Jump to content
Naimisiin.info

Oulun seutu


Hilla_78

Recommended Posts

psik:

Palijasjalakanen minäkin  ;D Yritin itsekin etsiä kuvia, mutta ei löytynyt kuin rakennuksen kuva  :(

Voisitko ilmineerata sitten vähän menuuta ja hintaa? Pitäs löytää hyvä paikka, johon mahtuu väh.100 ihmistä + tanssitila ja tuonne voisi siis jopa mahtua ja olis vielä erinomaisella paikalla.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Moiks!

Aleksinkulma oli jostain syystä pois varauskäytöstä koko viime kesän. Mutta hyvä, että on tullut takaisin "markkinoille"

Paikka on siisti sisältä. Seinät vaalean vihreät, isossa salissa on muutama pilari mutta porukkaa mahtuu kyllä varmasti hyvin tuon sellaiset 100-150.  Muistaakseni Aleksinkulmassa on päivisin jotain eläkeläistoimintaa, joten tiloja pääsee kyllä katsomaan ihan vaivatta.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Muutama lisäkysymys tiettyihin kohteisiin liittyen  ???:

Villa Salmenranta: Millainen keittiö? Voiko pitopalvelu toimia siellä hyvin?

Honkapirtti: Milloin voi alkaa varata kesälle 2005? Sopiiko paikka mielestänne myös juhlapaikalla vihkimiseen?Millanen tunnelma siellä on?Onko sinne olemassa sähköpostiosotetta, kuvia netissä?

Oulunsuun pirtti: Vuokrataanko sitä kesällä 2005 (luin jostain tulevasta remontista ..)? Sopiiko vihkimiseen?

Link to comment
Share on other sites

Villa Salmenrannassa ei ole minkäänlaista keittiötä, ainoastaan pieni nurkkaus jossa "kannettava " sähköliesi. Muistaakseni sähkörasioita. Pitopalvelu joutuu käytännössä tuomaan kaiken valmiiksi paikanpäälle. Tilaa keittonurkkauksessa vähän.

Oulunsuun pirtillä on 2 erillistä tilaa, kahvio ja iso sali plus eteinen. Ehkä näihin tiloihin vois virittää erillisen vihkimisen. Tai sitten vihkiminen tapahtuisi näyttämöllä. Varsinaista pihaa pirtillä ei ole tai ainakaan näin yht äkkiä ei tule mieleen sellaista nättiä soppea.  Kannattaa kysyä tuota remonttia.

http://www.oulunsuunnuorisoseura.fi

Link to comment
Share on other sites

Pitää nyt sitten tiedustella teiltä oululaisilta, että kuinka paljon teillä on matkaa kirkosta juhlapaikkaan.  :(

Meilläkin toi 30 kilsaa, Haukiputaalta Ouluun eli Lasarettiin. Ei kukaan oo moittinu matkaa pitkäksi, ainakaan mulle. Omilla autoillaan ihmiset kulkenevat, emme ajatelleet järjestää mitään yhteiskuljetusta.

Link to comment
Share on other sites

Guest siruveera

Morticia

Olen samaa mieltä, että vieraat kyllä osaavat tulla juhlapaikalle omalla autolla tai vaikka kimppakyydillä. Jospa se anoppikokelas sulattaa asian ajan kanssa. Ollaan kyllä sanottu sille, että jos vieraalle on ylivoimasta tulla sinne omin neuvoin niin ei toki oo pakko tulla. Ja ainapa ollaan itsekkin menty juhlapaikkaan oli se kuinka kaukana tahansa!

Link to comment
Share on other sites

:-XOulunsuun pirttiä vuokrataan kai ihan normaalisti kesällä 2004 ja 2005 kun asiaa sieltä kyselin.  Sopii hyvin meidän tarkoituksiin.  Nyt oon edenny jo niin pitkälle että arvon tässä Tervatoppilan ja Oulunsuun pirtin välillä.

Tervatoppila on aivan yli-ihanan tunnelmallinen ja romanttinen, mutta epäilen sen tilavuutta. Mietin, että saako pöytiä ahdettua noin 80-90 hengelle (ja ehkä pikkulapsia päälle) niin, että kenenkään ei tarvi kurkkia nurkan takaa ja jäisi tanssitilaa. Kertokaapa kaikki kokeneet mielipiteitä!!!

