6 viestiä aiheessa

Osuuko muilla samalle päivälle tai lähiviikoille?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
23 tuntia sitten, Adiela said:

Meillä :wub:

Missä vaiheessa valmistelut? Joko on kutsut lähetetty? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

@Kami Meillä on vähän vieraita ja kaikki tietävät päivän, joten kutsut lähtee vasta huhtikuussa. Eilen lyötiin teemavärit lukkoon. Kirkko, paikka, valokuvaus, kukat, kampaaja ja puku hommattu. Kutsujen teko seuraavana vuorossa ja hääohjelman pohdinta. Mites teillä ? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
On 26.1.2017 at 17.13, Adiela said:

Meillä :wub:

Meillä juhlapaikka varattu, koristelua suunniteltu, kutsut suunniteltu, cateringtarjoukset kyselty ja alkoholinkulutus laskettu. Sikäli meillä menee hassusti päin, että budjetti lasketaan vasta kun olemme saaneet lopulliset cateringtarjoukset ja valittu niistä omamme. 

Edit, alustava aikataulu suunniteltu.

Muokattu: , käyttäjä: Kami
Lisää asiaa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

6 päivää. Aika on menny ihan siivillä nää viimeiset kuukaudet! Ensin oli pari kuukautta, sitten kuukausi, kolme viikkoa, kaksi viikkoa, viikko...Mun on pakko sanoa kyllä että niin ihanaa kun tavallaan naimisiinmeno onkin, niin oon kyllä tyytyväinen kun juhlat on paketissa. Kyllä tää senverran stressaavaa aikaa on ollut. Meilläkin on juhlapaikka sellainen minkä puolesta tulee ruoat, juomat yms mutta siis silti. Silti sitä hommaa on ihan kauheasti, palaverit : valokuvaajat, juhlapaikka, pappi, auto. Puvun sovitukset, meikki, kampaus. Ohjelmien teko, askartelu, musiikit, sormukset, istumajärjestykset. Häät pyörii koko ajan päässä ja kaikki vapaa-aika menee niihin. 

Stressi käyrä on noussut tasaisesti, etenkin kun mun puku ei siis vieläkään ole saapunut. Laitoin viestiä ja kyselin, niin se on kuulemma tippunut kyydistä ja lähetetty äkkiä perään - joten todellakin toivon et se ehtii tulla. Istumajärjestys saatiin tänään kirjoitettua puhtaaksi. Hääbingo palkinnot, kaason lahja, miehen huomenlahja, häätuoksu - puuttuu. Muuten alkaa vähitellen olla valmis. Huhuh. Ei voi muuta todeta. :D

Niin ja kaikki kysyy et jännittääkö? Miten tässä ehtii edes jännittää, kun on niin paljon tekemistä. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään