Jump to content
Naimisiin.info

Oulun seutu


Hilla_78

Recommended Posts

Piti siirtää tämä viesti tännekin, koska ei sitä kuitenkaan kukaan enää lue tuolta lukitusta viestiketjusta (että muuten ottaa päähän nuo viestiketjujen lukitsemiset!)

Juu, se on kyllä siinä mielessä oikea napina, että vaikka viestisi luetaankin ko. ketjusta, niin tuohon lukittuun ketjuun ei enää sinulle voida vastata.

On kuitenkin käyttäjän kannalta parempi, että tiedot on keskitetty johonkin mistä ne on löydettävissä vaivattomasti, kuin että meillä on 40 hajanaista ketjua Kouvolan seudun pitopalveluista.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Niin, etteköhän te asianne osaa. :) Mutta välillä pitää saada vähän napista...  ::)

Link to comment
Share on other sites

:) Saan siis unelmani (?) toteutettua  :)

Kyseinen idyllinen (mun mielestä) on Seurakuntien leirikeskus Hietasaaressa. Joka ei todellakaan oo hinnalla pilattu. Jos meidän suunnitelmat onnistuu (suunnittelu aloitettu 20.6.03, häät 6.9.03) ja sää sallii, meidät vihitään ulkona, tarjottavat katetaan sisälle ("vanhalle puolelle") jolloin päivän vuokra tilasta on HURJAT 20€/vrk.... "Valitettavasti" ruokailusta yms. on sovittava paikan "oman" pitopalvelun kanssa, mutta mikäli oikein käsitin, ei kaikkea tarvitse ostaa talon puolesta vaan osan voi tuoda itsekin. Samassa pihapiirissä on myös majoitusmahdollisuus jos vieraita tulee ympäri maailman (esim. meille kutsutaan Amerikasta asti). Paikasta kiinnostuneen kannattaa kääntyä Oulun seurakuntien puoleen ja tiedustella sieltä. Paikka on aika pieni (30-60 henkee) mutta sitäkin ihanampi. Autotie menee vierestä mutta äänet ei kuulu pihaan liian selvästi. Tien ja pihan välissä on lisäksi näköesteenä pensasaita.

EN MALTA ODOTTAA.......

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Varjakan kartanosta piitää ottaa ruoat talon puolesta (näin oli ainakin silloin kun itse kyselin vuosi sitten) Siellä on lisäksi varjakan saari, jonne saa viedä omat ruoat, mutta se taisi olla vähän pienenpi. Sinne joutuu kulkemaan lautalla, ja minä sain ainakin semmoista infoa, että siellä ei olisi sähköjä (jos en nyt muista ihan väärin...)

Laitasaaren seurojentalo on ihana idyllinen paikka Oulujoen varressa Muhoksella. Se on vanha koulu, ja juhlasali sopi täysin meidän tarkoituksiin, saadaan kaikki vieraat samaan tilaan. Meillä on vieraita tulossa n. 130. Eväät sinne saa viedä itse, keittiö on melko hyvä, vaikka vanha (vanha pikkukoulun laitoskeittiö, meille ainakin juuri passeli). Astioita oli ainakin riittävästi meidän vierasmäärälle, samoin pöytiä, mutta tuoleja puuttuu (tosin selkänojattomia kyllä riittää) Hinta oli mielestäni halpa.

Laitasaaressa on myös pieni rantasauna, jonka voi vuokrata erikseen. Tulikohan tässä perusasiat.... Laitan yhteystiedot sinne privana...

Hoksasin muuten, että teillä on häät talvella. En tiedä miten Laitasaaren lämmitys.... Kannattaa varmaan soittaa ja kysyä.

Link to comment
Share on other sites

KaTu - Onko upseerikerho kuitenkin samaa tyyliä ulkoapäin?

Oletko käyny upseeri kerholla sisällä?

Täytyy vielä kyselly vaikka ollaan lyöty lukkoon juhlapaikka ja se on toi Rauhala vaikka tuolla aikasemmin manailinkin, että jos joutuu maksamaan tarjoilijoiden palkat, mutta olen saanut kirjallisen vahvistuksen että palkat kuulu menun hintaan.

