Jump to content
Naimisiin.info

Oulun seutu


Hilla_78

Recommended Posts

Täällä on oma ketjunsa Piilopirtistä. Piti olla meidänkin hääjuhlapaikkana, käytiin 07 keväällä paikka tsekkaamassa ja varaamassa, mutta lukuisista yhteydenottoyrityksistä huolimatta ei saatu vastausta menutiedusteluihin ajallaan, monta kuukautta myöhemmin soittivat.. Tuli vähän sellainen fiilis, että liekö ollut tuplabuukkaus, ja sitten kun se peruuntui niin soittivat meille. :rolleyes: Tossa vaiheessa tosin meillä oli jo uusi paikka katsottuna.

Mutta oli siis kyllä paikkana meidän mieleen, harmi sinänsä että asiat meni niin kuin meni.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Onkos kellään kokemusta Tervatoppilan Oulujoki-salista? Millainen paikka on livenä? Kuvien perusteella olen täysin ihastunut paikkaan. Pidän modernista kauniista tyylistä ja maalaisromantiikka ei ole vähääkään mun juttu. Häihin on tulossa max 70 henkeä. Tilahan on itsessään mitoitettu 60 henkilölle mutta mailailin asiasta Tervatoppilalle ja sanoivat että tila mahdollistaa sen 70:) Nyt vain pitäisi päästä katsomaan paikan päälle, että voisi tehdä varausta :)

Link to comment
Share on other sites

Oulujoki-sali on ihana paikka. Paikka on juuri sopiva 60-70 ihmisen juhliin. Erityisesti paikka on sopiva talvihäihin. Itse ihastuin paikkaan juuri sen vuoksi, että se on moderni ja tyylikäs paikka. Paikka on mielestäni nimenomaan talvikäyttöön tarkoitettu, koska se sijaitsee kattohuoneistossa ja sieltä ulos pääsy on hieman työläämpää, mutta ei mahdotonta. Pihalla kuitenkaan ei ole ns. oma pihaa vaan asuintalot ovat heti vieressä. Saliin pääsee portaita pitkin, jota ehkä suosittelen vieraille ja sit käytössä on tavarahissi, jolla pääsee myös ylös.

Keittiötilat ovat todella pienet ja vessoja on koko paikassa vain kaksi. Salissa on upea näkymä oulujoelle ja lisäksi siellä on pieni sikarihuone, jossa saa polttaa. Huone oli mielestäni tosi kiva juttu.

Olisimme halunneet pitää syksyllä häät siellä, mutta totesimme, että paikka on lopulta liian pieni meille ja uloskäynti olisi hankaloittanut melkoisesti. Päädyimme sitten lopulta jazzvinttiin ja olemme kyllä olleet tyytyväisiä valintaan. Syksyllä paikasta saa tehtyä tosi romanttisen. :)

Kannattaa käydä katsomassa paikkaa niin näkee sit kokonaisuuden ja onko paikka oman näköinen.. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Hääpeikko vastauksesta! Meille on tosiaan tulossa talvihäät, joten tuo ulospääseminen tuskin on ongelma. Pitänee laittaa mailia, että pääsis mahdollisimman nopeasti ihastelemaan paikkaa :)

Link to comment
Share on other sites

Juuri rekisteröidyin sivuille eli meillä häät heinäkuussa-09. Näyttää, että ollaan jo myöhässä liikkeellä ja juhlapaikan kanssakin osittain :o Mutta juhlapaikaksi olemme miettineet Oulun eläkeläisten Vaaskealaa tai Oulunsuun Pirttiä. Pirtti taitaa olla niin suosittu että jokohan on heinäkuu-09 täyteen buukattu? Onko siellä oma pitopalvelu vai voiko omat kokit hoitaa ruokapuolen?

Vaaskeala on muuten entuudestaan tuttu ja miljöö kaunis.Sinne saa käsittääkseni viedä omat juomat ja kokkaajat meillä tosiaan on omasta takaa.Onko muilla kokemuksia ko paikasta?

