kuka kohottaa tervetuliaismaljan?


suklaasydan

Recommended Posts

  • Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä ei maljaa kohota bestman eikä morsiammen isä, vaan kaasoni, joka on myös seremoniamestarimme. Isäni ei puhu ollenkaan, ei halunnut. Äitini ja bestman pitävät puheet sitten myöhemmin ja kaaso hoitaa maljapuheen. Tavallaan avaa juhlan, toivottaa kaikki tervetulleiksi ja kohottaa maljan hääparin onneksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 3 months later...

Minä hartaasti rukoilen ja toivon ja ehkä pakotan BM:n kohottamaan (isoveljeni), jotta ns. isäni ymmärtäisi pitää suunsa kiinni, ettei minun tarvitsisi kaiken ulkokultaisuuden keskellä lähteä nurkan taakse "okselle"....  :-/. Pahoittelen suoraa ilmaisuani.

Link to comment
Share on other sites

Onko ihan hassua, jos hääpari itse toivottaa vieraat tervetulleiksi? Likipitäen kahdestaan kun olemme koko juhlan järjestäneet (toki kaaso ja bestman ovat paljon avustaneet kaikenlaisissa pikkuyksityiskohdissa) ja joka pennin myös itse maksamme niin tuntuisi aika hullulta jos joku muu meidän vieraitamme toivottelisi tervetulleeksi. Bestman ja kaaso toki sitten pitävät omat puheensa ja huolehtivat kaikenlaisesta tiedottamispuolesta ja juontamisesta, ja vanhemmat saavat puhua sitten kahviin päästyä mikäli haluavat (emme aio heitä siihen pakottaa).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 years later...

mekin ollaan ajateltu että me ite kohotetaan tervetulomalja. ollaan kahdestaan ottamassa vieraat vastaan (siis onhan siinä sitten kaasot antamassa karkkeja, pitopalvelu antamassa niitä maljoja ja bestmanit ohjeistamassa, siis neuvossa minne lahjat, missä istutaan ym.). ajattelin että siinä vaiheessa sanottaisiin vain jotain tervetuloa tms. myöhemmin ehkäpä sitten jotain kiitospuheita tms. :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä todennäköisesti vieraat toivottaa tervetulleiksi sulhanen, pienen puheen saattelemana. Ja mahdollisesti minä heti seuraavana. :rolleyes:

Ja miksi näin niin meillä sulhanen pitäisi puheen minun äidinkielelläni ja minä vastaavasti sulhasen äidinkielellä, joten saas nähdä mikä sekamelska siitä tuleekaan.. :grin::-X

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...