Link to comment
Share on other sites

Pitää nyt vielä vähän mainostaa meidän hääpaikkaa eli Raatin nuorisotaloa, kun TuuliTyttökin kyseli mielestäni sen tyylistä paikkaa :)

Raattiin saa viedä omat ruoat ja juomat. Siellä on keittiö ja tiskikone. Tosi lähellä keskustaa ja vettä löytyy ympäristöstä. Iso yhtenäinen sali, jonne mahtuu hyvin ainakin 100 ihmistä ja ahtamalla vissiin parikin sataa ;D Astiat kuuluu hintaan(paitsi shampanjalasit), vaikkakaan niitä ei välttämättä ihan sille 200 asti riitä ja kaikki ei välttämättä samaa sarjaa. Rakennusta kiertää kiva parveke(siis kiva ainakin kesällä ;D). Salissa on flyygeli. Lisähintaan voi vuokrata myös äänentoistolaitteet.

Ainoa pieni miinus tässä paikassa on hinta, 500 euroa perjantai iltapäivästä sunnuntaille puoleen päivään. Tähän kuuluu siis juhlasali ja kahvion puoli. Pelkän kahvion ois saanut edullisemminkin.

http://personal.inet.fi/yhdistys/oulun.nmky/

Link to comment
Share on other sites

Moi!

Kirjoittelen tänne ensimmäistä kertaa enkä ole vielä ihan selvillä juuri tämän palstan "etiketistä" (ehkä pitää ensin esittäytyä jossain?), mutta tähän aiheeseen oli ihan pakko muitta mutkitta laittaa lusikkani soppaan.

Onko kukaan ollut häissä Oulun taidemuseossa? Luin jostain, että niitäkin tiloja vuokrataan ja kiinnostuin. Meillä on mietinnän alla vasta, että milloin ylipäätään mennään naimisiin - ehkä vuoden päästä kesällä! Aion kuitenkin jo kartottaa mahdollisuuksia.

Link to comment
Share on other sites

Pitää nyt vielä vähän mainostaa meidän hääpaikkaa eli Raatin nuorisotaloa, kun TuuliTyttökin kyseli mielestäni sen tyylistä paikkaa :)

http://personal.inet.fi/yhdistys/oulun.nmky/

Me varattiin myös kyseinen paikka juhlapaikaksi viikko sitten. Itse en ole käynyt paikanpäällä, mutta sulho kävi tutustumassa ja otti muutaman kuvan digikameralla. Oli sen verran ihastunut paikkaan ja tiesi, että minäkin siitä tulen pitämään, niin oli samantien varannut sen meille.  

Meidän hääsivuilta löytyy ainakin yksi kuva hääpäiväkirjasta kesäkuun kohdalta, jos nyt joku haluaa nähdä sen kahvion sisustusta hieman...

1.8.03: Kävin itsekin tutustumassa paikkaan ja se on sitten nyt meille varattu. Upeat tilat!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hei SannaH,

sulla näyttää olleen hääjuhlat kesäkuussa Laitasaaren seurojentalolla, jossa meillä on häät ensi kesänä. Millainen paikka oli, kun nyt häät on pidetty? Hyviä ja huonoja puolia? Meillä on noin 80-100 hengen häät; mahtaakohan ne tuolit ja pöydät riittää meidän porukalle? Ei tullu eka käyntikerralla tarkastettua ja kysyttyä niin tarkkaan...Mielenkiinnolla odotan vastaustasi kokemuksistasi paikasta ;)

Link to comment
Share on other sites

Osaiskos joku sanoa, että paljonkos tuo Tervatoppilan kartano tulisi maksamaan, jos vieraita olisi n.90, hääpari siihen päälle vielä? Olikos näin että alle 12-vuotiaista ei mene maksua? Meillä olisi tarkoitus häitä tanssia ensi kesänä, mutta alkaa jo ressiä pukkaamaan pelkkien juhlapaikkojen kanssa, että kerkiääkö saaha mieleistään ja paljolti myös vuokra ratkaisee. Sivuten aiheesta, niin onkos kellään tietoa voiko mennä Oulun kirkossa naimisiin vaikka on nykyään Kiimingin kuntalainen? Kaikki on nii uutta ja outoa, niin pitää kysellä kokeneemmilta.

