Vuonna 2018


RedRabbit

Recommended Posts

@annima maalaisromanttinen teema on ihana! Ja tosiaan siinä saa kyllä tosi hyvin yhdistettyä sellaisen prinsessamaisuuden ja samalla tuotua vähän maanläheisiä juttuja tasapainottamaan kokonaisuutta. :wub:

@Shaith päivämäärä elää täälläkin. Alkuun oli tarkoitus järjestää häät Seinäjoella, mutta ollessamme Helsingin häämessuilla näimme toinen toistaan ihanampia juhlapaikkoja myös Uudeltamaalta. Niitä olemme nyt tässä tämän viikon aikana selvitelleet ja käymme ehkä kuitenkin katsomassa vielä paria paikkaa täällä. Meillä oli alkuun tarkoitus juhlia häitä 18.8.18, mutta Seinäjoelta haluamassamme juhlapaikassa ko. päivä on jo varattu. Täällä Uudellamaalla aika monessa paikassa se on kuitenkin vielä vapaana. Lopullinen juhlapäivä selvinnee, kunhan ensin saamme päätettyä juhlapaikan ja varattua sen :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

@Tiutautintti Totta! ^_^ Ja mun mielestä se on silti mukavan "laaja" aihe eikä ihan yksiselitteinen. Koko ajan tuntuu löytyvän uusia juttuja, jotka niihin raameihin sopii. :)

 

Meilläkään päivämäärää ei ole päätetty. Yhtä juhlapaikkaa jo kysyttiin ja siellä koko vuosi 2018 oli vielä ihan tyhjillään. Joten sen vuoksi ei sitten suurta huolta ole kannettu. Täällä E-P:llä nuo tilat ja päivät ei niin helposti täyty. Mä oon miettinyt luonnollisesti tuota 18.8, mutta toisaalta jotenkin innostais enemmänkin heinäkuu, en tiedä miksi. Kesäkuussa olis ihan hyvä 16.6. Me nimittäin mentiin kihloihin 18.10.16 niin noissa toistuis molemmissa tuo 16 ja 18. :D Mutta mä epäilen tuota kesäkuun päivää siksi, kun nykyään säät on mitä on... En luota, että tuolloin olis varmasti lämmin. Mutta toisaalta, nykyään ei voi yhtään sanoa onko lämpimin kuukausi toukokuu, syyskuu vai joku noista varsinaisista kesäkuukausista :rolleyes:

Muokattu: , käyttäjä: annima
Link to comment
Share on other sites

^ Toi sää on sellainen, mikä täälläkin on mietityttänyt ajankohdan suhteen. Koska toivottaisiin juhlapaikalta sitä, että vierailla olisi mahdollisuus olla myös ulkona, on hyvä sää aika oleellinen. Kuka sitä nyt kaatosateessa viitsisi pihalla kökkiä? Mutta tässä vaiheessa on paha ryhtyä ennustajaksi puolentoista vuoden päähän :girl_haha:. Me valittiin kuukaudeksi elokuu justiinsa sen takia, että ainakin lähivuosien tilastoissa elokuussa on ollu aurinkoisia ja lämpimiä päiviä ihan kivasti. Mun tuurilla vuonna 2018 kaikki lämpimät päivät on varmaan huhtikuussa ja talvi alkaa viimeistään heinäkuun lopussa :girl_haha::girl_haha:.

Link to comment
Share on other sites

^ No sanoppa. Aika mahdotonta kyllä ennustaa yhtään, kun nykyään tuo sää niin vaihtelee. Se on ihan tuurista kiinni mitä sattuu tulemaan, pitää häät sitten touko- tai elokuussa. :lol:

Jotenkin itsellä on ainakin tässä lähivuosina ollut häistä se käsitys ja tunne, että harvoin sattuu oikeasti tosi hyvää keliä. Lapsena, kun kävi häissä, oli aina ihanat säät ja oltiin ulkona, mutta nykyään sää on mitä on ja häät on paljon keskittynyt vaan sisätiloihin. Tylsää. -_- Tai sitten mun sukulaisten/tuttujen häiden kohdalla on vaan sattunut tosi huono tuuri. :D

Link to comment
Share on other sites

Täältä hyppää messiin yks uusi jäsen päivämäärällä 30.6.2018 :) tuolla päivällä tuleekin olemaan monta merkitystä: se on mun ja tulevan anopin syntymäpäivä ja mies kosi mua viime vuonna sinä päivänä :wub: 

Hääsuunnitteluja oon alottanu tekemään pikkuhiljaa, oon ottanu selvää mahdollisista juhlapaikoista ja pitopalveluista jne. Tänään juuri pyysin parasta kaveriani kaasoksi ja tässä viikon sisään kysyn vielä siskoani ja serkkuani mukaan suunnitteluhommiin :)  jokos te muut olette valinneet kaasoja/morsiusneitoja?

