Kokkola ja lähialueet


Rosmariini

Recommended Posts

Hei Mrs Pooh, kertoisitko vielä hieman lisää ja tarkemmin siitä Vanhasta Tullipakkahuoneesta? En ole tälläisestä juhlapaikkamahdollisuudesta kuulutkaan ja heti alkoi kiinnostamaan! Me ollaan jo kohta epätoivoisia, kun Kokkolasta ei meinaa löytyä oikein sopivaa paikkaa...esim. vuokran hinta ois kiva tietää ja vähän tarkemmin tilan tyylistä, varusteista jne.

Itse ollaan mietitty, että miten ois juhlapaikkana myös Vanhan Lyseon eli "Pökiksen" juhlasali? En tosin tiedä, voisko sitä edes vuokrata häihin.

Yksi ihana ulkotila (priva-paikka) olisi, mutta kun telttojen vuokrausista tulee hirveät kulut vaikka paikallisilta seuroilta ymv. ne saisikin tarvittaessa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 4 months later...
  • 2 months later...

Snellmankodin talonmiehen mukaan 80 henkeä on sopiva määrä, jos ihmisiä on enemmän tulee ahdasta ja liian kuuma pieneen saliin. Luultavasti joutuu hieman pöytiä siirtämään, jotta saa tanssilattian. Bändi luultavasti mahtuu liukuoven takana olevaan tilaan, näin olimme ainakin itse ajatelleet. Toivottavasti tästä oli jotain apua

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Meillä häät 140707 Tullipakkahuoneella. Ihastuimme paikkaa heti kun käytiin katsomassa. Kynttiläfriikkinä harmittelin ettei kesällä ole sellaista paikkaa mihin saa hyvän  tunnelman, mutta tullipakkahuoneelle saa koska siellä ei ole lainkaan ikkunoita! Muutenkin paikka kovasti meidän näköinen:) Vieraita tulee n. 80, joten varmaankin vain toinen sali tulee käyttöön. Vieraitahan sinne mahtuisi n. 300.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Rippu(Guest)

Olen myös miettinyt tullipakkahuonetta, mistä kautta varasit sen? Olemme myös menossa vanhan kaupungin ravintolaan tutustumaan, jospa siitä olisi tulossa  meille toinen varteenotettava vaihtoehto.

Meillä häät 1.9.07.  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Onko kellään uusia tietoja Kokkolan ja Pietarsaaren juhlapaikoista? Pienet häät tulossa.Onko tietoa Hästö Skatanista?

Jossain toisessa keskustelussa joku puhui Hästöstä, jonkinlainen kallioon rakennettu tila? Googlauksen tuloksena löysin vain kahvilan meren rannalla, mutta onko siellä jossain tuollainen kallioon louhittu paikkakin?

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli hääjuhla Ravintola Kokkolinnassa pari viikkoa sitten. Suureen saliin porukkaa mahtuu 75 henkeä. Meitä tosin oli paikalla vain noin 60. Kuulemma ravintolaan saa istumapaikat 150 hengelle, mutta silloin on varmasti jo ahdasta eivätkä kaikki istu samassa huoneessa. No, meidän juhlissa palvelu oli sujuvaa ja ruoka hyvää. Kabinetissa oli hyvä räpsiä valokuvia ja heittää kimppu. Loppu porukka siirtyi illan mittaan baarin puolelle. Suosittelen lämpimästi. p.s. ei tilavuokraa ja koristeet talon puolesta!

www.kokkolinna.fi

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Hei!Olisiko kenelläkään tietoa tarkemmin tullimäen siirtolapuutarhan talosta?Mistä paikkaa voisi varata ja minkä hintainen se on?Kunka hyvät tilat siellä on?Meitä tämä paikka kovasti kiinnostaisi,mutta mistään en ole löytänyt yhteystietoja mihin voisi kyselyä paikasta laittaa ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Hei!