Link to comment
Share on other sites

Heips!

Varasin tänään ensi kesän häihimme juhlapaikaksi Raati nuorisotalon joka oli mahtavan näköinen sisältä kun siellä tänään kävin, ulkoapäin ei mikään komistus mutta sisällähän se kaikki oikeestaan tapahtuu. Nainen puhelimessa keneltä paikan varasin niin kysyi että haluaisitte siis vuokrata kahvion ja salin. Siis voiko olla mahdollista että siihen samaan rakennukseen tulee muihin kerroksiin (lähinnä alakeraan) jokin muu porukka? Vai onko koko talo kokonaan meidän sen viikonlopun? Jäi vain mietityttämään...

Link to comment
Share on other sites

Raatin nuorisotalosta vuokrataan vain salia ja kahviota. Pelkkää salia ei kannata varata jos aikoo ruokaa tarjota, sillä keittiö on kahviossa. Pelkän kahvion voi tietenkin varata, mutta sitten pitopalvelu häärii ihan vieressä. Kahvioon mahtuu varmaan jollakin lailla max 100 henkilöä. Kahviosta on ovi parvekkeelle, jossa ainakin meillä tuli vietettyä loppuilta.

Raatin talossa ilmeisesti asuu jotain ihmisiä ja siellä on myös soittokunnan harjoitustiloja. Muita hääporukoita ei uskoakseni pysty samana päivänä paikalla olemaan. Yksien häiden aikana joku harjoitteli alakerrassa jollakin vaskipuhaltimella, mutta käsittääkseni se ei ainakaan saliin kuulunut, kahvioon se taisi kaikua kun ovi oli avoimena.

Link to comment
Share on other sites

VArjakan kartanon vuokra olimuistaakseni 650ekee/lauantai. Sisällä on vain pieniä huoneita, ei yhtenäistä tilaa. Yleensä pihalle siis laitetaan juhlakatos. Miinusta a-oikeudet.

Kävin eilen katsomassa Peuhua Oulunsalossa. Ihan kiva paikka, tosin sisältä aika tumman seiskytlukulainen ja kulunut.

Johteenpooki on puolestaan ihana, tosin vuokra viikonlopuksi muistaakseni 1000 ekee...

Link to comment
Share on other sites

Onko jollakulla tarkempaa tietoa Maikkulan kartanosta? Mahtuisiko sinne n.120 henkilöä? Onko siellä korkea vuokra? Millainen paikka olisi talvella, kun meillä on häät helmikuussa?

KIITOS etukäteen!

Link to comment
Share on other sites

Kokemusta Maikkulan kartanosta on työpaikan juhlien kautta ja

siellä on päärakennus johon visiin mahtus noin 120 vierasta, mutta useaan eri huoneeseen ja sitten liiteri johon ainakin mahtuu.

Kartanolla on joku minimilasku systeemi - ilmeisesti tietty menuhinta/nenä summan on ylitettävä tietty raja...

Link to comment
Share on other sites

Maikkulan kartanossa liiteriin mahtuu hyvin porukkaa, olikohan että jopa 250 hengelle. Se liiteri oli kiva rakennus. Käydessäni ajattelin, että tämä voisi olla erittäin tunnelmallinen paikka talvihäiden viettoon, kun oli takka ja muutenkin paikassa oli sellaista tunnelmaa. Liiterissä on minilaskutus muistaakseni 1200 euroa. Tilasta ei makseta suoraan vuokraa, vaan vuokra on sisällytetty menuhintoihin eli pitopalvelu pitää ottaa tietty sieltä. Muistaakseni lohikeiton ympärille rakennettu menu oli jotain 36€/hlö ja se sisälsi ruuan leipineen, ruokajuomat, hääkakun&kahvin, kuivakakkua, tarjoilu, pöytäliinat jne.

A-oikeudet on eli ei omia viinaksia.