Link to comment
Share on other sites

Täällä toinen uusi jäsen, meillä häät 4.8.2018 :) Hääpaikka alustavasti varattu Vuosaaresta, kirkon voikin varata vasta tasan vuotta ennen hääpäivää.

Kertokaahan minkälaisia väriteemoja tai muita teemoja teillä on? Itselleni tämä teeman valitseminen on jotenkin haastavaa. 

@PrettyFly Viime viikonloppuna pyysin parasta ystävääni kaasoksi ja kyllä siinä taisi kyynel jos toinenkin kummaltakin vierähtää.. :)

Link to comment
Share on other sites

Me juhlitaan 6.10.2018 syyshäitä :wub: Juhlapaikka, Poliisien kesäkoti Helsingin Lauttasaaressa varattuna, kirkon varausta täytyy vielä muutama kuukausi odottaa.. En malta odottaa, tulee varmasti ihana ilta kynttilän valossa kaikkien rakkaiden ympäröimänä! Tänään ajattelin lähettää ensimmäisiä tarjouspyyntöjä palveluntarjoajille, mutta eksyin tänne :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ja @la chica, meidän häiden "teema" on varmaankin aika syksyinen kun lokakuussa juhlitaan, toivottavasti olis yhtä ihana ruska kun viime vuonna Helsingissä tolla viikolla oli! Maalaisromanttinen miellyttää silmää kovastI, jos rahaa olis paljon niin aikamoiset pinterest-häät tulis varmasti. Tällä hetkellä kuitenkin pyritään varmaan hommaamaan mahdollisimman paljon koriste- ym. tavaraa käytettynä/tehdään itse :) Ja paljon paljon kynttilöitä!

Link to comment
Share on other sites

Ihanaa, lisää vuoden 2018 morsiamia! @PrettyFly kyllä kyllä, kaasot ja bestmanit on jo valittu ja pyydetty tehtäviinsä :girl_smile:. Kaasoksi pyysin siskoani, sekä parasta ystävääni. Myös Sulholla on kaksi bestmania, joista toinen asuu lähempänä meitä ja toinen taas juhlapaikkakunnalla. Meillä häitä juhlitaan Seinäjoella, koska puolisoni on kotoisin Pohjanmaalta ja hän kovasti toivoi häitä Pohjanmaalle.

@la chica meillä häiden "teemaväreinä" on valkoinen, musta, violetti ja hopea. Näistä väreistä kootaan kutsut, ohjelmalehtiset sun muut kirjalliset systeemit. Muutoin teemana on ainakin jollain tasolla maalaisromantiikka. Juhlapaikkamme on vanha pohjalaistalo piharakennuksineen, joten maalaisromanttinen teema tuli kyseeseen vähän vahingossa. :girl_haha:

Oih @Sallusalla kynttilät syyshäissä ovat aivan ihania! :-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä ei ole vielä mitään selkeää teemaa, mutta väreiksi haluaisin hopeaa (glitteriä, blingiä ja timantteja) ja ehkä hempeän vaaleanpunaista :) maalaisromanttinen teema on kyllä ihana, mutta tuntuu että se on vähintään joka toisella munkin lähipiirissä, niin haluan omiin häihini jotain muuta :)

Kirkon pääsee varaamaan ensi vuodelle vasta 1.9. alkaen ja juhlapaikkaakaan ei olla vielä edes lopullisesti päätetty. Tällä hetkellä arvotaan kahden paikan väliltä ja varmaan tässä kevään aikana pitäs käydä tutustumassa palkkoihin, pyytää tarjouksia  ja varata se. Mies vaan on vastahakoinen tekemään asioille vielä mitään, kun "häihin on vielä 1,5 vuotta" -_- 

