (tai siis se säärestä ottaminen) tyylikkäästi?

Link to comment
Share on other sites

Me päätettiin äsken että sukkanauha löytyy sulhasen taskusta. Ei haluttu hameen alla könyämisiä sukulaisten edessä, mutta onhan se kiva heittää äijillekin jotain. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Toiset on kyl sitä mieltä, et heittää pitäis. Oonkin miettiny, et heittäis kalsarit, kun ne kuitenkin on. Mulle toi kalsareiden heitto kävis hyvin. En vaan oo ihan varma mitä sulho sanoo :girl_haha:

Mä näin kerran jossain ohjelmassa kun sulho kaiveli morsiamen mekon alta sika isot alushousut ja heitti ne. Jengi nauro ihan sikana. Tommosen jutun voisin meille periaatteessa ottaa. Eli pitää lähtee kaupasta metsästää tosi tosi isoja maxi kalsareita. :girl_haha:

Haha! Jotkut ihonväriset mummokalsarit! :D Just hyvä!

Mulla kaaso ehdotti tätä ja nyt varmaan niin tehdäänkin. Lisäksi hameen alle voisi piilottaa vaikka mitä muuta, kuten kangasruusun. Tietenkään sulholle ei tästä mainita mitään, muutenhan se ei olisi yllätys. Lisäksi heitämme ihan sen oikeankin sukkanauhan. Lisäksi sulkki haluaa itselleen yhden nauhan muistoksi, jota ei siis missään nimessä heitetä. :girl_haha:

Mun mielestä sukkanauhaa ja/tai kimppua voi yrittää ottaa kiinni kaikki jotka eivät ole naimisissa. Kaverini häissä oli juuri näin ja mieheni nappasi sukkanauhan, mutta minä en saanut kimppua. No tästä kyseisestä kaveriporukasta me tosiaan olemme seuraavat jotka naimisiin menevät :-X (ainakin minun tietojeni mukaan :girl_smile: ) Kimpun saanut silloinen kaaso on ilmoittanut menevänsä meidän jälkeen naimisiin, tosin välissä on vuosi (kerkee siis jotkut muutkin naimisiin ennen heitä, mikäli haluavat). Tässä vain yksi tapaus kimpun ja sukkanauhan heitoista.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ideoita mitä sulhanen vois heittää...? Täällä jossain viitattiin nalleen, ehkä vähän kesyä, mitä muita sulhanen voisi heittää?

Kimpunheiton sijaan meillä toteutuu morsiuspiiri, eli morsian sinkkunaisten piirin keskellä silmät sidottuna, muusikin soidessa pyöritään ja kun musiikki lakkaa niin laitan seppeleen sen päähän, joka sattuu edessäni olemaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

olin ensin tästä heittoasiasta sitä mieltä, että en heittele mitään. Sitten jostain poimin vinkin heittää kimppu kukkia niin, että avaa kimpun kääntyneenä selin vieraisiin (esim ruusukimppu), ja kukkia riittää vaikka kaikille. No, en ole vielä päättänyt asiaa lopullisesti, mutta tätini kanssa päätetiin (ollut kihloissa 20v, mutta monista syistä johtuen eivät ole menneet koskaan naimisiin) että kun heiton aika tulee, hän menee eturiviin ja kaivaa esiin vanhan pesisräpylän. Saadaanpa vähän huumorinpoikasta tilanteeseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä heitettiin kimppu ja sukkanauha yhtäaikaa pienen vierasmäärän takia. Ja sukkanauha kaivettiin juuri ennen heittoa morsiammen laukusta eikä mistään hameen alta (melko mautonta mielestäni). Kaikki naimattomat muistaakseni osallistuivat, eli kukaan ei toivottavasti tästä loukkaantunut ja joutunut piiloutumaan vessaan (ymmärrän kyllä tämänkin puolen asiasta) ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä aiotaan sillai, että kimpunheittoon osallistuu kaikki täysi-ikäiset naiset, jotka eivät ole vielä naimisissa. Eli käy siis seurustelevat, kihloissa olevat ja sinkut. Sehän on vain enne, että kimpun saaja menee seuraavaksi naimisiin. Sama pätee sitten sukkanauhan heitossa. Itse en pidä tavasta, että joissain häissä myös pienet lapset osallistuu kimpun ja sukkanauhan heittoon.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...