1873 viestiä aiheessa

Meidän häitä vietettiin 14.8. Laitasaaren seurojentalolla ja voin kyllä suositella paikkaa. Aivan ihanan tunnelmallinen ja kaunis talo.

Juhlissamme oli ~90 vierasta ja sillä porukalla mahtui vielä kohtalaisen hyvin (hieman olisi tilaa voinut olla enemmän pöytärivien välissä). Tanssilattiaakin oli oikein mukavasti.

Teimme ruoat "itse" (lue ihanien sukulaisten kanssa talkoomeiningillä) ja keittiö toimi varsin mukavasti. Tarjoiluastioita toimme itse lisäksi, koska niitä oli talon puolesta hieman liian vähän. Painekattilat sanoivat sopimuksen irti hääpäivänä, mutta meidän neuvokkaat emännät ei antaneet sen hidastaa hommia :-X

Hääpäivänä oli ihan älytön helle, joten hääpaikalla oli melko hikinen meininki. Ei onneksi hidastanut menoa yhtään, pikemminkin päinvastoin :D Seurojentalolle on vasta asennettu ilmalämpöpumput, joista olisi ehkä ollut normaalina kesäpäivänä jotain hyötyä, ehkä.

Saapi kysellä jos tulee jotain mieleen ja kuviakin voin tarvittaessa laittaa yv:nä :)

muoks. Jos joku etsii hyvää bilebändiä, niin suosittelen lämpimästi Oulun Konservatorion Annola Orchestraa :-X:-X:-X

Muokattu: , käyttäjä: Sannibal

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli juuri häät Oulun Upseerikerholla ja ajattelin kommentoida nyt paikkaa kun sitä niin harvoin täällä on käsitelty. Itse olen aika suurpiirteinen rouva joten aika epätarkka palautekin on siis tulossa :)

Ennen häitä: itse suunnittelin kaiken etänä toiselta paikkakunnalta ja kävin vain kerran katsomassa paikkaa. Tämä etä-asia ei ollut heille ongelma ja tosi ripeästi vastasivat aina kysymyksiini ja lähettelivät kuvia ja istumajärjestysvaihtoehtoja heti kun niistä mainitsin. Sanoin että kukissa on lämpimiä värejä ja he ehdottivat sitten heillä omasta takaa olevaa oranssia liinaa buffetpöytään joka sopi mainiosti. Muutenkin kannattaa kysellä, heillä on ilmeisesti jotain teemasisustuksiakin jo valmiina. Muutenkin tämä suunnitteluosuus tuntui tosi helpolta kun he olivat niin palvelualttiita.

Häissä: pääsimme paikalle vasta 13.00 (häät oli 15.00) järkkäämään, he olivat laittaneet pöydät, kynttilät,liinat ja kattaukset valmiiksi ihan kuten pöytäjärjestyksessä toivoinkin. Meille jäi vain kukat ja muut tilpehöörit levitellä pöydille. Ohjelman he olivat pyytäneet ennalta, mutta kun se venyi ruokailun jälkeen niin heille sopi kahvien siirtäminen ja myös iltapalan kanssa joustettiin tosi hyvin kun keksimme että tarjotaankin se aiemmin. Tarjoilijat olivat ok, ihmiset tykkäsivät ruoasta ja aah niin ihanaa kun meidän ei tarvinnut jäädä siivoamaan paikkaa sen kummemmin. Häävalssimme tanssimme perinnesalissa, jossa on harmahtavamman sävyinen lattia, joka nyt hieman häiritsee kuvissa. Sinne jos olisimme vielä tajunneet laittaa enemmän koristeluja vaikka ruusunlehtiä lattialle tms niin kivalta olisi näyttänyt sekin sali! valokuvista itse mietiskelen nyt että ehkä olisi ollut parempi vetää verhot kiinni, jotta olisi tullut lämpimämpi tunnelma (ulkona satoi).