Link to comment
Share on other sites

Oi voi, puolitoistavuotta menee todella äkkiä :girl_impossible:, mutta totta on kyllä sekin, että vielä ei ole mikään kiire. Meilläkin suunnittelu on lähtenyt käyntiin aika hitaasti, vähän oman kiinnostuksen mukaan. Näin flunssaisena sohvanpohjalla häiden suunnittelu on ihan kivaa ajanvietettä, mutta muuten en ole vielä raivannut kalenterista erikseen tilaa häille. Kyllä sitä ehtii vähän myöhemminkin sitten :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Täällä myös yksi 2018 naiva! :D Suunnitteilla olisi tahtoa elokuun alussa, riippuen tietty juhlapaikan saatavuudesta. Vuodenvaihteessa mut kihlattiin, ja sen jälkeen ei ole muuta malttanut pahemmin tehdä kuin häitä suunnitella :P  Samalla kova kiire ja hinku saada aikaiseksi, ja toisaalta ei halua mitään vielä kiveen hakatuksi, kun aikaa on kuitenkin sen puolisentoista vuotta.

Link to comment
Share on other sites

Kihlat vaihdetiin 15.11.2015 ja häitä olisi tarkoitus juhlia 18.08.2018  :-X

Juhlapaikan katsastus on huomenna ja sitä myöten varmasti varataan. On tuttu paikka yhdelle kaasoistani ja juuri meidän näköinen paikka. 
Kirkkoa ei vielä pystynyt varaamaan, mutta kyseinen kirkko ei ole se kaikkein suosituin (onneksi).

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Täällä yksi jolla häät tulossa kesällä 2018.  Kirkko on valittuna (muttei varattuna) ja vieraiden määrää pähkitään, sillä sen perusteella valikoituu juhlapaikka. Kun näin moni on jo varannut juhlatiloja, alkoi vähän jännittää saadaanko samalle päivälle sekä toiverkirkko että juhlapaikka. Juhlapaikka lienee turvallisinta varata ensin kun kirkkoon saa samalle päivälle useamman vihkimisen mutta juhlapaikan saa vain yksi hääpari yhdelle illalle :D

Link to comment
Share on other sites

Meidän hääpäiväksi valikoitui 28.7.2018. :-X

Hääpaikka on varattu järven rannalta lapsuusmaisemissani ja maltan tuskin odottaa viikonloppuamme siellä rakkaiden ihmisten ympäröimänä! Vihkiminen tehdään joko yhteisessä kotikirkossamme tai kutsumme vihkijän vihkimään meidät juhlapaikalle. Maalaisromanttista, karkkibuffaa ja ja ja ja.. *huokaus* :girl_sigh:

Ihana päästä fiilistelemään porukkaan! Kuinka moni on suunnitellut blogin perustamista häitä silmällä pitäen? :wub:

Link to comment
Share on other sites

Hehe, mulla itseasiassa on sekä blogi (joka tosin tällä hetkellä laahaa vähän perässä, koska kiireet :girl_haha:), joka sisältää niin hääaiheita, kun vähän muutakin siinä sivussa. Niin ja tietty toi hääpäiväkirja. Molempiin on linkki tossa alhaalla.

Kiva, kun tänne on jo tullut näin paljon meitä 2018 avioituvia. Saadaan sitten porukalla fiilistellä hääjuttuja. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Täällä yksi morsian, jonka häitä olisi tarkoitus tanssia kesällä 2018 :) Tuntuu vielä jotenkin kovin aikaiselta alkaa miettimään sen tarkemmin häitä, kun ihan vasta kihlauduttiinkin. Toisaalta vuosi kuluu nopeasti... Hääpaikkoja ynnä muita juttuja on tullut netistä vähän selailtua, mutta vaihtoehtoja on kamalan paljon. Mitenköhän tässä ikinä osaa päättää millaiset häät tahtoo :D 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tässä mun vasta julkaistu hääblogi: http://blingithaat.blogspot.fi

Aloin kirjoittamaan aluksi lähinnä itselleni ja mietin pitkään ton blogin julkaisua. Mun kaasot halusi päästä lukemaan sitä ja koska en jostain syystä saanut niitä lukuoikeuksia toimimaan, niin tuli se sitten julkaistua. Toi nimi on mun mielestä ehkä pikkusen naurettava, mutta empä oo parempaakaan keksinyt -_-

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...