Sign in to follow this  
Followers 0
pinni33

Hääpuku: vintage, indie tai boheemi tyyli?

4 posts in this topic

Mistä voisi lähteä etsimään pukua, joka olisi vintage, indie tai boheemi hengeltään? Haluaisin puvun, jonka voisi kuvitella myös muualle kuin hääjuhlaan. Yksi puku minulla jo on, mutta nyt se on alkanut kaduttamaan. Ostin prinsessaunelman kimalteineen hätiköiden ensimmäisestä sovituksesta. Englannissa valmistetaan Minna-mallistoa, jonka puvuista tykkään, mutta ilmeisesti niitä ei pääse sovittamaan Suomessa.

Kiitos kaikista vinkeistä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helsingin Kalliosta löytyy vintagen ystäville ihanainen Hoochie Mama Jane. Facessa paljon kuvia, myös hääpuvuista. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mullakin hakusessa. Netistä olen lähinnä katsonut mm. BHLDN -merkin nettisivut ja nettikauppa, Grace Loves Lace ja Dreamers & Lovers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minnalla on todella ihania pukuja ja lisäksi tosi kivannäköinen Indiebride-mallisto! Ovat tulossa nyt syyskuun alussa Suomeen ja sovitukseen on varattavissa aikoja. Lisätietoja mm. Facebook-sivuilla (olen huomannut ettei Minnan verkkosivuilla ole välttämättä kaikista ajantasaisinta tietoa): https://www.facebook.com/Minnabridal/?fref=ts

Olen myös pitkään etsinyt boho/indie-tyyppistä pukua, mutta on tuntunut turhalta edes lähteä etsimään kotimaisista liikkeistä. Jo edellisissä postauksissa mainittujen merkkien lisäksi esim. Needle&threadilla on kivoja pukuja. 

Jos budjettini olisi ääretön, hankkisin varmaankin pukuni ranskalaiselta Rime Arodakylta! Osa mallistosta on myynnissä merkin verkkosivuillakin mutta ilman sovitusta en uskalla mekkoa lähteä ostamaan. Tilasin tosin nyt net-a-porterin kautta Rimen polvipituisen pitsimekon, joka varmaan päätyy maistraattimekokseni jos päälle mahtuu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0