1873 viestiä aiheessa

Moi,

Oletko viettänyt hääjuhlasi Varjakan saaren Sahan konttorissa? Jos olet, kaipaisin kovasti kokemuksia miten hääjuhlasi onnistuivat ja mitä asioita vielä kannattaisi ottaa huomioon. Naimisiin ollaan menossa 16.7.2005 ja hääjuhlapaikaksi varattu kyseinen paikka.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiedä onko tästä jo käyty keskustelua, mutta onko kenelläkään kokemuksia Uudesta Seurahuoneesta Oulussa? Meillä on tulossa n.140 hengen häät ja sinne kyllä mahtuisi, mutta miten esim.palvelu ym?

Paikka vaikuttaa aika viihtyisältä, joten koristelustakaan ei tarvisi itse huolehtia...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Arkkareitten talolla olin häitten jatkoilla viime syksynä. Meitä oli siellä muistaakseni vajaa 30 henkeä, ja sinne ei paljon enempää ois sopinukaan. Tilaa on vähän, mutta talo on tunnelmallinen ja kivalla paikalla. Keittiökin löytyy.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heissan Utopiaq,

Kyselit tuosta Turkansaaresta. Mekin mietimme sitä ensin, mutta liian pieneksi osottautui sitten.

Turkansaareen ottavat häävarauksia vastaan tammikuun alusta.

Sanoivat Turkansaaresta,  että pitopalvelu, joka sinne täytyy ottaa on Oulun pitokokit.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemusta Ramadan Keltaisesta talosta, siis kuvernööri-, hallitus- ja tuomio salista?

Ihana paikka, mutta arvelutta oma väkimäärä, jotta mahtuuko n. 80 hlö  ???

Millainen ruoka paikassa?

Entäpä se tanssipuoli, miten ja minne mahtuupi tanssimaan??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sen olen kuullut ihan henkilökunnalta, että merkityillä alueilla saa tupakoida :) Meistäkään ei kumpikaan tupakoi, mutta vieraista toki löytyy sellaisiakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tiedättekö Meri78 ja Utopiaq, minkä hintainen se Turkansaaren pitopalvelu on? Entä paikkavuokra?

Itse olen ollut siellä yksissä häissä monta vuotta sitten ja kaikki vieraat olivat siinä Ylikärpän talon pirtissä, mutta ei meitä varmasti ollut 80, alle 50 varmaan. En tiedä mihin se 80 henkeä mahtuu, oisko siellä muita huoneita, mihin voi vieraita laittaa.

Tuntuis, että aika pienille häille se olis hyvä vaihtoehto, meillä vois sellasetkin olla. Mutta ois se kiva tietää vähän niistä hinnoistakin, siellä nettisivuilla kun ei puhuta mitään paikan vuokraamisesta juhlatarkoituksiin.

Tiedättekö, että voiko myös kirkkoa varata vasta tammikuusta alkaen, vai vain juhlapaikkaa? Se kirkkohan on aivan iki-ihana. Olis kiva kun olis kirkko ja juhlapaikka ihan samassa pihapiirissä  :) :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Tammi!

Kirkosta tiedän sen verran, että tällä hetkellä otetaan vastaan vain alustavia varauksia ens kesälle. Varaukset vahvistetaan sitten ens vuoden alkupuolella. Meillä oli alunperin tarkoitus vihkiminen järjestää just kyseisessä kirkossa, mut sit vierasmäärä paisui niiiiiiiin kovasti, että kirkko kävi ahtaaksi  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Tammi!

Viime talven häämessuilta mukaani lähti Oulun aterian esite, jossa he mainostivat Turkansaarta seuraavasti: "Kymmenet hääparit juhlistavat joka kesä ikimuistoista päiväänsä Turkansaaren ulokomuseolla.  Päärakennukseen mahtuu noin 90 vierasta ja Juuruksen taloon n. 80 vierasta!"

Innoissani soitin tietenkin heti varauksesta vastaavalle henkilölle ja kysyin joko ottavat varauksia vastaan. He ilmoittivat, että tämä esitteessä oleva tieto EI pidä paikkaansa, koska he eivät näistä kahdesta rakennuksesta voi käyttää kaikki huoneita häävieraita varten. Hän sanoi, että päärakennuksessa on ollut 80 henkeä ja Ylijuuruksen talossa 30. Eli varmaankin 100 on maksimi. Ja vieraat näin ollen kahteen eri rakennukseen.

Varauksia ottaa vastaa tammikuun alusta Anneli Syrjänen (p.044-7037154). Hän myös kertoi tänä vuonna voimassa olevista vuokrahinnoista...Jos alle 60 henkeä niin 75 euroa/3 tuntia ja jos enemmän niin sitten 117 euroa /3 tuntia. Kirkosta en osaa kertoa mitään, koska en kysynyt sitä ollenkaan.