Tietäiskö joku tuosta trullevista enemmän, kuten hintaa ja kuuluuko mitään palveluja yms? Kaikki info erittäin tervetullutta! :)

Olin jo sopimassa hääjuhlan Trulleviin, kun tuli muutos suunnitelmiin. Trullevissa ei ollut paikkavuokraa, ainoastaan ruoka oli n. 30 €/hlö, riippuen siitä, mitä halusi. Ja enemmänkin tietysti, jos haluaa. Hintaan sisältyi kaikki: tarjoilut, koristelut, astiat ja alkumalja jne. Eli erittäin hyvä diili! Ja kokkikin tuntui olevan erittäin vastaanottavaninen ehdotuksille :)

Ainoa miinuspuoli oli, että juomat oli otettava talon kautta: viinipullokin lähemmäs 20 euroa, 1 annos boolia 5 euroa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Tullipakkahuoneella häitään viettäneet, kertokaa kokemuksianne! Meillä olisi suunnitelmissa 2008 elokuussa juhlia siellä noin 90 hengen voimin, onko tila liian suuri tuolle porukalle? Entäs tila muuten, kun siellä ei ilmeisesti ole ikkunoita, tuleeko "kellarifiilis"? Pihaakaan siinä ei muistaakseni ole?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Minua kiinnostaa tuo Vanhankaupungin ravintola - olen kerran ollut siellä syömässä ja ruoka oli hyvää. Suunnitelmissa on hyvin pienet häät kesäkuussa, joten siksi tuntuu, että ravintola on järkevin vaihtoehto. Kuinka kauan tiloissa saa/"kehtaa" olla? Voiko siellä järjestää jotain pientä ohjelmaa kuten häävalssin tanssiminen, jos roudaa oman mankan mukana?  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...

Löytyyköhän Pietarsaaresta/Kokkolasta lomamökkiä häiden jatkopaikaksi, joka vetäisi n. 10-20 henkeä? Patjamajoitusta ollaan ajateltu suurimmalle osalle ihmisistä, kunhan nyt tilaa riittäisi. Olen yrittänyt etsiä erinäisten hakukoneiden kautta, mutta mistään ei tunnu löytyvän edes mitään sen suuntaista.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 3 weeks later...

Pakko kyllä koittaa vielä kysellä tuosta Vanhasta Tullipakkahuoneesta tätä kautta, vaikka yritetty sitä on näköjään muiden toimesta ahkerasti ennenkin. Ihan haluisin tiedustella mitä on tullu maksamaan paikkavuokra, oliko kuinka monta päivää käytössä, minkälainen oli muuten kokemukset jne. eli kaikki lisäkertomukset on tervetulleita :) Sen verran aikaa vielä omiin kemuihin, että kaikki on vielä hakusessa. Kiitän kauniisti jo etukäteen jos täältä jollakin on kokemuksia kys. paiksta lisää :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Meille on alustavasti varattuna Palmahovi meidän häihin. Kiinnostaisi kuulla kokemuksia, jos joltain niitä löytyy. Jotenkin ne kalliot vaikuttaa vaarallisilta, tietääkö kukaan, että häät olisivat siellä päättyneet ikävästi siihen, kun joku on pää edellä tullut sieltä alas? :D Kaikkea sitä näköjään osaa stressata etukäteen. Jäi myös mietityttämään, että onkohan siellä tilaa bändille?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Juu, ei se Kokkola itsessäänkään ole hurjan iso :).

Mä edelleen Palmahovi-kokemuksia kaipailisin! Ja jos on jotain käytännön vinkkejä, niin sellaiset olisi kyllä varsin kivoja kans :).

Tullipakkahuoneesta, se on kuulemma mukavan tunnelmallinen paikka, kun siellä ei ole ikkunoita. Tavallisia kynttilöitä ei käsittääkseni saa olla, mutta led-tuikut käyvät. Tämä siis paloturvallisuuden vuoksi. Jotenkin olen käsittänyt, että se olisi vähäsen hintava, mutta tiedä sitten, onko se sen hintavampi kuin muutkaan paikat lopulta. En tiedä, Miyuko, luetko tätä ketjua enää, mutta tämän verran minä tiedän. Kaasoni oli siellä yksissä häissä kesällä, voin häneltä kyllä kysellä lisää :).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...