Häiden jälkeen: lasku tuli nopeaa vauhtia ja kaikki oli kuten sovittiinkin. Ei siis mitään yllätyksiä ja vielä kyselivät palautettakin heti juhlan jälkeen. Ihan asiantuntevaa ammattilaistoimintaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

olipa ihanaa kuulla kommentteja upseerikerhosta! :) paikasta ei tosiaan ole hirveästi kommentteja löytynyt.. meillä häät upseerikerholla ensi kesänä, ja ihanan huolettomalta on ainakin vielä tuntunut tuon paikan suhteen. koristelutkin mahtavat jäädä melko minimaalisiksi, kun paikka on jo itsessään niin kaunis! mekin vuokrattiin koko tila käyttöön, mutta ollaan mietitty, hajaantuuko porukka liikaa, jos tuo perinnesali toimisi nimenomaan tanssipaikkana.. oliko teillä muuten bändiä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät Haukiputaalla Koivuhaassa ja oli aivan täydellinen paikka, kun meitä oli yhteensä n. 50. Suosittelen ehdottomasti muillekin!

Hei!!

Meillä suunnitteilla häät Koivuhaassa kesälle 11. Kertoisitko paikasta lisää?? kuinka paljonmahtuu sisälle syömään, millainen on piha-alue ym....

Millaiset pöydät siellä oli, entä keittiö?-oliko toimiva ??

:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Tuolihupuista: Olemme tilanneet mittatilaustyönä valkoisia tuolihuppuja 200 kpl häihimme (sopivat erityisesti niihin muovisiin esim. oransseihin kuppituoleihin) ja samanverran fuksian värisiä "sashejä" eli tuoleihin sidottavia leveitä satiinisia koristenauhoja. Ajattelimme vuokrata näitä sitten eteenpäin eli jos on tarvetta niin ilmoitelkaa! Huput tulevat siis Ouluun. Omat häämme ovat 3.7.2010 eli sen jälkeen ovat vuokrattavissa.

Meille on tulossa myös paljon suuria valkoisia pöytäliinoja sekä kullan-, fuksian- ja punaisenvärisiä organza kaitaliinoja (pakko lisätä, että käytämme itse siis kullan ja fuksian värisiä)

Tulossa on myös kullanvärisiä kankaisia ruokaliinoja 40cmx40cm joita voi myös vuokrata. Viinilaseja olemme ostaneet myös 144 kpl ja shamppanjalaseja 144kpl. Näitä kaikkia voi siis vuokrata edullisesti 3.7.2010 jälkeen jos on tarvetta! Laittakaa vaikka yv:tä:)

Hei! Huomasin täältä keskustelusivulta, että vuokraatte tuolihuppuja:) Paljonko tuolihupuille tulisi vuokrahintaa jos niitä vuokraisi n.140kpl?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei pitkästä aikaa! Piti tulla mainostamaan, että varasimme helmikuussa Oulun lyseolla pidettäviin häihimme Väänäsen pitopalvelun. 28 eur/hlö (alle 5-vuotiaat ilmaiseksi). http://www.vaanasenpitopalvelu.fi/ Sama menu olisi ollut mm. Bisketissä 36 euroa/hlö. Kyselin todella monesta paikasta hintaa. Väänänen on ollut tuolla myös aiemmin, eli ei ole ongelmaa, ettei ole keittiötä käytössä. Joillekin se oli. Tulevat laittamaan pe kaiken valmiiksi. Liinat, tarjoilu ja astiat kuuluvat hintaan ja he kattavat astiat pöytiin. Tarjoilijoita tulee 3-4 ja he lähtevät lauantaina iltapalan esillelaiton jälkeen. Suosittelen! :)

Missäs meinaatte käydä hääkuvauksessa? Studio p.s.v houkuttelis, mutta se on niin hintava... Tyttöä käytimme 1-v kuvauksessa Studio J.Ollilalla kiimingissä. Hyvä paikka oli ja kiva kuvaaja. Se vaan on sitte vähän kauempana. Kiire aikataulu varmaan muuteski tuossa ennen kirkkoon menoa. Onko teillä kokemuksia keskustan valokuvaamoista?

Entä hääpuvut... Mistä olette hommanneet/hommaatte? Vuokra vai oma? Onko kokemuksia nettikaupoista? Kaasoni suositteli tällaista nettikauppaa. Hänen 2 kaveriaan ovat täällä teettäneet mittojen mukaan puvut. Todella paljon malleja (tuhansia) ja hapoja! http://shop.perimart.com/home.php?cat=239

Itse kahlasin sivut läpi ja löysin moooonta ihanaa mallia. Vaikea valita, minkä haluisin. Olemme menossa Viroon viikoksi tuossa elokuussa ja jos satun sieltä löytämään hyvän puvun noin 300-400 eurolla, ostan sen. Nettikaupasta tulee hinnaksi verojen ja postimaksun kans noin 250-300 ainaki noille mun katsomilleni puvuille.