Pitopalvelu, joka sinne tulee ottaa on Oulun pitokokit. Sen yhteystiedot löytyy ainakin kaupunki-infosta.

Mutta kannattaa varmaanki varmistaa tuo henkilömäärä, koska esitteessä sanottiin aivan muuta kuin sinne soitettaessa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Meri78 ja Tulipari!

Ensi vuoden puolella sitten kyselemään turkansaaren perään..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

tuosta et koskelan walon saa kauniiksi ehkä koristelemalla.. se on nyt rempattu ja on varmaan aika kaunis paikka..sinne on tehty täysi remontti!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Hei voisiko joku kertoo  minkälainen paikka terva-toppilan kartano on? oliko kallis minkälaiset tilat siellä on mahtuko hyvin porukkaa?Itse olen menossa naimisiin 2005 heinäkuussa ja pitäs saada tietoa  paikasta. ::)

Terviksessä juhlittu juu! Hieno oli paikka, joskin aika hintava... Parempaa tunnelmaa paikan puitteissa saa kyllä hakea (näin monet häät viime vuosina nähneenä voin todeta)! Omat ruuat/juomat saa tuoda.

Hinta on tosiaan 12€/hlö, alle 6v. ilmaseksi. klo.24.00 juhla-aikaa, ja sen jälkeen lähtee maksua 100€/tunti...

Mutta oli se sen arvosta :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa AnZu_! Jos luet ketjua taaksepäin tai jopa kokonaan, niin saat paljon tietoa Tervatoppilasta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oulun seudulta juhlapaikkaa etsivien kannattaa tsekata myös Hotelli Vihiluoto. Me olemme pitämässä juhlia kyseisessä paikassa. Eli en vielä tiedä miten ne onnistuvat, mutta tähän mennessä palvelu on ollut ihan ok. Siellä on viime aikoina uudistettu huonekaluja jne. Joten on ihan kivan oloinen paikka  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eikö kenelläkään ole kokemusta/tietoa Ramadan vanhasta keltaisesta talosta???

Ainut mitä kuullut, niin siellä kummittelee...  :)

Alkaa olla paikan valinna aika ja tämä se oli ylitse muiden, mutta haluaisin kuulla toisten kokemuksia  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

MAIKKULAN KARTANO:

Maikkulan kartanossa juhlittiin meidän häitä kesällä 2003. Hinta on nettisivulla aina rakennuksittain plus häämenu/hlö. Me kuitenkin varattiin kartano ruokailuun + liiteri juhlaohjelmaan. Lisäksi vihkiminen tapahtui joen varressa laiturilla ja hääautokin vuokrattiin kartanosta. Kartanossa erilliset huoneet eivät hiastaneet menoa, sillä ohjelma ja vieraiden (kutsuttiin n120 ja tuli vain 70) kanssa seurustelu sujui tämän jälkeen pihalla tai liiterissä. Kakkukahvit tarjoiltiin liiterissä ohjelman lomassa.

VINKKI: Menun hintahan oli aivan älytön - kukkakoristelutkin (luonnonkukista) maksoivat erikseen, mutta loppujen lopuksi kartano ei veloittanut tilojen vuokraa ollenkaan, koska ruokahäissä kulut kuulemma korvautuvat muutenkin.  (Hääkaari löytyy myös kartanosta ulkovihkimisiin, mutta sillekin on erikseen vuokra! Itse vuokrasin Sinooperista.)

VARJAKAN SAARI:

Toisekseen: joku kyseli Varjakan saaresta ja oli jo varannut kyseisen tilan. Minulle Varjakan kartanosta kerrottiin vuonna 2003, että esim. sinne ei mene vesijohtoja eli vesi tuotava saareen. Rakennus on oikeasti lava, jossa ei ole ilmeisesti seiniä joka puolella... Paikalla ei ole pöytiä/tuoleja.. Jne. Kuljetus saattaa kestää jonkin aikaa isoissa häissä.. eikös sinne mennä lautalla/ veneellä? Itse olin ko. paikasta erittäin kiinnostunut, mutta nämä asiat oisivat olleet aika hankalia ratkaista jos vettä satais tai tuulisi kovin.. Toivottavasti olen väärässä näissä asioissa ja jos en niin toivotaan että teille sattuisi ihana hellepäivä kuten meille noin vuosi sitten! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitan vähän tarkennusta tuohon edelliseen viestiin Varjakan saaren osalta, jos joku muukin kaipailee tietoja.