Muokattu: , käyttäjä: S&A-09
Link to comment
Share on other sites

Oulujoki sali sopii todella hyvin talvihäille ja tosiaan se 70 henkeä alkaa olla maksimi. Tosin, jos bändin sinne haluaa, tila on aika pieni ja musiikki voi tuntua olevan liian kovalla. Sikarihuone on tosi hyvä juttu talvella, mutta kaasoilemissani häissä ongelmaksi koitui se, että kaikki väkevämmät juomat olivat siellä ja näin ollen myös tietty osa juhlaväkeä karkasi sinne. Tästä "ongelmasta" selviää paremmalla suunnittelulla ;) Mutta kaikin puolin tosi viihtyisä paikka sisänäkymiltään ja maisemiltaan. Ulkoahan se ei ole mitenkään erikoinen.

Omat häämme pidimme Walolla ja olimme paikkaan tosi tyytyväisiä. Keittiöhän on onneton ja pitopalvelun käyttö näin ollen on erittäin suositeltavaa. Kylmätilat ovat sen sijaan hyvät kukka-asetelmia ja juomia ajatellen. Erillinen kahviotila taas on tosi hyvä buffetpöytää ajatellen ja pitopalvelu voi hoitaa työnsä häiritsemättä muuta ohjelmaa. Piha on ankea, mutta sadekelin sattuessa asfaltti pelastaa paljon, kun piha ei mene kuravellille. Otimme epäviralliset hääkuvat Walon takana ja tosi hyvin saimme kuviin vaikutelman kuin olisimme olleet jossain kauempanakin luonnon keskellä. Hauskoja kuvia saimme myös otettua olemalla puiden väleissä B)

Edit: Se asutus siinä vieressä ei haittaa juhlanviettoa mitenkään, jos joku epäröi Waloa sen vuoksi. Voisin kuvitella, että juhlat häiritsevät enemmän niitä itse asukkaita ^_^

Muokattu: , käyttäjä: Elizabetti
Link to comment
Share on other sites

Elizabetti Koristelitteko paikkaa mitenkään muuten kuin vain pöydät?

Meillä Walolla häät vuoden kuluttua, mutta nyt jo suunnitelmat sinne tähyää.. Musta paikka kyllä oli aika kaunis, että tuskin sinne kauheena koristeita edes tarttee. Mutta kun siitä on aika kauan kun seillä käytiin, voi muistikin pettää ;)

Mites se aula, oliko se isokin? Kun suunniteltiin, että jo ssiihen lapsille jotain laittais, piirrustuspöytää jne.

Muokattu: , käyttäjä: Mocca
Link to comment
Share on other sites

Kävimme juuri katsomassa Oulujoki-salia, joka oli kyllä kaikin puolin odotusten mukainen ja enemmänkin. Meinasimme kyllä tehdä varauksen. :)

Link to comment
Share on other sites

Varasimme eilen Walon ensi vuoden elokuulle.

Ensimmäinen valinta paikaksi olisi ollut Laitasaaren seurojentalo, mutta se oli varattu jo koko kesäksi 2009. Emme siis menneet paikkaa edes katsomaan.

Walo ei olisi tullut mieleenikään, jos en olisi lukenut tätä ketjua ja menimmekin katsomaan sitä aika pitkälti täältä luettujen kehujen ansiosta. Paikalla oli menossa huutokauppa, joten pääsimme katsomaan paikkaa 20 minuutin päästä soitosta. Vuokrauksesta vastaava nainen oli itse sattumalta paikalla ja todella ystävällinen. Päätimme siis varata paikan siltä istumalta.

Walon sivuilla olevat kuvat eivät todellakaan mielestäni anna oikeutta paikalle, olin itse käynyt paikalla ennen remonttia ja yllätyin todella positiivisesti! Lisäksi vielä eilen oli jopa valinnanvaraa kesän viikonloppujen suhteen, mutta paikasta vastaava täti totesi, että edellinen häävaraus ensi kesälle oli tullut samana päivänä. Joten varmaan kannattaa toimia nyt, jos ensi kesälle Waloa havittelee.

