Jump to content
Naimisiin.info

Carlbergin nuorisoseurantalo (Espoo)


Guest LaSposa :)(Guest)

Recommended Posts

  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Voin suositella, hyvä ystäväni meni siellä viime kesänä naimisiin ja paikka toimi sekä sisältä että pihalta hyvin häille. Tila on muista vastaavista tiloista poiketen vaalea ja valoisa sisältä ja näin vieraan silmin ainakin todella siisti. Ja hinta ei todellakaan ole paha, etenkin kun siinä saa paikan koko viikonlopuksi, pe-su.

Link to comment
Share on other sites

Piha oli kiva, luontoo ympärillä. Parkkitilaa kans on ihan mukavasti. Sisältä siistin näkönen, lava löytyy. Muistaakseni semmonen 120 ihmistä mahtuu saliin, tosin että tanssin ajaks pitää siirtää pöytiä sivuun. Salin seiniä kiertää penkit, jotka toimii ruokaillessaki istumapaikkoina (jos siis aikoo ton 120 ihmistä saada sinne mahtumaan). Keittiö on tosi pieni, ja aika heikosti varusteltu. Vessoja oli muistaakseni kaks, ja ne oli ihan siistissä kunnossa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me järjestimme häämme Carlbergissa syyskuussa 2005 ja voin suositella lämpimästi! Meillä oli vieraita 105 ja oikein hyvin mahduimme. Väittäisin, että 120 saa mahtumaan ilman penkkien hyödyntämistäkin. Tanssin tietä siirsimme osan pöydistä ja tuoleista syrjään. Keittiöstäkään ei ole pahaa sanottavaa, pitopalvelumme mielestä se toimi erinomaisesti, eihän niitä ruokia paikan päällä valmistetakaan. Vieraatkin kehuivat paikkaa kovasti! Tässä kuvia meidän juhlistamme:

HPIM0841kopio.jpgIMG_0409kopio.jpg

_D2X3575kopio.jpg  _D2X4051.jpg

_D2X4041.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Kävimme katsastamassa ja tykkäsimme. Uudet tuolit tuli tällä viikolla. Hopean väriset metallirungot ja istuimet vaaleaa puuta. :) tosi kivat! mulla on tyhjästä paikasta kuvia jos jotakuta kiinnostaa!

Mua kiinnostais! Käytiin tänään sulhon kanssa pihassa kääntymässä ja ulkoapäin kuvaamaassa, mutta sisälle ei päästy kun ei oltu sovittu näyttöä emännän tms kanssa. Ulkoapäin oli todellakin hyvän oloinen, eikä lähellä mennyt kehä 3:kaan kuulunut liiaksi pihalle. Joten jos on sisäkuvia niin todellakin kiinnostaisi nähdä! Onko muuten kenelläkään tietoa Carlbergin varaustilanteesta? Onkohan jo kuinka varattu kesälle 2007?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest kirahvi2007

Käytiin katsomassa paikkaa ja ihastuttiin siihen. Nyt on sitten  Carlberg varattu  :)

Ollaan suunniteltu bussikuljetusta kirkolta hääpaikalle.  

Tietääkö kukaan pääseekö bussilla perille asti, vai joutuvatko vieraat kävelemään loppumatkan?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Joku bussi jää siihen isolle asfaltti tielle, mutta se taisi lähteä Leppävaarasta. Toinen bussi jää aika kauaksi sinne uuden asuinalueen kupeeseen, tais tulla reilu kilsa käveltävää sitä asfalttitietä sekä lisäksi se pikkutien pätkä.

Kannattaa varmistaa vaikka siltä emännältä. Mä nimittäin harhailin sinne bussilla ainoastaan kaverin häihin koristelemaan ja silloinkin kiltti bussisetä jätti tasan oikeaan risteykseen.  ;D

Mutta paikkana tosi mukava, suosittelen. Itsekkin harkitsimme pitkään, mutta päädyimme toiseen paikkaan, koska tuonne oli julkisilla sen verran vaikea päästä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei vaan!

Meillä oli häät 2003 Carlbergissa ja voin suositella! Nettisivu taitaa löytyä tästä: http://www.kulturfonden.fi/carlberg/index2.htm

Meillä oli vieraille bussikuljetus ja ainakin se bussi pääsi perille saakka, vaikka loppumatka onkin aika kapeaa hiekkatietä.

Mahtavaa, että sinne on saatu uudet tuolit! Ne vanhat olivatkin jo aika kuluneet.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest LaSposa 21.7.2007(Guest)

Me käytiin jo alkuvuodesta vilasemassa paikkaa ja tykästyttiin todenteolla! Ollaan varattu se siis jo helmikuussa muistaakseni ja meillä häät Carlbergissä 21.7.2007:)

Link to comment
Share on other sites

Olin haavieraana Carlbergissa viime kesana... meille oli jarjestetty bussikuljetus kirkolta juhlapaikalle - kirkko oli Helsingin keskustassa, joten tama oli todella hyva idea. Bussi paasi ihan perille asti, portin eteen.

Sinne saa tuoda omat juomat ja ruoat, tietaakseni ei ole minkaanlaisia rajoituksia pitopalvelun suhteen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Pitopalvelun tai alkoholin suhteen ei tosiaan ole mitään rajoituksia. Keittiö on aika pieni mutta pitopalvelulle ihan riittävä. Pienessä salissa on iso kylmiö. Monesta seurojentalosta poiketen Carlbergin etu on se, että siitä pidetään todella hyvää huolta. Lattia on erinomaisessa kunnossa ja sali on kaikin puolin siisti ja valoisa. Vuosi sitten kesällä uusivat eteläpuolen ulkolaudoitukset ja tänä vuonna hankkivat ilmeisesti uudet tuolit. Ja hintakin on ihan kotuullinen.

Meidät vihittiin vuosi sitten (10.9.05) Espoon Tuomiokirkossa ja sieltä on Carlbergiin matkaa n. 8 kilometriä. Varaus tehtiin marrakuussa 2004.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...