Eipä muuta tällä kertaa... :)

t. Helmimorsian11

Ensinnäkin, ihan mielettömän iso KIITOS, kun heitit ilmoille idean Lyseon juhlasalista hääjuhlapaikkana!! Katsoin eilen netistä kuvia kun olin lukenut tämän viestisi ja tänään kävimme sulhon kanssa katsomassa tilat, aivan mahtavat! Aloin olla jo hieman epätoivoinen kun mieleistä ja meidän näköistä paikkaa ei meinannut löytyä. Joten taatusti otamme lyskan juhlasalin omiin häihimme ensi vuoden elokuulle, kiitos paljon vinkistä (vaikket sitä varmaan vinkkinä tarkoittanutkaan :D)! :)

PSV on yksinkertaisesti paras kuvaamo Oulussa, monin kerroin palkittu valokuvaaja ja hyviä, ei tylsiä, ideoita. Tosi kallishan se on, joten myös yksityisiltä kannattaa kysellä. Tosi monilla näyttää olevan kotisivut ja niissä portfolio, josta voi katsoa, miellyttääkö tyyli. Eivät ole läheskään niin kalliita ja mahtavia kuvia voi saada sieltäkin. :)

Oulussa ilmeisesti on tosi kallista pukujen ostaminen -mutta myös vuokraaminen. Paras ja suosituin liike täällä lienee Katariina. Sinnekin tosin rahansa saa uppoamaan. :/

Onnea etsintöihin!

Heippa! :)

Mukava kuulla, että vinkistä oli apua! :D Mie oon tuota Lyseota mainostanu täällä vähän aiemmin talvella, kun sen varasin. Vinkin sain myös itsekin täältä foorumilta.

Kävimme Tallinnassa kesälomareissulla ja matkaan lähti hääviinakset sekä hääpuku sekä minulle että miehelle. Sain omani 440 eurolla. Kangasta on jo niin paljon (6 kerrosta helmassa) ettei ois varmaan ees kankaita Suomesta saanut siihen hintaan. Ihana unelmapuku <3. Viinat maksoivat 550. Alkon hintoihin verrattiin ostoksiamme ja säästimme 500 euroa. Vielä pitäsi ratkaista tuo kuvaajakysymys. Onko teille kellekään tulossa joku kuvaamaan häihin? Jos on, mistä hänet löysitte? Entä mihin kuvaamoon meinaatte mennä hääkuvaukseen?

t. Helmimorsian11

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips.

En millään kerkeä koko ketjua lukemaan, enkä kyllä ole varma, kuuluuko tämä edes tänne, mutta kysytään kumminkin..

Onko kukaan täällä pitänyt häitään missään ravintolassa? Ja jos on niin missä? Kokemuksia kiitos. :girl_smile:

Meillä häät on niin pienet (vieraita näillä näkymin max. 10 hnekeä), joten minkään juhlapaikan vuokrauksessa ei ole mitään järkeä, mutta kotonakaan ei haluttaisi alkaa mitään syöminkejä tai kahvituksia järjestämään. :girl_sigh:

Joten vinkkejä, missä juhlia näin pienellä porukalla. Ja ajankohtana joulu, ei siis pyhät vaan joko 23. tai sit 27.12, riippuen miten saadaan aikataulut järjestymään. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lyseosta vielä sen verran että jos joku on jo häitään siellä viettänyt niin olisi kiva kuulla miten meni.. itsellä mietityttää ne kapeat pöydät. toivottavasti olette muutkin huomioineet sen. Meille tulee pitopalveluksi Bisketti ja he sanoivat että sinne tehdään aina tosi pitkä noutopöytä joten siihen kannattaa myös miettiä koristeita.