Näin sitä mennään, kaksi päivää kihloissa ja hääpäivä päätettynä sekä paikka varattuna!

Muokattu: , käyttäjä: anskilia
Link to comment
Share on other sites

Meillä oli kesäkuun 28.päivä häät Hietasaaren Vaaskelassa ja oli aivan mahtava ilma, aurinko paistoi ja oli tosi lämmin. Vuokra on tosi edullinen, 250euroa pe-su ja sinne saa viedä omat juomat ja ruuat. Jopa saunan voi lämmittää illalla ja jäädä yöksi. Kuitenkin kaikki pitää olla siivottuna klo.12.00 mennessä, et kannattee hommata siivoojat tai reippaat sukulaiset avuksi:)

Paikka oli tosi kaunis ja sopii isommillekkin häille. Meitä oli reilu sata ja katoimme kaikki ulos katetulle lavalle, koska sisälle ei olisi mahtunut kuin 60 ihmistä. Olimme varanneet lämmittimet, jotka tulivat tarpeeseen illan viiletessä. Pöydät roudattiin sisältä (vaik ei olis saanut) ja varastosta loput. Päivä oli kyllä tosi onnistunut lähinnä hyvän sään ansiosta, mutta suosittelen muutenkin ku paikka on tosi kaunis ja viihtyisä. Käykää ihmeessä kattomassa, se on auki ma-pe 10-14 ja su 12-17

Link to comment
Share on other sites

Meillä ei ole vielä mitään varattuna, pitäisi varmasti pikkuhiljaa niitäkin tehdä. Ollaan tosiaan tehty peruskorjaus asuntoon ihan vasta ja häitä ei ollut yhtään aikaa miettiä.

Mikä olis teidän mielestä paras paikka pitää semmoiset max 30-50 vieraan häät, joissa ehkä soittais bändi?

Link to comment
Share on other sites

Mä tässä pläräsin ketjua läpi. Minkäslainen paikka Johteenhovi on nykyään? Onko kukaan mennyt siellä viime tai tänä kesänä naimisiin? Onko kallis? Saako viedä omat ruuat ja juomat?

Link to comment
Share on other sites

Kay : Meillä on häät Johteenhovissa elokuussa. Vuokra on kallis mutta paikka on kiva. Hinta pe-su on muistaakseni 1300€ ja la-su 900€. Siellä on kaksi erillistä isompaa tilaa, toisessa tilassa on keittiö + sali, joten syömme siellä ja iltaa siirrymme viettämään riiheen, jossa bändi soittaa. Siellä on tilaa viettää isommatkin häät ja mikä parasta sinne voi jäädä yöksi. Pihalla on aittarakennus, grillikota, pihasauna ja iso piha-alue löytyy. Suosittelen :)

-Emily

Link to comment
Share on other sites

Mutta juhlapaikaksi olemme miettineet Oulun eläkeläisten Vaaskealaa tai Oulunsuun Pirttiä. Pirtti taitaa olla niin suosittu että jokohan on heinäkuu-09 täyteen buukattu? Onko siellä oma pitopalvelu vai voiko omat kokit hoitaa ruokapuolen?

Moi! Pirtillä ei ole pitopalvelua, joten sellaisen voi tilata sinne (kuten me teimme), tai sitten hoitaa ruokapuolen talkoovoimin, eli omat kokit hommiin! Kannattaa nopeasti soittaa sinne, jos havittelee 09-heinäkuuta, sehän on suosituin kuukausi. Mutta mekin saimme hyvän kesäkuun lauantain, vaikka soitimme vasta 5 kk aiemmin! Lieneekö sitten ollut peruutuspaikka... Mutta puhelin kouraan vaan pikaisesti!:)

Link to comment
Share on other sites

Ravintolahäitä suunnitteleville vinkkiä...