Link to comment
Share on other sites

Hei kaikille.

Haluan vielä jo näin rouvana kertoa, että hääjuhlamme juhlatalo Rauhalassa oli todella onnistunut. Ympäristö oli todella ihana ja järjestelyt oli hoidettu kuten toivoimmekin. Pöydät oli katettu kauniisti ja talon puolesta oli pöytäkukat väritoiveidemme mukaan. Tilaa oli riittävästi noin 70 vieraalle ja ruoka- ja juomapuoli pelasivat kuten oli sovittu. Ruokailun ajan vieraat saivat noutaa viiniä, olutta tai siideriä meidän piikkiin. Ruokailun jälkeen jokainen saattoi käydä itse ostamassa juomansa talon baarista, joka oli auki myöhään yöhön. Alkoholittomia juomia oli tarjolla koko illan ajan eli niistä ei tarvinnut kenenkään maksaa erikseen. Ainoa miinuspuoli oli ehkä kuumuus, sillä päivä oli hikinen (n. +28 ) ja salin ikkunoita ei saanut avata. Pärjäsimme kuitenkin hienosti runsaalla veden juomisella ja vieraat viihtyivät hyvin.

Marimikkonen kyseli voiko Oulussa mennä naimisiin vaikka on eri paikkakuntalainen. Vastaus on, että kyllä voi. Asumme Helsingissä (alunperin olen oululainen) ja kuulumme siten täällä paikalliseen seurakuntaan, mutta menimme heinäkuussa naimisiin Oulun tuomiokirkossa. Sitä varten ei tarvinnut muuta kuin varata Oulusta kirkko ja aika eli yhtä simppeli toimenpide kuin paikkakuntalaisiltakin.

- Onnellinen rouva

Link to comment
Share on other sites

Tässä vielä koostetta Oulun paikoista.(tässä ei tosin ole kaikkia):

Johteenpooki

Tervatoppilan kartano 11e/hlö vuokra

Oulunsuun Pirtti (150-250 hlö)

Raatin Nuorisotalo

Koskenkylän Valo

Honkapirtti Pateniemi (n. 150h)

Laitasaaren Seurojentalo, Muhos 330e

Martinhovi

Villa Salmenranta

Pihlajaranta,Jääli

Seurakuntien leirikeskus, Hietasaari

Hannuksen Piilopirtti,Tyrnävä

Porokämppä,Yli-II (n.30h)

Vasamon eräleirikeskus

Pukseri

Hietalinna YTYÄ

Peuhua, Oulunsalo

:-X :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

Mä voisin vaikka panna parista paikasta hintoja jos jotakuta kiinnostaa. Elikkäs Oulunsuunpirtti maksaa 300 euroa lauantai aamusta klo 8.00 sunnuntai aamuun klo 10. Astioista täytyy maksaa erikseen, 1,50 euroa per henkilö.

Sitte Raatin nuorisotalo maksaa 525 euroa viikonloppu, perjantaina pääsee klo 16 järkkäämään paikkoja ja sunnuntaina kaikki pitää olla kondiksessa klo 12. Astiat kuuluu vuokraan, ainoastaan shamppanjalaseista joutuu maksamaan erikseen, alta 20 senttiä per lasi.

Villa Salmenranta on alle 80 hlöltä 500 euroa ja yli 80 hlöltä 600 euroa. En tiiä  mistä mihin..

Mutta tässäpä ne muutamat paikat mistä tiiän. Itellämme häät Raatissa..kivan olonen paikka...

Link to comment
Share on other sites

Raarin nuorisotalon pelkkä kahvio+keittiö 350e viikonloppu... Istumapaikkoja reilulle sadalle, ruokailemaan mahtuu noin 80.

Link to comment
Share on other sites

Soittelen Hannuksen piilopirttiin Tyrnävälle (www.hannkusenpiilopirtti.fi). Vaikutti oikein hyvältä. Hinta oli 200-250 markkaa/hlö ja tähän hintaan kuuluu kaikki.(Eli tilavuokrat,ruoat ym.) Sunnuntaina menemme katsomaan. Toivottavasti tärppää  8)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...