1873 viestiä aiheessa

Olin viime kesänä häissä Lasaretissa. Ruoasta ei jäänyt mitään erikoista mieleen, joten kai se oli ihan ookoo  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä taas olen käynyt laulamassa keikkaa siellä. Ihan upea ruoka oli ainakin silloin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toissa päivänä tuli käytyä lasaretissa. Sehän on iso paikka ja varmaan riippuu missä pitää häät. Ainakin ns. päätalon ruokala oli mahtavan näköinen ja juhlasali todella iso :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Paljonko tuo Laseretti maksais? Tilan vuokra, ruokien hinnat, alkoholien,yms.??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meitin juhlapaikka maksaa 860eurova, jonka anoppi meille kustantaa ;):-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lasaretista löytyy hintatietoja niiden sivuilta: http://www.merikoski.fi/lasaretti/

Menuita niillä oli vaikka minkä hintaisia, ja niitä saa räätälöidä makunsa mukaan. Juomapuoli tais olla ravintolahintaista, eli kalliihkoa...

Kovasti sitä on kehuttu, joten tuntuu että tein oikean päätöksen kun sinne menemme juhlimaan!  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuvissa näytti tosi hienolta...varsinkin se ravintolasali ja yrjön sali(??). Pitänee nekin laittaa harkintaan. Tällä hetkellä vaihtoehtoina: Johteenhovi, Maikkulan kartano, Hilikku ja nyt tuo Lasaretti. Eiköhän noista joku passais meidänkin pileille  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tere,

Vuosi sitten kyselin tarjouksia Hilikusta. Minusta ravintolahinnoiksi ei olleet pahoja.

Hinnat alkoivat about 17 eurosta eli silloin oli kyseessä lohikeitto, aika vaatimattomat alkupalat ja kakku.

Sitten esim. 23 euroon sai Haudutettua lohta, hollandais kastiketta, tillipottuja, avokado katkarapu salaattia, sienisalattia yms. + hääkakku.

sit taas pari euroa lisää niin tulee kananrintaa & pestokastiketta.

Viinathan ne sitten tietenkin maksaa eli oliskohan ollut reilut 100 euroa 10 litraa boolia. Mutta meille ainakin lupasivat pitää baaria auki eli väki sais ostaa baarista alkoholia.

Mutta me mietittiin ihan vakavissaan Hilikkua ja vaikutti  tosi fiksulta paikalta. Sulho halus sitten kuitenkin Oulunsuun Pirtille.

Tiploomi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa,

joku tuolla kyseli Honkapirtistä, just tänään varasin sen meille ens toukokuuta varten. Tässä kopio e-mailista jonka sain josta selviää kaikki oleellinen.

Hei!

Honkapirtin vuokra on 126 euroa/vuorokausi.Käytössä ovat silloin juhlasali, keittiö, aula ja kokoustila. Yleensähän tilaa varataan kahdeksi päiväksi järjestelyiden, siivouksen ym. takia. Vieraita Honkapirtille mahtuu 200 henkeä. Kalusteista mm. pöytiä ja tuoleja on tälle määrälle ja ne voi laittaa juhlasaliin mielensä mukaan.

Astioita on noin sadalle henkilölle ja ne kuuluvat vuokraan. Liinat on tuotava itse. Keittiö on tilava ja sieltä löytyvät kaikki perusvälineet ruuanlaittoa varten, sähköhelloja, mikro, jääkaappi-pakastin, kahvinkeittimiä jne. Pitopalvelu/juomat on huolehdittava itse, samoin siivous juhlan jälkeen siivousvälineet  ja aineet kuuluvat tosin hintaan!

tässäpä jotakin perusasioita. Lisätietoja ja tilanvarausasioita voi kysellä Heli Putaalalta email:  [email protected] tai

puh. 558 64161

         

ei ole mun mielestä paha hinta, miinuksena tietty on et paikka on kohtuu vilkkaalla paikalla autotien varressa, mutta ei edellisissä häissä menoa haitannu.

Lisäksi kun pyytää niin laittavat postissa tulemaan pohjapiirustusta ja muuta oleellista, kattomaankin pääsee.