Juu tuosta olemmekin tietoisia, että vettä ja sähköä ei tule saareen. Tavittava vesimäärä kuljetetaan mantereen puolelta. Sähköasiaan on sellainen juttu, että sinne voi hommata muutaman generaattorin tms. ei kuulema ole sekään ongelma (ainakaan omistajan mukaan ).

Rakennus EI kylläkään ole lava, vaan ihan kaksikerroksinen kartano, jossa on seinät ja tilaa n.150 hengelle (ehkä samantyyppinen kuin tervatoppilan kartano tai Rauhala  tai rakennustyyli samantyyppinen). Täytyy olla jokin väärinkäsitys, että siellä ei olisi seiniä. Olemme käyneet itse katsomassa kartanon syyskuussa ja se oli aivan mahtava. Siellä oli pöydät ja tuolit 150 henkilölle.  Ainoa lava mistä meille puhuttiin oli Varjakan kartanoon kuuluva tanssilava, mutta se on taas eri kohde. Kuljetus on lautalla/lossilla, kestää n. 15 min. Mutta siitä ainakin olen varma, että kyllä siellä saaressa on ihan kartano, koska olemme käyneet sitä paikkaa katsomassa. Se kartano on todella kaunis, siinä on pihassa muitakin rakennuksia, mutta vaatii talkootöitä juuri noiden sähkö- ja vesihommien kanssa. Mutta muuten aivan kerrassaan upea paikka, vehreää ja kasvillisuutta.

Mutta tässä vain korjaus asiaan  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

PANIIKKI ISKEE!!!

Me ollaan menossa kesällä naimisiin ja päivää ei olla päätetty kun vähän sellanen suunnitelma et sillon ku saadaan kiva paikka...Vieraita tulee 130-150 varmaan joten ihan joka paikkaan ei edes mahduta. Mutta suosittelen kaikille kyllä sitä Koskelankylän Waloa, siellä oli vielä kesälle 2005 vapaatakin tilaa ja näytti todella hienolta rempan jäljiltä. Voi käydä kattomassa 8.30-15.30 arkena. Mutta en aio vaipua epätoivoon.....................vielä tästä naimisiin päästään  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips! oisko kellään kokemusta kempeleen nuorisoseurasta tai onko varattuna kenties?? miten koristelut? entäs pöytä järjestykset?  ensi kesänä siellä juhlitaan joten vinkkejä kaipaisin!! kiitos jo etukäteen!! ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me käytiin kesällä kattomassa.. Oli muistaakseni sellaiset vaaleankeltaiset seinät. Se oli mielestäni ihan kodikas ja uudenlainen. Vuokra olisi ollut 250 euroa (sis.astiat, tykötarpeet). Lisäksi kuuluu myös maksaa 85 euron valvontamaksu/päivystysmaksu. Liinat maksavat 100 euroa (jos alle 30 kpl) ja jos yli 30 kpl niin sitte oli 120 euroa.

Pitää itsellä siivota. Perjantaina vuokra alkaa klo 16 ja sunnuntaina päättyy klo 14.

Oikein oli mukava mieshenkilö, joka esitteli paikkaa. Puh.numero on 08-515802.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin joo..siis tarkoitin Kempeleen nuorisoseuraa tuossa edellisessä viestissä...

Pöytiä ja tuolia oli sellaisia irtojuttuja jossakin vedettävässä systeemissä lavan alla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli Kempeleen nuorisoseuralla häät.

Pöydäthän saa laittaa niin kuin itse parhaaksi näkee. Vaikka pöydät piti itse kasata, meillä meni siinä ja koristelussa aikaa vaan reilut kaks tuntia. Salista tulee juhlavan näköinen jo pelkästään laittamalla pöydille valkoiset liinat.

Jos haluat kysellä tarkemmin, niin laita privaa. Vastaan mielelläni  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ripsalle kysymys,

Kun meilläkin on ensi vuonna häät Terva-toppilan kartanossa, niin kysyisin että mitenkäs olitte järjestäneet pöydät? Kun tuo sali nyt on L:n muotoinen, niin mietityttää että miten ne pöydät järjestäis ettei osa porukasta jäis "katveeseen". Niin, ja missä pöydässä itse istuitte?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaffi, minkä hintainen tuo Terva-Toppilan kartano oli? Onko se 12e/henkilö? JA eikös se ole sama kuin Toppilan kartano?

Meillä nyt näyttää siltä, että eksymme Alakylän seurantalolle Toivolaan...Jos joku on käynyt siellä häissä tai pitänyt itse siellä häät niin otttaisin mielelläni vinkkejä vastaan! Olemme menossa katsomaan sitä vasta sunnuntaina ja toinen vaihtoehtomme on (yllätys yllätys) Kempeleen nuorisoseura...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.