Vietettiin omia häitä Radisson SAS:n Siltasali kabinetissa toukokuun lopussa ja voin kyllä suositella paikkaa. Meillä oli vieraita noin 40 mutta saliin mahtuu hyvin ainakin 50, riippuu siitä miten pöydät haluaa. Isoista ikkunoista näkyy kaunis maisema Oulujoelle. Buffetmenun suunnittelimme valmiita menuja yhdistelemällä, juomat ja alkoholitarjonta on tietysti ravintolahinnoissa. Tilavuokra oli 150€ ja se oli varattu meille 5h, vietettiin siis iltahäitä. Ruoka oli todella hyvää ja oma tarjoilija oli tilassa kokoajan. Salissa mahtui järjestämään vähän ohjelmaakin, meillä oli siellä taikuri viihdyttämässä. Taustalle sai kuulumaan nätisti musiikkia tai sitten sinne saa esim. CD soittimen jos haluaa omia levyjä soitella. Uloskäyntihän sieltä tosin on vähän hankalaa mutta meidän käytössä oli vieressä oleva Meriterassi, jossa voi käydä tupakoimassa tai juomassa. Pöydät oli katettu ja koristeltu nätisti.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Onko kellään kokemusta Rauhalasta? Onko ruuat hyvät? Meidän häät siellä tammikuussa. Me otetaan varmaan sellainen menu jossa pöytiintarjoilu. Onko kokemusta annosten koosta?

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli Rauhalassa nyt helmikuussa häät ja oli kyllä Todella onnistunut päivä kaikin puolin! Meilläkin oli pöytiin tarjoilu ja pelkäsin kyllä että kestääkö siinä kauaa ku meitä oli aika iso porukka, mutta se menikin sitten oikein hyvin.

Rauhalassa oli valmiita menu-ehdotuksia, mutta minä (hyvin allerginen ja nirso) halusin muuta ja siellä ottivat kyllä kaikki mun toiveet ja ehdotukset oikein kivasti vastaan. Ruoka oli aivan ihanaa, kaikki kehuivat sitä paljon ja kun halusit tietää annosten koosta, niin ne oli kyllä tosi reilut, ei mitään "less is more" -meininkiä ;) ..Ja isäni pyysi vielä lisää ja he mielellään antoivat ruokaa lisää :)

Sillä tykkäsin kans rauhalasta paljon, ku ensin mietittiin just Oulunsuun pirttiä ja muutamaa muuta paikkaa mut meitä ei todellakaan kiinostanut alkaa itse siivoamaan sotkuja ja koristelemaan pöytiä tai saatikka sitten nakittaa niitä sukulaisille.. Oli ihanan rentouttavaa vaan antaa niille omat toiveet koristeluista ja toimittaa paikanpäälle kukat, pöytäkartat yms. ja sitten vaan tulla paikalle :D ihanan heleppoa ;)

Toivottavasti tästä oli apua :)

ps. Varattiin myös kuukaudenpäähän esikoisemme ristiäiset Rauhalaan

Oi kun kiva kuulla positiivista palautetta Rauhalasta :) Vielä sen verran kyselen, että oliko siellä talvella kylmä? Mietin vaan kun vanha rakennus niin kuin siellä tulee vilu hääpuvussa jossa ei tule olemaan hihoja. Millaista koristelua laitoitte lisää? Siellähän on jo valmiiksi nättiä ettei paljon tarvi. Entäs millaset kynttilät siellä oli, pitkät vai tuikut vai saako valita? Unohin kysyä kun kävin siellä viikolla katsomassa ja paikan varaamassa. Meillä on kans aika iso sakki, yli seitsemänkymmentä. Ja lapsia iso lauma. se vähän jännittää, että miten lapset malttaa siellä olla, mutta on siellä ihan kivasti sitä tilaa kuitenkin.

Link to comment
Share on other sites

Elizabetti Koristelitteko paikkaa mitenkään muuten kuin vain pöydät?

Meillä Walolla häät vuoden kuluttua, mutta nyt jo suunnitelmat sinne tähyää.. Musta paikka kyllä oli aika kaunis, että tuskin sinne kauheena koristeita edes tarttee. Mutta kun siitä on aika kauan kun seillä käytiin, voi muistikin pettää ;)

Mites se aula, oliko se isokin? Kun suunniteltiin, että jo ssiihen lapsille jotain laittais, piirrustuspöytää jne.