Meillä kuvaus studio PSVltä :)

Pukua käyn vielä katsomassa Katariinasta mutta varaehdolla Pronoviaksen 2011 malliston puku, sen tilaan luultavasti Helsingin Stockalta jos ei muuta ilmaannu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täytyy kyllä kehua hieman tännekin Varjakan kartanosta saamaani palvelua. Olen pommittanut toiminnasta vastaavaa Maijaa vaikka jos minkälaisella kysymyksellä ja hän jaksaa aina vastata minulle ystävällisesti ja NOPEASTI, suorastaan saman tien. Meille tulee myös tarjoilut kartanon kautta, joka on mielestäni kaikista helpointa, ettei tarvitse monen eri tahon kanssa asioita järjestellä. Hintakin oli mielestäni hyvin kohtuullinen :girl_wink:

Olisi kiva kuulla jo häitään viettäneiden kokemuksia paikasta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on häät Johteenpookissa vietetty ja oltiin todella tyytyväisiä paikan valintaan :-X

Kaikki toimi niinkun piti. Itse kun ei paria juttua tajuttu niin paikan vuokrauksesta vastaava henkilö oli paikalla alle puolessa tunnissa. Tämä siis perjantaina päivällä kun olimme koristelemassa paikkaa. Avaimien saannissa ja palautuksessa oli hyvin joustoa ja kaikkiin tiedusteluihin vastattiin aiemminkin todella nopeasti.

Rakennus oli myös maalattu keväällä ja ympäristö oli kaikinpuolin moitteettomassa kunnossa.

Niin lapset kuin aikuiset viihtyivät ja meillä oli ihana päivä :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

olipa ihanaa kuulla kommentteja upseerikerhosta! :) paikasta ei tosiaan ole hirveästi kommentteja löytynyt.. meillä häät upseerikerholla ensi kesänä, ja ihanan huolettomalta on ainakin vielä tuntunut tuon paikan suhteen. koristelutkin mahtavat jäädä melko minimaalisiksi, kun paikka on jo itsessään niin kaunis! mekin vuokrattiin koko tila käyttöön, mutta ollaan mietitty, hajaantuuko porukka liikaa, jos tuo perinnesali toimisi nimenomaan tanssipaikkana.. oliko teillä muuten bändiä?

Meillä ei ollut bändiä ollenkaan, joka saliin on omat ääniliitännät, joten musiikki ruokasalina toimineessa juhlasalissa tuli kannettavasta (vähän rauhallisempaa) ja sitten perinnesalissa oli tanssimusaa. Meillä väki oli enemmän juhlasalissa, ja voi olla että juuri sen takia että porukka halusi pysyä yhdessä paikassa eivätkä nyt muutenkaan mitään parkettien partaveitsiä ole. Vaikea sanoa miten väki liikkuisi, ei ainakaan meillä kovinkaan paljon kuulunut musa perinnesalista juhlasaliin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lyseosta vielä sen verran että jos joku on jo häitään siellä viettänyt niin olisi kiva kuulla miten meni.. itsellä mietityttää ne kapeat pöydät. toivottavasti olette muutkin huomioineet sen. Meille tulee pitopalveluksi Bisketti ja he sanoivat että sinne tehdään aina tosi pitkä noutopöytä joten siihen kannattaa myös miettiä koristeita.

Meillä kuvaus studio PSVltä :)

Pukua käyn vielä katsomassa Katariinasta mutta varaehdolla Pronoviaksen 2011 malliston puku, sen tilaan luultavasti Helsingin Stockalta jos ei muuta ilmaannu.

Heipsan! :)

Me ei käytykään silloin katsomassa pöytiä, kun koululla kävimme tutustumassa. Mittasitko sattumoisin, kuinka leveä (ja pitkä)pöytä on? Siihen ei sitten mitään ihmeellisiä koristeita meänkään kannata miettiä, jos kerta on kapeita, että mahtuu vieraat sentään syömään :). Millaiset värimaailmat teillä I Do tulee olemaan? Meillä on violettia ja kultaa. Mietin violettia kaitaliinaa ja kultaisia tai violetteja kynttilöitä/kynttilälyhtyjä pöytiin. Ja menu/ohjelmatötsät tulee kans silleen pystyyn (aina 1 tötsä noin metrin välein).

t. Helmimorsian11

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lyseosta vielä sen verran että jos joku on jo häitään siellä viettänyt niin olisi kiva kuulla miten meni.. itsellä mietityttää ne kapeat pöydät. toivottavasti olette muutkin huomioineet sen. Meille tulee pitopalveluksi Bisketti ja he sanoivat että sinne tehdään aina tosi pitkä noutopöytä joten siihen kannattaa myös miettiä koristeita.

Meillä kuvaus studio PSVltä :)

Pukua käyn vielä katsomassa Katariinasta mutta varaehdolla Pronoviaksen 2011 malliston puku, sen tilaan luultavasti Helsingin Stockalta jos ei muuta ilmaannu.

Heipsan! :)

Me ei käytykään silloin katsomassa pöytiä, kun koululla kävimme tutustumassa. Mittasitko sattumoisin, kuinka leveä (ja pitkä)pöytä on? Siihen ei sitten mitään ihmeellisiä koristeita meänkään kannata miettiä, jos kerta on kapeita, että mahtuu vieraat sentään syömään :). Millaiset värimaailmat teillä I Do tulee olemaan? Meillä on violettia ja kultaa. Mietin violettia kaitaliinaa ja kultaisia tai violetteja kynttilöitä/kynttilälyhtyjä pöytiin. Ja menu/ohjelmatötsät tulee kans silleen pystyyn (aina 1 tötsä noin metrin välein).

t. Helmimorsian11

Mulla on sellainen mielikuva että ne olis 60 cm leveitä, pituutta en muista. Meillä tulee korkeat maljakot ja niihin kukat veden alle ja kellukynttilät pinnalle. Lisäksi tuikkuja joissa tulee olemaan valkoisia ja violetteja kynttilöitä. Meillä värimaailma on violettia ja hopeaa eli aika samoilla mennään :D Mietin että jos meillä ei mahdu ohjelma/menu juttuja pöytiin pystyyn niin sit jokaiselle omalle paikalle oma ohjelmalehtinen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

150+ hengen juhlatila pitäisi Oulun seudulta löytää kesäksi 2011, mutta tosi vaikealta tehtävältä tuntuu tällä hetkellä. Maikkulan Kartano, Rauhala ja Oulunsuun Pirtti on varattu. Lasaretin isoin sali on jotenkin liikuntasalimainen, eikä siksi kiinnosta meitä. Kruunumakasiini ja Walo eivät ole enää juhlakäytössä.

Ehdotuksia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

MissXXo,kannattaa käydä katsomassa Raatin nuorisotaloa, tai Ynnin talon nimelläkin kai tunnetaan (NMKY:n talo), siellä on paljon tilaa ja kuulemma ihan nätti sali. Eihän se mikään kartano ole mutta kannattaa tsekata jos vapaana..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lyseosta vielä sen verran että jos joku on jo häitään siellä viettänyt niin olisi kiva kuulla miten meni.. itsellä mietityttää ne kapeat pöydät. toivottavasti olette muutkin huomioineet sen. Meille tulee pitopalveluksi Bisketti ja he sanoivat että sinne tehdään aina tosi pitkä noutopöytä joten siihen kannattaa myös miettiä koristeita.

Meillä kuvaus studio PSVltä :)

Pukua käyn vielä katsomassa Katariinasta mutta varaehdolla Pronoviaksen 2011 malliston puku, sen tilaan luultavasti Helsingin Stockalta jos ei muuta ilmaannu.

Heipsan! :)

Me ei käytykään silloin katsomassa pöytiä, kun koululla kävimme tutustumassa. Mittasitko sattumoisin, kuinka leveä (ja pitkä)pöytä on? Siihen ei sitten mitään ihmeellisiä koristeita meänkään kannata miettiä, jos kerta on kapeita, että mahtuu vieraat sentään syömään :). Millaiset värimaailmat teillä I Do tulee olemaan? Meillä on violettia ja kultaa. Mietin violettia kaitaliinaa ja kultaisia tai violetteja kynttilöitä/kynttilälyhtyjä pöytiin. Ja menu/ohjelmatötsät tulee kans silleen pystyyn (aina 1 tötsä noin metrin välein).

t. Helmimorsian11

Mulla on sellainen mielikuva että ne olis 60 cm leveitä, pituutta en muista. Meillä tulee korkeat maljakot ja niihin kukat veden alle ja kellukynttilät pinnalle. Lisäksi tuikkuja joissa tulee olemaan valkoisia ja violetteja kynttilöitä. Meillä värimaailma on violettia ja hopeaa eli aika samoilla mennään :D Mietin että jos meillä ei mahdu ohjelma/menu juttuja pöytiin pystyyn niin sit jokaiselle omalle paikalle oma ohjelmalehtinen

No ompas ne pöydät vain kapeita. Hyvä tietää, kiitti! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Olemme menossa naimisiin kesällä 2011 ja haluaisin jo hieman tietoa millaisia paikkoja Limingassa olisi järjestää tilat n.50 henkilön häille?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi!