Ensi kesälle oli jo varauksia et kannattaa olla nopea.

Toivottavasti tästä oli apua jollekkin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Honkapirtti on Pateniemessä, osoite on: pateniementie 86

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me varattiin nyt sitten Rauhala (3.7.04). Pitkään emmittiin Ramadan kuvernöörinsalin ja Rauhalan välillä, mutta tilojen koko ratkaisi. Saadaan paremmin tanssitila järjestettyä Rauhalassa.

Tässä vielä kommenttejani muista paikoista jos jollekulle on apua:

Kävin tutustumassa Maikkulaan, Salmenrantaan, Ramadan kuvernöörisaliin, Lasarettiin, Salmenrantaan...

Oletteko tietoisia tuosta Ramadan salista? Hotelli Ramadan vieressä on sellainen vanha kaunis keltainen puurakennus, jonka alakerrassa oli ennen joku pubi. Yläkerrassa on todella ihanan romanttiset tilat pitkine verhoineen ja lankkulattioineen. Sopii parhaiten ehkä jos vieraita jotain 60-70.

Lasaretissa ihana on Merikoski-sali, mutta häille se on pieni paikka. Mutta jos me olis pidetty tosiaan pikkuiset häät (20-30) ihmistä, niin tää olisi ollut meidän paikka. Yrjö-sali on kalsea, moderni, henkilöstöruokailutilan näköinen. Plussana Yrjö-salissa on, että siellä EI OLE A-oikeuksia eli sinne saa tuoda omat juomat!!!

Hilikussa olen ollut häissä ja ruoka oli TODELLA vaatimaton - jälleen sellaista lounasruokapaikan tasoa. Kattaus ei ollut kovin kaunis ja tarjoilusta ei jäänyt kyllä yhtään mitään mieleen. Vähän sen tyylistä, että kiinankaalta salaatissa jne...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi!!!

Meillä juhlapaikkana Kiimingin Alakylän nuorisoseuran talo. Vuokra 250 €, muistaakseni. Hinta sisältää vain paikan vuokran, ei siivousta, astioita tai muuta vastaavaa. Paikka on tosi iso ja sopii siis isommallekin porukalle (meillä häävieraita n. 140) ja sijainti joen ääressä, iso ja kaunis piha. Suosittelen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ohoi Asparagus!

Tahtoo tietää Ramadan salista lisää!! Oliko se hurjan kallis? Ja ilmeisesti Ramadan kautta tuli menut vai? Mahtuuko siellä tanssiin  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Vilna!

Mitenkäs työ nyt Alakylään hoksitte mennä häitänne viettämään. Mä oon asunu suurimman osan lapsuudestani Alakylässä ja Toivolassa on monet kerrat tullu oltua tanssien aikaan töissä ja melkeimpä jokaisissa kissanristiäisissä.. ;D

Paikkahan on loistava jos vihiminen tapahtuu Kiimingin kirkossa, mutta mä en halunnu et meijät siellä vihitään, niin samalla sitte vaihtu juhlapaikkaki. Mutta Toivola on kyllä ihan Ok.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

JULES: Soitapa Ramadaan ja pyydä päästä tutustumaan.

Tämmöistä tuli vielä mieleen:

Tarjoilut tulevat Ramadan ravintolasta ja tietysti ravintolalla on myös A-oikeudet. Tilavuokraa ei ole erikseen, mutta menuiden hintaan lisätään muistaakseni 5 €/ hlö, kun menu tulee ravintolan ulkopuolella syötäväksi kabinettitarjoiluna. Menut näyttivät minusta todella lupaavilta ja oli mahdollista valita myös pöytiintarjoilu. Olen tosin joskus itsekin ollut palaverissa Ramadassa ja syönyt ravintolassa, eikä ruoka nyt mitenkään järisyttävän gourmet-tasoa ollut, mutta ihan makoisaa perusruokaa.