Myös vihkiminen pitäisi jotenkin saada järjestettyä, jos me se mahdollisuus saadaan. Niin ja oliko siellä paikassa joku aika millon pitää lähteä viimestään pois?  :-X

Link to comment
Share on other sites

Ken tietää tarkemmin Arkkitehtikiltan talosta Pikisaaressa. Olen käynyt netistä katsoon infoa, mutta osaisiko joku kertoa enemmän. Mikä on maksimi määrä vieraita, minkälaiset pöytäjärjestelyt siellä on (onko yksi pitkä pöytä vai) ja onko siellä yhtään tilaa tanssia? Ja kun sinne voi viedä oman pitopalvelun, niin millainen on keittiö? Mahtuuko siellä pitopalvelun väki toimimaan??  ::) ::) ::)

Link to comment
Share on other sites

Aleksinkulmassa on häämme siis kesällä 2004 ja tänään sain menuvaihtoehtoja ja hinnat vaihteli 26-34 euroon. Tohon hintaan sisaltyy ruoka kakkuineen ja alkoholittomine juomineen. Lisäksi liinoista ja serveteista 33 ekkee, tarjoilijoista 25 ekkee tunti ja Aleksinkulmasta 34 ekkee tunti. Omat alkoholijuomat tuomme paikalle. Ihanaa tää suunnittelu.......

Link to comment
Share on other sites

Luinpa tuolta toiselta palstalta, että Tervatoppilasta menee klo. 24 jälkeen lisäkustannuksia 100e/h, joten tämä vaihtoehto karsiutui sitten auttamatta pois. Jo muutenkin hinta olisi ollut meille korkea vierasmäärän takia.  :-/ Helpottuupa valinta entisestään :)

Link to comment
Share on other sites

Arkkitehtikillan talo on pieni tollaisiin juhlatilaisuuksiin. Max 40.hlöä ruokailee kerralla.

Juuri käytiin katsomassa Korvenkylän ns-taloa ja juuri passeli meidän porukalle (n.70 hlöä) eikä edes hinnalla pilattu. Pitää vain vielä keksiä, miten saa nätiksi  ;D

Pitihän niitä kuviakin räpsiä, mutta niistä lisää päiväkirjassa.

Link to comment
Share on other sites

Vaikka meillä on Rauhala jo varattu ja varausmaksukin jo maksettu, tiedustan vielä, onko kukaan ollut Ravintola Dupontissa häitä tai muita yksityisjuhlia viettämässä?

En käsitä, miten en itse ollut tullut aikaisemmin tuota ajatelleeksi, sehän olisi juuri sitä tyyliä, jota me kaivattaisiin. Jaksaiskohan alkaa vielä paikkaa vaihtaa?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Gnista: Sodexho vuokraa kruununmakasiinia ja luonnollisesti pitopalvelut ja alkomahoolit tulee heiltä tosin olen kuullut ruuan olevan hyvää (ei kuten kuulemma näissä sodexon perusruokaloissa) ja myös edullista.

Tässä kun tähän ketjuun kirjottelen niin kerrompa, että

Oulun seurahuonneellakin on häitä järjestetty ... ruoka kuulemma todella mahtavaa ... 39 egen/nenu hintaa sisälty todella laaja ja hieno menu ja tilan vuokraa ei erikseen. Heiltä saa paikkakortit 30 sentin hintaa kipale, valmiina painettuina ja ilmeisesti pakettiin kuuluu myös hääauto... palvelu kuulemma myös erittäin hyvää!... jos meillä ei olis jo varausmaksua maksettuna pistettäs seurahuone hyvinkin harkintaa vaan eipä tienny tällasesta mahollisuudeta sillon paikkaa valkatessa... niin paljon hyviä vaihtoehtoja!

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Zenkka.

Kertokaapas arvon morsiammet Kempele/Oulunsalo- alueelta iso, hieno ja halpa paikka, minkä voi vuokrata isoja häitä varten? Jommassa kummassa on koulu, jota vuokrataan tosi halvalla, lähes ilmaiseksi. Nyt pitäs saada tietää koulun nimi ja yhteystiedot + muita tiloja. Alkaa paniikki iskemään, kun ei löydy tarpeeksi isoa ja hienoa paikkaa, mikä ei maksa maltaita.