Olemme varanneet Laitasaaren seurojentalon ensi kesäksi häidemme viettopaikaksi. Olisi mukava kuulla muiden kokemuksia paikasta, oletko viettänyt siellä häitäsi tai ollut vieraana? Eniten kaipaisin kommentteja kalusteista ja niiden sijoittelusta. Vieraita on tulossa n. 120, toivottavasti mahdumme sillä porukalla..

Paikka vaikutti kyllä upealta ja viihtyisältä tilojen ja pihan puolesta, juhlapaikan valinta oli lopulta helppo!

Kiitos jo etukäteen! :)

Ps. Ketään vihitty Muhoksen kirkossa, millaisia kokemuksia? Olemme jo varanneet kirkon kun näytti kauniilta ja on sopivan lähellä juhlapaikkaa, mutta olemme toistaiseksi nähneet kirkon livenä vasta ulkopuolelta. :blush:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

150+ hengen juhlatila pitäisi Oulun seudulta löytää kesäksi 2011, mutta tosi vaikealta tehtävältä tuntuu tällä hetkellä. Maikkulan Kartano, Rauhala ja Oulunsuun Pirtti on varattu. Lasaretin isoin sali on jotenkin liikuntasalimainen, eikä siksi kiinnosta meitä. Kruunumakasiini ja Walo eivät ole enää juhlakäytössä.

Ehdotuksia?

Minua ainakin epäilyttää mahtuuko Oulunsuun pirtille yli 150 hlöä. Siellähän on tuolitkin vain 150:lle. Ja jos vieraita tulee juuri tuo 150 hlöä, niin aika tiiviisti saa olla.

Lasaretin sali on hieno kun sinne saa niille valkokankaille kuvia. Ei paljoa somisteita tarvi kun on hienot valaistuksetkin! Mutta ehkä kesällä tila ei ole kaikkein parhain mahdollinen, mikäli haluaa myös luonnon läheisyyttä mukaan. Raatin nuorisotaloa minäkin ehdottaisin tuolle ihmismäärälle. Ja onhan sitten Kellon nuorisoseura, jonne mahtuu ilmeisesti parisensataa henkilöä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei

täällä on ilmeisesti useampikin pitänyt juhlansa Haukiputaalla Koivuhaassa?! Meille on paikka varattu ensi kesäksi ja kävin siellä eilen katsatamassa paikat ja aivan ihana onkin.

Kysymykseni kuuluu, että montako vierasta sait mahtumaan kyseiseen paikkaan ruokaileen jne.? meille on tulossa n. 80 vierasta, toki listaa voi karsia, mutta onko joku saant tuota määrää mahtumaan sinne??

APUA :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei

täällä on ilmeisesti useampikin pitänyt juhlansa Haukiputaalla Koivuhaassa?! Meille on paikka varattu ensi kesäksi ja kävin siellä eilen katsatamassa paikat ja aivan ihana onkin.

Kysymykseni kuuluu, että montako vierasta sait mahtumaan kyseiseen paikkaan ruokaileen jne.? meille on tulossa n. 80 vierasta, toki listaa voi karsia, mutta onko joku saant tuota määrää mahtumaan sinne??

APUA :girl_impossible:

Hei

Meillä sama tilanne, kesälle 11 Koivuhaka varattuna ja vieraita olisi tulossa reilu 80 henkeä.

Itse ne ole Koivuhaassa vielä päässyt käymään joten kaikki info on tervetullutta.

Se mitä minulle on kerrottu on että sisätiloihin mahtuu n.50 henkeä. Ulkorakennukseen

mahtuu enemmän väkeä, mutta soveltunee paremmin jatkopaikaksi..

Paikkaa on muuten kovasti kehuttu, kunhan nyt väen saisi mahtumaan sinne..

:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Elly: Mä oon ollut konfirmaatiossa (vieraana) Muhoksen kirkossa ja minusta se oli oikein kiva kirkko :-X voi, laitasaaren seurojen talo on varmasti ihana hääjuhlapaikkana! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sophie85:lle kiitoksia kommenteista :)

Mietimme ensin Oulujoen kirkkoa, mutta se oli yllättäen jo ensi kesälle aika täynnä kun kesäkuussa soittelin.. toisaalta Muhoksen kirkko miljöineen oli tosi kaunis ja sopivan lähellä tuota Laitasaarta, eli ulkopaikkakuntalaisten vieraidenkin helppo löytää. Luotan siihen että kirkko on sisältä yhtä sievä kuin ulkoakin :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietettiin ihanat häät elokuun alussa Oulun Steinerkoulun Villa Pukkilassa Hietasaaressa.

Aivan ihana ympäristö kesähäille! Vaati kyllä tehokkaan siivous koristelu perjantain ennen häitä, mutta saatiin ajoissa avaimet ja oli koko sunnuntai aikaa siivota kahden vuorokauden hinnalla!

Meillä oli pystytettynä 80m2 teltta pihalle, jolle oli sopiva nurmikko alue ihan talon edustalla. Vieraita oli 60.

Paikka toimi hyvin ja saatiin todella upeat unelmien puutarhahäät! :girl_in_love:

Kiinnostuneille lisää tietoa ja kuvia löytyy Oulun Steinerkoulun sivuilta. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei

täällä on ilmeisesti useampikin pitänyt juhlansa Haukiputaalla Koivuhaassa?! Meille on paikka varattu ensi kesäksi ja kävin siellä eilen katsatamassa paikat ja aivan ihana onkin.

Kysymykseni kuuluu, että montako vierasta sait mahtumaan kyseiseen paikkaan ruokaileen jne.? meille on tulossa n. 80 vierasta, toki listaa voi karsia, mutta onko joku saant tuota määrää mahtumaan sinne??

APUA :girl_impossible:

Hei

Meillä sama tilanne, kesälle 11 Koivuhaka varattuna ja vieraita olisi tulossa reilu 80 henkeä.

Itse ne ole Koivuhaassa vielä päässyt käymään joten kaikki info on tervetullutta.

Se mitä minulle on kerrottu on että sisätiloihin mahtuu n.50 henkeä. Ulkorakennukseen

mahtuu enemmän väkeä, mutta soveltunee paremmin jatkopaikaksi..

Paikkaa on muuten kovasti kehuttu, kunhan nyt väen saisi mahtumaan sinne..

:)

Siellä on iso ihana koivuisa piha, jossa lapsille myös tekemistä (telineitä, kiikkuja jne). Tallirakennuksesta meille esiteltiin ainoastaan tanssilavan puoli, jonne ei kyllä 80 mahdu syömään vaikka kuinka tunkisi, mutta pelkkänä tanssitilana aivan bueno. Saunarakennus kanssa kiva, varsinkin jos bileet venyy (meillä varmaankin :girl_haha: ).

Nonni ja sitte itse päärakennuksen kimppuun: iso keittiö, joka teollisuusmallia. Isot hellat ja uunit ja automaattipesukoneet + paljon jääkaappitilaa, siis useampi suuri!! Kattilat ja vuoat löytyy, kahvinkeittimet ja vedenkeitin. Lisäksi kahvillex2 ja vedelle pumppupullot. Astioita (semmoisia sinireunaisia 80lle, ok:t jos ei halua mitään todella fiiniä) Tykkäsin keittiöstä, koska meillä tehdään ruuat itse. Shampanja/viinilaseja/muita viinalaseja ei ole, valkoista paperiliinaa saa ostaa 2e/m.

Isompiruokailutila on L-kirjaimen mallinen, mielestäni pieni ja melko änkäämisellä mahtuu varmaan n.65? (nainen kertoi, että yleensä tilassa ruokailee 51 yhtäaikaa) sitten on kaksi erillistä pienempää huonetta, joissa muitakin huonekaluja, yhteen mahtuu varmaan 6-7? eli siitä äkkiä laskettuna 77 ja tiukkaa tekee :girl_impossible:

Paikkana ihana ja rakennus sellainen vanhanaikainen :-X mutta voi olla mielenkiintoista.

Minä sitten unohdin mittoa pöydät joten, jos käyt siellä niin olistko voinu tänne ilmoittaa mittoja? niin ja jos tiloja mitot?

Päärakennuksessa 1 vessa ja tanssitilassa 2.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.