Tanssiin on tilaa - riippuen tietysti vähän vierasmäärästä. Koko tila ei ole yhtenäistä salia, vaan se jakautuu pariin isoon ja pariin pieneen huoneeseen. Tanssithan voi järjestää vaikka pikkuhuoneessa, jos kaikki vieraat mahtuvat isoihin saleihin.

Minä tykkäsin tuosta Ramadan tilasta ihan mahdottoman paljon, mutta todettiin, että se on meille liian ahdas. Kaikki sellaiset yksityiskohdat oli kohdallaan, että kyntteliköt olivat kauniita, lattia oli leveää lautaa, tuolit olivat tyylikkäät jne.

Toivottavasti tästä oli apua! Kerropa sitten, mitä mieltä olit siitä, jos käyt katsomassa.

tv. Asparagus

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joku kyseli aikaisemmin tietoja Laitasaaren nuorisoseurantalosta. Nettisivuilta www.muhos.fi/laitasaarennuorisoseura löytyy lisätietoja ja yhteystiedot. Meillä n. 100 hengen häät ensi kesänä siellä. Astiasto löytyy 150 hengelle lukuunottamatta shamppanjalaseja. Paikkaa voi myös käydä katsomassa etukäteen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Morsian04:

Meillä on häät kanssa siellä vuonna 05. Olen jo varannut paikan. Voisitkos sitten infota mua kunhan teidän häät on siellä tanssittu? :) Kaikkea tietoa kun ei kuitenkaan sivuilta saa :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tottakai, olenhan itsekin saanut tietoja jo häitään siellä viettäneeltä naikkarilta...  :)

Mutta laita kysymyksiä sitten tulemaan, kun asia on ajankohtainen, vaikka privana tai s-postilla, niin sen huomaa paremmin!!

Hyviä häävalmisteluja!

Morsian04

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitää nyt sitten tiedustella teiltä oululaisilta, että kuinka paljon teillä on matkaa kirkosta juhlapaikkaan. Meillä varmaan noi 20 kilsaa ja anoppi-kokelas ja isä valittaa että on pitkä matka. :(

Jos teillä jollain on kans pitempi matka, niin ootteko järkänneet kuljetusta, vai ovatko vieraat "oman onnensa nojassa?"

??? ??? ???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

HEIP!

Tossa aiemmin joku mainitsi, ettei Aleksinkulmaa vuokrata ulkopuolisille. Ei pidä ainakaan enää paikkansa koska varasimme kesäksi 2004 sieltä hääjuhlapaikan. Vuokra on 34 euroo tunnilta. Vieraita mahtuu 150-170, yksi iso tila, lapsille leikkihuone. Sijainti Oulun keskustassa, torin tuntumassa..niin ja viinakset voi tuoda itse, pitopalvelusta vastaa Oulun Ateria. Meille ainakin täydellinen paikka   :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

HELLO!

Aleksinkulmasta on yksi kuva Oulun kaupungin nettisivuilla. Muuten kuvia löytyy aika nihkeesti.... Oulun Aterian sivuillakin Aleksinkulma mainitaan, muttei ole kuvia. Olen itse palijasjalakane oululaine joten paikka oli sitämyöten tuttu. Niin ja tuolla Oulun Kaupungin sivuilla on myös yhteystiedot. Alkoivat muuten ottamaan varauksia melko myöhään eli joulukuun alusta, syy oli kuulemma se, että hääparit varaavat ja eivät peru. Tuohon varaamiseen ainakin voi yhtyä tämän keskustelupalstan perusteella, parhaimmat varaavat kolmekkin paikkaa...

Vielä vähän infoa: Aleksinkulma sijaitsee Aleksanterinkadulla ja on vanha puutalo. Sisätilat on uusittu ja remontoitu, yksi iso vaaleapintainen (Vaaleanvihreä) juhlasali, pieni sisäpiha, leikkihuone lapsille, hyvät naulakkotilat, wc:t, ei paljon portaita, pyörätuolirampit, piano löytyy, samoin stereot, hyvät keittiötilat, pitopalvelu siis Oulun Aterialta (en ole vielä saanut menuehdotuksia tai hintoja, tilauksessa ovat)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.