Anteeksi myöhäinen vastaus...roikun tuolla vauva infon puolella nykyään enemmän :P

Eli me emme koristelleet Waloa muuten kuin pöydät ja sitten WC -tiloihin laitoimme jotain koristeita. WC-tilat ovat siellä vähän ankeat, mutta kukapa siellä juhlaa aikoo viettääkään ;) Aulassa meilläkin oli lasten pöytä, mutta aulaan täytyi myös viedä kahvion tuoleja, koska buffet- ja juomapöytä täyttivät kahvion. Aula oli kyllä siinä mielessä tilava, että vieraat vielä mahtuivat siihen hyvin odottamaan, kun otimme onnittelut vastaan salin puolella. Walo on rempattu tosi kivaksi eikä se mielestäni kaipaa pöytien lisäksi muuta koristelua. Toki tämähän on makuasia :rolleyes:

Me varasimme Walon tasan vuosi ennen häitä ja saimme varauksen tuurilla peruutuksen vuoksi. Eli hyvissä ajoin kannattaa Walonkin varauksen kanssa olla kesäaikana, kuten anskilia tuossa totesikin.

Muokattu: , käyttäjä: Elizabetti
Link to comment
Share on other sites

Meillä oli toissapäivänä juhlat Oulunsuun pirtissä ja ihan hyväksi paikka osoittautui. Paitsi että toisesta vessasta alkoi tulla ikävä viemärin lemahdus illalla. Muuten ihan ok. Vähän harmitti, ettei paikan poppivehkeitä saanut käyttää, vaan piti viedä omat kajarit ja muut äänentoistolaitteet.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Onko kellään kokemusta Rauhalasta? Onko ruuat hyvät? Meidän häät siellä tammikuussa. Me otetaan varmaan sellainen menu jossa pöytiintarjoilu. Onko kokemusta annosten koosta?

Meillä oli häät Rauhalassa viime syyskuussa.

Meillä oli itse suunniteltu buffetmenu:

Aurinkokuivattutomaatti-pesto-bruchettaleivät

Marinoituja oliiveja, herkkusieniä, paprikoita

ja valkosipulinkynsiä

Ilmakuivattua kinkkua

*************************************

Kreikkalainen salaatti, feta erikseen

Caesar-salaatti

graavattua kirjolohta

Friteeratut neulamuikut ja tzatziki-kastike

Salaattikastikkeita

************************************

Paahdettu naudan sisäfile punaviinikastikeella

Kauden kasvikset höyrytettynä

Uudet perunat /pariisinperunat

**************************************

Leipäkori (ruisleipää, rieskaa, maalaisleipää)

voi & vihreä pesto

karjalanpiirakat ja munavoi

********************************************

Viinit tarjoillaan pöytään, muut juomat noutopöydästä

punaviini:

valkoviini:

jäävesi, mehu, rasvaton maito, kotikalja

********************************************

hääkakku

pikkuleipälajitelma

kahvi & tee + avec (kermalikööri ja konjakki)

***************************************

Iltapalalla oli hodareita, joita jokainen sai maksunsa mukaan täyttää, hedelmäbuffet ja hääbuffetista jääneistä salaatteja. Koko menun hinta oli 36 eur/hlö.

Ruoka oli todella hyvää, ja kaikki vieraat kehuivat sitä kovasti. Rauhalaa kyllä voi kehua kaikinpuolin, hääjuhlapaikkana loistava.

Muokattu: , käyttäjä: Quaramelle
Link to comment
Share on other sites

Kesämorsian 2009: Honkapirtin yhteystiedot löytyvät Oulun kaupungin sivuilta, http://www.ouka.fi/nuoriso/tilat/index.html. Pateniemen nuorisohuoneisto on Honkapirtti :) Sinne ei kyllä mahdu 160-200 henkeä, tai ainakaan istumaan. Olimme siellä viime syksynä häissä, joissa oli n. 100 vierasta. Sellaiselle vierasmäärälle paikka oli varsin kiva.