Link to comment
Share on other sites

Tuolla aikaisemmin oli puhetta ravintola Lasaretista. Meidän häitä juhlitaan siellä :). Tähän astinen yhteydenpito on ollut ystävällistä ja asiantuntevaa. Ruoasta en vielä osaa sanoa, mutta kaikin puolin vaikuttaapi hyvältä vaihtoehdolta.  ;) Minä en kovasti tykkää itse mitään värkkäillä, joten talon puolesta hoidetaan esimerkiksi kukkakoristelut. Ruokavaihtoehtoja oli todella paljon, toisin kuin naapurin Hilikulla (pyysin nimen omaa, ettei kalaa tai kanaa ja sitähän ne listat sitten oli pullollaan :( ) Tilavuokrakin oli pienempi kuin nettisivuilla ilmoitettu, kun otamme ruoan tilan lisäksi. Alkoholi toki on ravintolahintaista, mutta ei se mitään. Kakun saamme tuoda itse samoin kuin muut leivonnaiset - tämä oli ainakin meille tärkeää. Ja mikä minun mielestäni helpointa, jäämme hääyöksi hotelli Lasarettiin.

Kirkkona on Tuiran kirkko, jossa ei paljon parkkipaikkoja ole, joten jos säät sallivat, voivat aktiivisimmat häävieraat hipsiä patosillan yli... ;) Joskin juuri tuon kirkon kanssa tuli hieman ongelmia tänään, kun halusimme tietää vihkivän papin sekä kanttorin nimen niin kanslisti ilmoitti tylysti ettei pääsiäisen välilauantaina ole koskaan kirkollisia toimituksia... :-[ No tässä ollaan päivä puhistu kiukusta ja kyynelistä ja ties vaikka mistä. Toivottavasti saadaan joku päivystävä pappi paikalle..  Eivät voineet sitä sitten meille kertoa, kun kirkko syksyllä  varattiin... Mutta hääpäivästäni en luovu  ;D  käydään sitten vaikka maistraatissa ja juhlitaan Lasaretissa  :)

Link to comment
Share on other sites

Kertokaapas arvon morsiammet Kempele/Oulunsalo- alueelta iso, hieno ja halpa paikka, minkä voi vuokrata isoja häitä varten?

Meillä on juhlat Kempeleen nuorisoseuralla. Ei sitä nyt niin hienoksi voi sanoa, mutta meistä oikein siisti ja asiallinen. Se oli ainoa paikka, missä isompi hääseurue mahtuu samaan tilaan. Tai ainakaan me ei löydetty muuta. Sillon ku me käytiin tätä paikkaa kattomassa, niin siellä oli katettu muistaakseni 140 hengelle. Tanssille ja muulle ohjelmalle jäi kivasti tilaa.

Eikä ollu hinnalla pilattu.  :)

Link to comment
Share on other sites

Olemme varanneet juhlapaikaksi Kellon nuorisoseuran talon (Haukiputaalla). Se on vasta remontoitu ja sali on todella kaunis. Vuokra on 600€ koko viikonlopulta ja hintaan kuuluu astiat 180hlölle sekä pöytäliinat. ;)

Paikka vain on tosi suosittu, kesäviikonloput menevät nopeasti.

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät elokuussa ja varasin ulkopaikan, kunnes yöllä heräsin ajatukseen kuraisesta pihasta ja kalseasta ilmasta. Ystäväni suosituksesta varasin Medipolis centeristä kabinetin (140 henkilölle). Tilavuokra edullinen ja menu hyvä ja edullinen.Pitopalvelu tykötarpeineen tulee Amicasta. Ainoastaan somistus jää meidän kontolle. Käytiin tsekkaan paikka joka vaikutti modernilta ja viihtyisältä. Ja nyt puvunhelmat pysyvät kurattomana... ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä haluan paikan jossa voi olla sekä ulkona että sisällä. Olenkin menossa katsomaan Jäälinmajaa Jäälin järven rannalta. Siellä on tilaa 50-60 henkilölle mikä sopisi meille erittäin hyvin kun on pienet juhlat tiedossa.

Itse olen käynyt läpi suurinpiirtein kaikki Oulussa ja lähistöllä olevat paikat ja minun mielestäni paikkojen vuokrahinnat nousevat pilviin.  :)

Joku mainitsikin tuosta Terva-Toppilan kartanosta että klo 24:n jälkeen on vuokra 100e/h. Aika järkky hinta minusta. Savusaunatiloja olen myös etsinyt ja tuntuu olevan vielä kauheammat hinnat nuilla. 600e tuntuu olevan aika normaalihinta noissa.  

Tuossa juteltiinkin että jos ei ole suhteita niin tuntuu olevan aika mahdotonta pieneen budjettiin saada mahdutettua hyvää juhlapaikkaa.  :(

Vinkkejä otetaan vastaan.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...