Kyllä sinne pitäis 200 mahtua. Mekin aijotaan 190 vieraan kanssa sinne mahtua :) ehkä se on kiinni pöytien asettelusta ym...

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli häät Rauhalassa viime syyskuussa.

......

Ruoka oli todella hyvää, ja kaikki vieraat kehuivat sitä kovasti. Rauhalaa kyllä voi kehua kaikinpuolin, hääjuhlapaikkana loistava.

Quaramelle & muut jotka olette juhlineet Rauhalassa.. miten koristelitta paikkaa?

Omat juhlat tulossa.. ja koristelua tässä suunniteltu.. Paikkahan on kaunis jo itsessään mutta jotenkin olisi kiva koristella.

Ideoita (kuvia) kuulisin mielelläni joko tähän ketjuun tai vaikka privana. :D

PS. Quaramelle upea menu teillä! Tuosta saamme hyviä vinkkejä :P

Link to comment
Share on other sites

Samaa tuolla jo aikaisemmin kyselin, että miten koristeltu. Ja myös sitä kyselin talvihäitään siellä viettäneiltä että onko rauhala kylmä, kun kuitenkin vanha rakennus? Jos joku vois kertoo :)

Link to comment
Share on other sites

Meilla oli heinakuussa upeat haat Rauhalassa - en voi kuin suositella. Ruoat ovat aivan loistavat, keittiomestari panostaa todella ruokapuoleen. Meilla oli paaruokana talon erikoisuus linnapaisti, jonka kastikkeessa olevat anjovis ja pipari kuulostavat erikoiselta, mutta oli aivan suussa sulava makuelamys! Alkupalapoydassa oli hienoja salaatteja ja lisaksi kuohuviinitarjoilun kanssa erilliset poro- ja savulohicanapet.

Tuosta sisalampotilasta en osaa sanoa mitaan, mutta olen kuitenkin kaynyt siella visiitilla marraskuussa ja helmikuussa kun oli viileampaa ulkona eika sisalla kylla palellut. Ennemminkin uskoisin etta tulee lammin kun on paljon ihmisia samassa tilassa - ja vaikka se onkin vanha rakennus, se on kunnostettu hyvin.

Koristeista sen verran etta meilla ei ollut sen kummempia koristeita muuten kuin kattaus ja kukat, enka kylla lahtisi niin arvokkaassa paikassa sen kummempia koristeita tekemaan. Meilla oli murattia poydilla, paikkakortit ja menut, ja kattaus oli tehty hienosti korkeine hopeisine kynttilanjalkoineen. Lisaksi kukka-asetelmat buffetpoydassa ja lahjapoydilla.

Toivottavasti nama tiedot auttavat!

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Onkos kellään minkään sortin juhlista kokemusta Allin Matalasta Toppilasta? Me vietetään kavereiden kanssa meidän hääjuhlaa siellä syyskuussa 2009. Se oli niinkö aivan meijän näkönen paikka ja sopiva kooltaanki, ku meille tulee näillä näkymin noin 40-50 henkilöä. Se paikka varmasti jakaa mielipiteitä, ku ei oo välttämättä ihan perinteinen hääjuhlapaikka. Mutta meillä on siis tulossa tavallaan illanvietto kaveriporukalla, niin tuollainen "kellari pubi" sopii just siihen hyvin. :P

Oli ihan pakko tulla hehkuttaan että ihanan paikan ootte valinnu :grin: Just tänään kävästiin siellä mittailemassa paikkoja, meijän häitä juhlitaan siellä kahden kuukauden päästä. Viime vuoden puolella jo käytiin ihastelemassa sitä ekan kerran ja oli kyllä niin ihana että pakko oli varata, vaikka pikkusen piti vieraslistaa sitten karsia. Se oli toisaalta ihan hyvä, nyt ei tuu paikalle sukua, jota ei oo vuuuosiin nähty ja jotka oltas kutsuttu vaan koska "pitää".

Vielä pitää kehuskella Allin Matalan emäntää, Katia. On kyllä aivan äärettömän mukava!

Voin kyllä suositella kaikille, varsinki syyshäihin passaa varsin mainiosti :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...